יורוליג מחזור 27: מכבי ת"א נגד פנרבחצ'ה, (סקוטי חוזר להיכל)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 27: מכבי ת"א נגד פנרבחצ'ה, (סקוטי חוזר להי

הודעהעל ידי itai7 » 08 מרץ 2023, 22:54

felix_r כתב:אה... לארקין גם ככה לא משתתף היום

מה!
בניתי עליו לפנטזי :laugh1
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 08 מרץ 2023, 23:02

itai7 כתב:
felix_r כתב:אה... לארקין גם ככה לא משתתף היום

מה!
בניתי עליו לפנטזי :laugh1

מחר תיקח בפנטזי את קלייבורן, אולי גם הוא לא ישחק :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 מרץ 2023, 23:03

RomanR כתב:
אחדשיודע כתב:מישהו חושב שיש סיכוי לנצח בטורקיה?
לא.
אבל לא חשבתי שינצחו גם היום

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

ההבדל שמכבי מפתיעה על בסיס קבועה בבית אבל כמעט אף פעם לא בחוץ
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 מרץ 2023, 23:04

מרסר כתב:ההיכל נותן למכבי הרבה אנרגיה וניצחונות.

ואם למישהו היה ספק לפני היום זה ברור, ההיכל רוצה את סקוטי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי omerk » 08 מרץ 2023, 23:04

ניבו חייב לטוס מפה מהר.
מודה שאני הייתי עוד מאלה שיחסית תמכו פה בתחילת העונה. היה ברור לי שזה שחקן מוגבל, ויש פה פשרה רצינית, אבל היה נדמה לי שהוא תפור על הסגנון של קטש ויתן עוד איזו קפיצת מדרגה בעונה השנייה שלו ביורוליג, ובמקרה הגרוע יתן פחות או יותר מה שנתן בזלגריס שזה סביר.

לא ברור כל כך מה עובר עליו הוא היה אמור לטוס קדימה ולפרוץ בהעדר פויתרס, ובמקום זה נראה פשוט שחקן חלש ולא קשור למקצוע.
omerk

הודעהעל ידי Adam » 08 מרץ 2023, 23:06

בדר"כ אני לא מפרגן לו העונה, אבל ג'ונדי במשחק מדהים היום. תצוגת הגנה נדירה (בשני המובנים, באמת שהוא בדר"כ חרא באספקט הזה).

בין התצוגות שיפוט הגרועות שראיתי בשנים האחרונות. הסיפור עם הטכנית והזריקות של דורסי היה שערורייה. לפייר גם הגיע זריקות.

בראון עם משחק רע מאוד, למרות ה21 נקודות שלו היום. לא יודע אם אני מאשים אותו כי הוא שיחק כמעט 38 דק', אבל כן איכזב אותי בדק' הסיום (שם דווקא בולדווין הגיע עם סל ועבירה + 2 קליעות חשובות מהקו).

הגיע היום ליפתח זיו לשחק 5-10 דק' כדי לתת לבראון לנוח. היה יכול לשמור על גודוריץ' לדעתי, או לפחות לנסות לראות אם מצליח.

ג'ייק כהן עם משחק הגנתי חכם. עוד משהו נדיר שלא רואים בדר"כ.

ותודה לסקוטי!
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי itai7 » 08 מרץ 2023, 23:09

omerk כתב:ניבו חייב לטוס מפה מהר.
מודה שאני הייתי עוד מאלה שיחסית תמכו פה בתחילת העונה. היה ברור לי שזה שחקן מוגבל, ויש פה פשרה רצינית, אבל היה נדמה לי שהוא תפור על הסגנון של קטש ויתן עוד איזו קפיצת מדרגה בעונה השנייה שלו ביורוליג, ובמקרה הגרוע יתן פחות או יותר מה שנתן בזלגריס שזה סביר.

לא ברור כל כך מה עובר עליו הוא היה אמור לטוס קדימה ולפרוץ בהעדר פויתרס, ובמקום זה נראה פשוט שחקן חלש ולא קשור למקצוע.

מסכים, שחקן שנטו צריך להעלות מהספסל ולא יותר וגם זה, לכמה דקות של לחימה וריבאונד, תוקע תמשחק
itai7

הודעהעל ידי A.Parker » 09 מרץ 2023, 00:43

משחק מאוד אמציונלי. לראות את סקוטי ואת החיבור שלו לקבוצה ולארץ מרגש כל פעם מחדש.
לגבי משחק, מכבי שיחקה לא טוב, אבל כן היו לה רגעים יפים. דיבה עם המשחק הכי טוב שלו העונה, גם שמר מדהים. ניבו מבזה את המגרש ובושה אם יש עדיין אפילו תהיות על השארתו. בסך הכל משחק שחשבתי שנפסיד, אז עצם הניצחון חשוב. אולי יצליחו למנף את זה גם לאנאדולו.
A.Parker

הודעהעל ידי Avi1508 » 09 מרץ 2023, 02:00

itai7 כתב:
omerk כתב:ניבו חייב לטוס מפה מהר.

מסכים, שחקן שנטו צריך להעלות מהספסל ולא יותר וגם זה, לכמה דקות של לחימה וריבאונד, תוקע תמשחק

לא צריך להיות פה ולא צריך לעלות מהספסל, הבנאדם ב 8 משחקים האחרונים קלע רק פעם אחת יותר מ 2 נקודות
נמאס כבר לחפור על זה אבל כל פעם מחדש אני מתפוצץ מההחתמה של בריימו שפשוט זרקו עלינו ...
בנוסף עודד צריך לצאת מהקיבעון ולפתוח עם סורקין כי כרגע הוא הסנטר הכי טוב שלך
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2023, 03:00

זה שניבו לא קולע, זאת קודם כול אשמתם של הרכזים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 מרץ 2023, 03:27

הזייה שמכבי מצליחה לנצח משחקים ביורוליג עם הקו הקדמי הזה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מילוס » 09 מרץ 2023, 07:43

לא בדקתי את זה או משהו, אבל דווקא נראה לי שסורקין טוב יותר כשהוא בא מהספסל. עם כל הבעייתיות שיש בשאר הגבוהים, אולי עדיף ככה..

ניבו - אל דאגה, בסוף מספיק משחק או שניים טובים כדי שמכבי ישקלו להשאיר אותו.

דיבה - כשצריך לפרגן, צריך לפרגן. נתן היום אפקט דריק שארפ, ובכללי הוא לא רע העונה, ביחס לציפייה ממנו.

לגבי המשחק, להוציא כמה רגעים, מכבי היתה לא טובה ושוב, חסרת רעיונות. למזלה פנר היתה עוד פחות טובה..
מילוס

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 מרץ 2023, 08:31

מילוס כתב:לא בדקתי את זה או משהו, אבל דווקא נראה לי שסורקין טוב יותר כשהוא בא מהספסל. עם כל הבעייתיות שיש בשאר הגבוהים, אולי עדיף ככה..

ניבו - אל דאגה, בסוף מספיק משחק או שניים טובים כדי שמכבי ישקלו להשאיר אותו.

דיבה - כשצריך לפרגן, צריך לפרגן. נתן היום אפקט דריק שארפ, ובכללי הוא לא רע העונה, ביחס לציפייה ממנו.

לגבי המשחק, להוציא כמה רגעים, מכבי היתה לא טובה ושוב, חסרת רעיונות. למזלה פנר היתה עוד פחות טובה..

דיברתולומיאו מראה השנה ניצוצות של השחקן שציפינו שיהיה כשחתם פה. סוג של סופר סאב שנכנס ומשנה אנרגיות של משחק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 09 מרץ 2023, 11:31

3 נקודות:

1. כמובן שנכנסים פה בקטש בכל הפסד ושותקים הרבה בניצחונות. ההתאמות שלו אתמול ניצחו את המשחק. שמעתי אותו במסיבת עיתונאים, והוא אמר ביושר שהבין שצריך עוד גודל ושם את מרטין ב-3, כהן ב-4 וסורקין ב-5. גם בונסי היה ב-4 אבל בדקות של מרטין כ-3 גבוה ניצחו לנו את המשחק. שיחוק אדיר. קרדיט לשחקנים עצמם במיוחד לכהן שעשה עבודה טובה. יודע שהוא לא ברמה, אבל כבוד על אתמול. את מרטין אני אוהב וחושב שלעונת יורוליג ראשונה בטח בשנה ראשונה באירופה הוא בהחלט סביר. היו לו משחקי נפל אבל אני עדיין שופט אותו לזכות.

2. ג׳וני די - הרבה צריכים לאכול את הכובע. אני גם. רציתי להטיס אותו בקיץ. הוא פשוט אדיר העונה. אדיר. משחקן במעמד שלו (ובשכר שלו..) קשה לצפות ליותר. האיש משנה משחקים. כל מה שאתה רוצה משחקן ספסל.

3. סקוטי - אפשר כבר אחרי 27 משחקים להכריז שהעניין הוא לא רק ״צריך רכז איכותי לידו והוא יהיה קלעי״ ? לא האמנתי בזה גם שהיה פה ואהבתי אותו ברמות של לאהוב את אישתי והילדה. הוא היה מבחינתי שחקן העל הכי גדול של מכבי בשנים האחרונות ובטופ 10 של העשרים שנה האחרונות - אבל לא קניתי את זה שרק אם היה לו רכז לידו. הוא רכז סקורר שהרבה יותר צריך את הכדור מאשר קלעי בעמדה 2 ולא מפתיע אותי שזה לא כזה עובד עם קלאתיס. אני חושב שהוא כן צריך להיות דומיננטי כמו במכבי, אולי קצת פחות אבל שיש קבוצה מאוד איכותית כמו פנר אנחנו רואים שהוא בסך הכל עוד רול פלייר סביר. בטח שיש גבוהים משוגעים (איזה כוכב זה מוטלי) שגם מקבלים כדורים. בסוף סקוטי בלי הכדור זה לא משהו ששווה את הסכומים האלה. הדומיננטיות האדירה שלו גורמתי לי אולי לתהות האם באמת מכבי ומטה (כלומר קבוצות באיזור ה7-10 ומטה) אלו הקבוצות שיותר מתאימות לו בגלל הדומיננטיות. לא בטוח שהוא התאמה טובה לפנר, בארסה וריאל.
וזה לא אומר שהוא רע או טוב. זה הסגנון שלו לטעמי.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 מרץ 2023, 16:33

Mitelka כתב:
2. ג׳וני די - הרבה צריכים לאכול את הכובע. אני גם. רציתי להטיס אותו בקיץ. הוא פשוט אדיר העונה. אדיר. משחקן במעמד שלו (ובשכר שלו..) קשה לצפות ליותר. האיש משנה משחקים. כל מה שאתה רוצה משחקן ספסל.

3. סקוטי - אפשר כבר אחרי 27 משחקים להכריז שהעניין הוא לא רק ״צריך רכז איכותי לידו והוא יהיה קלעי״ ? לא האמנתי בזה גם שהיה פה ואהבתי אותו ברמות של לאהוב את אישתי והילדה. הוא היה מבחינתי שחקן העל הכי גדול של מכבי בשנים האחרונות ובטופ 10 של העשרים שנה האחרונות - אבל לא קניתי את זה שרק אם היה לו רכז לידו. הוא רכז סקורר שהרבה יותר צריך את הכדור מאשר קלעי בעמדה 2 ולא מפתיע אותי שזה לא כזה עובד עם קלאתיס. אני חושב שהוא כן צריך להיות דומיננטי כמו במכבי, אולי קצת פחות אבל שיש קבוצה מאוד איכותית כמו פנר אנחנו רואים שהוא בסך הכל עוד רול פלייר סביר. בטח שיש גבוהים משוגעים (איזה כוכב זה מוטלי) שגם מקבלים כדורים. בסוף סקוטי בלי הכדור זה לא משהו ששווה את הסכומים האלה. הדומיננטיות האדירה שלו גורמתי לי אולי לתהות האם באמת מכבי ומטה (כלומר קבוצות באיזור ה7-10 ומטה) אלו הקבוצות שיותר מתאימות לו בגלל הדומיננטיות. לא בטוח שהוא התאמה טובה לפנר, בארסה וריאל.

וואו. איזה יציאה מפרופורציות. לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

לגבי ג׳יונדי - אף אחד לא צריך לאכול את הכובע. בשנתיים הקודמות הוא היה רע (מאוד) ולא באמת הגיע לו להישאר. הוא נשאר בכל זאת משום מה, והשנה הוא סוף סוף נותן תרומה סבירה ביחס למה שמשלמים לו. אבל גם בזה לא צריך להפריז. אנחנו עדיין מדברים על שחקן של 6 נקודות מדד בממוצע (עם הגנה לקויה רוב הזמן), שפעם בכמה משחקים נותן תרומה יפה בשני צידי המגרש. מספיק להסתכל על הסטטיסטיקה: https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... eo/007990/
מתוך 27 הופעות, רק ב-4 הוא סיים עם מדד דו ספרתי. מדהים זה לא. גם לא לשחקן ספסל. הרף ציפיות ממנו כנראה היה מאוד נמוך לאור ההתלהבות המוגזמת.

לגבי ווילבקין - הדבר היחידי בערך שאני יכול להסכים איתך לגבי מה שכתבת עליו הוא שלא מדובר בשוטינג גארד, אלא בקומבו גארד, ברכז סקורר. אבל מעבר לזה - כרגיל, הקצנת. הוא לא רול פלייר. הוא שחקן מוביל שם, שפשוט נותן עונה פחות טובה. אולי בגלל התפקיד (וההתאמה הבעייתית לקלאת׳ס) ואולי בלי קשר בכלל. להזכירך, גם העונה הראשונה שלו במכבי לא הייתה מדהימה, ורק בעונת הקורונה הדברים התחילו להתחבר מבחינתו. אגב, הוא לא היחידי שלא הצליח בפנרבחצ׳ה. גם לורנזו בראון לא הצליח בעונה היחידה שלו שם. גם דווין סמית׳ מיודענו, והרשימה כנראה ארוכה. אתה יכול להצליח במקום אחד ולהיכשל במקום אחר, מבלי שזה יעיד על הרמה שלך או ההישגים שהגעת אליהם בקריירה. בלי קשר, כמובן שכאשר הסגל עמוק יותר, אז התרומה מתחלקת בין יותר שחקנים - והמעמסה לא נופלת על שחקן אחד (כמו שקורה הרבה במכבי של השנים האחרונות). זה לא משהו רע.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 09 מרץ 2023, 17:56

אחדשיודע כתב:
Mitelka כתב:

וואו. איזה יציאה מפרופורציות. לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

לגבי ג׳יונדי - אף אחד לא צריך לאכול את הכובע. בשנתיים הקודמות הוא היה רע (מאוד) ולא באמת הגיע לו להישאר. הוא נשאר בכל זאת משום מה, והשנה הוא סוף סוף נותן תרומה סבירה ביחס למה שמשלמים לו. אבל גם בזה לא צריך להפריז. אנחנו עדיין מדברים על שחקן של 6 נקודות מדד בממוצע (עם הגנה לקויה רוב הזמן), שפעם בכמה משחקים נותן תרומה יפה בשני צידי המגרש. מספיק להסתכל על הסטטיסטיקה: https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... eo/007990/
מתוך 27 הופעות, רק ב-4 הוא סיים עם מדד דו ספרתי. מדהים זה לא. גם לא לשחקן ספסל. הרף ציפיות ממנו כנראה היה מאוד נמוך לאור ההתלהבות המוגזמת.

לגבי ווילבקין - הדבר היחידי בערך שאני יכול להסכים איתך לגבי מה שכתבת עליו הוא שלא מדובר בשוטינג גארד, אלא בקומבו גארד, ברכז סקורר. אבל מעבר לזה - כרגיל, הקצנת. הוא לא רול פלייר. הוא שחקן מוביל שם, שפשוט נותן עונה פחות טובה. אולי בגלל התפקיד (וההתאמה הבעייתית לקלאת׳ס) ואולי בלי קשר בכלל. להזכירך, גם העונה הראשונה שלו במכבי לא הייתה מדהימה, ורק בעונת הקורונה הדברים התחילו להתחבר מבחינתו. אגב, הוא לא היחידי שלא הצליח בפנרבחצ׳ה. גם לורנזו בראון לא הצליח בעונה היחידה שלו שם. גם דווין סמית׳ מיודענו, והרשימה כנראה ארוכה. אתה יכול להצליח במקום אחד ולהיכשל במקום אחר, מבלי שזה יעיד על הרמה שלך או ההישגים שהגעת אליהם בקריירה. בלי קשר, כמובן שכאשר הסגל עמוק יותר, אז התרומה מתחלקת בין יותר שחקנים - והמעמסה לא נופלת על שחקן אחד (כמו שקורה הרבה במכבי של השנים האחרונות). זה לא משהו רע.

איך הקצנתי אם זה פחות או יותר מה שאמרתי על סקוטי? וגם לא אמרתי עליו משהו רע. הוא שחקן שבסגנון שלו צריך את הכדור, רכז שהוא סקורר (שילוב מאוד, איך נקרא לזה בעדינות, סופר דומיננטי) וזה לא יכול להיות בקבוצה של 6-7 תותחים כמו פנר או לצורך העניין ברצלונה או ריאל. האם זה אומר שהוא לא יכול לשחק שם? ברור שהוא יכול. אבל זה אומר שהרול שלו שונה מאוד ואז אתה כבר אומר, אוקיי, בשביל הדבר הזה זה שווה 1.8 מיליון דולר לשנה? אולי כן אולי לא, זה לא הכסף שלי, אבל פתאום אתה כבר יותר מחושב. ודרך אגב, מכבי, ואני מסכים עם האוזמן בטור שלו, פירקה אותו בהגנה ואם נתתי לו קרדיט שבמכבי לפעמים הוא חור בהגנה בגלל שהוא היחיד שמתפקד בהתקפה ומשחק כל הזמן וצריך לשמור עליו, פה כבר אין לו את התירוצים האלה. מכבי בכל התקפה חיפשה ללכת עליו ושזה הצליח זה נגמר בסל.

ואני מאוד אוהב אותו אבל לפחות על פי 27 משחקים האלה אני לא חושב שמכבי עשתה עיסקה רעה בשיחרור שלו (כמובן בשילוב השכר והביי אאוט). ספציפית ההחלטה הזו. עם שאר ההחלטות יש לי הרבה בעיות...
תמונה
Mitelka

יורוליג מחזור 27: מכבי ת

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 מרץ 2023, 18:19

הקצנת כי הפכת אותו לרול פלייר. אפילו אתמול, במשחק רע שלו, אי אפשר להגדיר אותו כרול פלייר. תסתכל על כמות הזריקות שלו. שום שחקן משלים לא היה מקבל כל כך הרבה קרדיט. הוא פחות דומיננטי ממה שהיה במכבי כי הוא צריך להיות פחות דומיננטי - אף שחקן לא אמור להיות דומיננטי כפי שהוא היה במכבי.

עוד משהו שתמיד מפספסים לגביו - הוא מושך אש. וכשמגיעים אליו עם שמירה כפולה, אז שחקנים אחרים מקבלים יותר חופש. אז אולי הנתונים הסטטיסטיים שלו פחות מחמיאים מבעבר, אבל עדיין יש לו תרומה משמעותית.

ואגב, הדבר הטוב ביותר שמכבי עשו מולו היה הטקס. לא הגנה ולא בטיח. הוא לא פגע בכלום. כמעט תמיד שחקן שמקבל הוקרה ואהבה מהאקסית שלו בטקס ״מרגש״, מחזיר לה אהבה במהלך המשחק. ולכן תמיד העדפתי את הגישה הזאת על בוז צורם.
אחדשיודע

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים