המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בנוסף.שמואל1 כתב:מאמין שהוא בא על חשבון בראון. לא רואה סיכוי ששניהם מוחתמים. שניהם דורכים על אותה עמדה.
A.Parker כתב:אגב, מוסא והזוניה פנויים ממה שאני רואה?
רק מעיד כמה הבניה רעה כשיש אופציות כאלה שאפילו לא חתרו אליהן
מילוס כתב:A.Parker כתב:אגב, מוסא והזוניה פנויים ממה שאני רואה?
לחתור תמיד אפשר, ויש מצב שגם חתרו.
אבל מה רע למוסא להעביר את הזמן בכיף בספרד, ולחכות להצעה ענקית מספרד או מטורקיה? כנ"ל הזוניה.
המותג של מכבי ברצפה, זה כבר לא מקום שאפילו שחקנים דרג ג' (או אפילו ישארלים, זה דרג ז') קופצים עליו בעיניים עצומות.
מה היא יכולה להציע? לא כסף, לא הישגיות ולא יציבות (אני מהמר שסטטיסטית זר ממוצע במכבי של השנים האחרונות מחזיק פה אולי 6-7 חודשים). תוסיף את הפה לאוזן של עשרות הזרים שהיו פה.. שהוא, איך נגיד, לא לטובתה. זה הד-קייס של קבוצה.
A.Parker כתב:מילוס כתב:A.Parker כתב:אגב, מוסא והזוניה פנויים ממה שאני רואה?
לחתור תמיד אפשר, ויש מצב שגם חתרו.
אבל מה רע למוסא להעביר את הזמן בכיף בספרד, ולחכות להצעה ענקית מספרד או מטורקיה? כנ"ל הזוניה.
המותג של מכבי ברצפה, זה כבר לא מקום שאפילו שחקנים דרג ג' (או אפילו ישארלים, זה דרג ז') קופצים עליו בעיניים עצומות.
מה היא יכולה להציע? לא כסף, לא הישגיות ולא יציבות (אני מהמר שסטטיסטית זר ממוצע במכבי של השנים האחרונות מחזיק פה אולי 6-7 חודשים). תוסיף את הפה לאוזן של עשרות הזרים שהיו פה.. שהוא, איך נגיד, לא לטובתה. זה הד-קייס של קבוצה.
נכון, אבל שני דברים:
1. עדיין מגיעים לפה שחקנים טובים לפעמים, אפילו בכירים.
2. הם אפילו לא היו מטרות (משמעותיות?). דווקא השנה יש היצע גדול ומאבק מופחת לאור הדחת הרוסיות. מכבי לא ניצלה את זה בכלל, למעט אולי בראון.
MTA2311 כתב:קו אחורי ברמה גבוהה. יש עוד שאלות של התאמות אבל נראה שעשו שם עבודה יפה.
קו קדמי עדיין חלש.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Adam כתב:החוסר סיפוק פה לגבי בולדווין מעט מגוחך בעיניי. זה מרגיש כאילו אף פעם אנשים לא יהיו מרוצים וחבל.
בולדווין על הנייר ומבחינה מקצועית בלבד הוא בדיוק מה שמכבי צריכה כרגע. גארד יוצר, סקורר, שבמידה ובראון נפצע/נקלע לבעיית עבירות - יכול גם להוביל כדור ולשחק כרכז (עשה זאת בבאסקוניה). האם הוא טוב בתור רכז? לא, הוא מאוד מזכיר את סקוטי. הוא גם יכול להיות הגו-טו-גאי שלנו לדק' האחרונות או כשההתקפה נתקעת.
בסוף מדובר בבחור צעיר, שנמצא במגמת שיפור לאורך השלוש שנים (במיוחד באחוזים שלו מכל הטווחים) שיש לו איפה להשתפר. גם סקוטי הגיע אלינו צעיר ובתור שחקן מוכח ובמכבי הוא השתפר.
הדבר היחיד שעלול לעורר חשש הוא האופי שלו. מהסיפורים עליו נראה שמדובר בבחור עם אופי מאוד בעייתי. עם זאת, אני בספק אם בלאט היה נותן למהלך אור ירוק כשהוא עצמו אימן אותו כך שהוא מכיר אותו יותר טוב מכולנו.
גל גל כתב:MTA2311 כתב:קו אחורי ברמה גבוהה. יש עוד שאלות של התאמות אבל נראה שעשו שם עבודה יפה.
קו קדמי עדיין חלש.
קו אחורי פיזי בטירוף וארוך בטירוף מעמדות 1-3 , אפשר להחליף על הכל.
מכבי הולכים ללחוץ ולחטוף הרבה , בוא נקווה לאיזה אס בעמדה 4 שישלים את הסגל בצורה טובה.
דרך אגב אם בולדווין בא זה אומר לדעתי שאוונס לא ממשיך.
felix_r כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:קו אחורי ברמה גבוהה. יש עוד שאלות של התאמות אבל נראה שעשו שם עבודה יפה.
קו קדמי עדיין חלש.
קו אחורי פיזי בטירוף וארוך בטירוף מעמדות 1-3 , אפשר להחליף על הכל.
מכבי הולכים ללחוץ ולחטוף הרבה , בוא נקווה לאיזה אס בעמדה 4 שישלים את הסגל בצורה טובה.
דרך אגב אם בולדווין בא זה אומר לדעתי שאוונס לא ממשיך.
אם בולדווין בא (ביחד עם לורנזו כמובן, לא במקום), זה אומר שלא צריכים כל כך את אוואנס, כי בולדווין הוא לא 2. הוא סוג של רכז-סקורר, קומבו.
בולדווין יכול לשחק לצד לורנזו, וגם לבד. אם נניח שכל אחד משני הרכזים יקבל כ 25 דקות משחק בממוצע, זה אומר שכל אחד ישחק 15 דקות כרכז בודד, ועוד 10 דקות ישחקו ביחד.
מילוס כתב:Adam כתב:החוסר סיפוק פה לגבי בולדווין מעט מגוחך בעיניי. זה מרגיש כאילו אף פעם אנשים לא יהיו מרוצים וחבל.
בולדווין על הנייר ומבחינה מקצועית בלבד הוא בדיוק מה שמכבי צריכה כרגע. גארד יוצר, סקורר, שבמידה ובראון נפצע/נקלע לבעיית עבירות - יכול גם להוביל כדור ולשחק כרכז (עשה זאת בבאסקוניה). האם הוא טוב בתור רכז? לא, הוא מאוד מזכיר את סקוטי. הוא גם יכול להיות הגו-טו-גאי שלנו לדק' האחרונות או כשההתקפה נתקעת.
בסוף מדובר בבחור צעיר, שנמצא במגמת שיפור לאורך השלוש שנים (במיוחד באחוזים שלו מכל הטווחים) שיש לו איפה להשתפר. גם סקוטי הגיע אלינו צעיר ובתור שחקן מוכח ובמכבי הוא השתפר.
הדבר היחיד שעלול לעורר חשש הוא האופי שלו. מהסיפורים עליו נראה שמדובר בבחור עם אופי מאוד בעייתי. עם זאת, אני בספק אם בלאט היה נותן למהלך אור ירוק כשהוא עצמו אימן אותו כך שהוא מכיר אותו יותר טוב מכולנו.
בולדווין שחקן טוב (לא מעולה), אם הכל בסדר אצלו בראש הוא אכן מוסיף כמה אלמנטים (נגיד, סקוטי לעניים).
אבל בדיקת רקע ואופי זה אחד הדברים הכי חשובים בכדורסל היום, אל תקטין מזה. תראה כמה קבוצות NBA משקיעות בזה. מכבי, על סמך הנסיון שיש לנו, לא יותר מדי סופרת את זה (גישת "יהיה בסדר" הישראלית) ומשלמת בכל שנה עם שחקנים מהסוג הזה.
שחקן אחד רעיל (ביחוד שחקן מרכזי) יכול לחרב עונה שלמה. יש לך כמה דוגמאות מהשנים האחרונות, וזה צריך להיות שיקול מאוד מרכזי.
Jack55 כתב:אגב בעיניי החתמה מרשימה מאוד, שאפו
אי אפשר שלא להיות מרוצה
felix_r כתב:Jack55 כתב:אגב בעיניי החתמה מרשימה מאוד, שאפו
אי אפשר שלא להיות מרוצה
גם אני מרוצה מאוד, אם כי אני חייב לציין שקראתי איפשהו, שהוא הד-קייס לא קטן, ובארה"ב הוא עבר טסט פסיכולוגי, שקבע שהוא סוציופאט![]()
יהיה שמח
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים