כדורסל ישראלי 23/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 23/24

הודעהעל ידי Adam » 26 יוני 2023, 17:06

אחדשיודע כתב:
Adam כתב:אם באמת זוסמן עובר להפועל ירושלים הוא יוצא חתיכת אפס.
בדומה למה קרה עם אוחיון למשל. התעקש לעזוב את מכבי כל פעם, ואחרי שעזב הוא גמר לעצמו את הקריירה. בקלות היה יכול לסיים את הקריירה שלו במכבי ולהפוך לסמל.
בשביל מה עזבת את מכבי? בשביל אלבה ברלין, שם שיחקת לפרקים אפילו פחות ממה ששיחקת במכבי. ועכשיו אתה אפילו לא תשחק ביורוקאפ. בדיחה.

על מה התלונות שלך? לא הבנתי. טוב שעזב (גם בשבילו וגם בשביל מכבי). ולא נראה לי שהיה הופך לסמל פה ככה או ככה.

תלונות? מה קשור תלונות?
הבן אדם גדל במכבי, מכבי גידלה אותו, מדובר בסוף בילד שהיה כאן המון שנים ולא איזה אחד שבא לעשות כאן סיבוב. אז כן היה בי רצון לראות שחקן שגדל כאן ממשיך לשחק פה עוד הרבה שנים.
זוסמן לא שיחק טוב במכבי. הוא קיבל אלף הזדמנויות ובכולם הוא חירבן במכנסיים. אין לו את האופי להיות שחקן מוביל. ועדיין הייתי לוקח אותו על פני מנקו או ריימן.
אני לא מסכים איתך שזה שהוא עזב זה טוב למכבי, ולראייה אנחנו רואים עם איך שהקריירה שלו מתקדמת שזה לא היה בדיוק טוב גם בשבילו.
אתה יכול שלא להסכים בנוגע לכל עניין הסמל, אבל אם הוא היה נשאר כאן עשור אז היה פה משהו מיוחד ומקום חם בלב לכל אוהד מכבי בשבילו. היום זה נדיר מאוד ששחקן נשאר באותה קבוצה כלכך הרבה שנים.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Adam » 26 יוני 2023, 17:10

omerk כתב:
בדומה למה קרה עם אוחיון למשל. התעקש לעזוב את מכבי כל פעם, ואחרי שעזב הוא גמר לעצמו את הקריירה. בקלות היה יכול לסיים את הקריירה שלו במכבי ולהפוך לסמל.
בשביל מה עזבת את מכבי? בשביל אלבה ברלין, שם שיחקת לפרקים אפילו פחות ממה ששיחקת במכבי. ועכשיו אתה אפילו לא תשחק ביורוקאפ. בדיחה.

הוא יצא אפס ברגע שהוא בחר לזרוק ז*ן על האנשים שבאו לקראתו, בנו עליו, נתנו לו תשתית מעולה להתפתח והסכימו לשדרג לו את החוזה בלי דרישה להארכה.

אח"כ גם חש צורך לעוף על עצמו על 200 עם הראיונות המטומטמים שלו והריב עם נאנלי ומפה לשם כבר היה ברור שהאופי הבכייני והמתקרבן שלו מתאים הרבה יותר להפועל ממכבי וטוב שהוא שם.

עכשיו זו רק גושפנקא סופית למה שהיה די צפוי. שחקן בינוני במועדון בינוני עם יח"צ טוב בתקשורת. שיקח את ה7 נק בממוצע בליגה שיש לו וישדוד איתם את אדלסון ולא אותנו.

לא סובל אותו ומודה מאד לאדלסון שאסף את הזבל מהרצפה ולא נתן לפדרמנים אפילו הזדמנות לשלם לו את המחיר המופקע והמעמד שהיה רוצה במכבי.

בוז מחריש אוזניים בהיכל בכל נגיעה תהיה קבלת פנים ראויה לאפס שכזה.

מסכים איתך לחלוטין, וכאן בדיוק ההבדל הדק בין מה שקרה איתו עכשיו ואם הוא היה בוחר להישאר במכבי.
ברגע שהוא עזב, כמו שהוא עזב, זה זריקה מהבאר שהוא שתה ממנה. אם העזיבה שלו הייתה הדדית אז כמובן שהייתי מבין ומברך אותו, אבל ההתעקשות שלו לעזוב את מכבי ואחר כך גם ללכלך עלינו זה משהו בלתי נסלח.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 יוני 2023, 17:13

Adam כתב:
אחדשיודע כתב:

על מה התלונות שלך? לא הבנתי. טוב שעזב (גם בשבילו וגם בשביל מכבי). ולא נראה לי שהיה הופך לסמל פה ככה או ככה.

תלונות? מה קשור תלונות?
הבן אדם גדל במכבי, מכבי גידלה אותו, מדובר בסוף בילד שהיה כאן המון שנים ולא איזה אחד שבא לעשות כאן סיבוב. אז כן היה בי רצון לראות שחקן שגדל כאן ממשיך לשחק פה עוד הרבה שנים.
זוסמן לא שיחק טוב במכבי. הוא קיבל אלף הזדמנויות ובכולם הוא חירבן במכנסיים. אין לו את האופי להיות שחקן מוביל. ועדיין הייתי לוקח אותו על פני מנקו או ריימן.
אני לא מסכים איתך שזה שהוא עזב זה טוב למכבי, ולראייה אנחנו רואים עם איך שהקריירה שלו מתקדמת שזה לא היה בדיוק טוב גם בשבילו.
אתה יכול שלא להסכים בנוגע לכל עניין הסמל, אבל אם הוא היה נשאר כאן עשור אז היה פה משהו מיוחד ומקום חם בלב לכל אוהד מכבי בשבילו. היום זה נדיר מאוד ששחקן נשאר באותה קבוצה כלכך הרבה שנים.

אתם חיים קצת בסרט. הוא חייב למכבי משהו? הוא חייב לך משהו? הוא לא רכוש של אף אחד. ואם הוא הרגיש שהוא צריך לצאת, גם אם זה לא נכון בשבילו (ואם אתה שואל אותי - זה נכון לכל שחקן צעיר להתפתח מחוץ למכבי) - זכותו לצאת. ולאף אחד אין זכות לבוא אליו בתלונות לגבי זה. ואם אתה שואל אותי, הוא עשה למכבי טובה. שחקן בינוני מאוד, גם באופי וגם ביכולות, שהיה עדיף לו ולנו שהיה עוזב עוד קודם. הוא יצא מאוחר מידי, לקבוצה גדולה מידי (כן, גם אלבה ברלין גדולה עליו) - ולכן זה לא באמת עזר להתקדמות שלו. מה שהוא עכשיו זאת הסחורה פחות או יותר. ואם היה נשאר במכבי, סיכוי לא רע שהייתי רואה ממנו אפילו פחות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 26 יוני 2023, 17:23

אחדשיודע כתב:
Adam כתב:
אחדשיודע כתב:

תלונות? מה קשור תלונות?

אתם חיים קצת בסרט. הוא חייב למכבי משהו? הוא חייב לך משהו? הוא לא רכוש של אף אחד. ואם הוא הרגיש שהוא צריך לצאת, גם אם זה לא נכון בשבילו (ואם אתה שואל אותי - זה נכון לכל שחקן צעיר להתפתח מחוץ למכבי) - זכותו לצאת. ולאף אחד אין זכות לבוא אליו בתלונות לגבי זה. ואם אתה שואל אותי, הוא עשה למכבי טובה. שחקן בינוני מאוד, גם באופי וגם ביכולות, שהיה עדיף לו ולנו שהיה עוזב עוד קודם. הוא יצא מאוחר מידי, לקבוצה גדולה מידי (כן, גם אלבה ברלין גדולה עליו) - ולכן זה לא באמת עזר להתקדמות שלו. מה שהוא עכשיו זאת הסחורה פחות או יותר. ואם היה נשאר במכבי, סיכוי לא רע שהייתי רואה ממנו אפילו פחות.

לא שאלתי את דעתך ולכן גם אין לי כוח להתווכח איתך.
מעבר לזה, אתה לא יורד לסוף דעתי (או לדעת רבים אחרים). אף אחד לא אמר לו שאסור לו ללכת. אף אחד לא הכריח אותו להישאר במכבי. אתה כשחקן (זוסמן) רוצה ללכת למרות שאנחנו רוצים אותך ואחרי כל מה שעשינו בשבילך? לך על זה, אף אחד לא יחזיק מישהו בכוח, בטח לא מכבי. אבל עם איך שהוא התראיין ולכלך על מכבי אחר"כ בתקשורת? זה מה שמפריע.
מה שאני מנסה להגיד כאן זה שהינה, קיבלת את מה שרצית ועזבת את מכבי. אבל בשביל מה? בשביל אלבה ברלין ואז בשביל הפועל ירושלים? היהירות שלו בסוף עלתה לו ביוקר והבחירות שלו עלו לו בהדרדרות בקריירה. יש לו מזל שהוא רק בן 25. אבל הינה, עכשיו הוא מסנדל את עצמו 3 שנים במגדל.
לגבי מה היה קורה אם היה נשאר - אני לא יודע וגם אתה לא יודע, ואף אחד לא ידע. ייתכן שתחת קטש הוא היה משחק יותר ופתאום פורץ (כמו שקרה עם ג'ונדי אחרי כמה עונות, כמו שקרה עם סורקין, ועוד הרבה אחרים). ייתכן שהוא בכלל היה הופך להיות יפתח זיו 2 ולא היה רואה דקות. אי אפשר לדעת. אני אישית עדיין חושב שמדובר בשחקן הגנה ברמה הכי גבוהה שיש באירופה, והוא היה יכול לתת יותר ממה שהולינס נתן לנו העונה למשל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 יוני 2023, 17:36

על הראיונות שלו אתה יכול לבקר אותו כמה שאתה רוצה. אני איתך.
אבל על הבחירה שלו לעזוב את מכבי, בשביל *אולי* לקבל רול גדול יותר בקבוצה קטנה יותר - אתה לא באמת יכול לבקר אותו. הוא היה אז בן 23, והוא הרגיש שזו ההזדמנות האחרונה שלו להתפתח משמעותית כשחקן. והוא צדק, רק שכנראה הוא היה צריך לצאת עוד קודם ולקבוצה אפילו קטנה יותר מאלבה ברלין. זאת אומרת, במקום לבזבז 4-5 שנים קריטיות במכבי (בין גילאים 18 עד 23 פחות או יותר) - הוא היה צריך לדרוש השאלה לקבוצה קטנה בליגת העל או באירופה. עזוב שמבחינת אופי הוא לא מסוגל להוביל קבוצת בוגרים בינונית, יש הרבה דברים אחרים במשחק שהוא יכל לשפר - ובגלל שתקעו אותו בפינה במכבי לזרוק שלשות, הוא לא שיפר כלום. אבל אי אפשר להאשים את המאמנים של מכבי בזה. מכבי מחפשת לנצח, היא לא מחפשת להשביח כשירונות צעירים. אם היא רצתה להשביח אותו, היא הייתה צריכה לתת לו לעזוב (נניח בהשאלה) הרבה קודם.

ולגבי הרמה שלו - אנחנו לא נסכים. שחקן סופר בינוני שלא שווה את הכסף שמשלמים עליו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2023, 18:11

omerk כתב:

הוא יצא אפס ברגע שהוא בחר לזרוק ז*ן על האנשים שבאו לקראתו, בנו עליו, נתנו לו תשתית מעולה להתפתח והסכימו לשדרג לו את החוזה בלי דרישה להארכה.

אח"כ גם חש צורך לעוף על עצמו על 200 עם הראיונות המטומטמים שלו והריב עם נאנלי ומפה לשם כבר היה ברור שהאופי הבכייני והמתקרבן שלו מתאים הרבה יותר להפועל ממכבי וטוב שהוא שם.

עכשיו זו רק גושפנקא סופית למה שהיה די צפוי. שחקן בינוני במועדון בינוני עם יח"צ טוב בתקשורת. שיקח את ה7 נק בממוצע בליגה שיש לו וישדוד איתם את אדלסון ולא אותנו.

לא סובל אותו ומודה מאד לאדלסון שאסף את הזבל מהרצפה ולא נתן לפדרמנים אפילו הזדמנות לשלם לו את המחיר המופקע והמעמד שהיה רוצה במכבי.

בוז מחריש אוזניים בהיכל בכל נגיעה תהיה קבלת פנים ראויה לאפס שכזה.

לקחת את זה קשה. לא אבידה גדולה. סך הכל מדובר בנגר
er79

הודעהעל ידי my man » 26 יוני 2023, 18:13

אין הרבה דברים משמחים כמו קבוצה אדומה שאוספת את השאריות אחרינו..
זה היה ככה עוד עם אליהו והלפרין.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי gamer777 » 26 יוני 2023, 18:19

קצת הגזמתם לגבי זוסמן.. הוא יגיע לשם כנראה כמחליף לעמדה 3. איזה ישראלי יש היום ברמה שלו בעמדה הזאת? שומר מעולה שיכול לעשות חיים קשים לגארדים שלנו. הם לא צריכים יותר מזה.
gamer777

הודעהעל ידי מרסר » 26 יוני 2023, 18:35

gamer777 כתב:קצת הגזמתם לגבי זוסמן.. הוא יגיע לשם כנראה כמחליף לעמדה 3. איזה ישראלי יש היום ברמה שלו בעמדה הזאת? שומר מעולה שיכול לעשות חיים קשים לגארדים שלנו. הם לא צריכים יותר מזה.

זוסמן שחקן טוב אבל לא שווה את הסכומים שזורק עליו אדלסון, בגדול ריימן שיקבל ממכבי גרושים יעשה אותו הדבר כמו זוסמן ואף יותר.
מרסר

הודעהעל ידי JarJarBinx » 26 יוני 2023, 18:50

אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:תכלס זוסמן עזב את מכבי כדי "לקבל הזדמנות ולהתקדם" - עבר לקבוצה אולי החלשה ביורוליג בשנים האחרונות, ועכשיו נפלט מהליגה. לא בדיוק התקדמות.

להתקדם מקצועית. כלומר, לקבל רול גדול יותר ולהתפתח כשחקן. זה מה ששחקנים צעירים אמורים לעשות. אין שום בעיה עם זה.

אם כבר, טעה שלא עשה את זה קודם. וטעה גם שעזב לקבוצת יורוליג ולא לקבוצה קטנה יותר (הגם שאלבה היא סוג של קבוצת יורוקאפ)

אני לא אומר שהיה צריך להישאר במכבי, לא מצידו ותכלס גם לא מצד הקבוצה. אבל ב"מבחן התוצאה", אם הוא חותם עכשיו שלוש שנים בירושלים, זה אומר שחמש שנים אחרי שהיה שחקן רוטציה לגיטימי (גם אם לא כל כך טוב) בקבוצת יורוליג מדרג ביניים פלוס, הוא לא יהיה שחקן יורוליג, וזה בשנים שהוא אמור להיות בשיא.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי omerk » 26 יוני 2023, 19:16

gamer777 כתב:קצת הגזמתם לגבי זוסמן.. הוא יגיע לשם כנראה כמחליף לעמדה 3. איזה ישראלי יש היום ברמה שלו בעמדה הזאת? שומר מעולה שיכול לעשות חיים קשים לגארדים שלנו. הם לא צריכים יותר מזה.

לא רואה סיכוי שהוא בא להיות מחליף בהפועל ירושלים. סינדלו את עצמם.

אם להיות אובייקטיבי בעולם מושלם בו שחקנים ישראלים רק מודים על כל דקה שמכבי נותנת להם ביורוליג ולמכבי יש תקציב מכובד, אז אני מסכים שהוא צריך להיות פה ומה יש להפסיד.
במציאות זוסמן היה מוכן לבוא למכבי בשביל שכר של 400-500 לפחות + הבטחה לרול משמעותי ביורוליג. אז סבבה שהיה לנו את הישראלי הכי טוב בעמדה שלו (תעודת עניות לכדורסל הישראלי), אבל בגלל תיאום ציפיות קלוקל היינו נאלצים לוותר על שחקן טוב יותר בעמדה שלו ובעצם דופקים את עצמנו שוב.

זו בדיוק הדילמה עם בלאט צריך למצוא את האיזון בין ישראלים טובים לבין המעמד שלהם וזה לא פשוט.
omerk

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יוני 2023, 19:40

JarJarBinx כתב:
אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:תכלס זוסמן עזב את מכבי כדי "לקבל הזדמנות ולהתקדם" - עבר לקבוצה אולי החלשה ביורוליג בשנים האחרונות, ועכשיו נפלט מהליגה. לא בדיוק התקדמות.

להתקדם מקצועית. כלומר, לקבל רול גדול יותר ולהתפתח כשחקן. זה מה ששחקנים צעירים אמורים לעשות. אין שום בעיה עם זה.

אם כבר, טעה שלא עשה את זה קודם. וטעה גם שעזב לקבוצת יורוליג ולא לקבוצה קטנה יותר (הגם שאלבה היא סוג של קבוצת יורוקאפ)

אני לא אומר שהיה צריך להישאר במכבי, לא מצידו ותכלס גם לא מצד הקבוצה. אבל ב"מבחן התוצאה", אם הוא חותם עכשיו שלוש שנים בירושלים, זה אומר שחמש שנים אחרי שהיה שחקן רוטציה לגיטימי (גם אם לא כל כך טוב) בקבוצת יורוליג מדרג ביניים פלוס, הוא לא יהיה שחקן יורוליג, וזה בשנים שהוא אמור להיות בשיא.

זאת יותר בעיית ניהול וסדר עדיפויות מאשר יכולת, מאמין שמכבי ואלבה היו אופציות בשבילו אבל ההעדפות שלו זה לא רמת כדורסל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מרסר » 27 יוני 2023, 12:05

קאדין קרינגטון סיכם לשנתיים בירושלים, צפוי במהלך העונה להיחשב כישראלי.
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 27 יוני 2023, 12:09

מרסר כתב:קאדין קרינגטון סיכם לשנתיים בירושלים, צפוי במהלך העונה להיחשב כישראלי.

זה שהוא ייחשב ישראלי זה אחד המהלכים המסריחים שהאיגוד עשה
אם כבר לאזרח גארד הייתי מנסה לפחות לאזרח את ג'ייקובן בראון שכבר התבטא לפני שנה שהוא רוצה לשחק בנבחרת והוא שחקן טוב בכמה רמות מקרינגטון
Avi1508

הודעהעל ידי omerk » 27 יוני 2023, 14:04

https://www.israelhayom.co.il/sport/article/14324275

סילבן לנדסברג עוזב את סין וצפוי לנסות לחזור לישראל.

יש לנו את דיבה ובלאט ואני לא רואה איך יש לו מקום בסגל. הוא לא היה מספיק טוב ליורוליג עוד כשהיה במכבי, ושחקנים ששיחקו בסין, כולל כאלו שהיו ברמות הגבוהות באירופה לפני, נוטים לחזור די גרועים משמעותית. Pass. יחתום בטח בירושלים.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2023, 15:49

omerk כתב:https://www.israelhayom.co.il/sport/article/14324275

יש לנו את דיבה ובלאט ואני לא רואה איך יש לו מקום בסגל. הוא לא היה מספיק טוב ליורוליג עוד כשהיה במכבי, ושחקנים ששיחקו בסין, כולל כאלו שהיו ברמות הגבוהות באירופה לפני, נוטים לחזור די גרועים משמעותית. Pass. יחתום בטח בירושלים.

הוא לא היה מספיק טוב בשביל התפקיד של שחקן משלים שיעדו לו. אבל בתפקיד הראשי הוא היה מספיק טוב כדי לקלוע 50 נקודות נגד ברצלונה בליגה הספרדית.

אני לא אומר, שצריך להחזיר את לנדסברג למכבי, ממש לא, אני רק אומר שלא צריך להיות כול כך נחרץ.

סתם לדוגמא, כששמו את לורנזו בראון להיות שחקן משלים בפנרבחצ'ה, הוא ממש לא הבריק, ולכן שוחרר מהקבוצה כעבור עונה אחת.

כול שחקן צריך לשחק בתפקיד שהכי מתאים לו על מנת להציג יכולת מקסימלית.

אם באופן תיאורטי תיקח את לנדסברג, ותבנה סביבו קבוצת יורוליג, בה לנדסברג יהיה האופציה הראשונה בהתקפה, ורוב התרגילים בהתקפה יבנו בשבילו, אין לי שום ספק שסילבן יסיים עונה בטופ-3 סקוררים ביורוליג. האם הקבוצה הזאת שלו תגיע להישגים? זה כבר ממש לא בטוח. אבל לא זו השאלה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2023, 16:50

felix_r כתב:

הוא לא היה מספיק טוב בשביל התפקיד של שחקן משלים שיעדו לו. אבל בתפקיד הראשי הוא היה מספיק טוב כדי לקלוע 50 נקודות נגד ברצלונה בליגה הספרדית.

אני לא אומר, שצריך להחזיר את לנדסברג למכבי, ממש לא, אני רק אומר שלא צריך להיות כול כך נחרץ.

סתם לדוגמא, כששמו את לורנזו בראון להיות שחקן משלים בפנרבחצ'ה, הוא ממש לא הבריק, ולכן שוחרר מהקבוצה כעבור עונה אחת.

אם באופן תיאורטי תיקח את לנדסברג, ותבנה סביבו קבוצת יורוליג, בה לנדסברג יהיה האופציה הראשונה בהתקפה, ורוב התרגילים בהתקפה יבנו בשבילו, אין לי שום ספק שסילבן יסיים עונה בטופ-3 סקוררים ביורוליג. האם הקבוצה הזאת שלו תגיע להישגים? זה כבר ממש לא בטוח. אבל לא זו השאלה.

לנדסברג כבר 4 שנים לא משחק כדורסל מקצועני ברמות האלו, והוא לא נעשה צעיר יותר. מה שהספיק פעם ממש לא בטוח שיספיק היום.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 27 יוני 2023, 18:26

felix_r כתב:

ברור, כל מה שכתבתי זה בהינתן העובדה שמכבי לא יכולה ולא צריכה לתת לו תפקיד של שחקן מרכזי.

אני חושב שגם קבוצה כמו ירושלים לא יכולה להרשות לעצמה ששחקן כמו לנדסברג יהיה האדם שדרכו עוברות רוב ההתקפות, במיוחד בגיל 33 ואחרי 4 שנים בסין.

עבור הרצליה זה אחלה שחקן. אם ירושלים מתכוונים להחתים אותו ולהפוך אותו לגארד המוביל, אני רק מברך על זה.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 28 יוני 2023, 11:48

דירקטוריון מנהלת הליגה יתכנס לאשר את מתווה משרד הספורט

על פי המתווה, קבוצות הליגה יצטרכו לבחור בין ארבעה זרים עם שלושה שחקנים צעירים בסגל לבין שישה זרים בטופס וישראלי אחד על המגרש. הפער הכספי - כ-2.2 מיליון שקלים

https://sports.walla.co.il/item/3589850 ... cialbutton
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2023, 13:10

מרסר כתב:דירקטוריון מנהלת הליגה יתכנס לאשר את מתווה משרד הספורט

על פי המתווה, קבוצות הליגה יצטרכו לבחור בין ארבעה זרים עם שלושה שחקנים צעירים בסגל לבין שישה זרים בטופס וישראלי אחד על המגרש. הפער הכספי - כ-2.2 מיליון שקלים

https://sports.walla.co.il/item/3589850 ... cialbutton

זה ישגע את השופטים שיצטרכו לאכוף חוקים שונים לכול אחת מהקבוצות על המגרש.

אבל שישה זרים + ישראלי אחד על המגרש נראה ממש סבבה עבור מכבי. מכבי גם ככה משחקת עם הרבה ישראלים, אבל במשחקים החשובים 6 זרים יעשו את ההבדל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־17 אורחים