על ידי omerk » 16 יולי 2023, 13:34
אני מסתכל מהצד על כל ההחתמות בקבוצות שמתיימרות לפלייאוף ומרגיש שלי שמכבי לגמרי לא באיזורי חיוג בכלל שלהם, וזה מטריד.
כל קבוצה, גם כאלו שבקושי היו פקטור בשנים האחרונות (הסרביות + פנא), פשוט מתחמשות בטירוף. בזמן שאצלנו אנחנו מתפללים לשחקן שכיכב בליגה הגרמנית ואין לו ניסיון יורוליג, כל קבוצת יורוליג שהייתה תמיד בינונית מינוס פתאום מתחמשות בשחקנים שחקנים וככה עפות יכולות להציע הצעות של מיליון וחצי יורו עד 3 באהלן אהלן ולייצר סגלי נבא כמעט. אז נכון שאולי ברמת החמישייה יש לנו את הצמד, אולי הכי טוב באירופה, אבל מה קורה עם הספסל? פנא עם איזה 4000 גארדים ברמה גבוהה בקו האחורי כבר והכוכב האדום גם קונה מכל הבא ליד ונראה שאין תחתית. כל שחקן נורמלי שיש לשוק להציע ישר מקבל הצעה בסכומים שמכבי בכלל לא יכולים להתחרות בהם. גם קמינסקי הזה, עכשיו שהשם שלו הודלף, מה עוצר קבוצה אחרת מלהציע לו פי 1.5 ממה שמכבי מציעים ולגנוב אותו? פעם אחרונה שמכבי "ניצחו" קבוצת יורוליג אחרת שהתחרתה על שחקן הייתה עם זיזיץ וגם שם כי ריאל שמו אותו "בהקפאה" הרבה זמן עד שהוא התייאש.
מרגיש שמכבי לא מסוגלים להתחרות בכלום השנה ובגלל זה כל השמות שאני שומע אני פשוט לא מאמין שיגיעו כי ברגע שזה מודלף באה קבוצה אחרת ומציעה יותר ושם זה נגמר. הסיכוי היחיד של מכבי זה החתמות מהירות לפני שזה מודלף החוצה.
הקו הקדמי מאד חסר ועל הספסל אין מספיק גיבויים ברמה גבוהה (יותר נכון אין בכלל יש רק כמה שחקני יורוקאפ). אני מבין שזו קצת אשליה כי תמיד יש את הקבוצות שנראות שיש להן סגל מפחיד, ואז בדיעבד ב50% מהמקרים זה פשוט לא מתחבר (מילאנו למשל), אבל מצד שני אי אפשר להמר על זה כל פעם. יפה מאד שיש את בראון ובולדווין, אבל מה הלאה? קבוצה שקופאת במקום ולא משתפרת, פשוט יורדת. ראינו מה היו שווים כל הדיבורי "המשכיות" אחרי עונת הקורונה - לא שיפרו כלום וקיוו להמשיך עם המומנטום וזה התפוצץ בפנים.
בקיצור המצב מדאיג ומשקיע חדש כבר היה צריך להיות פה לפני שנתיים.