ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי אנטוניו » 28 יוני 2022, 09:05

עכשיו סינגלטון לעמדה 4 גיבוי לליף
ולמכבי יש מפלצת הגנתית עם ניסיון רב ברמת יורוליג
מזכיר את התפקיד של האנטר כשהגיע למכבי.
לאחר עונה חלשה ניתן להביא בזול
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי Mitelka » 28 יוני 2022, 09:05

שמואל1 כתב:מאמין שהוא בא על חשבון בראון. לא רואה סיכוי ששניהם מוחתמים. שניהם דורכים על אותה עמדה.
בנוסף.

זה קצת כמו אם תחשוב (כמו שרצינו אגב) שסקוטי יהיה יותר 2 עם רכז אמיתי (נגיד וולטרס שהיה). בולדווין הוא בדיוק כזה בסגנון. רכז-סקורר שאמור גם להנות בעמדה 2 עם בראון לידו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי TAYO » 28 יוני 2022, 09:06

חבל שלא סוגרים את הזוניה
בולדווין זה החתמה למכירת מנויים, הוא בדיוק ההיפך ממה שכיוונו אליו כביכול

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי מילוס » 28 יוני 2022, 09:18

A.Parker כתב:אגב, מוסא והזוניה פנויים ממה שאני רואה?
רק מעיד כמה הבניה רעה כשיש אופציות כאלה שאפילו לא חתרו אליהן

לחתור תמיד אפשר, ויש מצב שגם חתרו.
אבל מה רע למוסא להעביר את הזמן בכיף בספרד, ולחכות להצעה ענקית מספרד או מטורקיה? כנ"ל הזוניה.
המותג של מכבי ברצפה, זה כבר לא מקום שאפילו שחקנים דרג ג' (או אפילו ישארלים, זה דרג ז') קופצים עליו בעיניים עצומות.
מה היא יכולה להציע? לא כסף, לא הישגיות ולא יציבות (אני מהמר שסטטיסטית זר ממוצע במכבי של השנים האחרונות מחזיק פה אולי 6-7 חודשים). תוסיף את הפה לאוזן של עשרות הזרים שהיו פה.. שהוא, איך נגיד, לא לטובתה. זה הד-קייס של קבוצה.
מילוס

הודעהעל ידי A.Parker » 28 יוני 2022, 09:24

מילוס כתב:

אבל מה רע למוסא להעביר את הזמן בכיף בספרד, ולחכות להצעה ענקית מספרד או מטורקיה? כנ"ל הזוניה.
המותג של מכבי ברצפה, זה כבר לא מקום שאפילו שחקנים דרג ג' (או אפילו ישארלים, זה דרג ז') קופצים עליו בעיניים עצומות.
מה היא יכולה להציע? לא כסף, לא הישגיות ולא יציבות (אני מהמר שסטטיסטית זר ממוצע במכבי של השנים האחרונות מחזיק פה אולי 6-7 חודשים). תוסיף את הפה לאוזן של עשרות הזרים שהיו פה.. שהוא, איך נגיד, לא לטובתה. זה הד-קייס של קבוצה.

נכון, אבל שני דברים:
1. עדיין מגיעים לפה שחקנים טובים לפעמים, אפילו בכירים.
2. הם אפילו לא היו מטרות (משמעותיות?). דווקא השנה יש היצע גדול ומאבק מופחת לאור הדחת הרוסיות. מכבי לא ניצלה את זה בכלל, למעט אולי בראון.
A.Parker

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2022, 09:35

אם זה במקום בראון זה רע מאוד. נשבר כבר מהקומבואים האלה חלאס
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 28 יוני 2022, 09:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2022, 09:35

קו אחורי ברמה גבוהה. יש עוד שאלות של התאמות אבל נראה שעשו שם עבודה יפה.

קו קדמי עדיין חלש.

תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 28 יוני 2022, 09:42

החוסר סיפוק פה לגבי בולדווין מעט מגוחך בעיניי. זה מרגיש כאילו אף פעם אנשים לא יהיו מרוצים וחבל.
בולדווין על הנייר ומבחינה מקצועית בלבד הוא בדיוק מה שמכבי צריכה כרגע. גארד יוצר, סקורר, שבמידה ובראון נפצע/נקלע לבעיית עבירות - יכול גם להוביל כדור ולשחק כרכז (עשה זאת בבאסקוניה). האם הוא טוב בתור רכז? לא, הוא מאוד מזכיר את סקוטי. הוא גם יכול להיות הגו-טו-גאי שלנו לדק' האחרונות או כשההתקפה נתקעת.
בסוף מדובר בבחור צעיר, שנמצא במגמת שיפור לאורך השלוש שנים (במיוחד באחוזים שלו מכל הטווחים) שיש לו איפה להשתפר. גם סקוטי הגיע אלינו צעיר ובתור שחקן מוכח ובמכבי הוא השתפר.
הדבר היחיד שעלול לעורר חשש הוא האופי שלו. מהסיפורים עליו נראה שמדובר בבחור עם אופי מאוד בעייתי. עם זאת, אני בספק אם בלאט היה נותן למהלך אור ירוק כשהוא עצמו אימן אותו כך שהוא מכיר אותו יותר טוב מכולנו.

אגב, בקבוצת האוהדים של מכבי בפייסבוק כבר אנשים התחילו להעלות פוסטים של צילום מסך מהאנשים שבולדווין התחיל לעקוב אחריהם לאחרונה באינסטגרם. אתם יודעים מי אלה?
ג'וש ניבו, טיג'יי ליף, בונזי קולסון, אלכס פוייתרס, אוסטין הולינס, דארון היליארד, טייריס רייס, לורנזו בראון.
נראה כמו צירוף מקרים?
נערך לאחרונה על ידי Adam בתאריך 28 יוני 2022, 09:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי מילוס » 28 יוני 2022, 09:43

A.Parker כתב:
מילוס כתב:

נכון, אבל שני דברים:
1. עדיין מגיעים לפה שחקנים טובים לפעמים, אפילו בכירים.
2. הם אפילו לא היו מטרות (משמעותיות?). דווקא השנה יש היצע גדול ומאבק מופחת לאור הדחת הרוסיות. מכבי לא ניצלה את זה בכלל, למעט אולי בראון.

בכירים זה עניין יחסי. לא יגיעו לך בכירים-בכירים.
במקסימום, שחקנים שיהפכו לבכירים תוך כדי התקופה פה - וכשיהיו בכירים הם יעזבו.
במקסימום, אתה יכול לשים את היד על איזה ב' ליסט (בראון) לא צעיר (32), שכנראה שנתקע הקיץ בלי יותר מדי אופציות טובות, ולהבטיח לו כסף סביר (לא גדול) אבל מינוי למלך ישראל.
הכל עניין של מיתוג וכסף, מזג האוויר של תל אביב זה נחמד לשחקנים בתחילת או בסוף הדרך.
הזוניה למשל (אולי גם מוסא) זה שחקן שבקלות יכול לבקש 2מ. במכבי מקצצים, הם מחפשים את החבר'ה של ה-800א.
מילוס

הודעהעל ידי גל גל » 28 יוני 2022, 09:45

MTA2311 כתב:קו אחורי ברמה גבוהה. יש עוד שאלות של התאמות אבל נראה שעשו שם עבודה יפה.

קו קדמי עדיין חלש.

קו אחורי פיזי בטירוף וארוך בטירוף מעמדות 1-3 , אפשר להחליף על הכל.

מכבי הולכים ללחוץ ולחטוף הרבה , בוא נקווה לאיזה אס בעמדה 4 שישלים את הסגל בצורה טובה.

דרך אגב אם בולדווין בא זה אומר לדעתי שאוונס לא ממשיך.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cannon » 28 יוני 2022, 09:46

הזוניה סיכם עם ריאל מזמן. כמו שאתם רואים השחרורים מקאזאן מטפטפים. לא היה רלוונטי למכבי גם בסכומים, שאת רובם העדיפו להשקיע בעמדות הגארד.
cannon

הודעהעל ידי מילוס » 28 יוני 2022, 09:47

Adam כתב:החוסר סיפוק פה לגבי בולדווין מעט מגוחך בעיניי. זה מרגיש כאילו אף פעם אנשים לא יהיו מרוצים וחבל.
בולדווין על הנייר ומבחינה מקצועית בלבד הוא בדיוק מה שמכבי צריכה כרגע. גארד יוצר, סקורר, שבמידה ובראון נפצע/נקלע לבעיית עבירות - יכול גם להוביל כדור ולשחק כרכז (עשה זאת בבאסקוניה). האם הוא טוב בתור רכז? לא, הוא מאוד מזכיר את סקוטי. הוא גם יכול להיות הגו-טו-גאי שלנו לדק' האחרונות או כשההתקפה נתקעת.
בסוף מדובר בבחור צעיר, שנמצא במגמת שיפור לאורך השלוש שנים (במיוחד באחוזים שלו מכל הטווחים) שיש לו איפה להשתפר. גם סקוטי הגיע אלינו צעיר ובתור שחקן מוכח ובמכבי הוא השתפר.
הדבר היחיד שעלול לעורר חשש הוא האופי שלו. מהסיפורים עליו נראה שמדובר בבחור עם אופי מאוד בעייתי. עם זאת, אני בספק אם בלאט היה נותן למהלך אור ירוק כשהוא עצמו אימן אותו כך שהוא מכיר אותו יותר טוב מכולנו.

בולדווין שחקן טוב (לא מעולה), אם הכל בסדר אצלו בראש הוא אכן מוסיף כמה אלמנטים (נגיד, סקוטי לעניים).
אבל בדיקת רקע ואופי זה אחד הדברים הכי חשובים בכדורסל היום, אל תקטין מזה. תראה כמה קבוצות NBA משקיעות בזה. מכבי, על סמך הנסיון שיש לנו, לא יותר מדי סופרת את זה (גישת "יהיה בסדר" הישראלית) ומשלמת בכל שנה עם שחקנים מהסוג הזה.
שחקן אחד רעיל (ביחוד שחקן מרכזי) יכול לחרב עונה שלמה. יש לך כמה דוגמאות מהשנים האחרונות, וזה צריך להיות שיקול מאוד מרכזי.

ד"א, בלאט הביא את בולדווין ועזב אחרי יומיים. לא יודע כמה הוא באמת מכיר אותו לעומק.
נערך לאחרונה על ידי מילוס בתאריך 28 יוני 2022, 09:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
מילוס

הודעהעל ידי Jack55 » 28 יוני 2022, 09:48

זהו עכשיו ההתלבטות היחידה היא האם להשאיר את אוואנס או ללכת על פורוורד

רוב הסיכויים שאחריי שהצליחו להביא שם כמו בולדווין יעדיפו לחזק את הקו הקדמי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 28 יוני 2022, 09:49

אגב בעיניי החתמה מרשימה מאוד, שאפו
אי אפשר שלא להיות מרוצה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 28 יוני 2022, 09:51

אין מצב שהוא לא פה, ראיתם שהוא התחיל לעקוב אחרי tj leaf ? וכל שאר הזרים

חחחחח

צחוק בצד, החסרון היחידי של הגארדים זה אחוזים לשלוש , צריך סטרץ 4 גרמה גבוהה, וצריך פה גם את היידיגר.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2022, 09:51

גל גל כתב:
MTA2311 כתב:קו אחורי ברמה גבוהה. יש עוד שאלות של התאמות אבל נראה שעשו שם עבודה יפה.

קו קדמי עדיין חלש.

מכבי הולכים ללחוץ ולחטוף הרבה , בוא נקווה לאיזה אס בעמדה 4 שישלים את הסגל בצורה טובה.

אם בולדווין בא (ביחד עם לורנזו כמובן, לא במקום), זה אומר שלא צריכים כל כך את אוואנס, כי בולדווין הוא לא 2. הוא סוג של רכז-סקורר, קומבו.

בולדווין יכול לשחק לצד לורנזו, וגם לבד. אם נניח שכל אחד משני הרכזים יקבל כ 25 דקות משחק בממוצע, זה אומר שכל אחד ישחק 15 דקות כרכז בודד, ועוד 10 דקות ישחקו ביחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 28 יוני 2022, 09:53

felix_r כתב:
גל גל כתב:

קו קדמי עדיין חלש.

אם בולדווין בא (ביחד עם לורנזו כמובן, לא במקום), זה אומר שלא צריכים כל כך את אוואנס, כי בולדווין הוא לא 2. הוא סוג של רכז-סקורר, קומבו.

בולדווין יכול לשחק לצד לורנזו, וגם לבד. אם נניח שכל אחד משני הרכזים יקבל כ 25 דקות משחק בממוצע, זה אומר שכל אחד ישחק 15 דקות כרכז בודד, ועוד 10 דקות ישחקו ביחד.

אם מכבי עושה החתמה ארוכת טווח, בולדווין זה השם הכי טוב שיכלו להביא כי הוא בגיל הנכון , עם הניסיון הנכון והכשרון הנכון.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Adam » 28 יוני 2022, 09:54

מילוס כתב:
Adam כתב:החוסר סיפוק פה לגבי בולדווין מעט מגוחך בעיניי. זה מרגיש כאילו אף פעם אנשים לא יהיו מרוצים וחבל.

בולדווין שחקן טוב (לא מעולה), אם הכל בסדר אצלו בראש הוא אכן מוסיף כמה אלמנטים (נגיד, סקוטי לעניים).
אבל בדיקת רקע ואופי זה אחד הדברים הכי חשובים בכדורסל היום, אל תקטין מזה. תראה כמה קבוצות NBA משקיעות בזה. מכבי, על סמך הנסיון שיש לנו, לא יותר מדי סופרת את זה (גישת "יהיה בסדר" הישראלית) ומשלמת בכל שנה עם שחקנים מהסוג הזה.
שחקן אחד רעיל (ביחוד שחקן מרכזי) יכול לחרב עונה שלמה. יש לך כמה דוגמאות מהשנים האחרונות, וזה צריך להיות שיקול מאוד מרכזי.

כל מה שאתה אומר נכון, אבל זה לא סותר. אני ואתה לא מכירים את בולדווין יותר טוב מבלאט נכון? צריך לתת קצת קרדיט לצוות המקצועי ולהאמין שאחרי כל ההשקעה שלהם בבניית חדר הלבשה עם אופי טוב, הם לא יחרבנו את זה עם שחקן רעיל. בלאט אימן את הבחור, הוא היה איתו באותו חדר הלבשה. אם הוא נתן אור ירוק למהלך אני גם נותן.
מעבר לזה, בהנחה ואכן מדובר בבחור מעט בעייתי - אני סומך על פניני להיות שם כדי להרגיע את הרוחות.
עוד דבר אחד, נכון שהיו מקרים של שחקנים עם אופי בעייתי שחירבו לנו את חדר ההלבשה. מצד שני, היו גם מקרים לטובה - דיאנדרה קיין או סופו הגיעו בתור שחקנים מאוד בעייתיים באופי והיו הכי נאמנים למועדון בסוף.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2022, 09:54

Jack55 כתב:אגב בעיניי החתמה מרשימה מאוד, שאפו
אי אפשר שלא להיות מרוצה

גם אני מרוצה מאוד, אם כי אני חייב לציין שקראתי איפשהו, שהוא הד-קייס לא קטן, ובארה"ב הוא עבר טסט פסיכולוגי, שקבע שהוא סוציופאט :laugh2

יהיה שמח :thumbup
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 28 יוני 2022, 09:57

felix_r כתב:
Jack55 כתב:אגב בעיניי החתמה מרשימה מאוד, שאפו
אי אפשר שלא להיות מרוצה

גם אני מרוצה מאוד, אם כי אני חייב לציין שקראתי איפשהו, שהוא הד-קייס לא קטן, ובארה"ב הוא עבר טסט פסיכולוגי, שקבע שהוא סוציופאט :laugh2

יהיה שמח :thumbup

וואי וואי נשמע יותר גרוע מנאנלי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר