יאניס ספירופולוס - סיים את תפקידו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יאניס ספירופולוס - חתם ל 3 שנים נוספות

הודעהעל ידי itai7 » 27 דצמבר 2021, 09:31

נכון לעכשיו - יאניס ספרופולוס לא מפוטר ממכבי ת"א. הסיבה: קשיים טכניים ותקציביים והיעדר אלטרנטיבה. במכבי מודים שאם היה תחליף ראוי שיכולה להשפיע מיידית, הנושא היה נשקל. ולא, עודד קטש לא מועמד בשלב זה. הפרטים עכשיו ב-
@sport5il
itai7

הודעהעל ידי מילוס » 27 דצמבר 2021, 09:42

TAYO כתב:הם לא מפטרים כי אין להם כסף ואף מאמן נורמלי לא משתין לכיוון שלהם יותר. פעם מכבי הייתה קבוצה שמאמנים היו זורקים את אמא שלהם לדיור מוגן ורצים לאמן תמורת כרטיסייה עם שישה ניקובים לקפולסקי, היום אפילו קטש לא מתכוון לקחת את הזקנה הבלה הזו לסיבוב. עצוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D
מצחיק. עצוב. אמת.
מילוס

הודעהעל ידי yhgsy » 27 דצמבר 2021, 10:03

קבוצה בדיחה הנהלה אנמית ,לדעתי השחקנים צוחקים על המצב

Sent from my SM-N980F using Tapatalk
yhgsy

הודעהעל ידי my man » 27 דצמבר 2021, 10:18

בטח עכשיו יתחילו להיראות טוב יותר חחחחחחחחח
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מילוס » 27 דצמבר 2021, 11:41

עכשיו נפל לי האסימון שאם במכבי הופתעו מהסיטואציה ולא באמת "הכינותי מראש", מה שנקרא, אופציות רלבנטיות וסבירות(+זמן בידוד), פיטורי יאניס הלילה היו שווים קרוב לחודש עם אבי אבן על הקווים. געוואלד.
מילוס

הודעהעל ידי Rampel » 27 דצמבר 2021, 12:06

אני דווקא יותר ויותר בעד לתת לוויצ'יץ' ואבי אבן להוביל את הקבוצה עד למציאת אלטרנטיבה.

אם אפשר לפחות להיפטר גם משניהם על הדרך..

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי my man » 27 דצמבר 2021, 12:18

כן כי אחרי הפארסה הקודמת עם אבי(אני מוכן) אבן על הקווים הוא הלך הביתה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 27 דצמבר 2021, 12:34

Rampel כתב:אני דווקא יותר ויותר בעד לתת לוויצ'יץ' ואבי אבן להוביל את הקבוצה עד למציאת אלטרנטיבה.

גם אם זה יקרה, הם לא יילכו הביתה. הסר דאגה מליבך.
עידן

הודעהעל ידי Rampel » 27 דצמבר 2021, 12:45

תגובת ייאוש.

ברור לי שזה לא יוביל לשום שינוי בגזרה שלהם. אין ספק שסקאוט שכל הימור שלו בשנים האחרונות הוא נפילה ומנהל מקצועי שנכשל בכל קיץ בבניית קבוצה מאוזנת הם נכסים.
כמוהם עכשיו מצטרף לרשימה הזו גם מאמן עלאק הגנתי, שכל שחקן מוכשר שבטעות מגיע לפה למרות הכל, מוגבל תחתיו ולא מצליח לבוא לידי ביטוי עם כדורסל התקפי עלוב.

ממש הצלע החסרה לעולב שהמועדון הזה נופל אליו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי עידן » 27 דצמבר 2021, 12:58

Rampel כתב:תגובת ייאוש.

ברור לי שזה לא יוביל לשום שינוי בגזרה שלהם. אין ספק שסקאוט שכל הימור שלו בשנים האחרונות הוא נפילה ומנהל מקצועי שנכשל בכל קיץ בבניית קבוצה מאוזנת הם נכסים.
כמוהם עכשיו מצטרף לרשימה הזו גם מאמן עלאק הגנתי, שכל שחקן מוכשר שבטעות מגיע לפה למרות הכל, מוגבל תחתיו ולא מצליח לבוא לידי ביטוי עם כדורסל התקפי עלוב.

