מילוס כתב:עידן כתב:מילוס כתב:הייתי מתחיל בניקוי החוזים של זיו וריינולדס הבלתי-ניתנים לצפייה.
וממשיך בלהתמקד בשחקנים אינטיליגנטיים לפני הכל, לא מעניין אותי מלך הסלים או אלוף ההטבעות.
אני באמת לא מבין מה הבעיה עם ריינולדס. הוא סנטר מחליף בסדר גמור. מכבי לא תביא שחקן טוב ממנו.
זיו זה סיפור אחר, וברגע שהוא לא תורם גם בליגה אין מה להשאיר אותו. כמו שאמרתי, צריך 2-3 ישראלים שמסוגלים לתת כמה דקות גם ביורוליג. פשוט חובה, אי אפשר להסתדר בלי זה.
תראה, יכול להיות שזה עניין של טעם. וגם יכול להיות שמכבי לא תביא טוב ממנו, אבל לגמרי מסוגלת להביא מתאים יותר לצרכיה. וצרכיה מסנטר המחליף הוא לא בהכרח מספרים, הם לעתים כל מה שמסביב למספרים.
מבחינת איכויות, ריינולדס לא נותן מהספסל כמעט שום דבר אחר (מהסנטר הפותח). אולי קליעה מחצי מרחק - וגם היא מגיעה יום כן ושבוע לא. בסוף, מה אתה מצפה מסנטר מחליף? שידע לתרום בעוד דרכים, שיתן עומק סגנוני, שידע לתת פתרונות מסויימים. איזה אקסטרות יש לו? הוא מעיף שלשות? קופץ לשמיים? נותן גוף ענק? נלחם בהגנה? בכלל עושה הגנה? מוסר כמו ניקולה?
יציבות, אין. בתכלס, כמו מכבי הנוכחית, אתה לא יודע עם מה אתה יוצא לקרב ומה תקבל ממנו בכל ערב.
אינטליגנציית משחק, רדודה כמו שלולית מתחת לברזיה. היסטורית, בשנים הכי טובות ומהנות של מכבי היא לא בהכרח היתה הכי מוכשרת או עמוקה. היא היתה אינטיליגנטית, וזה חסר.
איכפתיות, לא נראה לי שאכפת לו יותר מכמה הוא קולע. בכללי, שחקן עם סף שבירה נמוך.
תחנה אחרונה, הוא תחנה אחרונה. ובמשחק קבוצתי, זה לא קבוצתי.
וכל אלה במחיר של כוכב בסטנדרטים של מכבי. להחזיק על הספסל שחקן כ"כ לא יציב במחיר כזה ובלי לפגוע בעמדות אחרות - זה משהו שברצלונה או הרוסיות יכולות. במכבי, אתה מגלה שנשאר לך שטר של 100 בשביל רכז פותח. פאקין 800 אלף לשחקן ספסל.
אני חושב שאתה מגזים בנוגע לעניינים של אכפתיות ואינטליגנציה. הוא לא כזה טיפש בעיני כמו שאתה עושה ממנו.
מסכים שהוא לא נותן אקסטרות מיוחדות ביחס לסנטר הפותח שלך, ומסכים שהוא לא זול, אבל כמו שאמרתי - מכבי לא תביא טוב ממנו. מאוד אופתע אם כן. אם האלטרנטיבה היא סנטר בשקל תשעים כי מכבי רוצה לחסוך, אני משאיר בשתי ידיים את ריינולדס.