מחשבות לעונת 2023/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי Cobra » 13 פברואר 2023, 22:24

גל גל כתב:
A.Parker כתב:בראיינט ממש לא שומר מצויין, מה גם שיש לו אגו לא קטן (גם בהגנה)

לא משנה אז לא בראיינט נגיד
זר אחר שיכול לשחק בעמדות 2 וגם שלוש ולשמור טוב
יכול להוביל כדור קצת ולעשות קצת מכל דבר.

אני לא חושב שנראה פה שינוי בעמדה 5
אנחנו רק נראה תוספת של זר בעמדה 4 בנוסף למרטין

יכול להיות שפוייתרס ישאר ויכול להיות אפילו שאדאמס ישאר ואז אתה מביא רק ישראלים אחרים + חיזוק בעמדה 4 + מחליף להיליארד/הולינס

לא רואה את מכבי הולכת לפירוק והרכבה שוב. יחליפו מקסימיום 2/3 זרים וזהו.

הולינס היליארד בריימו אאוט ובמקומם יביאו אחרים

הכול תלוי איך העונה תיגמר . עוד אלף ואחת דברים יכולים להשתנות
Cobra

הודעהעל ידי Avi1508 » 13 פברואר 2023, 22:27

רואה את ירושלים בחצי הגמר ואת נועם יעקב משחק שם ואני שואל את עצמי מה קורה עם האקדמיה של מכבי שכבר שנים לא הביאה שחקן לבוגרים
ומצד שני יש כמה ישראלים צעירים שהם לא במכבי כמו מדר, נועם יעקב, נועם דוברת, בן שרף, ויש עוד כמה שמות שלא עולים לי
והיה מתבקש שקבוצה כמו מכבי עם פערי תקציב לעומת אריות היורוליג צריכה לפחות להביא שחקנים מהנוער כדי לנסות לצמצם את הפער אבל זה לא קורה בפועל מאז דני אבדיה
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 13 פברואר 2023, 22:49

Avi1508 כתב:רואה את ירושלים בחצי הגמר ואת נועם יעקב משחק שם ואני שואל את עצמי מה קורה עם האקדמיה של מכבי שכבר שנים לא הביאה שחקן לבוגרים
ומצד שני יש כמה ישראלים צעירים שהם לא במכבי כמו מדר, נועם יעקב, נועם דוברת, בן שרף, ויש עוד כמה שמות שלא עולים לי
והיה מתבקש שקבוצה כמו מכבי עם פערי תקציב לעומת אריות היורוליג צריכה לפחות להביא שחקנים מהנוער כדי לנסות לצמצם את הפער אבל זה לא קורה בפועל מאז דני אבדיה

זוסמן ואבדיה ...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 13 פברואר 2023, 22:56

גל גל כתב:

יכול להיות שפוייתרס ישאר ויכול להיות אפילו שאדאמס ישאר ואז אתה מביא רק ישראלים אחרים + חיזוק בעמדה 4 + מחליף להיליארד/הולינס

לא בקטע אישי, אבל חבל שאתה שואף לבינוניות הזאת. לפחות שהציפיות שלך יהיו קצת גבוהות יותר, בטח כשאפשר להוציא יותר גם מהתקציב הזה.
A.Parker

הודעהעל ידי Avi1508 » 13 פברואר 2023, 23:03

felix_r כתב:
Avi1508 כתב:רואה את ירושלים בחצי הגמר ואת נועם יעקב משחק שם ואני שואל את עצמי מה קורה עם האקדמיה של מכבי שכבר שנים לא הביאה שחקן לבוגרים

זוסמן ואבדיה ...

כתבתי מאז אבדיה,
אם אני לא טועה אבדיה כבר עלה לבוגרים ב2019 והיה ברור שהוא לא ישאר במכבי וזוסמן עלה עוד לפניו לבוגרים
היה לנו את טל בורשטיין, אליהו, פניני, הלפרין, גל מקל, זוסמן ומאז אין לנו שום שחקן ברמת יורוליג שעלה מהנוער
Avi1508

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 פברואר 2023, 23:54

בורשטיין ואליהו לא גדלו בנוער של מכבי, אבל זה רק מחזק את הנקודה שלך. אני איתך. מושקעים כביכול תקציבים גדולים במחלקות הנוער, ובכל זאת לא יוצא יותר מידי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 14 פברואר 2023, 04:32

A.Parker כתב:
גל גל כתב:

לא בקטע אישי, אבל חבל שאתה שואף לבינוניות הזאת. לפחות שהציפיות שלך יהיו קצת גבוהות יותר, בטח כשאפשר להוציא יותר גם מהתקציב הזה.

אני לא שואף לבינוניות, אני ריאלי.

לא רואה את מכבי שופכים עוד כסף והופכים חצי סגל

במיוחד אחרי שהולכים להאריך את החוזה לבראון בולדווין קולסון מרטין וכו , ככל הנראה הם יקבלו יותר כסף מהשנה .
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Neo » 14 פברואר 2023, 12:54

Mac McClung 1.88
כתבתי עליו בסקאוטינג בתחילת השנה ואז הוא קיבל חוזה בגולדן סטייט. שוחרר לא מזמן ומככב בג'י-ליג
כולם על הגלובוס ואפילו נראה לי על המאדים יודעים שמכבי לא מחתימים שחקנים ללא ניסיון מחוץ לאמריקה .... אבל זה לא מבוסס על כלום והגיעה הזמן לשינוי
הילד הזה מתאים לשחק גם ליד לורנזו וגם להשלים את בולדווין ..... יתרון עצום למכבי
מחתים אותו עוד שעה
https://www.youtube.com/watch?v=w1sCKWT9nvY

אף אחד לא מדבר על קרסן אדוורדס מפנר . לפי מה שאני מבין מהגולשים הטורקים הוא לא ישאר בפנר
נכון שהוא מטר ושמונים ביום חם מאוד אבל הוא חזק כמו הרקולס ומשחק הרבה מעל הגובה שלו
כישרון גדול יש לו , הגנה יש לו ...... הייתי חושב עליו ברצינות כמספק נקודות מהירות מהספסל
https://www.youtube.com/watch?v=VGpNFvHo6Ks
https://www.youtube.com/watch?v=Sbz30K9IVzk
Neo

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2023, 13:54

גל גל כתב:
A.Parker כתב:
גל גל כתב:

במיוחד אחרי שהולכים להאריך את החוזה לבראון בולדווין קולסון מרטין וכו , ככל הנראה הם יקבלו יותר כסף מהשנה .

תכתוב מה דעתך. עזוב שטויות. זה שהסגל הכי טוב שנראה לך שאפשר להרכיב? אן כן, חבל על הזמן של כולנו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 14 פברואר 2023, 17:21

חבר'ה שכל אחד ישים סגל שנראה לו , הרי אף אחד מאיתנו לא ישים סגל של טבארס, מירוטיץ ובראון כי לכל אחד יש את המגבלות התקציב האלו בשכל. אז כל אחד קובע את הגבולות בין ריאלי לרצוי בצורה שנראת לו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי גל גל » 14 פברואר 2023, 18:21

אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
A.Parker כתב:
גל גל כתב:

תכתוב מה דעתך. עזוב שטויות. זה שהסגל הכי טוב שנראה לך שאפשר להרכיב? אן כן, חבל על הזמן של כולנו.

אתה מצפה ממכבי למשהו אחר ? להביא עוד 3 כוכבים בנוסף למה שיש כרגע בתקציב הקיים ?

אתה מוזמן גם לכתוב משהו שנראה לך ריאלי ולתת דוגמאות אשמח לדעת מה אתה חושב שריאלי או למה אתה מצפה .
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי Jack55 » 14 פברואר 2023, 18:58

בראון ובולדווין אלה שני סופרסטארים מהרמות הכי גבוהות שיש ליורוליג להציע, שאנשים לא ישכחו את זה לרגע, שניהם גם יקבלו מעל מיליון לעונה.

תוסיפו לזה את קולסון שיקבל שדרוג לא רע בשכר בשביל שיוכלו לנעול אותו לטווח ארוך ותקבלו 3 שחקנים ברמה מאוד גבוהה שגם השכר שלהם גבוה

מאמין שבנוסף לזה אולי יביאו עוד שחקן יורוליג אחד מהטופ בשכר יפה, אבל מעבר לזה אין מה לצפות לעוד, כבר ילכו על הימור אחד כמו בכל שנה ועוד זר 1-2 ברמה הממוצעת של היורוליג שיהמרו שיפרחו פה

כמובן שסביר להניח שבנוסף לכל זה גם מרטין וגם ניבו ישארו, וחשוב להדגיש שהסיכוי שמכבי תפתח עונה עם יותר מ8 זרים הוא מאוד נמוך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2023, 19:09

גל גל כתב:
אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
A.Parker כתב:
גל גל כתב:

אתה מוזמן גם לכתוב משהו שנראה לך ריאלי ולתת דוגמאות אשמח לדעת מה אתה חושב שריאלי או למה אתה מצפה .

ברור שאני מצפה למשהו אחר. להשאיר את מגבלות הקו הקדמי הנוכחיות על כנן, וספציפית את עמדה 5 כמו שהיא - זה כבר לא קשור לענייני תקציב. זה טמטום. אתה יכול לשדך לפוית׳רס למשל קבוצה אחרת ולחסוך חלק נכבד מהחוזה שלו (אם יש לו חוזה ללא סעיף יציאה בקיץ). אותו דבר לגבי ניבו. אחד מהם לפחות צריך להיות מוחלף. ומעבר לכך, הכי חשוב בעיניי, שיהיה שחקן בקו הקדמי שייתן הגנה ויידע לחפות על אחרים. לא חייב כוכב התקפי. מישהו בעמדות 4/5 צריך לעשות את זה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 14 פברואר 2023, 19:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 14 פברואר 2023, 19:12

אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
A.Parker כתב:לא בקטע אישי, אבל חבל שאתה שואף לבינוניות הזאת. לפחות שהציפיות שלך יהיו קצת גבוהות יותר, בטח כשאפשר להוציא יותר גם מהתקציב הזה.

ברור שאני מצפה למשהו אחר. להשאיר את מגבלות הקו הקדמי הנוכחיות על כנן, וספציפית את עמדה 5 כמו שהיא - זה כבר לא קשור לענייני תקציב. זה טמטום. אתה יכול לשדך לפוית׳רס למשל קבוצה אחרת ולחסוך חלק נכבד מהחוזה שלו (אם יש לו חוזה ללא סעיף יציאה בקיץ). אותו דבר לגבי ניבו. אחד מהם לפחות צריך להיות מוחלף. ומעבר לכך, הכי חשוב בעיניי, שיהיה שחקן בקו הקדמי שייתן הגנה ויידע לחפות על אחרים. לא חייב כוכב התקפי. מישהו בעמדות 4/5 צריך לעשות את זה.

אוקי, אבל ממה שאני מבין מכבי לא הולכים להחליף את ניבו.
בגלל זה אני לא מצפה שיחליפו אותו, תוסיף לזה את החידוש של סורקין וכנראה שהוא יקבל יותר קרדיט, אתה מקבל בעמדה 5 את ניבו וסורקין + או פוייתרס או מישהו אחר שיהיה 4 שיכול לשחק 5
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2023, 19:19

הוספתי את זה בהודעה הקודמת, אבל אני ארשום במקום בהודעה חדשה. אנחנו לא אמורים לעסוק פה בניבוי העתיד. הנבואה ניתנה לשוטים. אנחנו אמורים לעסוק פה במה שאנחנו מצפים/רוצים מהמועדון הזה.

זה שמכבי מתכננת או לא מתכננת, זה משהו אחד. עד הקיץ הרבה דברים יכולים להשתנות ואנחנו (כאוהדים - לא כפורום צהבת) יכולים גם לגרום להם להשתנות. אם ניבו יסריח את הפרקט או ייפצע, אז גם חוזה שיש לו לעוד עונה לא ישאיר אותו פה. אבל אני לא מדבר ספציפית על ניבו. אני מדבר על הקו הקדמי באופן כללי. אתה מבחינתך משאיר אותו כמו שהוא (כולל פוית׳רס וניבו ביחד), בלי שום שינוי רציני. למעט לידיי ששמעת עליו פה. כלומר, שיפור התקפי בעמדה 4, אבל הרעה הגנתית - בקו קדמי שגם ככה גרוע הגנתית. אם אתה על הכיפאק עם זה, אז זה שלך. אני חושב שזה רע מאוד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מילוס » 14 פברואר 2023, 20:41

הכל עוד יתהפך, באמת שקשה להגיד משהו על בטוח. למשל, בהבנה שהיליארד כנראה כן יסיים פה את העונה, אל תתפלאו אם הוא וקטש כן ימצאו פתאום דרך לעבוד ביחד, והיליארד טוב זה היליארד שיכול להיות פה עוד שנה ועוד שנתיים.
מילוס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2023, 21:10

Neo כתב:Mac McClung 1.88
כתבתי עליו בסקאוטינג בתחילת השנה ואז הוא קיבל חוזה בגולדן סטייט. שוחרר לא מזמן ומככב בג'י-ליג
כולם על הגלובוס ואפילו נראה לי על המאדים יודעים שמכבי לא מחתימים שחקנים ללא ניסיון מחוץ לאמריקה .... אבל זה לא מבוסס על כלום והגיעה הזמן לשינוי
הילד הזה מתאים לשחק גם ליד לורנזו וגם להשלים את בולדווין ..... יתרון עצום למכבי
מחתים אותו עוד שעה
https://www.youtube.com/watch?v=w1sCKWT9nvY

מקלאנג שוחרר מגולדן סטייט כבר באוקטובר (היה על חוזה למחנה האימונים), ומאז הספיק לחתום בסיקסרס ולהיות מנופה שוב (כדי לשחק בקבוצת הבת שלהם בג׳י-ליג). והיום הוחתם על חוזה דו-כיווני בפילי. viewtopic.php?f=2&t=5027&p=721740#p721740
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 14 פברואר 2023, 21:13

felix_r כתב:
Neo כתב:
felix_r כתב:לגבי המועמדים בעמדת הסווינגמן... פעם הייתי דלוק על בייקון, אבל לאחר שעקבתי אחריו קצת יותר בהקפדה בפאו, ירד לי ממנו. הוא באמת מאוד מוכשר בהתקפה, אבל הוא התחנה האחרונה בהתקפה, לא רואה את החברים ממטר, ובהגנה הוא חלש מאוד. בזה הוא מזכיר לי את חברו לקבוצה דרק וויליאמס. כשמשחקים עליו כול הזמן בהתקפה, יש לו יכולת סקורינג אדירה, אבל אם משחקים עליו פחות (או שזה יום קליעה פחות טוב), הוא פשוט נזק גדול לקבוצה... הקיצר, די ירד לי ממנו.

בייקון זה לא למה שמכבי בונים לעונה הבאה
מאמין שאחרי רבע אחד לורנזו ובולדווין יכו אותו בברוטליות
כולם מחפשים רכז גאון וסנטר ורסטילי אבל מה שבאמת חסר באירופה זה מספרי 3 שיודעים לעשות הכל
חוץ ממוסה בריאל וקלייברן בפילזן אני לא ממש מחזיק ממישהו...

טוב, קלייברן ומוסא זה עלית. למכבי אין סיכוי להחתים שחקנים כאלה. מה גם שקלייברן הוא לא סווינגמן, הוא 3-4.

יש את אלפה דיאלו, שעוד בעונה שעברה פימפמתי אותו פה בפורום. אבל גם אותו מכבי לא יכולה להחתים, בגלל שמונאקו היא ממש לא ענייה.

יש את נייג'ל הייז מפנר, אבל הוא לא סווינגמן, אלא יותר 3-4 קצת כמו קולסון, וגם אותו מכבי לא תחתים, אם מסיבה כולשהי פנר לא תחליט לחתוך אותו...

באמת שאין יותר מדי סווינגמנים שווים ביורוליג העונה, ולכן אולי שווה למכבי לקחת עוד גארד גבוהה, סטייל דאנטה אקזום מפרטיזן. גארד גבוה 198 ס"מ (כמו אנטוני פארקר), שגם קולע, גם מוביל כדור, וגם עושה קצת מכול דבר (13.3 נקודות, 2.5 אסיסטים, 2.3 כ"ח). 39.7% לשלוש.

זה שחקן שיכול לשחק ביחד גם אם בראון וגם עם בולדווין, ואז מכבי יכולה לעשות רוטציה של שניים מתוך שלושה כול הזמן על המגרש. או אפילו שלושתם ביחד בדקות החשובות. נראה לי שאקזום גם מתאים, וגם יש סיכוי להביא אותו.

האמת שאהבתי את הרעיון לגבי אקסום הוא גם רב גוני וגם יודע לקחת צעד אחורה במקרה הצורך.
הבעיה היא שאני חושב שאוברדוביץ' מעריך אותו ולא יודע מה הסיכויים לשחרר אותו משם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 14 פברואר 2023, 21:20

אקסום שחקן עם קליעה בעייתית מאוד, לא מסוג השחקן שאתה רוצד לצד בראון ובולדווין.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 14 פברואר 2023, 21:35

A.Parker כתב:אקסום שחקן עם קליעה בעייתית מאוד, לא מסוג השחקן שאתה רוצד לצד בראון ובולדווין.

מה בדיוק בעיתי עם הקליעה שלו?
39.7% העונה ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים