שמואל1 כתב:עידן כתב:Mitelka כתב:הפועל מתנגדים. מעוניינים בעוד יום מנוחה כמובן.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
"בהפועל דחו אמש מכל אפשרות את הקדמת המשחק הראשון בסדרת הגמר מיום חמישי ומסרבים גם לאפשרות של קיום המשחק השני פחות משלושה ימים אחרי הראשון. "האם אנחנו לוקחים את הענף שלנו ברצינות או שאנחנו מתייחסים אליו בתור איזה גימיק?", תהו בהפועל כשניסו להסביר את ההתנגדות, "אנחנו נותנים הרבה מאוד כבוד לנבחרת הכדורגל עד גיל 20, אבל אנחנו קבוצת ספורט מקצוענית. נופיע ליד אליהו ביום חמישי עם הקהל הגדול שלנו מאחורינו".
האמת הגיוני למדי. ואם כבר מזיזים את המשחק, למה להם לאבד יום מנוחה ו/או לקיים משחקים בהפרש זמן יותר קטן ממה שנקבע בהתחלה?
צר לי אבל זה שטויות.
המשחק נקבע לחמישי כדי לאפשר לו"ז של 3 משחקים בחצי הגמר. מכיוון ששתי הסדרות מוקדם, אין סיבה שלא להקדים. 4 ימי מנוחה בין החצי לגמר זה מספיק ביחס לכל סטנדרט בעולם. מיאמי שיחקה משחק 1 בסדרת גמר יומיים אחרי משחק 7 נגד בוסטון, כולל טיסה מבוסטון לדנבר.
לא להסכים להקדמת המשחק זה רשעות כלפי ציבור אוהבי הספורט בישראל ובפרט כלפי הקהל שלהם עצמם. חצי גמר המונדיאלטו זה אירוע של פעם בדור.
אני לא סובל את הפועל ת"א, לא את הקהל שלה ולא את ההנהלה שלה, אבל הם צודקים במקרה הזה. ואני מאמין שגם מכבי הייתה מסרבת אם הייתה מאבדת ימי מנוחה בהתראה כזו קצרה. וכמו שאמרתי, אם היה מצב דומה בכדורגל, אף אחד לא היה חושב להזיז. אם רוצים להמשיך להקטין את הכדורסל לעומת הכדורגל אז מוזמנים להמשיך לעשות דברים כאלו.
בכל אופן, יש עוד זמן עד יום חמישי והכל יכול להשתנות. לפי הבנתי הפועל סירבו לאפשרות של משחקים ברביעי/ראשון (כי אז הם מאבדים יום מנוחה) או שישי/ראשון (כי אז יש פחות מ-3 ימים בין משחק למשחק). אם המנהלת תציע להזיז את המשחקים לשישי/שני אז יש סיכוי טוב שהם יסכימו אני מאמין.