המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:המקור כתב:כרמליתה
rc4991 כתב:Chen כתב:אפרופו חתימות,זה מזכיר לי שהכנתי פעם חתימה שהיה לי משעמם של ארון ג'קסון ואמרתי לעצמי שאני אשים אותה אם הוא יחתום, בסוף הוא לא חתם, בנתיים זה גנוז.. אולי נשמור אותה לעוד 4 שנים ככה... אולי אז..
אפשר לראות?
Chen כתב:rc4991 כתב:Chen כתב:אפרופו חתימות,זה מזכיר לי שהכנתי פעם חתימה שהיה לי משעמם של ארון ג'קסון ואמרתי לעצמי שאני אשים אותה אם הוא יחתום, בסוף הוא לא חתם, בנתיים זה גנוז.. אולי נשמור אותה לעוד 4 שנים ככה... אולי אז..
אפשר לראות?
תכננתי כבר להכין משהו למאריץ' אבל אני פוחד לנאחס, אז אני אחכה אם זה...
יאללה מתי יחתום פה כבר מישהו מחוספס ששווה חתימה?!
קודי כתב:אנחנו נמצאים עכשיו למעלה מ-5 שבועות מסיום העונה ומי עוד זוכר שפדרמן אמר לגבי בניית הסגל ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר", שקצת לפניו אמר בנו דני ש"בכל עמדה יש לנו 2-3 מועמדים שאחד מהם יגיע ולכן אנחנו לא דואגים" ושבלאט אמר לפני 6 שבועות ש"תוך שבועיים נדע איך יראה הסגל ותוך חודש הסגל יהיה סגור"?
מישהו יכול להסביר לי איך בונים קבוצה מאפס כשהמאמן נמצא בונצואלה לעוד 10 ימים אינטנסיביים בהם לא יהיה לו זמן לדבר, לאחר מכן יש לו הפוגה של שבועיים בהם יהיה ברוסיה לפני המשחקים האולימפיים ולאחר מכן יהיה עסוק עד מעל לראש בלונדון?
מישהו מתפלא שהמנויים לא רצים לחדש את המנוי? לא מספיק התקציב יורד מדי שנה (ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל לדעת את זה) אז במקביל לזה מחיר המנוי עולה מדי שנה (גם השנה, למרות שאין אדריאטית). מדובר במנוי כדורסל היקר ביותר באירופה ורק שכחו שהקהל של מכבי לא מורכב מחוברת אידיוטים שאפשר למכור להם הכל. לא יעזור, גם אם יאמרו "פיינל פור" 100 פעם אבל הסגל יהיה מורכב משחקני יורוקאפ, הקהל לא יקנה את זה.
yellowaura כתב:קודי כתב:אנחנו נמצאים עכשיו למעלה מ-5 שבועות מסיום העונה ומי עוד זוכר שפדרמן אמר לגבי בניית הסגל ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר", שקצת לפניו אמר בנו דני ש"בכל עמדה יש לנו 2-3 מועמדים שאחד מהם יגיע ולכן אנחנו לא דואגים" ושבלאט אמר לפני 6 שבועות ש"תוך שבועיים נדע איך יראה הסגל ותוך חודש הסגל יהיה סגור"?
מישהו יכול להסביר לי איך בונים קבוצה מאפס כשהמאמן נמצא בונצואלה לעוד 10 ימים אינטנסיביים בהם לא יהיה לו זמן לדבר, לאחר מכן יש לו הפוגה של שבועיים בהם יהיה ברוסיה לפני המשחקים האולימפיים ולאחר מכן יהיה עסוק עד מעל לראש בלונדון?
מישהו מתפלא שהמנויים לא רצים לחדש את המנוי? לא מספיק התקציב יורד מדי שנה (ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל לדעת את זה) אז במקביל לזה מחיר המנוי עולה מדי שנה (גם השנה, למרות שאין אדריאטית). מדובר במנוי כדורסל היקר ביותר באירופה ורק שכחו שהקהל של מכבי לא מורכב מחוברת אידיוטים שאפשר למכור להם הכל. לא יעזור, גם אם יאמרו "פיינל פור" 100 פעם אבל הסגל יהיה מורכב משחקני יורוקאפ, הקהל לא יקנה את זה.
אתה יודע מה התקציב של מכבי העונה לעומת שנת 2003 למשל ?...
קראתי שהתקציב ירד ב 25 % (היה כ- 25 מיליון). הבנתי שהייה החלטה עקרונית ללכת על רווחיות לבעלים אבל אם ככה רוצים להתנהג גם הקהל צריך לנטרל אלמנט רגשי ולדרוש תרומה אמיתית לכספו (ולא רק החתמה אחת גדולה או החתמות פופוליסטיות).
הסיפור של מכבי יתפוצץ כאשר הדו"ח הכספי (רו"ה) יודלף בתקווה.
אני רוצה לראות כמה הכנסות יש למכבי...
אגב , אם כל הבעיה היא בכץ אז שיביאו עוד בעלים... אני חושב שמכבי הגיעה למסקנה שעדיף לצמצם בעלים ולהגדיל שליטה ובמקום להוריד בהוצאות.
jol9 כתב:yellowaura כתב:קודי כתב:אנחנו נמצאים עכשיו למעלה מ-5 שבועות מסיום העונה ומי עוד זוכר שפדרמן אמר לגבי בניית הסגל ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר", שקצת לפניו אמר בנו דני ש"בכל עמדה יש לנו 2-3 מועמדים שאחד מהם יגיע ולכן אנחנו לא דואגים" ושבלאט אמר לפני 6 שבועות ש"תוך שבועיים נדע איך יראה הסגל ותוך חודש הסגל יהיה סגור"?
אתה יודע מה התקציב של מכבי העונה לעומת שנת 2003 למשל ?...
קראתי שהתקציב ירד ב 25 % (היה כ- 25 מיליון). הבנתי שהייה החלטה עקרונית ללכת על רווחיות לבעלים אבל אם ככה רוצים להתנהג גם הקהל צריך לנטרל אלמנט רגשי ולדרוש תרומה אמיתית לכספו (ולא רק החתמה אחת גדולה או החתמות פופוליסטיות).
הסיפור של מכבי יתפוצץ כאשר הדו"ח הכספי (רו"ה) יודלף בתקווה.
אני רוצה לראות כמה הכנסות יש למכבי...
אגב , אם כל הבעיה היא בכץ אז שיביאו עוד בעלים... אני חושב שמכבי הגיעה למסקנה שעדיף לצמצם בעלים ולהגדיל שליטה ובמקום להוריד בהוצאות.
לדעתי כל ההתעסקות הזאת מיותרת. מה זה משנה, מה עשו ואיך עשו? צריך להסתכל על העובדות, והעובדות הן שברוב השנים, גם מאז שכץ הלך, מכבי היתה מצליחה
לבנות את הקבוצה ככה או אחרת.
השנה קורה משהו בלתי מוסבר, ואף הזוי. אמנם יש עוד כחודשיים עד סוף הקיץ, וגם אחרי ספטמבר אפשר להחתים שחקנים, אבל איך שלא נסובב את זה,
זה נראה גרוע.
אם כבר קצת ספקולציות אז נראה שהבעיה היא לא בזה שחסר את כץ או מישהו אחר, אלא בכך שמי שמוביל את בניית הסגל, הוא אדם (או כמה אנשים) חסר נסיון, חסר מעמד בשוק האירופאי,
שמתעקש כנראה להוביל מו"מ ארוך ומתיש, וגורם לחלק מהשחקנים פשוט לסגת, וזה בנוסף לכך, שמכבי אף פעם לא משלמת הכי הרבה.
חביב אורנג'ד כתב:ועכשיו אחרי שחרגנו מן הנושא, קצת התפלספנו ועל הדרך, גם התבכיינו בבכי המסורתי על התקציב וההנהלה, נחזור להתדיין על מלפפונים.
מה אתם אומרים על עמדת הגבוה הישראלי?
נראה שלאחר חזרתו של החוק הרוסי והפרישה של בלו, מכבי תצטרך עוד גבוה ישראלי לצדו של אליהו.
מי המועדף עליכם לתפקיד?
חביב אורנג'ד כתב:ועכשיו אחרי שחרגנו מן הנושא, קצת התפלספנו ועל הדרך, גם התבכיינו בבכי המסורתי על התקציב וההנהלה, נחזור להתדיין על מלפפונים.
מה אתם אומרים על עמדת הגבוה הישראלי?
נראה שלאחר חזרתו של החוק הרוסי והפרישה של בלו, מכבי תצטרך עוד גבוה ישראלי לצדו של אליהו.
מי המועדף עליכם לתפקיד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים