מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי שחף » 24 יוני 2012, 19:39

לא מלהיב במיוחד.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 19:42

er79 כתב:גולש יווני באינטרבאסקט אומר שכלי תקשורת ביוון מדווחים שבלאט רוצה את באטיסט.

בלאט החליט לעבור על סנטרי פאו אחד אחד??
או שאולי אלה רק כלי התקשורת ביוון שהחליטו להעביר את כל הסנטרים הירוקים למכבי??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 24 יוני 2012, 19:43

לדעתי זה הסוכן של באטיסט עובד על ההצעה הבאה שהוא יקבל.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 19:48

באטיסט, וויוקאס, מאריץ', קלאתיס, שאראס בתור מאמן - האם המצב בפאו עד כדי כך בקאנטים? אולי זו הזדמנות טובה לגנוב להם את דיא :-)
er79

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2012, 19:56

er79 כתב:באטיסט, וויוקאס, מאריץ', קלאתיס, שאראס בתור מאמן - האם המצב בפאו עד כדי כך בקאנטים? אולי זו הזדמנות טובה לגנוב להם את דיא :-)

לא לא נראה לי שדיא מתאים לסגל ההולך ונבנה במכבי :: ::
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 20:00

גל גל כתב:
er79 כתב:באטיסט, וויוקאס, מאריץ', קלאתיס, שאראס בתור מאמן - האם המצב בפאו עד כדי כך בקאנטים? אולי זו הזדמנות טובה לגנוב להם את דיא :-)

מה לא מתאים??
יש לך כרגע 5 שחקנים חתומים בלבד ואף אחד מהם לא רכז.
אז איך בדיוק אחד הרכזים הטובים באירופה לא מתאים??
(ועזוב שמצידי הוא היה מתאים גם אם כבר היו לנו 13 שחקנים כולל 3 רכזים...)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 20:00

למרות גילו, ועם כל הכבוד לויוקאס ומאריץ שכולם כאן (כולל אני) היו רוצים שאחד מהם יגיע, באטיסט היה העונה הסנטר הטוב ביותר של פאו ביי פאר והיה טוב בהרבה משני מחליפיו. עם האלטרנטיבות שעוד מעט ישארו בשוק, עוד נתגעגע למועמדים כמו באטיסט.
אגב, למה מכבי ויתרה כך על הנדריקס כשאין לה שום אלטרנטיבה ביד?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 20:06

חנו'ש, נראה לי שהוא היה ציני
er79

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2012, 20:06

חנו'ש כתב:
גל גל כתב:

מה לא מתאים??

את יודעת שצחקתי נכון?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 20:08

למרות גילו, ועם כל הכבוד לויוקאס ומאריץ שכולם כאן (כולל אני) היו רוצים שאחד מהם יגיע, באטיסט היה העונה הסנטר הטוב ביותר של פאו ביי פאר והיה טוב בהרבה משני מחליפיו. עם האלטרנטיבות שעוד מעט ישארו בשוק, עוד נתגעגע למועמדים כמו באטיסט.

העניין הוא שהגיל הולך ונותן את אותותיו. החתמה שלו מן הסתם תהיה לטווח קצר. מצד שני, טווח קצר ומכבי מסתדרים יפה בשנים האחרונות, אז אולי אין לנו פה בעיה בעצם. :beee
er79

הודעהעל ידי שחף » 24 יוני 2012, 20:16

קודי כתב:למרות גילו, ועם כל הכבוד לויוקאס ומאריץ שכולם כאן (כולל אני) היו רוצים שאחד מהם יגיע, באטיסט היה העונה הסנטר הטוב ביותר של פאו ביי פאר והיה טוב בהרבה משני מחליפיו. עם האלטרנטיבות שעוד מעט ישארו בשוק, עוד נתגעגע למועמדים כמו באטיסט.

אני אשמח לשמוע מי מהמועמדים הרלוונטיים חתם בינתיים במקום אחר...
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2012, 20:19

שחף כתב:
קודי כתב:למרות גילו, ועם כל הכבוד לויוקאס ומאריץ שכולם כאן (כולל אני) היו רוצים שאחד מהם יגיע, באטיסט היה העונה הסנטר הטוב ביותר של פאו ביי פאר והיה טוב בהרבה משני מחליפיו. עם האלטרנטיבות שעוד מעט ישארו בשוק, עוד נתגעגע למועמדים כמו באטיסט.

אני אשמח לשמוע מי מהמועמדים הרלוונטיים חתם בינתיים במקום אחר...

אני חושב שבעוד כמה ימים נדע כבר איך הסגל של מכבי הולך להיבנות ויצוצו מועמדים חדשיים אחרי שנדע אם לאנגפורד נשאר או לא
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יוני 2012, 20:28

מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.
היחידים שבאמת הייתי אולי לוקח (והדגש זה על אולי) משם הם וויוקאס וקאלטס.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יוני 2012, 20:30

אני בתור היחיד שרוצה את באטיסט פה מרוצה מהשמועות...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Lirca » 24 יוני 2012, 20:32

חביב אורנג'ד כתב:מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.

גם אני חשבתי על קלאתיס (אשמח רק להבהרה אם הוא 1 או 2) כאופציה טובה למכבי.
הוא צעיר, זריז מאוד וכשהוא נכנס לזון קשה מאוד לעצור אותו. אישית מאוד התלהבתי ממנו.
Lirca

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 20:32

חביב אורנג'ד כתב:מעניין שדוקא לאחר אחת העונות המאכזבות של פאו, מכבי מעוניינת בכ"כ הרבה שחקנים משם.

את דיאמנטידיס לא היית לוקח?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 20:44

גל גל כתב:
חנו'ש כתב:
גל גל כתב:

מה לא מתאים??

את יודעת שצחקתי נכון?

עוב, אני כבר חצי רדומה.... :roll:

Lirca כתב:גם אני חשבתי על קלאתיס (אשמח רק להבהרה אם הוא 1 או 2) כאופציה טובה למכבי.
הוא צעיר, זריז מאוד וכשהוא נכנס לזון קשה מאוד לעצור אותו. אישית מאוד התלהבתי ממנו.

יש לו פחות מ-30% ל-3, מתי הוא כבר היה בזון??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יוני 2012, 20:45

jol9 כתב:

לא. העונה האחרונה שלו היתה די חלשה (ביחס לקדומות) ולאחר מעבר מקבוצה מקומית כמו פאו (בה הוא שיחק 8 עונות ברצף) לקבוצה בה הוא יתופקד כזר (לראשונה בקריירה שלו), קשה לי להאמין שהוא ישתפר, בטח לא כאשר הוא בן 32. אני באמת מרגיש שהשחקן הזה נמצא לפני צניחה משמעותית בקריירה שלו, כמו שקרה עם פאפאלוקאס לפני שנתיים וכמו שבד"כ קורה עם גארדים אירופיים בגיל שלו וזו נקודה שצריכים להזהר ממנה.
אני גם לא חושב שלמכבי שווה להוציא עליו סכומים גדולים וספק גדול מאוד אם אפשר לבנות עליו ליותר מעונה.

בנוגע לבאטיסט, אני לא חושב שזאת תהיה החתמה כ"כ גרועה.
בניגוד לזקנים אחרים שמקבלים כאן כ"כ הרבה קרדיט, כאן מדובר בשחקן שלמרות גילו נמצא קרוב לשיא, ניחן בנתונים פיזים ואתלטיים מרשימים מאוד (שאילו בדיוק הדברים הגורמים לשחקנים לשחק טוב גם בגיל מאוחר) והוא עדיין אחד השחקנים הטובים באירופה לעמדתו.
הבעיה איתו שגם הוא נמצא באיזשוהי ירידה (אמנם לא חדה במיוחד), הוא לא לגמרי מתאים להיות סנטר מוביל ולא נראה שהשילוב בינו לבין שרמדיני הוא שילוב אידאלי.

בשורה התחתונה, צריכים להסתכל על השוק ועל האלטרנטיבות. אם גם מאריץ', גם וויוקאס, גם הטשהיימר וגם דיוויס לא יוכלו להגיעו לכאן, אז כנראה שבאטיסט הופך לאופציה המועדפת.
אם זה לא הוא, אז האלטנטיבות הן דיאור פישר או כל מיני לברינונביצ'ים, פרוביצ'ים או שלא נדע, גם איזה יבטוקאס....
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 20:49

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

לא. העונה האחרונה שלו היתה די חלשה (ביחס לקדומות) ולאחר מעבר מקבוצה מקומית כמו פאו (בה הוא שיחק 8 עונות ברצף) לקבוצה בה הוא יתופקד כזר (לראשונה בקריירה שלו), קשה לי להאמין שהוא ישתפר, בטח לא כאשר הוא בן 32. אני באמת מרגיש שהשחקן הזה נמצא לפני צניחה משמעותית בקריירה שלו, כמו שקרה עם פאפאלוקאס לפני שנתיים וכמו שבד"כ קורה עם גארדים אירופיים בגיל שלו וזו נקודה שצריכים להזהר ממנה.
אני גם לא חושב שלמכבי שווה להוציא עליו סכומים גדולים וספק גדול מאוד אם אפשר לבנות עליו ליותר מעונה.

בניגוד לזקנים אחרים שמקבלים כאן כ"כ הרבה קרדיט, כאן מדובר בשחקן שלמרות גילו נמצא קרוב לשיא, ניחן בנתונים פיזים ואתלטיים מרשימים מאוד (שאילו בדיוק הדברים הגורמים לשחקנים לשחק טוב גם בגיל מאוחר) והוא עדיין אחד השחקנים הטובים באירופה לעמדתו.
הבעיה איתו שגם הוא נמצא באיזשוהי ירידה (אמנם לא חדה במיוחד), הוא לא לגמרי מתאים להיות סנטר מוביל ולא נראה שהשילוב בינו לבין שרמדיני הוא שילוב אידאלי.

בשורה התחתונה, צריכים להסתכל על השוק ועל האלטרנטיבות. אם גם מאריץ', גם וויוקאס, גם הטשהיימר וגם דיוויס לא יוכלו להגיעו לכאן, אז כנראה שבאטיסט הופך לאופציה המועדפת.
אם זה לא הוא, אז האלטנטיבות הן דיאור פישר או כל מיני לברינונביצ'ים, פרוביצ'ים או שלא נדע, גם איזה יבטוקאס....

אתה מעדיף את האטשמייר על באטיסט? אפילו לא בצחוק...

לגבי DD - עונה משהו או לא משהו, לא יודע. אני יודע שמדובר על סופרסטאר ענק, שגם כשהוא לא בשיאו, הוא עדיין הרכז הכי טוב באירופה, שהביא את הקבוצה שלו,
למרחק פסיק פסיקון מגמר היורוליג.
הוא שחקן ענק, וברור שאין שום סיכוי שיגיע לכאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יוני 2012, 20:55

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

אתה מעדיף את האטשמייר על באטיסט? אפילו לא בצחוק...

לגבי DD - עונה משהו או לא משהו, לא יודע. אני יודע שמדובר על סופרסטאר ענק, שגם כשהוא לא בשיאו, הוא עדיין הרכז הכי טוב באירופה, שהביא את הקבוצה שלו,
למרחק פסיק פסיקון מגמר היורוליג.
הוא שחקן ענק, וברור שאין שום סיכוי שיגיע לכאן.

אני די בטוח שאם הטשהיימר יחלים מהפציעה שלו, הוא יהפוך להיות שחקן טוב יותר מבאטיסט של היום.
חוץ מזה, זה לא אני שהעדיף אותו על פני באטסיט, אלא בלאט.

בנוגע לדיאמנטידיס, הוא גם כמעט הוביל את קבוצתו פסיק פסיק פסיקון מלעוף מרבע גמר היורוליג וחטף שלשות על הפנים משחקן כמו יוגב אוחיון.
האם הוא הרכז הטוב ביותר באירופה? אני מאמין שלא. גם מקקאלב וגם ספנוליס (שהוא אמנם לא בדיוק רכז) שחקנים טובים ממנו. חוץ מזה, לשפוט אותו על-פי מה שהוא עכשיו זאת לא חכמה גדולה. הוא נמצא במגמת ירידה ובשנה הבאה יתכן שלרשימה של שני השחקנים שהזכרתי קודם יצטרפו עוד שחקנים. צריכים לראות לאן נושבת הרוח ולחשוב קצת קדימה. ספק אם הוא ישאר כ"כ טוב ויעיל גם בעתיד הרחוק וספק שלאחר מעבר חד בקריירה שלו (ועוד בגיל מתקדם) הוא ישתפר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים