ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי המקור » 28 יוני 2012, 23:19

כרמליתה
סמל אישי של המשתמש
המקור

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 23:23

המקור כתב:כרמליתה

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי המקור » 29 יוני 2012, 01:02

Holiday_Armadillo כתב:
המקור כתב:כרמליתה

תמונה

תמונה
סמל אישי של המשתמש
המקור

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2012, 01:04

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי המקור » 29 יוני 2012, 01:10

תמונה
סמל אישי של המשתמש
המקור

הודעהעל ידי Chen » 29 יוני 2012, 05:05

rc4991 כתב:
Chen כתב:אפרופו חתימות,זה מזכיר לי שהכנתי פעם חתימה שהיה לי משעמם של ארון ג'קסון ואמרתי לעצמי שאני אשים אותה אם הוא יחתום, בסוף הוא לא חתם, בנתיים זה גנוז.. אולי נשמור אותה לעוד 4 שנים ככה... אולי אז.. :laugh1

אפשר לראות?

תמונה
תכננתי כבר להכין משהו למאריץ' אבל אני פוחד לנאחס, אז אני אחכה אם זה...

יאללה מתי יחתום פה כבר מישהו מחוספס ששווה חתימה?! :laugh1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 06:52

אנחנו נמצאים עכשיו למעלה מ-5 שבועות מסיום העונה ומי עוד זוכר שפדרמן אמר לגבי בניית הסגל ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר", שקצת לפניו אמר בנו דני ש"בכל עמדה יש לנו 2-3 מועמדים שאחד מהם יגיע ולכן אנחנו לא דואגים" ושבלאט אמר לפני 6 שבועות ש"תוך שבועיים נדע איך יראה הסגל ותוך חודש הסגל יהיה סגור"?
מישהו יכול להסביר לי איך בונים קבוצה מאפס כשהמאמן נמצא בונצואלה לעוד 10 ימים אינטנסיביים בהם לא יהיה לו זמן לדבר, לאחר מכן יש לו הפוגה של שבועיים בהם יהיה ברוסיה לפני המשחקים האולימפיים ולאחר מכן יהיה עסוק עד מעל לראש בלונדון?
מישהו מתפלא שהמנויים לא רצים לחדש את המנוי? לא מספיק התקציב יורד מדי שנה (ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל לדעת את זה) אז במקביל לזה מחיר המנוי עולה מדי שנה (גם השנה, למרות שאין אדריאטית). מדובר במנוי כדורסל היקר ביותר באירופה ורק שכחו שהקהל של מכבי לא מורכב מחוברת אידיוטים שאפשר למכור להם הכל. לא יעזור, גם אם יאמרו "פיינל פור" 100 פעם אבל הסגל יהיה מורכב משחקני יורוקאפ, הקהל לא יקנה את זה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 06:54

Chen כתב:
rc4991 כתב:
Chen כתב:אפרופו חתימות,זה מזכיר לי שהכנתי פעם חתימה שהיה לי משעמם של ארון ג'קסון ואמרתי לעצמי שאני אשים אותה אם הוא יחתום, בסוף הוא לא חתם, בנתיים זה גנוז.. אולי נשמור אותה לעוד 4 שנים ככה... אולי אז.. :laugh1

אפשר לראות?

תמונה
תכננתי כבר להכין משהו למאריץ' אבל אני פוחד לנאחס, אז אני אחכה אם זה...

יאללה מתי יחתום פה כבר מישהו מחוספס ששווה חתימה?! :laugh1

מה עם שרמדיני? הוא מחוספס ביותר.
Dperk

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 07:13

קודי כתב:אנחנו נמצאים עכשיו למעלה מ-5 שבועות מסיום העונה ומי עוד זוכר שפדרמן אמר לגבי בניית הסגל ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר", שקצת לפניו אמר בנו דני ש"בכל עמדה יש לנו 2-3 מועמדים שאחד מהם יגיע ולכן אנחנו לא דואגים" ושבלאט אמר לפני 6 שבועות ש"תוך שבועיים נדע איך יראה הסגל ותוך חודש הסגל יהיה סגור"?
מישהו יכול להסביר לי איך בונים קבוצה מאפס כשהמאמן נמצא בונצואלה לעוד 10 ימים אינטנסיביים בהם לא יהיה לו זמן לדבר, לאחר מכן יש לו הפוגה של שבועיים בהם יהיה ברוסיה לפני המשחקים האולימפיים ולאחר מכן יהיה עסוק עד מעל לראש בלונדון?
מישהו מתפלא שהמנויים לא רצים לחדש את המנוי? לא מספיק התקציב יורד מדי שנה (ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל לדעת את זה) אז במקביל לזה מחיר המנוי עולה מדי שנה (גם השנה, למרות שאין אדריאטית). מדובר במנוי כדורסל היקר ביותר באירופה ורק שכחו שהקהל של מכבי לא מורכב מחוברת אידיוטים שאפשר למכור להם הכל. לא יעזור, גם אם יאמרו "פיינל פור" 100 פעם אבל הסגל יהיה מורכב משחקני יורוקאפ, הקהל לא יקנה את זה.

אתה יודע מה התקציב של מכבי העונה לעומת שנת 2003 למשל ?...
קראתי שהתקציב ירד ב 25 % (היה כ- 25 מיליון). הבנתי שהייה החלטה עקרונית ללכת על רווחיות לבעלים אבל אם ככה רוצים להתנהג גם הקהל צריך לנטרל אלמנט רגשי ולדרוש תרומה אמיתית לכספו (ולא רק החתמה אחת גדולה או החתמות פופוליסטיות).

הסיפור של מכבי יתפוצץ כאשר הדו"ח הכספי (רו"ה) יודלף בתקווה.

אני רוצה לראות כמה הכנסות יש למכבי...

אגב , אם כל הבעיה היא בכץ אז שיביאו עוד בעלים... אני חושב שמכבי הגיעה למסקנה שעדיף לצמצם בעלים ולהגדיל שליטה ובמקום להוריד בהוצאות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי עודד » 29 יוני 2012, 07:21

וואו קודי, באמת שאתה אחד הקוטרים הכי פסימיסטים שיצא לי "להכיר" ברחבי הרשת.
אני בצהבת כבר המון שנים (הייתי תחת ניק אחר) וכמעט כל שנה בעונת המלפפונים אתה עם אותו הבכי.
עם כל ההתנהלות הבעייתית של מכבי לא ממש היו לנו הרבה שנים קטסטרופליות תודה לאל ואני מהמר שגם השנה לא תהיה.

מקסימום תהיה קבוצה פחות טובה/מלהיבה, סו וואט, ביג דיל.
שחרר קצת..
אני אומר לך את זה בחברות, לא כדי לעקוץ, קצת אופטימיות בן אדם.

בכלל לא מבין פה את ההיסטריה , אם זה משעמום אז מילא, מקווה שאין פה מישהו
שאשכרה מאבד שינה או מקבל חרא מצב רוח כי מכבי עדיין לא החתימה איזה שם מפוצץ.

כולה כדורסל וכולה מכבי (ואני מת על מכבי),
פרופורציות אנשים

סופשבוע נחמד לכם
(ויאללה שיחתימו כבר איזה קליבר רציני :dance4 )
עודד

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 07:31

yellowaura כתב:
קודי כתב:אנחנו נמצאים עכשיו למעלה מ-5 שבועות מסיום העונה ומי עוד זוכר שפדרמן אמר לגבי בניית הסגל ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר", שקצת לפניו אמר בנו דני ש"בכל עמדה יש לנו 2-3 מועמדים שאחד מהם יגיע ולכן אנחנו לא דואגים" ושבלאט אמר לפני 6 שבועות ש"תוך שבועיים נדע איך יראה הסגל ותוך חודש הסגל יהיה סגור"?

קראתי שהתקציב ירד ב 25 % (היה כ- 25 מיליון). הבנתי שהייה החלטה עקרונית ללכת על רווחיות לבעלים אבל אם ככה רוצים להתנהג גם הקהל צריך לנטרל אלמנט רגשי ולדרוש תרומה אמיתית לכספו (ולא רק החתמה אחת גדולה או החתמות פופוליסטיות).

אגב , אם כל הבעיה היא בכץ אז שיביאו עוד בעלים... אני חושב שמכבי הגיעה למסקנה שעדיף לצמצם בעלים ולהגדיל שליטה ובמקום להוריד בהוצאות.

לדעתי כל ההתעסקות הזאת מיותרת. מה זה משנה, מה עשו ואיך עשו? צריך להסתכל על העובדות, והעובדות הן שברוב השנים, גם מאז שכץ הלך, מכבי היתה מצליחה
לבנות את הקבוצה ככה או אחרת.
השנה קורה משהו בלתי מוסבר, ואף הזוי. אמנם יש עוד כחודשיים עד סוף הקיץ, וגם אחרי ספטמבר אפשר להחתים שחקנים, אבל איך שלא נסובב את זה,
זה נראה גרוע.
אם כבר קצת ספקולציות אז נראה שהבעיה היא לא בזה שחסר את כץ או מישהו אחר, אלא בכך שמי שמוביל את בניית הסגל, הוא אדם (או כמה אנשים) חסר נסיון, חסר מעמד בשוק האירופאי,
שמתעקש כנראה להוביל מו"מ ארוך ומתיש, וגורם לחלק מהשחקנים פשוט לסגת, וזה בנוסף לכך, שמכבי אף פעם לא משלמת הכי הרבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 29 יוני 2012, 07:44

אני בכל מקרה אופטימי כי לדעתי קבוצה יותר גרועה ואפורה ממכבי של השנה לא תהיה, ככה שאני אופטימי
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 09:23

הכי קל לומר יהיה בסדר ולהתעלם מכל מה שקורה מסביב. לומר שכולנו מפונקים... אני השתתפתי בכל ההפגנות של הגל הראשון של המחאה החברתית. אני זוכר שאמרו בזמנו אותו דבר... תל אביבים מפונקים שיושבים בבתי קפה כל היום (אגב אני ממש לא מתל אביב). בסוף ראינו שלהפגנות היה אימפקט, לפחות זמני על המחירים. מדוע? כי באמת המחירים היו מוגזמים עבור מה שקיבלנו.
לי אכפת מדברים מסויימים גם בנושא של מכבי ואני לא מרגיש בכלל שזו בושה לומר אותם:
1. הקטנת התקציב מאסיבית מ - 2003 בסופו של דבר פגעה בנו באיכות גם אם מדי פעם אנחנו מצליחים להבריק. בסופו של דבר הפערים הולכים וגדלים
2. העלאת מחירי המנויים. כן זה מעצבן אותי. זה מוגזם לבקש לראות סגל אטרקטיבי במחירי מנויים כאלה ? בלי שום קשר העלאת מחירים זו הגזמה לאור המחאות החברתיות, במיוחד שאין לכך הצדקה (התקציב לא עלה אלא רק ירד בשנים האחרונות) מלבד כסף נוסף לבעלים. רוב החברות רק קיצצו והורידו מחירים בעוד מכבי מעלה מחירים.
3. מעצבן אותי שהאוהדים לא מבינים שההנהלה מתייחסת למכבי כעסק מניב בעוד האוהדים נשארים עם גישה רגשית למכבי ואמון מוחלט שההנהלה תעשה את המקסימום בשביל איכות המוצר ולא בשביל הרווח לבעלים. ההתייחסות צריכה להיות כמו לכל חברה עסקית אחרת. למשל שאני מתקשר ללחוץ על חברה שמוכרת תכנים בטלוויזיה שנניח נקרא לה SEY. הם מציעים לעלות לי את רמת התכנים/ כמות התכנים ואז האופציה שלי היא לקבל את ההצעה שלהם או להמשיך ללחוץ על המחיר או להתנתק. בכל מקרה הלחץ הזה מוביל למצב של שיפור המוצר... חברות פרטיות צריכות את הלחץ הזה בשביל להתייעל. אם נשתוק נראה לכם שהמצב לא יחריף ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 29 יוני 2012, 11:06

לא רק שהתקציב קטן מ-2003 , אתם גם יודעים כמה אינפלציה היה מאז ? ואתה זוכרים כמה עלה מנוי אז ? לי עלה המנו אז 1450 , והיום 2650.....
תעשו את החשבון כמה באמת ההבדל בתקציב מאז להיום....

אין כלכך מה להיות בלחץ בגלל שאנחנו מאוד מוקדם בעונת המלפפונים אבל כן יש מקום לדאגה מסויימת בגלל התנהלות לא נכונה של ההנהלה ולא בפעם הראשונה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 11:09

jol9 כתב:
yellowaura כתב:

לדעתי כל ההתעסקות הזאת מיותרת. מה זה משנה, מה עשו ואיך עשו? צריך להסתכל על העובדות, והעובדות הן שברוב השנים, גם מאז שכץ הלך, מכבי היתה מצליחה
לבנות את הקבוצה ככה או אחרת.
השנה קורה משהו בלתי מוסבר, ואף הזוי. אמנם יש עוד כחודשיים עד סוף הקיץ, וגם אחרי ספטמבר אפשר להחתים שחקנים, אבל איך שלא נסובב את זה,
זה נראה גרוע.
אם כבר קצת ספקולציות אז נראה שהבעיה היא לא בזה שחסר את כץ או מישהו אחר, אלא בכך שמי שמוביל את בניית הסגל, הוא אדם (או כמה אנשים) חסר נסיון, חסר מעמד בשוק האירופאי,
שמתעקש כנראה להוביל מו"מ ארוך ומתיש, וגורם לחלק מהשחקנים פשוט לסגת, וזה בנוסף לכך, שמכבי אף פעם לא משלמת הכי הרבה.

שום התעסקות מיותרת, זו חוצפה ממדרגה ראשונה לעלות מחירי כרטיסים בכל שנה(שגם כך הם גבוהים מאוד), ומצד שני להוריד בכל שנה בתקציב(שהוא רחוק מלהיות בטופ גם כך), ההנהלה(פדרמן, רקאנטי), דאגו להעיף מכאן שותף, קנו יותר שליטה במועדון, לדבר הזה יש השלכות, יותר שליטה=יותר הוצאות, ובטח שיש גם את עלות הרכישה, אבל ההנהלה החליטה אחרת, במקום לספוג בעצמם את העפת כץ, מעלים מחירי מנויים, ומקצצים בכל שנה מהתקציב, בסופו של דבר אנשים רוצים לראות תמורה לאגרה(מנוי היקר באירופה), הייקמן ב300K, לא יספק זאת.
gandya

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יוני 2012, 11:12

עכשיו יגידו לכם שאתם לא רואי חשבון ושהתקציב לא מתנהל כך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 11:25

ועכשיו אחרי שחרגנו מן הנושא, קצת התפלספנו ועל הדרך, גם התבכיינו בבכי המסורתי על התקציב וההנהלה, נחזור להתדיין על מלפפונים.

מה אתם אומרים על עמדת הגבוה הישראלי?
נראה שלאחר חזרתו של החוק הרוסי והפרישה של בלו, מכבי תצטרך עוד גבוה ישראלי לצדו של אליהו.
מי המועדף עליכם לתפקיד?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 11:28

חביב אורנג'ד כתב:ועכשיו אחרי שחרגנו מן הנושא, קצת התפלספנו ועל הדרך, גם התבכיינו בבכי המסורתי על התקציב וההנהלה, נחזור להתדיין על מלפפונים.

נראה שלאחר חזרתו של החוק הרוסי והפרישה של בלו, מכבי תצטרך עוד גבוה ישראלי לצדו של אליהו.
מי המועדף עליכם לתפקיד?

נראה שטיוס הוא השם היחיד שמתקבל על הדעת, ג'ייק כהן מאוד לא משופשף.
Dperk

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 11:46

חביב אורנג'ד כתב:ועכשיו אחרי שחרגנו מן הנושא, קצת התפלספנו ועל הדרך, גם התבכיינו בבכי המסורתי על התקציב וההנהלה, נחזור להתדיין על מלפפונים.

מי המועדף עליכם לתפקיד?

זה לא שיש כאן הרבה אופציות בשוק, יש את טיוס, ויש את כספי ששנה הבאה חוזר לאירופה כמו גדול.. (מוזר, הרי רק בקייץ שעבר כולם סיפרו כאן שנבחרת ישראל הפכה לנבחרת של פרוורדים..).
gandya

הודעהעל ידי מקובי » 29 יוני 2012, 11:53

כל מי שבוכה כאן על מחירי המנויים-
לא יודע אם למדתם כלכלה אבל זה עניין של היצע וביקוש. מכבי יודעים שהם יוכלו למכור מנויים במחירים כאלה ולכן הם מעלים את המחירים בהדרגה (לא אומר שזה טוב אבל ככה זה עובד)
בסופו של דבר אף אחד לא מכריח אותכם לעשות מנוי.

לגבי המחירים של 2003 לעומת היום- ב2003 השחקנים המובילים קיבלו גג מיליון דולר לעונה (וגם זה אחרי שהם הוכיחו את עצמם, ניקו הגיע לכאן מאוד צעיר ובזול, שאראס נזרק מבארסה וגם הגיע די בזול ופארקר בקדנציה הראשונה הגיע גם בזול)
שכר השחקנים באירופה עלה בצורה דראסטית בשנים האחרונות (אידסון קיבל שנה שעברה 2 מיליון אירו!) ככה שאני מבין מאיפה הרצון של מכבי להעלות מחירים גם אם זה בצורה הדרגתית.

לכל מי שאומר שאין אדריאטית- יש עוד 4 משחקי טופ 16 ביורוליג. מבחינה כלכלית זה שווה פי 10 מכל המשחקים נגד שירוקי ודומז'אלה עם כל הכבוד לקבוצות הללו.

זה נראה שלא משנה מה יקרה- תמיד יהיה כאן על מה לבכות.
אם מחר מכבי תחתים כאן את מקאלב יגידו שהוא לא רכז אלא קומבו, אם מחורתיים לאנגפורד ישאר יגידו שהוא לא שווה 1.1 מיליון או לחלופין יגידו שמכבי היתה צריכה לעשות שינוי בעמדה הזאת.

תקראו לי אופטימיסט חסר תקנה, אבל אני לא רואה שינוי בהתנהלות של מכבי. מכבי תמיד הביאה שחקנים בסימן שאלה אם זה סופו ושאראס (שנזרקו מהקבוצות שלהם), הנדריקס והאפמן (שהגיעו מקבוצות תחתית מהליגה הספרדית) המשך בפארגו מוריס ופרקינס (שהגיעו מהליגה שלנו) וכלה במקדונלד ואידסון (שהובילו קבוצות קטנות להישג משמעותי אבל עדיין לא היו ברדאר של הגדולות)
אולי השנה קצת יותר קשה מבד"כ בגזרת הישראלים אבל אתם באמת חושבים שמכבי לא תעמיד קבוצה מצוינת? קבוצה שתתמודד על עלייה לפיינל פור?
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים