אחדשיודע כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:מה שמדהים בסדרה הזו זה שלא היה שחקן אחד במכבי שהתעלה. אפילו לא אחד. עזבו התעלה, לא היה אחד שלא איכזב, אולי חוץ מסקוטי (אולי, לנוכח זה שכל האחרים לא תפקדו ולא היו לו הרבה ברירות). ואולי קלויארו, רק שאצלו "לא איכזב" לא נותן הרבה. זיזיץ' כלום (וזה עוד יחסית מובן מול המפלצות של ריאל). אוואנס - אכזבה עצומה. ריינולדס, וויליאמס, ננאלי - זוועה. גם סורקין הפגין רכות מעליבה במשחק האחרון. פשוט עליבות, כל הסגל.
וזה כשמהצד השני לא תגידו שמישהו כיכב במיוחד. יוי קצת הפתיע בעצם זה שעוד יש לו את זה. ופוארייה התגלה כמפלץ על, אבל זה כנראה רק בגלל שפחות היה מוכר לי קודם. פשוט מצד אחד קבוצה מתפקדת, ומצד שני חוסר תפקוד כללי.
כולם נראו רע בגלל וילבקין שחזר להיות הוילבקין שמשחק לבד. 6 אסיסטים סך הכל בשלושה משחקים! (0 אסיסטים במשחק השני). במשחק האחרון לוילבקין +/- של 17- !
דרך אגב, אני לא מבין, האם הירידות על נאנלי זה כבר אוטומאטי? הוא היה די חלש בשני המשחקים הראשונים, אבל היה בסדר גמור במשחק השלישי. 17 נקודות, 5 כדורים חוזרים, 3 אסיסטים, 0 איבודים. וזה למרות שאבי אבן נתן לו הוראה טיפשית ללכת לעשות פוסט-אפים, במקום לעשות לו תרגילי קלעים.
ברור. הכל בגלל ווילבקין. ז׳יז׳ייץ׳ וריינולדס נראו כמו הצרות שלי בגלל ווילבקין. נאנלי היה אנמי לחלוטין בשני המשחקים הראשונים בגלל ווילבקין ובמשחק השלישי הוא היה בסדר למרות ווילבקין. ווילבקין גם מנע מאוואנס את הכדור (אותו כדור שאוואנס היה צריך לקחת בעצמו כדי להוביל ולנהל את המשחק).
עזוב. הם היו רעים בגלל שהם הגיעו לסדרה הזאת במיינדסט הלא נכון. וזה מתחיל באבי אבן, ששידר להם שהם טובים מריאל - ושמכבי נמצאת בכושר הטוב ביותר באירופה. והמשיך באבי אבן, שתוכנית המשחק שלו לא עבדה בשום שלב (לא במשחק הראשון, לא בשני ולא בשלישי). ונגמר באבי אבן שבחר חלק גדול מהשחקנים הללו מלכחתילה, שחקנים עם אינספור בעיות הגנתיות (וגם התקפיות... היעדר רכז וזה).
ווילבקין ניסה כשכל האחרים התחבאו. ובגלל שהכל היה עליו (בעיקר באשמת ה-״מאמן״ וחולשת הסגל), המשחקים נגמרו בשלב די מוקדם. כל מה שריאל היו צריכים לעשות זה פשוט לעצור אותו (או לחכות שיגמור לו הכוח) וזהו.
במילים אחרות, הסדרה הזו חשפה את הבלוף הצורה הכי ברורה. מי שייך ומי לא קשור לדבר הזה שמכבי מכוונת אליו (פלייאוף ומעלה).
במבחן התוצאה יש פה אולי שניים וחצי שחקנים ואפס מאמנים שיכולים לעמוד ברמה, בקצב ובלחץ, כשבאמת משחקים על משהו.
לי דווקא העונה הזו הוכיחה כמה שסקוטי שחקן, ואדם שמחובר למערכת כמו שאין הרבה, שזה לא פחות חשוב. ושהרבה מהטענות שהיו לי אליו קשורות למאמנים, לשיטה, לשחקנים מסביב וכו'.