felix_r כתב:אה... לארקין גם ככה לא משתתף היום
מה!
בניתי עליו לפנטזי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אה... לארקין גם ככה לא משתתף היום
itai7 כתב:felix_r כתב:אה... לארקין גם ככה לא משתתף היום
מה!
בניתי עליו לפנטזי
RomanR כתב:לא.אחדשיודע כתב:מישהו חושב שיש סיכוי לנצח בטורקיה?
אבל לא חשבתי שינצחו גם היום
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
מרסר כתב:ההיכל נותן למכבי הרבה אנרגיה וניצחונות.
omerk כתב:ניבו חייב לטוס מפה מהר.
מודה שאני הייתי עוד מאלה שיחסית תמכו פה בתחילת העונה. היה ברור לי שזה שחקן מוגבל, ויש פה פשרה רצינית, אבל היה נדמה לי שהוא תפור על הסגנון של קטש ויתן עוד איזו קפיצת מדרגה בעונה השנייה שלו ביורוליג, ובמקרה הגרוע יתן פחות או יותר מה שנתן בזלגריס שזה סביר.
לא ברור כל כך מה עובר עליו הוא היה אמור לטוס קדימה ולפרוץ בהעדר פויתרס, ובמקום זה נראה פשוט שחקן חלש ולא קשור למקצוע.
itai7 כתב:omerk כתב:ניבו חייב לטוס מפה מהר.
מודה שאני הייתי עוד מאלה שיחסית תמכו פה בתחילת העונה. היה ברור לי שזה שחקן מוגבל, ויש פה פשרה רצינית, אבל היה נדמה לי שהוא תפור על הסגנון של קטש ויתן עוד איזו קפיצת מדרגה בעונה השנייה שלו ביורוליג, ובמקרה הגרוע יתן פחות או יותר מה שנתן בזלגריס שזה סביר.
לא ברור כל כך מה עובר עליו הוא היה אמור לטוס קדימה ולפרוץ בהעדר פויתרס, ובמקום זה נראה פשוט שחקן חלש ולא קשור למקצוע.
מסכים, שחקן שנטו צריך להעלות מהספסל ולא יותר וגם זה, לכמה דקות של לחימה וריבאונד, תוקע תמשחק
מילוס כתב:לא בדקתי את זה או משהו, אבל דווקא נראה לי שסורקין טוב יותר כשהוא בא מהספסל. עם כל הבעייתיות שיש בשאר הגבוהים, אולי עדיף ככה..
ניבו - אל דאגה, בסוף מספיק משחק או שניים טובים כדי שמכבי ישקלו להשאיר אותו.
דיבה - כשצריך לפרגן, צריך לפרגן. נתן היום אפקט דריק שארפ, ובכללי הוא לא רע העונה, ביחס לציפייה ממנו.
לגבי המשחק, להוציא כמה רגעים, מכבי היתה לא טובה ושוב, חסרת רעיונות. למזלה פנר היתה עוד פחות טובה..
Mitelka כתב:
2. ג׳וני די - הרבה צריכים לאכול את הכובע. אני גם. רציתי להטיס אותו בקיץ. הוא פשוט אדיר העונה. אדיר. משחקן במעמד שלו (ובשכר שלו..) קשה לצפות ליותר. האיש משנה משחקים. כל מה שאתה רוצה משחקן ספסל.
3. סקוטי - אפשר כבר אחרי 27 משחקים להכריז שהעניין הוא לא רק ״צריך רכז איכותי לידו והוא יהיה קלעי״ ? לא האמנתי בזה גם שהיה פה ואהבתי אותו ברמות של לאהוב את אישתי והילדה. הוא היה מבחינתי שחקן העל הכי גדול של מכבי בשנים האחרונות ובטופ 10 של העשרים שנה האחרונות - אבל לא קניתי את זה שרק אם היה לו רכז לידו. הוא רכז סקורר שהרבה יותר צריך את הכדור מאשר קלעי בעמדה 2 ולא מפתיע אותי שזה לא כזה עובד עם קלאתיס. אני חושב שהוא כן צריך להיות דומיננטי כמו במכבי, אולי קצת פחות אבל שיש קבוצה מאוד איכותית כמו פנר אנחנו רואים שהוא בסך הכל עוד רול פלייר סביר. בטח שיש גבוהים משוגעים (איזה כוכב זה מוטלי) שגם מקבלים כדורים. בסוף סקוטי בלי הכדור זה לא משהו ששווה את הסכומים האלה. הדומיננטיות האדירה שלו גורמתי לי אולי לתהות האם באמת מכבי ומטה (כלומר קבוצות באיזור ה7-10 ומטה) אלו הקבוצות שיותר מתאימות לו בגלל הדומיננטיות. לא בטוח שהוא התאמה טובה לפנר, בארסה וריאל.
וזה לא אומר שהוא רע או טוב. זה הסגנון שלו לטעמי.
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:
2. ג׳וני די - הרבה צריכים לאכול את הכובע. אני גם. רציתי להטיס אותו בקיץ. הוא פשוט אדיר העונה. אדיר. משחקן במעמד שלו (ובשכר שלו..) קשה לצפות ליותר. האיש משנה משחקים. כל מה שאתה רוצה משחקן ספסל.
3. סקוטי - אפשר כבר אחרי 27 משחקים להכריז שהעניין הוא לא רק ״צריך רכז איכותי לידו והוא יהיה קלעי״ ? לא האמנתי בזה גם שהיה פה ואהבתי אותו ברמות של לאהוב את אישתי והילדה. הוא היה מבחינתי שחקן העל הכי גדול של מכבי בשנים האחרונות ובטופ 10 של העשרים שנה האחרונות - אבל לא קניתי את זה שרק אם היה לו רכז לידו. הוא רכז סקורר שהרבה יותר צריך את הכדור מאשר קלעי בעמדה 2 ולא מפתיע אותי שזה לא כזה עובד עם קלאתיס. אני חושב שהוא כן צריך להיות דומיננטי כמו במכבי, אולי קצת פחות אבל שיש קבוצה מאוד איכותית כמו פנר אנחנו רואים שהוא בסך הכל עוד רול פלייר סביר. בטח שיש גבוהים משוגעים (איזה כוכב זה מוטלי) שגם מקבלים כדורים. בסוף סקוטי בלי הכדור זה לא משהו ששווה את הסכומים האלה. הדומיננטיות האדירה שלו גורמתי לי אולי לתהות האם באמת מכבי ומטה (כלומר קבוצות באיזור ה7-10 ומטה) אלו הקבוצות שיותר מתאימות לו בגלל הדומיננטיות. לא בטוח שהוא התאמה טובה לפנר, בארסה וריאל.
וזה לא אומר שהוא רע או טוב. זה הסגנון שלו לטעמי.
וואו. איזה יציאה מפרופורציות. לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.
לגבי ג׳יונדי - אף אחד לא צריך לאכול את הכובע. בשנתיים הקודמות הוא היה רע (מאוד) ולא באמת הגיע לו להישאר. הוא נשאר בכל זאת משום מה, והשנה הוא סוף סוף נותן תרומה סבירה ביחס למה שמשלמים לו. אבל גם בזה לא צריך להפריז. אנחנו עדיין מדברים על שחקן של 6 נקודות מדד בממוצע (עם הגנה לקויה רוב הזמן), שפעם בכמה משחקים נותן תרומה יפה בשני צידי המגרש. מספיק להסתכל על הסטטיסטיקה: https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... eo/007990/
מתוך 27 הופעות, רק ב-4 הוא סיים עם מדד דו ספרתי. מדהים זה לא. גם לא לשחקן ספסל. הרף ציפיות ממנו כנראה היה מאוד נמוך לאור ההתלהבות המוגזמת.
לגבי ווילבקין - הדבר היחידי בערך שאני יכול להסכים איתך לגבי מה שכתבת עליו הוא שלא מדובר בשוטינג גארד, אלא בקומבו גארד, ברכז סקורר. אבל מעבר לזה - כרגיל, הקצנת. הוא לא רול פלייר. הוא שחקן מוביל שם, שפשוט נותן עונה פחות טובה. אולי בגלל התפקיד (וההתאמה הבעייתית לקלאת׳ס) ואולי בלי קשר בכלל. להזכירך, גם העונה הראשונה שלו במכבי לא הייתה מדהימה, ורק בעונת הקורונה הדברים התחילו להתחבר מבחינתו. אגב, הוא לא היחידי שלא הצליח בפנרבחצ׳ה. גם לורנזו בראון לא הצליח בעונה היחידה שלו שם. גם דווין סמית׳ מיודענו, והרשימה כנראה ארוכה. אתה יכול להצליח במקום אחד ולהיכשל במקום אחר, מבלי שזה יעיד על הרמה שלך או ההישגים שהגעת אליהם בקריירה. בלי קשר, כמובן שכאשר הסגל עמוק יותר, אז התרומה מתחלקת בין יותר שחקנים - והמעמסה לא נופלת על שחקן אחד (כמו שקורה הרבה במכבי של השנים האחרונות). זה לא משהו רע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים