גמר ליגת העל, משחק 1: מכבי נגד הפועל - חמישי 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר ליגת העל, משחק 1: מכבי נגד הפועל - חמישי 21:00

הודעהעל ידי Shay_uzan » 04 יוני 2023, 10:18

עידן כתב:
Mitelka כתב:הפועל מתנגדים. מעוניינים בעוד יום מנוחה כמובן.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

"בהפועל דחו אמש מכל אפשרות את הקדמת המשחק הראשון בסדרת הגמר מיום חמישי ומסרבים גם לאפשרות של קיום המשחק השני פחות משלושה ימים אחרי הראשון. "האם אנחנו לוקחים את הענף שלנו ברצינות או שאנחנו מתייחסים אליו בתור איזה גימיק?", תהו בהפועל כשניסו להסביר את ההתנגדות, "אנחנו נותנים הרבה מאוד כבוד לנבחרת הכדורגל עד גיל 20, אבל אנחנו קבוצת ספורט מקצוענית. נופיע ליד אליהו ביום חמישי עם הקהל הגדול שלנו מאחורינו".

האמת הגיוני למדי. ואם כבר מזיזים את המשחק, למה להם לאבד יום מנוחה ו/או לקיים משחקים בהפרש זמן יותר קטן ממה שנקבע בהתחלה?

הזוי שמכניסים את הקהל שלהם אחרי הדרבי הקודם, במקום המשטרה אני לא מאפשר לזה לקרות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יוני 2023, 10:34

עידן כתב:

"בהפועל דחו אמש מכל אפשרות את הקדמת המשחק הראשון בסדרת הגמר מיום חמישי ומסרבים גם לאפשרות של קיום המשחק השני פחות משלושה ימים אחרי הראשון. "האם אנחנו לוקחים את הענף שלנו ברצינות או שאנחנו מתייחסים אליו בתור איזה גימיק?", תהו בהפועל כשניסו להסביר את ההתנגדות, "אנחנו נותנים הרבה מאוד כבוד לנבחרת הכדורגל עד גיל 20, אבל אנחנו קבוצת ספורט מקצוענית. נופיע ליד אליהו ביום חמישי עם הקהל הגדול שלנו מאחורינו".

האמת הגיוני למדי. ואם כבר מזיזים את המשחק, למה להם לאבד יום מנוחה ו/או לקיים משחקים בהפרש זמן יותר קטן ממה שנקבע בהתחלה?
צר לי אבל זה שטויות.
המשחק נקבע לחמישי כדי לאפשר לו"ז של 3 משחקים בחצי הגמר. מכיוון ששתי הסדרות מוקדם, אין סיבה שלא להקדים. 4 ימי מנוחה בין החצי לגמר זה מספיק ביחס לכל סטנדרט בעולם. מיאמי שיחקה משחק 1 בסדרת גמר יומיים אחרי משחק 7 נגד בוסטון, כולל טיסה מבוסטון לדנבר.
לא להסכים להקדמת המשחק זה רשעות כלפי ציבור אוהבי הספורט בישראל ובפרט כלפי הקהל שלהם עצמם. חצי גמר המונדיאלטו זה אירוע של פעם בדור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 04 יוני 2023, 10:40

שמואל1 כתב:
עידן כתב:

צר לי אבל זה שטויות.
המשחק נקבע לחמישי כדי לאפשר לו"ז של 3 משחקים בחצי הגמר. מכיוון ששתי הסדרות מוקדם, אין סיבה שלא להקדים. 4 ימי מנוחה בין החצי לגמר זה מספיק ביחס לכל סטנדרט בעולם. מיאמי שיחקה משחק 1 בסדרת גמר יומיים אחרי משחק 7 נגד בוסטון, כולל טיסה מבוסטון לדנבר.
לא להסכים להקדמת המשחק זה רשעות כלפי ציבור אוהבי הספורט בישראל ובפרט כלפי הקהל שלהם עצמם. חצי גמר המונדיאלטו זה אירוע של פעם בדור.

אני לא סובל את הפועל ת"א, לא את הקהל שלה ולא את ההנהלה שלה, אבל הם צודקים במקרה הזה. ואני מאמין שגם מכבי הייתה מסרבת אם הייתה מאבדת ימי מנוחה בהתראה כזו קצרה. וכמו שאמרתי, אם היה מצב דומה בכדורגל, אף אחד לא היה חושב להזיז. אם רוצים להמשיך להקטין את הכדורסל לעומת הכדורגל אז מוזמנים להמשיך לעשות דברים כאלו.

בכל אופן, יש עוד זמן עד יום חמישי והכל יכול להשתנות. לפי הבנתי הפועל סירבו לאפשרות של משחקים ברביעי/ראשון (כי אז הם מאבדים יום מנוחה) או שישי/ראשון (כי אז יש פחות מ-3 ימים בין משחק למשחק). אם המנהלת תציע להזיז את המשחקים לשישי/שני אז יש סיכוי טוב שהם יסכימו אני מאמין.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יוני 2023, 10:49

עידן כתב:
שמואל1 כתב:
עידן כתב:

צר לי אבל זה שטויות.

אני לא סובל את הפועל ת"א, לא את הקהל שלה ולא את ההנהלה שלה, אבל הם צודקים במקרה הזה. ואני מאמין שגם מכבי הייתה מסרבת אם הייתה מאבדת ימי מנוחה בהתראה כזו קצרה. וכמו שאמרתי, אם היה מצב דומה בכדורגל, אף אחד לא היה חושב להזיז. אם רוצים להמשיך להקטין את הכדורסל לעומת הכדורגל אז מוזמנים להמשיך לעשות דברים כאלו.

בכל אופן, יש עוד זמן עד יום חמישי והכל יכול להשתנות. לפי הבנתי הפועל סירבו לאפשרות של משחקים ברביעי/ראשון (כי אז הם מאבדים יום מנוחה) או שישי/ראשון (כי אז יש פחות מ-3 ימים בין משחק למשחק). אם המנהלת תציע להזיז את המשחקים לשישי/שני אז יש סיכוי טוב שהם יסכימו אני מאמין.

גם מכבי תאבד יום מנוחה בהתראה "קצרה".
משישי לחמישי זה 6 ימים, ומשישי לרביעי זה 5.
ככה או ככה למכבי יהיה יתרון של יום מנוחה על הפועל, לא משנה מתי המשחק יתקיים.
לכן התירוץ הזה לא מחזיק מים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 יוני 2023, 11:22

בהפועל אוהבים לבכות ולחשוב תמיד שהכל נגדם. אבל כמו ששמואל אמר, גם למכבי ייקחו יום חופש. הסיבה העיקרית לדעתי שהם רוצים לא להקדים(/לדחות) את המשחק היא כדי שאוהדי מכבי לא יהיו מרוכזים ב-100% בעידוד ויהיו עם חצי עין על המונדיאליטו. אבל בכל מקרה, הם דופקים גם את האוהדים שלהם - שהרי לא מעט שחקני הפועל ת״א משחקים בנבחרת הצעירה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 04 יוני 2023, 12:06

אני יכול להבין את הסירוב שלהם, אבל כל ההסברים שהם נותנים פשוט מגוכחים. במקום לבוא ולהגיד את האמת שזה לא מתאים להם לנוח יום אחד פחות (וזה מוצדק), הם מפילים את האשמה על המנהלת וכל העולם.
רמי כהן התחיל לבלבל במוח אפילו על טיסות. נו באמת.
הלוואי ניתן להם בראש ונסיים את זה עם 2-0. השנאה שלי לקבוצה הזאת רק גדלה בשנים האחרונות בגלל האנשים שמנהלים את הקבוצה הזאת (האוהדים תמיד היו ונשארו זבל).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי עידן » 04 יוני 2023, 12:23

במנהלת הודיעו: סדרת הגמר תתקיים במועד המתוכנן

הפועל תל אביב התנגדה לשינוי, הדרבי ייערך במקביל לחצי גמר המונדיאליטו

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=439387

אז בסוף המנהלת לא ניסו מה שחשבתי, שזה לשנות את המשחקים לשישי+שני (או שהם הציעו והפועל דחו גם את זה).

קיצר אחרי שזה מאחורינו, צריך לבוא ולתת להם בראש.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יוני 2023, 14:01

עידן כתב:במנהלת הודיעו: סדרת הגמר תתקיים במועד המתוכנן

הפועל תל אביב התנגדה לשינוי, הדרבי ייערך במקביל לחצי גמר המונדיאליטו

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=439387

אז בסוף המנהלת לא ניסו מה שחשבתי, שזה לשנות את המשחקים לשישי+שני (או שהם הציעו והפועל דחו גם את זה).

קיצר אחרי שזה מאחורינו, צריך לבוא ולתת להם בראש.
ביזיון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 04 יוני 2023, 16:46

אתם שוכחים מה כתוב בשלטי עידוד של הפועל תל אביב לאורך כל השנים אנחנו לא מייצגים את ישראל אלא את עצמנו גועל בגועל
אדם

הודעהעל ידי מרסר » 04 יוני 2023, 18:52

אם במשחק השני מכבי תגיע בדקות האחרונות לעמדה שהיא יכולה לקחת אליפות אוהדי הפועל יפוצצו את המשחק, תזכרו את זה הם לא יתנו לנו להניף צלחת שם.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2023, 19:00

אולי הפועל לא רוצה להקדים את המשחק בגלל שג'ייקובן בראון נפצע, ורוצים שיהיה לו מקסימום זמן להבריא
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 04 יוני 2023, 19:03

felix_r כתב:אולי הפועל לא רוצה להקדים את המשחק בגלל שג'ייקובן בראון נפצע, ורוצים שיהיה לו מקסימום זמן להבריא

לא אולי בטוח, אתמול הוא שיחק צולע רוב המשחק הוא לא כשיר לגמרי
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2023, 19:09

מרסר כתב:
felix_r כתב:אולי הפועל לא רוצה להקדים את המשחק בגלל שג'ייקובן בראון נפצע, ורוצים שיהיה לו מקסימום זמן להבריא

לא אולי בטוח, אתמול הוא שיחק צולע רוב המשחק הוא לא כשיר לגמרי

אם כך, אפשר להבין אותם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 04 יוני 2023, 20:25

ממה שהצלחתי להבין, המנהלת הציעה או יום רביעי (ואז הם מפסידים יום שבו הוא יכול להבריא כמו שכתבת) או יום שישי, אבל להשאיר את המשחק השני ביום ראשון, וגם לזה הם לא הסכימו (כי אמרו שזה פחות מ-3 ימים בין משחק למשחק).
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 05 יוני 2023, 11:09

מכבי דורשת להגדיר הדרבי כ"מצב חירום", ולא להעביר כרטיסים
הצהובים פנו לאיגוד ולמנהלת ולא רוצים להכניס 1,500 אוהדים של הפועל ת"א למשחק 1 בגמר, אף שהתקנון מחייב אותם לעשות כן. היריבה מאיימת לא להופיע במקרה כזה.

https://sports.walla.co.il/item/3583865 ... cialbutton
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 05 יוני 2023, 13:48

מרסר כתב:מכבי דורשת להגדיר הדרבי כ"מצב חירום", ולא להעביר כרטיסים
הצהובים פנו לאיגוד ולמנהלת ולא רוצים להכניס 1,500 אוהדים של הפועל ת"א למשחק 1 בגמר, אף שהתקנון מחייב אותם לעשות כן. היריבה מאיימת לא להופיע במקרה כזה.

https://sports.walla.co.il/item/3583865 ... cialbutton

מוצדק, אבל לא מאמין שיזרמו עם מכבי על זה.
omerk

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יוני 2023, 18:36

הודעה רשמית של מנהלת הליגה:

לצערנו ולמרות דרישתנו, מכבי תל אביב מסרבת להעביר כרטיסים להפועל תל אביב, הקבוצה האורחת למשחק 1 בסדרת הגמר.
דבר זה אינו מקובל עלינו, מנוגד לתקנון המנהלת, מנוגד לרוח הספורט ופוגע בכל אוהדי ואוהדות הכדורסל.
המנהלת שומרת לעצמה את כל האופציות פתוחות על השולחן כולל אופציות חוקיות.
כמו כן, במידה וקבוצה כלשהי אינה מסוגלת לארח משחק ביתי בליגה או בפלייאוף, נצטרך לתת על זה את הדעת.
חבל לנו שחגיגת הכדורסל לה כולם ציפו נפגעת מכך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 05 יוני 2023, 18:38

מטופש מיותר ומשדר פחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יוני 2023, 18:41

ankram כתב:מטופש מיותר ומשדר פחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נכון. הרי ברור לכולם שבסופו של דבר המשחק יתקיים עם 1500 אוהדי הפועל. לא ברור לי מה המטרה כאן.

הניסיונות של מכבי לעכב את המכירה רק ישלהבו עוד יותר את הקהל של הפועל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי omerk » 05 יוני 2023, 18:43

להכעיס את הפועל זו גם מטרה לגיטימית, לדעתי.
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־26 אורחים