רעידת אדמה: הושעתה פעילות הקבוצות מרוסיה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רעידת אדמה: הושעתה פעילות הקבוצות מרוסיה

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 פברואר 2022, 22:30

A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:החלטה יפה מאוד, אבל האמת? לא בטוח כמה ראשי הקבוצות קשורים למשטר שמגיע להם להיענש על זה.

קודם כל, מן הסתם שהענישה מכוונת נגד רוסיה כמדינה, ולא נגד קבוצה כזאת או אחרת (הגם שאחת מהן מייצגת כביכול את "אנשי הצבא").
ודבר שני, הענישה מגיעה מלמעלה. אופרטיבית ולוגיסטית הן לא יכולות להמשיך להתחרות. האיחוד האירופי אוסר על מטוסים רוסיים לטוס בשטחיו האוויריים (והפוך).

אבל זה הקטע, אתה מעניש מדינה ועל הדרך פוגע באנשים שאולי "חפים מפשע".
וכן, ברור שזה נובע גם מבחינה לוגיסטית.

אז מה אתה מציע? לא הבנתי.

לא מציע כלום, רק מציין משהו שקצת מפריע לי.

בסדר, אבל אתה מבין שזה משרת מטרה קצת יותר גדולה מתחרות ספורט כזאת או אחרת, נכון?
אחדשיודע

הודעהעל ידי ביבו » 28 פברואר 2022, 22:55

הסיפור הגדול כאן הוא בכלל אחר….
פסקואל עוזב את זניט ביחד עם כל הזרים, הזרים של צסק״א כבר עזבו…
עכשיו אפשר להחתים מאמן בסדר גודל… ואולי גם לקיים מו״מ מול שחקנים ולא להמתין לקיץ…
ביבו

הודעהעל ידי גל גל » 28 פברואר 2022, 23:11

הייתי רוצה לראות פה את פסקוואל, מאמן מצויין.

גם לא הייתי מתנגד לבולומבוי או גריגוניוס.

אבל הכל זה חלומות אף אחד מהם לא יגיע למכבי ובסוף כולם יחזרו לקבוצות שלהם
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי מילוס » 28 פברואר 2022, 23:28

תראו איך אבן המשיח נקרא לדגל ושינה את כל ההיסטוריה בתוך שבועיים. על אפכם ועל חמתכם.

א. לא רעידה ולא אדמה. תוך כמה שבועות הרוסיות חוזרות לעניינים. אולי עם שונגליה יותר או פחות, ועם קבוצה רוסייה יותר או פחות - מכבי עדיין לא תהיה בפלייאוף ולא צריכה להיות בפלייאוף.

ב. גם אם תיאורטית היו מורחקים, לאף שחקן\מאמן\אחראי ניקוי יבש מוביל מהרוסיות אין סיבה לבוא למכבי. מי שבאמת טוב לא צריך לחפש חוזה בקבוצה דרג ג' מבולגנת ונטולת יציבות, בית קברות לשחקנים - ולמכבי אין מה לבזבז כסף בשלב הזה של העונה על שחקנים טובים בקבוצה נטולת שיטה, אופי, עמוד שדרה ויעדים אמיתיים. זה לוז-לוז.

ג. אם הרוסיות לא היו חוזרות ומכבי באורך פלא היתה משתחלת לשמינייה (גם בלי הרוסיות אני לא חושב שהיא טופ 8), זו סכנה ענקית למועדון הזה. פלייאוף העונה יעשה נזק גדול בהרבה מזה של הזכייה ב-2014. בהרבה.
מילוס

הודעהעל ידי A.Parker » 28 פברואר 2022, 23:31

מילוס כתב:תראו איך אבן המשיח נקרא לדגל ושינה את כל ההיסטוריה בתוך שבועיים. על אפכם ועל חמתכם.

א. לא רעידה ולא אדמה. תוך כמה שבועות הרוסיות חוזרות לעניינים. אולי עם שונגליה יותר או פחות, ועם קבוצה רוסייה יותר או פחות - מכבי עדיין לא תהיה בפלייאוף ולא צריכה להיות בפלייאוף.

ב. גם אם תיאורטית היו מורחקים, לאף שחקן\מאמן\אחראי ניקוי יבש מוביל מהרוסיות אין סיבה לבוא למכבי. מי שבאמת טוב לא צריך לחפש חוזה בקבוצה דרג ג' מבולגנת ונטולת יציבות, בית קברות לשחקנים - ולמכבי אין מה לבזבז כסף בשלב הזה של העונה על שחקנים טובים בקבוצה נטולת שיטה, אופי, עמוד שדרה ויעדים אמיתיים. זה לוז-לוז.

ג. אם הרוסיות לא היו חוזרות ומכבי באורך פלא היתה משתחלת לשמינייה (גם בלי הרוסיות אני לא חושב שהיא טופ 8), זו סכנה ענקית למועדון הזה. פלייאוף העונה יעשה נזק גדול בהרבה מזה של הזכייה ב-2014. בהרבה.

נכון מאוד
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 28 פברואר 2022, 23:35

מילוס כתב:תראו איך אבן המשיח נקרא לדגל ושינה את כל ההיסטוריה בתוך שבועיים. על אפכם ועל חמתכם.

האמת שההודעה המקורית בפוסט הזה נשמעת הרבה יותר מפוצצת ממה שבפועל מתרחש. בתכל'ס זו השעייה זמנית בלבד, ואני מסכים שיש סיכוי סביר שהרוסיות עוד יחזרו.

מסכים גם לגבי שאר הסעיפים - הסיכוי קלוש שיגיעו עכשיו שחקנים או מאמן מאחת הקבוצות האלו, ועם אבי אבן הסיכוי שלנו לפלייאוף אפסי גם אם יורחקו 5 קבוצות מהמפעל.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 28 פברואר 2022, 23:36

ורק אוסיף שזה תקדים שיכול לפגוע במכבי במבצע הבא בעזה או בשטחים.
מילוס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 פברואר 2022, 23:41

מילוס כתב:ורק אוסיף שזה תקדים שיכול לפגוע במכבי במבצע הבא בעזה או בשטחים.

די עם זה די.

לא רק שזה לא דומה, ישראל גם נרתעת מעצמה עוד לפני שיש אופציה לסנקציות מבחוץ.
ואם ישעו אותך זמנית מתחרויות ספורט (שלא בצדק), גם לא נורא. נתמודד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2022, 01:11

אם מורידים את הרוסיות לחלוטין

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 01 מרץ 2022, 01:42

הייתם מעדיפים את
פראסוביץ
פאסקוואל
איטודיס

סתם בשביל העניין
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2022, 02:20

גל גל כתב:הייתם מעדיפים את
פראסוביץ
פאסקוואל
איטודיס

סתם בשביל העניין

איטודיס התרגל לתקציב ענק. אני לא בטוח אם הוא מסוגל עכשיו לעבוד עם תקציב בינוני.

פראסוביץ' הפתיע העונה. אבל השאלה היא האם זה מקרי?

אני הייתי הולך על פאסקוואל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Runner30 » 01 מרץ 2022, 11:22

מצד אחד צעד מתבקש.
מצד שני טרגדיה לכדורסל האירופאי.
בלי הכסף הרוסי מה כבר נשאר מהכדורסל באירופה.
Runner30

הודעהעל ידי מילוס » 01 מרץ 2022, 16:19

אחדשיודע כתב:

די עם זה די.

עוד לפני? הסנקציות של עולם הספורט על הרוסים החלו כבר מהיום הראשון ללחימה. כמה זמן לוקח לישראל "להתרתע"? שבועיים? 51 יום? ולעולם, איך נאמר, קצת יותר קל להתעסק עם ישראל מאשר עם פוטין. מה שקרה פה זה תקדימי, והאצבע על ההדק מול ישראל יכולה להיות לא פשוטה - וגם לטווח ארוך יותר מבחינת חרמות. נתמודד, כן. ספורטיבית, סיכוי שניפגע יותר מהרוסים.
נקווה שאני טועה.
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 01 מרץ 2022, 16:22

Runner30 כתב:בלי הכסף הרוסי מה כבר נשאר מהכדורסל באירופה.

מה זה משנה?
העיקר שהכסף של אוהדי מכבי ממלא את כסי הפדרמנים ומניע את גלגלי האגו והזחיחות.
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 01 מרץ 2022, 16:30

felix_r כתב:
פראסוביץ
פאסקוואל
איטודיס

סתם בשביל העניין

מאלה רק פסקוואל.
מתי איטודיס הוכיח את עצמו כמאמן שלא עם תקציבים של אוליגרכים? כאיש המגבות של אוברדוביץ'? לא אומר שהוא רע, כן אומר שמעולם לא הוכיח שהוא שווה את שכר העתק שכנראה ידרוש.
פראסוביץ' לא מתאים לכדורסל פה ולא למערכת פה, חודש לתוך עונה איתו חדר ההלבשה של מכבי יראה כמו בי"ח שדה במריופול. גם רפואית וגם תקשורתית.
מילוס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 מרץ 2022, 16:50

מילוס כתב:
אחדשיודע כתב:

די עם זה די.

עוד לפני? הסנקציות של עולם הספורט על הרוסים החלו כבר מהיום הראשון ללחימה. כמה זמן לוקח לישראל "להתרתע"? שבועיים? 51 יום? ולעולם, איך נאמר, קצת יותר קל להתעסק עם ישראל מאשר עם פוטין. מה שקרה פה זה תקדימי, והאצבע על ההדק מול ישראל יכולה להיות לא פשוטה - וגם לטווח ארוך יותר מבחינת חרמות. נתמודד, כן. ספורטיבית, סיכוי שניפגע יותר מהרוסים.
נקווה שאני טועה.

אבל אתה משווה בין שני דברים שונים לגמרי. זאת בדיוק הנקודה. תחזור טיפה אחורה. תתחבר למציאות.
רוסיה היא מעצמה שפלשה למדינה אחרת בלי שום סיבה אמיתית (ומאיימת להמשיך למדינות אחרות אם המערב לא יביע התנגדות). לא התקיפו אותה בטילים ולא באמת איימו עליה (למרות שפוטין מרגיש מאויים/נבגד בקלות). זאת הדרך (הפחדנית אולי) שהמערב בחר לנקוט בכדי לעצור אותה מבלי לשלוח כיבכול חיילים להילחם בה (וע״י כך להימנע ממלחמת עולם שלישית). ישראל הקטנה לעומת זאת, בכל המערכות האחרונות בעזה, נלחמה כי הותקפה לפני כן בטילים (ע״י ארגוני טרור). ראשי מדינות המערב לרוב הם לא אנשים טיפשים ורובם גם לא תומכי BDS (חלקם הקטן אולי כן), כך שהם יודעים לעשות את ההבדלה (ולתת לישראל מרווח פעולה גם כאשר דעת הקהל באותה מדינה נגדה). אתה עשית הקשר שעושים האנטישמים/הבורים בטוויטר והצגת זאת בתור התמונה האמיתית. ומעבר לכך, כאמור, ברגע שבישראל שומעים על לחץ מדיני / ״הזמן שלכם אוזל״ - המנהיגים בדרך כלל מפסיקים את הלחימה. ואני לא אומר את זה לטובת אותם מנהיגים. זאת פשוט המציאות.

בקיצור, אתה טועה ומטעה. ורצוי שנשאיר לשונאי ישראל בטוויטר את ההשוואות/רעיונות הללו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי omerk » 01 מרץ 2022, 17:22

אחדשיודע כתב:
מילוס כתב:
אחדשיודע כתב:

די עם זה די.

נקווה שאני טועה.

אבל אתה משווה בין שני דברים שונים לגמרי. זאת בדיוק הנקודה. תחזור טיפה אחורה. תתחבר למציאות.
רוסיה היא מעצמה שפלשה למדינה אחרת בלי שום סיבה אמיתית (ומאיימת להמשיך למדינות אחרות אם המערב לא יביע התנגדות). לא התקיפו אותה בטילים ולא באמת איימו עליה (למרות שפוטין מרגיש מאויים/נבגד בקלות). זאת הדרך (הפחדנית אולי) שהמערב בחר לנקוט בכדי לעצור אותה מבלי לשלוח כיבכול חיילים כדי להילחם בה (ולהימנע ממלחמת עולם שלישית). ישראל הקטנה, בכל המערכות האחרונות בעזה, נלחמה כי הותקפה לפני כן בטילים. ראשי מדינות המערב לרוב הם לא אנשים טיפשים ורובם גם לא תומכי BDS (חלקם הקטן אולי כן). אתה עשית הקשר שעושים האנטישמים/הבורים בטוויטר והצגת זאת בתור התמונה האמיתית. ומעבר לכך, כאמור, ברגע שבישראל שומעים על לחץ מדיני / ״הזמן שלכם אוזל״ - המנהיגים בדרך כלל מפסיקים את הלחימה. ואני לא אומר את זה לטובת אותם מנהיגים. זאת פשוט המציאות.

בקיצור, אתה טועה ומטעה. ורצוי שנשאיר לשונאי ישראל בטוויטר את ההשוואות/רעיונות הללו.

אני חושב ששניכם טועים פה.

כל מה שכתבת פה על ההבדלים בין ישראל לרוסיה נכונים, אבל עובדתית זה לא מעניין את העולם ועדות לכך היא המחאה העולמית והניצחון היחצני של הפלסטינים כל מבצע מחדש.
רוב העולם לא יודע כמעט כלום על ישראל ולא מודעים גם כמה אנחנו מדינה קטנטנה. מבחינת העולם אנחנו כובש אכזר עם עוצמה צבאית וטכנולוגיה עדיפה בהרבה ושום דבר לא מצדיק את התקיפות בעזה. הרוב לא טורחים להתעמק בסכסוך ובמורכבות שלו.

מצד שני גם לא באמת יווצר פה תקדים כי בסוף מי שמושך בחוטים לגבי סנקציות זה כמעט באופן מוחלט ארה"ב. למרות החולשה שלהם בשנים האחרונות, הם עדיין הכוח הכי משפיע בעולם, ועל מדינות מערביות בעיקר. ברצותה ארה"ב תטיל סנקציות על מדינה מסוימת, וברצותה היא תטיל וטו על החלטות כאלה. כל עוד יש לובי יהודי חזק בארה"ב, אנחנו מוגנים.

כשנכנס טראמפ אף אחד באירופה לא באמת רצה להטיל שוב סנקציות על איראן ולבטל את הסכם הגרעין וגם אף אחד באירופה לא באמת חיבב את טראמפ או העריך אותו, אבל בסוף התיישרו כי זה ארה"ב.

במקרה הזה האינטרס של ארה"ב להטיל סקנציות על הarch nemesis שלהם די ברור לכולם וגם די ברור לכולם למה היא מונעת באופן שיטתי הטלת סקנציות על ישראל. אם לא ארה"ב כבר מזמן היינו מדינה מבודדת ומוחרמת.
omerk

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 מרץ 2022, 17:36

omerk כתב:
אחדשיודע כתב:
מילוס כתב:
אחדשיודע כתב:

די עם זה די.

נקווה שאני טועה.

רוסיה היא מעצמה שפלשה למדינה אחרת בלי שום סיבה אמיתית (ומאיימת להמשיך למדינות אחרות אם המערב לא יביע התנגדות). לא התקיפו אותה בטילים ולא באמת איימו עליה (למרות שפוטין מרגיש מאויים/נבגד בקלות). זאת הדרך (הפחדנית אולי) שהמערב בחר לנקוט בכדי לעצור אותה מבלי לשלוח כיבכול חיילים כדי להילחם בה (ולהימנע ממלחמת עולם שלישית). ישראל הקטנה, בכל המערכות האחרונות בעזה, נלחמה כי הותקפה לפני כן בטילים. ראשי מדינות המערב לרוב הם לא אנשים טיפשים ורובם גם לא תומכי BDS (חלקם הקטן אולי כן). אתה עשית הקשר שעושים האנטישמים/הבורים בטוויטר והצגת זאת בתור התמונה האמיתית. ומעבר לכך, כאמור, ברגע שבישראל שומעים על לחץ מדיני / ״הזמן שלכם אוזל״ - המנהיגים בדרך כלל מפסיקים את הלחימה. ואני לא אומר את זה לטובת אותם מנהיגים. זאת פשוט המציאות.

אני חושב ששניכם טועים פה.

כל מה שכתבת פה על ההבדלים בין ישראל לרוסיה נכונים, אבל עובדתית זה לא מעניין את העולם ועדות לכך היא המחאה העולמית והניצחון היחצני של הפלסטינים כל מבצע מחדש.
רוב העולם לא יודע כמעט כלום על ישראל ולא מודעים גם כמה אנחנו מדינה קטנטנה. מבחינת העולם אנחנו כובש אכזר עם עוצמה צבאית וטכנולוגיה עדיפה בהרבה ושום דבר לא מצדיק את התקיפות בעזה. הרוב לא טורחים להתעמק בסכסוך ובמורכבות שלו.

מצד שני גם לא באמת יווצר פה תקדים כי בסוף מי שמושך בחוטים לגבי סנקציות זה כמעט באופן מוחלט ארה"ב. למרות החולשה שלהם בשנים האחרונות, הם עדיין הכוח הכי משפיע בעולם, ועל מדינות מערביות בעיקר. ברצותה ארה"ב תטיל סנקציות על מדינה מסוימת, וברצותה היא תטיל וטו על החלטות כאלה. כל עוד יש לובי יהודי חזק בארה"ב, אנחנו מוגנים.

כשנכנס טראמפ אף אחד באירופה לא באמת רצה להטיל שוב סנקציות על איראן ולבטל את הסכם הגרעין וגם אף אחד באירופה לא באמת חיבב את טראמפ או העריך אותו, אבל בסוף התיישרו כי זה ארה"ב.

במקרה הזה האינטרס של ארה"ב להטיל סקנציות על הarch nemesis שלהם די ברור לכולם וגם די ברור לכולם למה היא מונעת באופן שיטתי הטלת סקנציות על ישראל. אם לא ארה"ב כבר מזמן היינו מדינה מבודדת ומוחרמת.

במודגש חזרת על הטעות של מילוס. אתם מדברים על אזרחים פשוטים ותמימים (שלא נגיד בורים או אנטישמים) - שאינם יודעים הרבה על היסטוריה וגם לא מתעניינים יותר מידי בעובדות. ראשי מדינות המערב, רובם, גם אם לא יודעים הרבה על ישראל טרם הכניסה לתפקיד (ורובם מלומדים/מנוסים וכן יודעים) - לומדים תוך כדי על מה שקורה. ולכן, גם אם יש מנהיגים שמושפעים בקלות ע״י מיעוט קולני או מדינות שמונהגות ע״י מנהיגים מהשמאל/שונאי ישראל (כמו אירלנד, שוודיה או איסלנד), רוב המדינות כן נותנות לישראל את מרווח הפעולה כאשר היא מותקפת ע״י טילים של ארגוני הטרור. זה המובן מאליו. בין היתר בזכות העובדה שיש לכל מדינה שגריר בישראל שמתווך על מה שבאמת קורה כאן. כך שזה לא רק ארה״ב, אם כי אתה צודק שארה״ב היא הגב המרכזי של ישראל.

ולגבי טראמפ ואיראן - שאר השותפות להסכם דווקא לא מיהרו לחזור לסנקציות ברגע שארה״ב עשתה זאת. הן עשו זאת כאשר איראן בעצמה הפסיקה לפעול עפ״י ההסכם.

ואגב, דיברת על לובי יהודי חזק בארה״ב - אז היום מדברים יותר על לובי חזק של אוונגליסטים (שזה היה הבייס היותר משמעותי של טראמפ לצורך העניין). לצערנו יהדות ארה״ב פונה חזק שמאלה ולאט לאט מרפה את הקשר שלה עם ישראל. ועדיין ברור שהלובי היהודי חשוב מאוד מבחינת ישראל (בטח בתקופת הדמוקרטים) וכדאי שיעשו יותר כדי לחבר בנינו לבין הדור הצעיר של יהדות ארה״ב. ובכלל, להסביר את עצמנו טוב יותר בפני העולם.

ובכל מקרה, צריך להבין - הסנקציות שמופנות כלפי רוסיה מופניות אליה בעוצמה הזאת מכיוון שמדובר במעצמה (שמאיימת להתרחב למדינות נוספות באירופה), שהעולם (כרגע) מפחד לשלוח חיילים שיילחמו בה. עם כל הדיסאינפורמציה ששונאי ישראל מפיצים ברשתות החברתיות, זה לא דומה לשום דבר אחר שקרה בעולם מאז מלחמת העולם השנייה (כולל מלחמות יוגוסלביה). הסקנציות האלו כביכול נוצרו כדי למנוע מלחמת עולם שלישית.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2022, 18:51

חברים, אין לכם איפה לדבר פוליטיקה?
למה פה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2022, 19:19

מילוס כתב:
felix_r כתב:
פראסוביץ
פאסקוואל
איטודיס

סתם בשביל העניין

מאלה רק פסקוואל.
מתי איטודיס הוכיח את עצמו כמאמן שלא עם תקציבים של אוליגרכים? כאיש המגבות של אוברדוביץ'? לא אומר שהוא רע, כן אומר שמעולם לא הוכיח שהוא שווה את שכר העתק שכנראה ידרוש.
פראסוביץ' לא מתאים לכדורסל פה ולא למערכת פה, חודש לתוך עונה איתו חדר ההלבשה של מכבי יראה כמו בי"ח שדה במריופול. גם רפואית וגם תקשורתית.

ועדיף לפנות לפסקוואל כבר היום, כי טרינקיירי חתום בבאיירן ואין סיכוי שיבוא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים