המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:פרקינס שיחק רכז? על מה אתה מדבר? הוא היה בעמדה 2 כשפארגו היה בחמישייה.
er79 כתב:אל תהיי בטוחה שפשוטין בילף. יכול מאוד להיות שהוא העדיף את קלאתיס בעמדה 2. גם בציוות של אוחיון את פרמאר ושל פארגו את פרקינס ההבדלים היו מאוד מטושטשים, זה לא אומר שזה פסול.
er79 כתב:תשמעי, מכבי לפני עונה שיחקה עם פארגו, פרקינס ואיידסון ביחד, כשאף אחד מהם הוא לא ממש 2. זה קורה. אז מה?
בימנו מעט מאוד קבוצות משחקות עם 2 אמיתי. אולי רק קארול בריאל.
אפילו נבארו בחצי הראשון של הקריירה היה משחק רכז, ולדעתי האישית הוא הוזז לעמדה 2 רק כדי שלא יתעייף בהובלת כדור ויתרכז בקליעה.
בניגוד לשנות ה 70-80 , היום שחקנים בכל העמדות יכולים לקלוע טוב
אז אנחנו בכלל לא סותרים אחד את השני, ואם ככה אתה חושב - הסבר לי מה גרם לך להסיק שאני חושב אחרת?
er79 כתב:חנוש, למה הקלעי חייב לבוא מעמדה מס' 2. כבר שנים שאצלנו הקלעים בעמדה 3 ו-4 (פניני ובלו). אין פה חוקיות לעמדה 2. לא כל שחקן שמשחק בעמדה זו רשום לו "צלף" על המצח.
חנו'ש כתב:er79 כתב:חנוש, למה הקלעי חייב לבוא מעמדה מס' 2. כבר שנים שאצלנו הקלעים בעמדה 3 ו-4 (פניני ובלו). אין פה חוקיות לעמדה 2. לא כל שחקן שמשחק בעמדה זו רשום לו "צלף" על המצח.
אולי הוא יביא קלעי לעמדה 3, אבל איזה קלעי הוא יכול להביא לעמדה 4??
לנו היה מזל במשך כמה שנים עם בלו, אבל למעט הוא וטלטוביץ' (שבטח לא יגיע לשם), איזה עוד קלעים יש בעמדה 4??
חנו'ש כתב:er79 כתב:חנוש, למה הקלעי חייב לבוא מעמדה מס' 2. כבר שנים שאצלנו הקלעים בעמדה 3 ו-4 (פניני ובלו). אין פה חוקיות לעמדה 2. לא כל שחקן שמשחק בעמדה זו רשום לו "צלף" על המצח.
לנו היה מזל במשך כמה שנים עם בלו, אבל למעט הוא וטלטוביץ' (שבטח לא יגיע לשם), איזה עוד קלעים יש בעמדה 4??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:חנוש, למה הקלעי חייב לבוא מעמדה מס' 2. כבר שנים שאצלנו הקלעים בעמדה 3 ו-4 (פניני ובלו). אין פה חוקיות לעמדה 2. לא כל שחקן שמשחק בעמדה זו רשום לו "צלף" על המצח.
אני לא אוהב קלעים בעמדה 4. אני תמיד מעדיף שכל שחקן יעשה קודם כל את מה ששחקן בעמדתו אמור להביא לקבוצה.
er79 כתב:חנוש, לא חסרים קלעים טובים בעמדה 4: יש חוץ מטלטוביץ' את פוטסיס, קיימקוגלו ואני בטוח שיש עוד כמה ששכחתי (הנה, נזכרתי בלורבק).
felix_r כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:חנוש, למה הקלעי חייב לבוא מעמדה מס' 2. כבר שנים שאצלנו הקלעים בעמדה 3 ו-4 (פניני ובלו). אין פה חוקיות לעמדה 2. לא כל שחקן שמשחק בעמדה זו רשום לו "צלף" על המצח.
אני לא אוהב קלעים בעמדה 4. אני תמיד מעדיף שכל שחקן יעשה קודם כל את מה ששחקן בעמדתו אמור להביא לקבוצה.
er79 כתב:זה היה באוויר, אבל עכשיו יש גושפנקא: ז'ליקו התראיין לעיתון ספרדי והצהיר כי השנה הוא בשבתון.
argof כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:חנוש, למה הקלעי חייב לבוא מעמדה מס' 2. כבר שנים שאצלנו הקלעים בעמדה 3 ו-4 (פניני ובלו). אין פה חוקיות לעמדה 2. לא כל שחקן שמשחק בעמדה זו רשום לו "צלף" על המצח.
4 שקולע מ-3 הוא מפתח הצלחה בכדורסל האירופי בעשור האחרון: פוטסיס, סמודיש, מוריס, לורבק ואפילו קאימקוגלו
argof כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:חנוש, למה הקלעי חייב לבוא מעמדה מס' 2. כבר שנים שאצלנו הקלעים בעמדה 3 ו-4 (פניני ובלו). אין פה חוקיות לעמדה 2. לא כל שחקן שמשחק בעמדה זו רשום לו "צלף" על המצח.
4 שקולע מ-3 הוא מפתח הצלחה בכדורסל האירופי בעשור האחרון: פוטסיס, סמודיש, מוריס, לורבק ואפילו קאימקוגלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים