המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:הם לא מפטרים כי אין להם כסף ואף מאמן נורמלי לא משתין לכיוון שלהם יותר. פעם מכבי הייתה קבוצה שמאמנים היו זורקים את אמא שלהם לדיור מוגן ורצים לאמן תמורת כרטיסייה עם שישה ניקובים לקפולסקי, היום אפילו קטש לא מתכוון לקחת את הזקנה הבלה הזו לסיבוב. עצוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rampel כתב:אני דווקא יותר ויותר בעד לתת לוויצ'יץ' ואבי אבן להוביל את הקבוצה עד למציאת אלטרנטיבה.
אם אפשר לפחות להיפטר גם משניהם על הדרך..
Rampel כתב:תגובת ייאוש.
ברור לי שזה לא יוביל לשום שינוי בגזרה שלהם. אין ספק שסקאוט שכל הימור שלו בשנים האחרונות הוא נפילה ומנהל מקצועי שנכשל בכל קיץ בבניית קבוצה מאוזנת הם נכסים.
כמוהם עכשיו מצטרף לרשימה הזו גם מאמן עלאק הגנתי, שכל שחקן מוכשר שבטעות מגיע לפה למרות הכל, מוגבל תחתיו ולא מצליח לבוא לידי ביטוי עם כדורסל התקפי עלוב.
ממש הצלע החסרה לעולב שהמועדון הזה נופל אליו.
Rampel כתב:אני דווקא יותר ויותר בעד לתת לוויצ'יץ' ואבי אבן להוביל את הקבוצה עד למציאת אלטרנטיבה.
אם אפשר לפחות להיפטר גם משניהם על הדרך..
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
לא נכון לפתור את יאניס מאחריות על המצב.עידן כתב:Rampel כתב:תגובת ייאוש.
ברור לי שזה לא יוביל לשום שינוי בגזרה שלהם. אין ספק שסקאוט שכל הימור שלו בשנים האחרונות הוא נפילה ומנהל מקצועי שנכשל בכל קיץ בבניית קבוצה מאוזנת הם נכסים.
כמוהם עכשיו מצטרף לרשימה הזו גם מאמן עלאק הגנתי, שכל שחקן מוכשר שבטעות מגיע לפה למרות הכל, מוגבל תחתיו ולא מצליח לבוא לידי ביטוי עם כדורסל התקפי עלוב.
הייתי מכניס למשוואה גם את מערך הכושר של הקבוצה. יאניס לעומת זאת, הוא לא הבעיה (בטח כשהתחליף הוא קטש או גודס או אבי אבן). סיכוי סביר שגם נראה את זה במקרה שהוא יצליח בקבוצה הבאה שלו יותר מאשר במכבי.
גיא כתב:חסר לנו עוד גבוה שיקח ריבאונד ויעזור בהגנה, ועוד גארד.
לא הכל רקוב, לא הכל מקולקל. לפעמים צריך את הבוסט הנוסף.
אבל הוא מאמן הגנה יאניס הבלנדר , לא?Rampel כתב:לא נכון לפתור את יאניס מאחריות על המצב.עידן כתב:Rampel כתב:תגובת ייאוש.
הייתי מכניס למשוואה גם את מערך הכושר של הקבוצה. יאניס לעומת זאת, הוא לא הבעיה (בטח כשהתחליף הוא קטש או גודס או אבי אבן). סיכוי סביר שגם נראה את זה במקרה שהוא יצליח בקבוצה הבאה שלו יותר מאשר במכבי.
בסגל הזה יש חורים, כמו בכל סגל שבונה וויצ'יץ', אבל הפוטנציאל של הסגל הזה גבוה בהרבה ממה שיאניס מצליח להפיק.
כשהוא הוביל פה חבורת נגרים לכדורסל של מלחמה על כדורים, לנשוך, לשרוט וליפול על הפרקט, כי זה מה שהם היו מסוגלים, אז זה היה סבבה.
עכשיו יש לו כלים התקפיים והוא בקושי מנצל אותם אם בכלל וגם כשכן הוא מנצל אותם בצורה לא אפקטיבית. עדיין משחקים כדורסל של "מלחמה". טרינקיירי למשל היה מביא את הסגל הזה לאזור הפלייאוף ביורוליג בשקט.
הסגל הזה צריך מאמן עם אוריינטציה התקפית. מאמן שיוזם ותוקף חולשות של יריבות ומשחק על היתרונות של השחקנים שיש פה. ויש להם יתרונות.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
רוב המאמנים הבכירים ביבשת זוכים לתקן ולעדכן את הסגל במשך השנה. יאניס מתיישר לצרכים של הבעלים באופן מוחלט, לכן הוא גם זוכה להישאר כאן. אני מאמין שיש משהו מסריח שמשאיר כאן את ניקולה וצוות הסקאוטינג. פשוט נגמרו לי כבר ההסברים ההגיוניים.מילוס כתב:קל להפיל על ניקולה בלעדית את כשליי בניית הסגל, אבל אני לא מאמין שליאניס היתה 0 מעורבות.
ונכון, יש בסגל אייקיו נמוך, יש ליקויים, אבל מעל הכל יש קבוצה בלי שיטה ובלי רעיונות או פתרונות, וזה על יאניס. התפקיד שלו הוא לחבר חבורת שחקני יורוליג סבירים סהכ )לא טובים) לכדי שלם שגדול מסך חלקיו. בפועל, למכבי אין אפילו עליונות בליגה הישראלית.
נגיד את זה אחרת, זה לא סגל הגרוע ביורוליג, וכרגע זו הקבוצה הגרועה ביורוליג.
זה ביי פאר הסגל הטוב בישראל, וכרגע זו לא הקבוצה הטובה בישראל.
ואלו, למשל, לא על ההנהלה המאוסה.
מילוס כתב:קל להפיל על ניקולה בלעדית את כשליי בניית הסגל, אבל אני לא מאמין שליאניס היתה 0 מעורבות.
ונכון, יש בסגל אייקיו נמוך, יש ליקויים, אבל מעל הכל יש קבוצה בלי שיטה ובלי רעיונות או פתרונות, וזה על יאניס. התפקיד שלו הוא לחבר חבורת שחקני יורוליג סבירים סהכ )לא טובים) לכדי שלם שגדול מסך חלקיו. בפועל, למכבי אין אפילו עליונות בליגה הישראלית.
נגיד את זה אחרת, זה לא סגל הגרוע ביורוליג, וכרגע זו הקבוצה הגרועה ביורוליג.
זה ביי פאר הסגל הטוב בישראל, וכרגע זו לא הקבוצה הטובה בישראל.
ואלו, למשל, לא על ההנהלה המאוסה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים