המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:גולש יווני באינטרבאסקט אומר שכלי תקשורת ביוון מדווחים שבלאט רוצה את באטיסט.
er79 כתב:באטיסט, וויוקאס, מאריץ', קלאתיס, שאראס בתור מאמן - האם המצב בפאו עד כדי כך בקאנטים? אולי זו הזדמנות טובה לגנוב להם את דיא
גל גל כתב:er79 כתב:באטיסט, וויוקאס, מאריץ', קלאתיס, שאראס בתור מאמן - האם המצב בפאו עד כדי כך בקאנטים? אולי זו הזדמנות טובה לגנוב להם את דיא
לא לא נראה לי שדיא מתאים לסגל ההולך ונבנה במכבי![]()
חנו'ש כתב:גל גל כתב:er79 כתב:באטיסט, וויוקאס, מאריץ', קלאתיס, שאראס בתור מאמן - האם המצב בפאו עד כדי כך בקאנטים? אולי זו הזדמנות טובה לגנוב להם את דיא
מה לא מתאים??
יש לך כרגע 5 שחקנים חתומים בלבד ואף אחד מהם לא רכז.
אז איך בדיוק אחד הרכזים הטובים באירופה לא מתאים??
(ועזוב שמצידי הוא היה מתאים גם אם כבר היו לנו 13 שחקנים כולל 3 רכזים...)
למרות גילו, ועם כל הכבוד לויוקאס ומאריץ שכולם כאן (כולל אני) היו רוצים שאחד מהם יגיע, באטיסט היה העונה הסנטר הטוב ביותר של פאו ביי פאר והיה טוב בהרבה משני מחליפיו. עם האלטרנטיבות שעוד מעט ישארו בשוק, עוד נתגעגע למועמדים כמו באטיסט.
אגב, למה מכבי ויתרה כך על הנדריקס כשאין לה שום אלטרנטיבה ביד?
קודי כתב:למרות גילו, ועם כל הכבוד לויוקאס ומאריץ שכולם כאן (כולל אני) היו רוצים שאחד מהם יגיע, באטיסט היה העונה הסנטר הטוב ביותר של פאו ביי פאר והיה טוב בהרבה משני מחליפיו. עם האלטרנטיבות שעוד מעט ישארו בשוק, עוד נתגעגע למועמדים כמו באטיסט.
שחף כתב:קודי כתב:למרות גילו, ועם כל הכבוד לויוקאס ומאריץ שכולם כאן (כולל אני) היו רוצים שאחד מהם יגיע, באטיסט היה העונה הסנטר הטוב ביותר של פאו ביי פאר והיה טוב בהרבה משני מחליפיו. עם האלטרנטיבות שעוד מעט ישארו בשוק, עוד נתגעגע למועמדים כמו באטיסט.
אני אשמח לשמוע מי מהמועמדים הרלוונטיים חתם בינתיים במקום אחר...
חביב אורנג'ד כתב:מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.
היחידים שבאמת הייתי אולי לוקח (והדגש זה על אולי) משם הם וויוקאס וקאלטס.
חביב אורנג'ד כתב:מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.
גל גל כתב:חנו'ש כתב:גל גל כתב:er79 כתב:באטיסט, וויוקאס, מאריץ', קלאתיס, שאראס בתור מאמן - האם המצב בפאו עד כדי כך בקאנטים? אולי זו הזדמנות טובה לגנוב להם את דיא
מה לא מתאים??
יש לך כרגע 5 שחקנים חתומים בלבד ואף אחד מהם לא רכז.
אז איך בדיוק אחד הרכזים הטובים באירופה לא מתאים??
(ועזוב שמצידי הוא היה מתאים גם אם כבר היו לנו 13 שחקנים כולל 3 רכזים...)
את יודעת שצחקתי נכון?
Lirca כתב:גם אני חשבתי על קלאתיס (אשמח רק להבהרה אם הוא 1 או 2) כאופציה טובה למכבי.
הוא צעיר, זריז מאוד וכשהוא נכנס לזון קשה מאוד לעצור אותו. אישית מאוד התלהבתי ממנו.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.
את דיאמנטידיס לא היית לוקח?
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.
לא. העונה האחרונה שלו היתה די חלשה (ביחס לקדומות) ולאחר מעבר מקבוצה מקומית כמו פאו (בה הוא שיחק 8 עונות ברצף) לקבוצה בה הוא יתופקד כזר (לראשונה בקריירה שלו), קשה לי להאמין שהוא ישתפר, בטח לא כאשר הוא בן 32. אני באמת מרגיש שהשחקן הזה נמצא לפני צניחה משמעותית בקריירה שלו, כמו שקרה עם פאפאלוקאס לפני שנתיים וכמו שבד"כ קורה עם גארדים אירופיים בגיל שלו וזו נקודה שצריכים להזהר ממנה.
אני גם לא חושב שלמכבי שווה להוציא עליו סכומים גדולים וספק גדול מאוד אם אפשר לבנות עליו ליותר מעונה.
בנוגע לבאטיסט, אני לא חושב שזאת תהיה החתמה כ"כ גרועה.
בניגוד לזקנים אחרים שמקבלים כאן כ"כ הרבה קרדיט, כאן מדובר בשחקן שלמרות גילו נמצא קרוב לשיא, ניחן בנתונים פיזים ואתלטיים מרשימים מאוד (שאילו בדיוק הדברים הגורמים לשחקנים לשחק טוב גם בגיל מאוחר) והוא עדיין אחד השחקנים הטובים באירופה לעמדתו.
הבעיה איתו שגם הוא נמצא באיזשוהי ירידה (אמנם לא חדה במיוחד), הוא לא לגמרי מתאים להיות סנטר מוביל ולא נראה שהשילוב בינו לבין שרמדיני הוא שילוב אידאלי.
בשורה התחתונה, צריכים להסתכל על השוק ועל האלטרנטיבות. אם גם מאריץ', גם וויוקאס, גם הטשהיימר וגם דיוויס לא יוכלו להגיעו לכאן, אז כנראה שבאטיסט הופך לאופציה המועדפת.
אם זה לא הוא, אז האלטנטיבות הן דיאור פישר או כל מיני לברינונביצ'ים, פרוביצ'ים או שלא נדע, גם איזה יבטוקאס....
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.
לא. העונה האחרונה שלו היתה די חלשה (ביחס לקדומות) ולאחר מעבר מקבוצה מקומית כמו פאו (בה הוא שיחק 8 עונות ברצף) לקבוצה בה הוא יתופקד כזר (לראשונה בקריירה שלו), קשה לי להאמין שהוא ישתפר, בטח לא כאשר הוא בן 32. אני באמת מרגיש שהשחקן הזה נמצא לפני צניחה משמעותית בקריירה שלו, כמו שקרה עם פאפאלוקאס לפני שנתיים וכמו שבד"כ קורה עם גארדים אירופיים בגיל שלו וזו נקודה שצריכים להזהר ממנה.
אני גם לא חושב שלמכבי שווה להוציא עליו סכומים גדולים וספק גדול מאוד אם אפשר לבנות עליו ליותר מעונה.
בנוגע לבאטיסט, אני לא חושב שזאת תהיה החתמה כ"כ גרועה.
בניגוד לזקנים אחרים שמקבלים כאן כ"כ הרבה קרדיט, כאן מדובר בשחקן שלמרות גילו נמצא קרוב לשיא, ניחן בנתונים פיזים ואתלטיים מרשימים מאוד (שאילו בדיוק הדברים הגורמים לשחקנים לשחק טוב גם בגיל מאוחר) והוא עדיין אחד השחקנים הטובים באירופה לעמדתו.
הבעיה איתו שגם הוא נמצא באיזשוהי ירידה (אמנם לא חדה במיוחד), הוא לא לגמרי מתאים להיות סנטר מוביל ולא נראה שהשילוב בינו לבין שרמדיני הוא שילוב אידאלי.
בשורה התחתונה, צריכים להסתכל על השוק ועל האלטרנטיבות. אם גם מאריץ', גם וויוקאס, גם הטשהיימר וגם דיוויס לא יוכלו להגיעו לכאן, אז כנראה שבאטיסט הופך לאופציה המועדפת.
אם זה לא הוא, אז האלטנטיבות הן דיאור פישר או כל מיני לברינונביצ'ים, פרוביצ'ים או שלא נדע, גם איזה יבטוקאס....
אתה מעדיף את האטשמייר על באטיסט? אפילו לא בצחוק...
לגבי DD - עונה משהו או לא משהו, לא יודע. אני יודע שמדובר על סופרסטאר ענק, שגם כשהוא לא בשיאו, הוא עדיין הרכז הכי טוב באירופה, שהביא את הקבוצה שלו,
למרחק פסיק פסיקון מגמר היורוליג.
הוא שחקן ענק, וברור שאין שום סיכוי שיגיע לכאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־49 אורחים