הייתי מכניס למשוואה גם את מערך הכושר של הקבוצה. יאניס לעומת זאת, הוא לא הבעיה (בטח כשהתחליף הוא קטש או גודס או אבי אבן). סיכוי סביר שגם נראה את זה במקרה שהוא יצליח בקבוצה הבאה שלו יותר מאשר במכבי.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 27 דצמבר 2021, 13:41

א. המערכת רקובה כ"כ הרבה שנים, שיש כ"כ הרבה מה לתקן, וגם אם יחליטו להתחיל לשנות דברים, זה יקח שנים. מה שנשאר ממכבי אחרי העשור האחרון זה צהוב (מסוגים אחרים) ואוהדים.
ב. אין לי ספק שאחרי מכבי יאניס יקבל חוזה מנופח בקבוצה שתעשה לנו בי"ס. צסק"א, פנר, אפילו פאו. אני כבר לא יודע מה כן יעבוד במכבי עם ראשי הנחש הנוכחיים, אבל בהנחה שהם כאן להישאר, והמצב לא נראה טוב יותר מימי טבק ופאחיה, אין ברירה.
ג. אם החלופות הם גודס או אבי אבן, אין לי מה להגיד יותר. גודס לדעתי מהגרועים שהיו פה, אבי אבן.. לא הייתי נותן לו לנהל קיוסק.
מילוס

הודעהעל ידי ankram » 27 דצמבר 2021, 13:51

דווקא בשנה היחידה הטובה שהיתה לנו מזה 7 שנים , היו לנו פציעות כאילו היה מדובר בנחיתה בנורמנדי , חצי סגל פצוע , והשנה עם חבורת הכלומניקים הזאת , למעט פציעה קלה של זיזץ' וסורקין' , כולם בריאים כמו שוורים , אי אפשר לקבל איזה קרע דו ראשי של נאנאלי? או איזה שבר בפיקה של הברך של וויליאמס? מה לגבי קרע בשריר התאומים של ריינולדס? , הרי עם כיסויי הביטוח , הכסף היחיד שמכבי יכולה להוציא ,אולי אפשר שמחלקת הסקאוט המהוללת שלנו ימצאו לנו איזה זבל תורן מאנטרטיקה?

רק על בנדר אפשר לסמוך , הבן האובד של מכבי תל אביב , השחקן שמכבי חפצה ביקרו יותר מכל שחקן אחר כולל מיקי ברקוביץ' , הבן שתמיד פיללנו לו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 27 דצמבר 2021, 13:58

Rampel כתב:אני דווקא יותר ויותר בעד לתת לוויצ'יץ' ואבי אבן להוביל את הקבוצה עד למציאת אלטרנטיבה.

משמעון מזרחי יפתרו לפני שיפתרו מהקרואטי בעל הסוד.
בכלל אני בעד לצאת בקריאה נרגשת להנהלת מכבי ולתקשורת הספורט , לפתוח את תיבת הפנדורה הזאת שנקראת הבנק של מוני פנאן , גם אם בעקבות זה נרד ליגה , גם אם יגלו ששיחדנו שופטים ושחקנים , שקיבלנו כספים ציבוריים במרמה , או שעשינו עבירות מס וחוזים כפולים , שווה למועדון להוריד ממנו את כל הלחצים והדברים הבלתי כשרים כדי להפטר מהסוחט.
הרי ברור לכולם , שניקו פה מטעמים לא כשרים , ברור לכל שמשפחת פדרמן מחזיקה אותו במכבי כי הוא מחזיק משהו על המועדון.

אז יאללה שישחררו את האמת , שיחדנו שופטים? קנינו משחקים ושחקנים? , העלמנו מס? זה כסף קטן לעומת התרסקות המועדון , ייתכן ושווה לנו לרדת כמה ליגות כדי לחזור נקיים יותר.

ותמיד יש את החלופה להמשיך לשמור על הסודות , לחרבן כל שנה , להתבזות בכל ליגה , כל עוד יש מינימום 9000 מטומטמים שבא להם לזרוק כסף לפח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Rampel » 27 דצמבר 2021, 14:31

עידן כתב:

הייתי מכניס למשוואה גם את מערך הכושר של הקבוצה. יאניס לעומת זאת, הוא לא הבעיה (בטח כשהתחליף הוא קטש או גודס או אבי אבן). סיכוי סביר שגם נראה את זה במקרה שהוא יצליח בקבוצה הבאה שלו יותר מאשר במכבי.
לא נכון לפתור את יאניס מאחריות על המצב.
בסגל הזה יש חורים, כמו בכל סגל שבונה וויצ'יץ', אבל הפוטנציאל של הסגל הזה גבוה בהרבה ממה שיאניס מצליח להפיק.

כשהוא הוביל פה חבורת נגרים לכדורסל של מלחמה על כדורים, לנשוך, לשרוט וליפול על הפרקט, כי זה מה שהם היו מסוגלים, אז זה היה סבבה.

עכשיו יש לו כלים התקפיים והוא בקושי מנצל אותם אם בכלל וגם כשכן הוא מנצל אותם בצורה לא אפקטיבית. עדיין משחקים כדורסל של "מלחמה". טרינקיירי למשל היה מביא את הסגל הזה לאזור הפלייאוף ביורוליג בשקט.

הסגל הזה צריך מאמן עם אוריינטציה התקפית. מאמן שיוזם ותוקף חולשות של יריבות ומשחק על היתרונות של השחקנים שיש פה. ויש להם יתרונות.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גיא » 27 דצמבר 2021, 14:38

חסר לנו עוד גבוה שיקח ריבאונד ויעזור בהגנה, ועוד גארד.
לא הכל רקוב, לא הכל מקולקל. לפעמים צריך את הבוסט הנוסף.
גיא

הודעהעל ידי Jack55 » 27 דצמבר 2021, 15:14

גיא כתב:חסר לנו עוד גבוה שיקח ריבאונד ויעזור בהגנה, ועוד גארד.
לא הכל רקוב, לא הכל מקולקל. לפעמים צריך את הבוסט הנוסף.

בעיניי ביורוליג הקו הקדמי שלנו בסדר גמור וגם באופן כללי הסגל הזה לא רע בכלל עם הרבה פוטנציאל
ווילאימס, קלויארו סורקין
זיזיץ, ריינולדס
אחלה של קו קדמי
עוד גארד אחד אכן יכול להביא שינוי, אבל הסיבה למאזן הנוכחי שלנו ולאיך שאנחנו נראים היא לגמרי יאניס

לדוגמה במקום לתת לג'ייק כהן לפתוח נגד זניט, אם כבר הוא מחליט לגוון ולשתף ישראלי אז זה צריך להיות הבמה של סורקין ולא של כהן
ההפסד שם היה אך ורק על הראש של יאניס, רק מפגר יכול להחליט לפתוח מול קבוצת צמרת עם חמישייה שכוללת 2 שחקנים שלא מסוגלים לתרום בצד ההתקפי בשום צורה, אם למישהו היה ספק למה סיימנו את הרבע הזה בפיגור 15 נקודות ורק עם 10 נקודות שנקלעו בהתקפה, מן הסתם שאם החמישייה הראשונה הייתה יותר מאוזנת וטובה כל המשחק עצמו היה נראה אחרת לגמרי

הבעיה הנוכחית הגדולה שלנו היא שטיילור לא מסוגל לתרום בהתקפה בשום צורה ובכך אנחנו תלויים רק בווילבקין ובאוואנס כגארדים היוצרים היחידים שלנו וזה בעיה
גארד נוסף שיודע לייצר נקודות יכול לפתור לא מעט בעיות, אני לא ממש יודע איזה שחקנים יש עכשיו בשוק וככל הנראה שהוא גם ממש דליל, אבל אני בטוח שאפשר למצוא שחקן אחד שיכול לגרום ליותר איזון בקו האחורי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ankram » 27 דצמבר 2021, 15:29

Rampel כתב:
עידן כתב:

לא נכון לפתור את יאניס מאחריות על המצב.
בסגל הזה יש חורים, כמו בכל סגל שבונה וויצ'יץ', אבל הפוטנציאל של הסגל הזה גבוה בהרבה ממה שיאניס מצליח להפיק.

כשהוא הוביל פה חבורת נגרים לכדורסל של מלחמה על כדורים, לנשוך, לשרוט וליפול על הפרקט, כי זה מה שהם היו מסוגלים, אז זה היה סבבה.

עכשיו יש לו כלים התקפיים והוא בקושי מנצל אותם אם בכלל וגם כשכן הוא מנצל אותם בצורה לא אפקטיבית. עדיין משחקים כדורסל של "מלחמה". טרינקיירי למשל היה מביא את הסגל הזה לאזור הפלייאוף ביורוליג בשקט.

הסגל הזה צריך מאמן עם אוריינטציה התקפית. מאמן שיוזם ותוקף חולשות של יריבות ומשחק על היתרונות של השחקנים שיש פה. ויש להם יתרונות.

אבל הוא מאמן הגנה יאניס הבלנדר , לא?

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מילוס » 27 דצמבר 2021, 16:46

קל להפיל על ניקולה בלעדית את כשליי בניית הסגל, אבל אני לא מאמין שליאניס היתה 0 מעורבות.
ונכון, יש בסגל אייקיו נמוך, יש ליקויים, אבל מעל הכל יש קבוצה בלי שיטה ובלי רעיונות או פתרונות, וזה על יאניס. התפקיד שלו הוא לחבר חבורת שחקני יורוליג סבירים סהכ )לא טובים) לכדי שלם שגדול מסך חלקיו. בפועל, למכבי אין אפילו עליונות בליגה הישראלית.
נגיד את זה אחרת, זה לא סגל הגרוע ביורוליג, וכרגע זו הקבוצה הגרועה ביורוליג.
זה ביי פאר הסגל הטוב בישראל, וכרגע זו לא הקבוצה הטובה בישראל.
ואלו, למשל, לא על ההנהלה המאוסה.
מילוס

הודעהעל ידי TAYO » 27 דצמבר 2021, 17:22

מילוס כתב:קל להפיל על ניקולה בלעדית את כשליי בניית הסגל, אבל אני לא מאמין שליאניס היתה 0 מעורבות.
ונכון, יש בסגל אייקיו נמוך, יש ליקויים, אבל מעל הכל יש קבוצה בלי שיטה ובלי רעיונות או פתרונות, וזה על יאניס. התפקיד שלו הוא לחבר חבורת שחקני יורוליג סבירים סהכ )לא טובים) לכדי שלם שגדול מסך חלקיו. בפועל, למכבי אין אפילו עליונות בליגה הישראלית.
רוב המאמנים הבכירים ביבשת זוכים לתקן ולעדכן את הסגל במשך השנה. יאניס מתיישר לצרכים של הבעלים באופן מוחלט, לכן הוא גם זוכה להישאר כאן. אני מאמין שיש משהו מסריח שמשאיר כאן את ניקולה וצוות הסקאוטינג. פשוט נגמרו לי כבר ההסברים ההגיוניים.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי ankram » 27 דצמבר 2021, 17:24

מילוס כתב:קל להפיל על ניקולה בלעדית את כשליי בניית הסגל, אבל אני לא מאמין שליאניס היתה 0 מעורבות.

המעורבות היחידה שידוע עליה זאת העדפה של יאניס להעדיף את אוונס על ג'ונס , העדפה שניראית עכשיו , הזויה , למרות שגם אם ג'ונס היה נשאר , ברור לי שהוא לא היה מושיע את הקבוצה, הוא גם שומר פחות טוב , ואוונס הוא השומר הכי טוב שלנו בפער.
אם ניקולה לא בונה את הסגל , אז מה התפקיד שלו חוץ מלאמלל לנו את החיים? הוא הספורט דירקטור וזה עליו.
לגבי יאניס , אתה יודע שהוא צריך קו קדמי ששומר , אז למה להביא לו את ריינולדס האדיוט שלא שומר , ואת וויליאמס המעופף שלא שומר? הצליח ליאניס בלאק , האנטר , אייסי , למה לדפוק אותו?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים