המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:יוני,
פדרר ממש לא שיחק טוב בגמר ההוא. הייתה לו מערכה ביד עם שתי שבירות כפולות והוא הפיל אותה. במערכה האחרונה הוא התפרק לגמרי.
אני לא מנסה להגיד שאם הוא היה משחק טוב אז הוא היה זוכה בטורניר, אבל כן להגיד שהייתה בגמר ירידה חדה ברמה, שלא עלתה בקנה
אחד עם חצי הגמר שהיה פשוט נפלא (אך לא נפלא כמו אתמול).
אני באמת פוחד לנכס או לפגוע בסיכויים. כל מה שאני יכול להגיד זה שלרוג'ר אסור לשמוט הזדמנויות כמו זו שהוא יצר לעצמו כאן אחרי המשחק
המדהים של אתמול. אמנם הוא כנראה הרוויח לעצמו לפחות עוד GS אחד עם סיכוי של 50% לפגוש את רק אחד מהצמד חמד נולה-נדאל, אבל
מכאן ועד עוד גמרים של GS הדרך עוד ארוכה. מה גם שבניגוד לדשא, אני לא ממש בטוח שמישהו מסוגל לעשות משהו מול נולה על המשטחים
הקשים המהירים של ארה"ב.
לגבי נדאל, היה לו שבועיים לנוח ואין לי ספק שהוא יסתער על האולימפיאדה כמו כריש. הוא גם פייבוריט לזכות בעיני בגלל המנוחה שזכה לה.
yiffy כתב:אני כמעט בטוח שנולה יזכה בניו יורק. יחד עם זאת, אם מארי יזכה מחר הוא בוודאי יגיע לטורניר עם הרבה ביטחון גם כן ואז אי אפשר לדעת מה יהיה.
jol9 כתב:yiffy כתב:אני כמעט בטוח שנולה יזכה בניו יורק. יחד עם זאת, אם מארי יזכה מחר הוא בוודאי יגיע לטורניר עם הרבה ביטחון גם כן ואז אי אפשר לדעת מה יהיה.
אם מארי יזכה, אז עלולה להתעורר מפלצת חדשה שתחליף את דג'וקוביץ'. גם הסרבי לא היה צריך יותר מטריגר קטן בשביל להפוך לשחקן מס' 1 בעולם במשך למעלה משנה.
אני חושב שבסבב של היום, אין כבר פייבוריט מובהק לניו יורק.
Holiday_Armadillo כתב:אני מאמינה שפדרר יזכה אבל אני ממש רוצה שמארי המקומי דווקא ייתן את הסיפור הגדול עם זכייה
yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מאמינה שפדרר יזכה אבל אני ממש רוצה שמארי המקומי דווקא ייתן את הסיפור הגדול עם זכייה
זה אמנם יהיה מרגש אם מארי ייזכה, אבל בחייך, מה יותר מרגש מאשר בחור בן 31, שכולם כבר הספידו אותו ואמרו שאין לו סיכוי בחמש מערכות מול נדאל ונולה, שחוזר למקום הראשון בעולם?
אני לא רוצה לנחס ולכן מפסיק כאן, אבל אינשאללה הטובים ינצחו.
Holiday_Armadillo כתב:הדוקטור במגרש!! הדאלקים באים!!(אולי 1-2 יבינו את זה פה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד