בדיוק. סיים חוזה, אבל יהיה מבוקש בטירוףitai7 כתב:שום סיכוי שליידי יהיה פה, פרטיזן ישלמו עליו הון או קבוצה עשירה אחרת תקח אותו
הימור שלי? ילכו על ווילס של ונציה. החתמה מכבית קלאסית.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בדיוק. סיים חוזה, אבל יהיה מבוקש בטירוףitai7 כתב:שום סיכוי שליידי יהיה פה, פרטיזן ישלמו עליו הון או קבוצה עשירה אחרת תקח אותו
Adam כתב:PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, ג'ונדי
SF: קולסון, אנגולה, מנקו
PF: מרטין, כהן
C: ניבו, סורקין
11 שחקנים.
6 זרים + 5 ישראלים
אמורים להגיע לפחות עוד 2 זרים & ישראלי (בהנחה שפניני פורש).
אני תמיד הייתי נגד 9 זרים. זה משאיר יותר מדי שחקנים בחוץ בליגה הישראלית ומייצר את ה2 קבוצות השונות האלה. דווקא כשקטש קיצר רוטציה (אחרי הפציעות) ראינו פתאום שיפור בשתי המסגרות.
מצד שני, מי 2 הזרים שצריכים להגיע ובאיזו משבצת? אין ספק שצריך לחזק בשחקן בכיר ולהשקיע כסף על עמדה 4. השאלה אם עמדה 5 של סורקין וניבו מספיקה? כנראה שלא. מצד שלישי, אי אפשר להשאיר את עמדות 1+2 באחריותם של צמד הBB בלבד. מספיק שאחד מהם ייפצע או יהיה בתקופה רעה - ואז כל מכבי תיראה רע.
יש גם מקרה בו מוותרים על מרטין (600K עונה הבאה) כדי להנחית כוכב בעמדה 4 במקומו והימור לעמדה 5. אבל הסיכוי שזה יקרה מאוד נמוך, ככל הנראה פשוט יביאו שחקן שיכול לשחקן בשתי העמדות 4/5 בדומה לפוייתרס.
באיזה עמדות הייתם שמים את 2 הזרים הנוספים שאמורים להגיע?
Mmm כתב:תגידו אני היחיד שחושש שמכבי יותר מידי בונה על לורנזו שנה הבאה? הוא כבר 33 נראה לא חד מאז הפציעה. חייבים עוד שחקן קאליבר כמוהו...אחרת נראה לי אנחנו הולכים ליפול לפח.... אגב מה דעתכם על שנגאליה לעמדה 4?
TAYO כתב:הייתי שוקל לנסות להביא את בייקון… לא יודע לגבי האופי שלו אבל הוא יכול ממש לפתוח את ההגנות וליצור לעצמו כשבראון תקוע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא תודה. על אף שמדובר בשחקן כדורסל טוב, לא מתאים בעליל ביחד עם בראון ו וויד. אחרי הציטוטים האחרונים שלו על העונה בפאו אני גם לא חושב שאני רוצה אותו בלי קשר. מרגיש כמו טיפוס בעייתי.TAYO כתב:הייתי שוקל לנסות להביא את בייקון… לא יודע לגבי האופי שלו אבל הוא יכול ממש לפתוח את ההגנות וליצור לעצמו כשבראון תקוע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mmm כתב:תגידו אני היחיד שחושש שמכבי יותר מידי בונה על לורנזו שנה הבאה? הוא כבר 33 נראה לא חד מאז הפציעה. חייבים עוד שחקן קאליבר כמוהו...אחרת נראה לי אנחנו הולכים ליפול לפח.... אגב מה דעתכם על שנגאליה לעמדה 4?
Adam כתב:סגל החלומות שלי:
PG: בראון, מדר
SG: בולדווין, אקסום, דיברתולומאו
SF: קולסון, אנגולה, זוסמן
PF: לידיי/שמיטס, קבוקלו, כהן
C: ניבו, סורקין, זר גבוה חוסם
9 זרים (מעדיף 8, אבל אני לא מצליח לראות על איזו עמדה אני יכול לוותר בה על זר).
שמוליק כתב:Adam כתב:סגל החלומות שלי:
PG: בראון, מדר
SG: בולדווין, אקסום, דיברתולומאו
SF: קולסון, אנגולה, זוסמן
PF: לידיי/שמיטס, קבוקלו, כהן
C: ניבו, סורקין, זר גבוה חוסם
9 זרים (מעדיף 8, אבל אני לא מצליח לראות על איזו עמדה אני יכול לוותר בה על זר).
זר גבוה במקום ניבו כי כבר ראינו מה קורה כשמביאים עליו פויתרס. הוא נעלם. רומן היה נפלא לאורך העונה
omerk כתב:Mmm כתב:תגידו אני היחיד שחושש שמכבי יותר מידי בונה על לורנזו שנה הבאה? הוא כבר 33 נראה לא חד מאז הפציעה. חייבים עוד שחקן קאליבר כמוהו...אחרת נראה לי אנחנו הולכים ליפול לפח.... אגב מה דעתכם על שנגאליה לעמדה 4?
החשש מוצדק, אבל גם צריך לזכור שגם הוא בן אדם והוא לא נח לשנייה בקיץ: היה שחקן מרכזי בנבחרת שזכתה ולאחר מכן נחת לקבוצה חדשה בלי מנוחה, לעונה ארוכה ואינטנסיבית סופר מתישה פיזית ונפשית. Give him some slack.
גיל 33, בימינו, זה לא זקן לספורטאי והוא יכול לתת בכיף לפחות עוד שנתיים ברמה גבוהה.
כמובן כל זה לא מבטל את העובדה שחייבים להביא רכז נוסף שייתן לו מנוחה וחייבים לנהל את הדקות שלו בצורה חכמה עונה הבאה ולא לסחוט אותו כמו שקרה העונה. עונה כמו שעבר הייתה מעייפת גם שחקן בן 27.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־10 אורחים