הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יוני 2012, 11:38

argof כתב:
er79 כתב:בנוסף לסגלים שכבר הצעתי (ואני עדיין מפנטז ולא מוותר על הסגל עם פרמאר, לא תצליחו לשכנע אותי לרדת מהמתכונת של אולימפיאקוס של העונה), אני רוצה להציע סגל נוסף, גם קצת הרפתקני, כי אין בו רכז טבעי (חוץ משחקן אחד בעמדת המחליפים), אבל גם בעונת הפ"פ לא היה ממש רכז טבעי והגענו לגמר. התרחיש הזה מקובל עליי ומתקיים אך ורק אם לנגפורד עוזב לבארסה, כי אני מעדיף אותו במכבי, אבל אני יכול לחיות גם בלעדיו:
1. היקמן, רוט.
2. אידסון, הלפרין, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, זר.
5. מאריץ'/וויוקאס, שרמדיני.

בגדול, בגלל ההברזה של הישראלים יש פה בלית ברירה 6 זרים ו-5 ישראלים. אפשר לאזן זאת עם טיוס, אבל אני הייתי רוצה לראות זר בעמדה 4, יש לי כמה שמות בראש, אבל הם יקרים ולא יבואו, אז אני סומך על בלאט בעניין הזה. את הדעה שלי למה השילוב של אידסון בכל זאת לא יפריע ובכל זאת אפשרי כתבתי כבר בת'רד מלפפונים ואין לי עצבים לכתוב זאת שוב. הרכז הטבעי היחיד הוא רוט, שאמנם יקבל פחות דקות ביורוליג, אבל יתרום יפה בליגה שלנו. מעבר לכך, הקו האחורי לא נופל מעונת הפ"פ מבחינת הגנת הלחץ. כל יריבה תתקשה מול קו אחורי כזה. בסה"כ תרחיש שאני מסוגל לחיות איתו.

זה סגל מצוין.
חשוב להעיר הערה עקרונית לגבי תמהיל הישראלים בשיטת החוק הרוסי: מאחר שחייבים להיות 2 ישראלים על המגרש, דלילות יתר של ישראלים בעמדה כלשהי, עלולה לפגוע ברוטציה כולה.
נמחיש: בהרכב המוצע, אם אליהו בבעיית עבירות ויורד לספסל, חייבים לשתף בכל רגע נתון שני ישראלים בעמדות 1-3. זה אומר ששניים מבין השלושה - היקמן, אידסון וסמית' - מנוטרלים ממשחק כל עוד אליהו על הספסל.
לכן, צריך לפחות שני ישראלים גבוהים ברוטציה, ומכאן כמעט ההכרח בתיוס (בהעדר בלו).

גם אני חשבתי על אידסון וירדתי מהעניין מסיבה אחת אידסון הוא מספר 3. ששמו אותו עם אנדרסון היה בעיה רצינית של הרכב כבד. אידסון לא זורק יותר מדי ולא לוקח על עצמו. הוא כן שחקן טוב כי הוא נותן בהגנה ובהתקפה דברים חשובים (בעיקר במשחק הלחץ והנעת כדור טובה נוספת) אבל לעמדה 3. יש לו פחות או יותר אותם חסרונות אופי כמו סמית', היותו פאסיבי בשלבים גדולים של המשחק בהתקפה (קשור גם לזה שהוא לא אתלט גדול וזה מקשה עליו לסיים או לעבור שחקנים). קשה לי לראות הרכב עם סמית' ואידסון ביחד. למרות שאידסון יכול להוביל כדור ברמה גבוהה יש לו תכונות אחרות שמקשות עליו בעמדת הגארד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Maccabikid » 27 יוני 2012, 15:09

yellowaura כתב:
argof כתב:
er79 כתב:בנוסף לסגלים שכבר הצעתי (ואני עדיין מפנטז ולא מוותר על הסגל עם פרמאר, לא תצליחו לשכנע אותי לרדת מהמתכונת של אולימפיאקוס של העונה), אני רוצה להציע סגל נוסף, גם קצת הרפתקני, כי אין בו רכז טבעי (חוץ משחקן אחד בעמדת המחליפים), אבל גם בעונת הפ"פ לא היה ממש רכז טבעי והגענו לגמר. התרחיש הזה מקובל עליי ומתקיים אך ורק אם לנגפורד עוזב לבארסה, כי אני מעדיף אותו במכבי, אבל אני יכול לחיות גם בלעדיו:
1. היקמן, רוט.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, זר.

בגדול, בגלל ההברזה של הישראלים יש פה בלית ברירה 6 זרים ו-5 ישראלים. אפשר לאזן זאת עם טיוס, אבל אני הייתי רוצה לראות זר בעמדה 4, יש לי כמה שמות בראש, אבל הם יקרים ולא יבואו, אז אני סומך על בלאט בעניין הזה. את הדעה שלי למה השילוב של אידסון בכל זאת לא יפריע ובכל זאת אפשרי כתבתי כבר בת'רד מלפפונים ואין לי עצבים לכתוב זאת שוב. הרכז הטבעי היחיד הוא רוט, שאמנם יקבל פחות דקות ביורוליג, אבל יתרום יפה בליגה שלנו. מעבר לכך, הקו האחורי לא נופל מעונת הפ"פ מבחינת הגנת הלחץ. כל יריבה תתקשה מול קו אחורי כזה. בסה"כ תרחיש שאני מסוגל לחיות איתו.

זה סגל מצוין.
חשוב להעיר הערה עקרונית לגבי תמהיל הישראלים בשיטת החוק הרוסי: מאחר שחייבים להיות 2 ישראלים על המגרש, דלילות יתר של ישראלים בעמדה כלשהי, עלולה לפגוע ברוטציה כולה.
נמחיש: בהרכב המוצע, אם אליהו בבעיית עבירות ויורד לספסל, חייבים לשתף בכל רגע נתון שני ישראלים בעמדות 1-3. זה אומר ששניים מבין השלושה - היקמן, אידסון וסמית' - מנוטרלים ממשחק כל עוד אליהו על הספסל.

גם אני חשבתי על אידסון וירדתי מהעניין מסיבה אחת אידסון הוא מספר 3. ששמו אותו עם אנדרסון היה בעיה רצינית של הרכב כבד. אידסון לא זורק יותר מדי ולא לוקח על עצמו. הוא כן שחקן טוב כי הוא נותן בהגנה ובהתקפה דברים חשובים (בעיקר במשחק הלחץ והנעת כדור טובה נוספת) אבל לעמדה 3. יש לו פחות או יותר אותם חסרונות אופי כמו סמית', היותו פאסיבי בשלבים גדולים של המשחק בהתקפה (קשור גם לזה שהוא לא אתלט גדול וזה מקשה עליו לסיים או לעבור שחקנים). קשה לי לראות הרכב עם סמית' ואידסון ביחד. למרות שאידסון יכול להוביל כדור ברמה גבוהה יש לו תכונות אחרות שמקשות עליו בעמדת הגארד.

אחרי שפרקינס נפצע, הוא עבר לשחק ליד פארגו, ראית משהו רע אצלו שם? לדעתי הוא היה טוב יותר.
Maccabikid

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יוני 2012, 15:26

Maccabikid כתב:
yellowaura כתב:
argof כתב:
1. היקמן, רוט.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, זר.

זה סגל מצוין.

אחרי שפרקינס נפצע, הוא עבר לשחק ליד פארגו, ראית משהו רע אצלו שם? לדעתי הוא היה טוב יותר.

פניני עבר ל- 2 והיה שם טוב מאוד. סופו הצטיין ואליהו היה בכושר טוב.
בעקרון אבל אתה צודק בהנחה שיהיו 2 שחקנים שמביאים זריזות (אז אלא היו אליהו ופארגו) זה אפשרי הבעיה אני לא מעוניין שיוציאו הרבה כסף על העמדה הלא נכונה (שוב לדעתי מירב הכסף צריך לבוא לעמדת ה- PG ועמדת הסנטר).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יוני 2012, 15:31

אם צריך לרדת נמוך בגזרת הישראלים (רמת רוט , יבזורי, ניסים...שחקנים שלא יתרמו ביורוליג) הייתי הולך דווקא על טפירו.

טפירו לא יתמרמר על מעט דקות משחק משום שמדובר בשחקן לא צעיר. לטעמי גם יכול לתרום בגילו באירופה גם במעט דקות יותר משאר השחקנים.
הוא גם לא ישרוף את מכבי כספית. הוא יבוא עם מוטיבציה גדולה לתת עונה אחרונה עם אליפות בליגה הישראלית.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2012, 15:44

גם אידסון שיחק 2 לפרקים, לא רק פניני, והוא עשה את זה יפה.
er79

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יוני 2012, 17:12

er79 כתב:גם אידסון שיחק 2 לפרקים, לא רק פניני, והוא עשה את זה יפה.

אני אסביר שוב:

1. אין לי בעיה עם אידסון אני חושב שהוא יותר 3 באירופה. אידסון כגארד לא זריז+ לא תוקף את הסל+ קלעי בינוני. לעומת זאת הוא מנהל משחק טוב+ שחקן הגנה טוב שיכול לשמור על גארדים גבוהים וגם על SF + עושה משחק לחץ טוב.
2. שחקן יקר. עדיף להשקיע את הכסף על פוינט גארד זר+ סנטר
3. סמית' יחסית פאסיבי, כנ"ל אידסון. לדעתי זה ייצור בעיה

מצד שני אם היקמן יתגלה כפארגו 2 אז הייתי שמח לראות את אידסון לצידו. כרגע אני בכלל לא בטוח שהסיכון שווה את זה לכן הייתי מעדיף לחשוב קודם על גארד זר מצויין שיוחתם ואז על סנטר מצויין שיוחתם (בתקופה של אידסון היה את סופו בתקופה מצויינת) ואז אידסון ישתלב מצויין.
אידסון הוא בהחלט אפשרות ריאלית אבל הכל עניין של סדרי עדיפויות והקצאת התקציב (אני חושב שכרגע אין יותר מדי גיוון של שחקנים כי פשוט אין יותר מדי שחקנים לכן עדיפות אחרונה היא בלקחת שחקן שיש מישהו שכן פחות או יותר דומה לו, סמית')
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2012, 04:44

yellowaura כתב:אם צריך לרדת נמוך בגזרת הישראלים (רמת רוט , יבזורי, ניסים...שחקנים שלא יתרמו ביורוליג) הייתי הולך דווקא על טפירו.

טפירו לא יתמרמר על מעט דקות משחק משום שמדובר בשחקן לא צעיר. לטעמי גם יכול לתרום בגילו באירופה גם במעט דקות יותר משאר השחקנים.
הוא גם לא ישרוף את מכבי כספית. הוא יבוא עם מוטיבציה גדולה לתת עונה אחרונה עם אליפות בליגה הישראלית.

פעם חשבתי כמוך ואז הבנתי (ופאפאס עזר לי להבין ) שיש שחקנים שלא משנה באיזה גיל , הם תמיד רוצים להיות על המגרש ואם לא יקבלו דקות הם יתמרמרו . טפירו הוא כזה ופאפאס הוא כזה ואין לי ספק שגם שאראס הוא כזה .
זה לא תכונה רעה , אבל זה פשוט לא מתאים למערכת כמו מכבי .
עדיף להביא שחקן צעיר רעב יותר שגם אם הוא מתמרמר על דקות המשחק , לפחות יודעים שהוא יכול עוד להתקדם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Euro_Basket » 29 יוני 2012, 18:47

yzafrir כתב:עדיף להביא שחקן צעיר רעב יותר שגם אם הוא מתמרמר על דקות המשחק , לפחות יודעים שהוא יכול עוד להתקדם...

ואז הוא ינצל פירצה בחוזה ויברח לאירופה כמו אוחיון.
אני גם חושב שטפירו יכול להתאים בעונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 18:56

Euro_Basket כתב:
yzafrir כתב:עדיף להביא שחקן צעיר רעב יותר שגם אם הוא מתמרמר על דקות המשחק , לפחות יודעים שהוא יכול עוד להתקדם...

ואז הוא ינצל פירצה בחוזה ויברח לאירופה כמו אוחיון.
אני גם חושב שטפירו יכול להתאים בעונה הזאת.

אם מכוונים לא לעבור את הטופ 16, בהחלט יתאים.
Dperk

הודעהעל ידי Euro_Basket » 29 יוני 2012, 18:58

ההבדל בין רוט, יבזורי וטפירו זה האם לעבור את הטופ 16 או לא?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 19:16

Euro_Basket כתב:ההבדל בין רוט, יבזורי וטפירו זה האם לעבור את הטופ 16 או לא?

אני חושב ששלושתם לא צריכים להיות במכבי, אולי יבזורי, שהוא בכלל לא בעמדה של טפירו ורוט.
Dperk

הודעהעל ידי Euro_Basket » 29 יוני 2012, 19:20

זה לא משנה אם מדובר ברכזים או בקלעי (יבזורי). זהות הישראלי שיסתום חורים תתברר רק אחרי הגארד הזר שיוחתם, ובהתאם למצב עם הלפרין.
הנקודה היא שאף אחד מהם ממילא לא יהווה פקטור ביורוליג, אך לעומת זאת כוח משמעותי בקופליג לאור מצבת הישראלים הבכירים הזעומה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 19:22

Euro_Basket כתב:זה לא משנה אם מדובר ברכזים או בקלעי (יבזורי). זהות הישראלי שיסתום חורים תתברר רק אחרי הגארד הזר שיוחתם, ובהתאם למצב עם הלפרין.
הנקודה היא שאף אחד מהם ממילא לא יהווה פקטור ביורוליג, אך לעומת זאת כוח משמעותי בקופליג לאור מצבת הישראלים הבכירים הזעומה.

הקופליג מעניינת לי עדיף שאני לא אגיד מה. מבחינתי הררי וזלמנסון יכולים לשחק שם.
Dperk

הודעהעל ידי tomerp » 01 יולי 2012, 14:11

הסגל שלי לעונה הבאה:
PG: רכז ישראלי כלשהו,היקמן,טיילור רוצ'סטי
SG:הלפרין, לאנדסברג
SF:סמית',פניני
PF:מנסה בונסו,אליהו,טיוס
C:מאריץ',שארמדיני

ההרכב הכי ריאלי שיכול להיות עכשיו....
-רכז ישראלי כלשהו: 350K$
-היקמן:350K$
-רוצ'סטי: 400K$
-הלפרין: 500K$+100K (בעיות מס)
-לאנדסברג: 350K$
-סמית':500K$
-פניני:400K$
-אליהו: 850K$
-טיוס: 300K$+150K$(ביי אאוט)
-מנסה בונסו: 700K$
-שארמדיני: 550K$
-מאריץ':950K$

סה"כ משכורת שחקנים: 6.45M דולר

5 ישראלים 6 זרים
נערך לאחרונה על ידי tomerp בתאריך 01 יולי 2012, 14:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי tomerp » 01 יולי 2012, 14:21

מישהו יודע מה הייתה סה"כ משכורת שחקנים של מכבי בשנה החולפת?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
tomerp

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2012, 14:36

מנסה בונסו סנטר בכיר? :?
אולי פורוורד ליד סנטר אמיתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי tomerp » 01 יולי 2012, 14:38

LIAV10 כתב:מנסה בונסו סנטר בכיר? :?

בונסו לא סנטר?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
tomerp

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2012, 14:40

tomerp כתב:

בונסו לא סנטר?

פורוורד סנטר, אם הוא וגרגמל יהיו הסנטרים שלנו אנחנו בצרות, הוא פחות סנטר מג׳יימס ודיאטר פישר.
לא הייתי מתנגד שיבוא כפורוורד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי tomerp » 01 יולי 2012, 14:41

LIAV10 כתב:
tomerp כתב:

בונסו לא סנטר?

פורוורד סנטר, אם הוא וגרגמל יהיו הסנטרים שלנו אנחנו בצרות, הוא פחות סנטר מג׳יימס ודיאטר פישר.

אז אני אערוך את הסגל שלי עכשיו....(יהיה קצת יותר יקר...)
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
tomerp

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2012, 14:44

tomerp כתב:
LIAV10 כתב:
tomerp כתב:

בונסו לא סנטר?

אז אני אערוך את הסגל שלי עכשיו....(יהיה קצת יותר יקר...)

דרך אגב רוצ׳סטי, היקמן, הלפרין ולאנדסברג לא בנויים להוביל קו אחורי של קבוצה בכירה, רוצ׳סטי לא עשה שום דבר גדול, את הלפרין אנחנו מכירים וגם אם היקמן יתברר כסוג של מקאלב זה לא מספיק..אל תתבייש לדרוש יותר ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־9 אורחים