כדורסל מאירופה והעולם 23/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם 23/24

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2023, 11:08

TAYO כתב:
Jazzman כתב:לא מבין על מה מדברים פה. עם כל הכבוד לזליקו תקציב השחקנים של הסרביות עכשיו גבוה משל מכבי ובפער. לפי מה שהולך פה הייתי שם אותן אחרי הספרדיות ומונאקו ואולי פנר. התחולל שינוי דרמטי השנה
השאלה איפה זה שם את מכבי והאם היא פשוט מתדרדרת לאיזור הלא רלוונטי של היורוליג?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מכבי נשארת ברמה הבינונית של היורוליג, כמו תמיד. לעומת זאת שתי הסרביות בקצב הזה בעוד שנה-שנתיים יעופו חזרה ליורוקאפ בגלל חובות ענק שיצברו.

אנחנו מכירים את המלחמות האלה בין מועדונים. זה לא נגמר טוב בדרך כלל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי TAYO » 16 יולי 2023, 11:32

אז זהו שזה מרגיש לי שעוברים, לפחות בעונה הקרובה, מבינוניות לאי רלוונטיות תקציבית. נכון שמכבי הצליחה להאריך חוזים חשובים, אבל בואו… באייאאוט קטן ובולדווין לא כאן.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי itai7 » 16 יולי 2023, 12:38

פאנאתנייקוס מנסה להביא את מונטיונאס ממונאקו
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2023, 13:04

itai7 כתב:פאנאתנייקוס מנסה להביא את מונטיונאס ממונאקו

כן, כי פנר גנבה לא את פאפאיאניס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 16 יולי 2023, 13:19

רשמית: שבאז נאפייר חתם לשנתיים בכוכב האדום.
מרסר

הודעהעל ידי Jazzman » 16 יולי 2023, 13:22

felix_r כתב:
TAYO כתב:
Jazzman כתב:לא מבין על מה מדברים פה. עם כל הכבוד לזליקו תקציב השחקנים של הסרביות עכשיו גבוה משל מכבי ובפער. לפי מה שהולך פה הייתי שם אותן אחרי הספרדיות ומונאקו ואולי פנר. התחולל שינוי דרמטי השנה

מכבי נשארת ברמה הבינונית של היורוליג, כמו תמיד. לעומת זאת שתי הסרביות בקצב הזה בעוד שנה-שנתיים יעופו חזרה ליורוקאפ בגלל חובות ענק שיצברו.

להבנתי זה כסף ממשלתי. אז חובות לא יהיו פה. וכמו שזה נראה, מכבי קבוצת תחתית בתקציב השחקנים עכשיו. בין 12-14
Jazzman

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2023, 13:25

Jazzman כתב:
felix_r כתב:
TAYO כתב:

להבנתי זה כסף ממשלתי. אז חובות לא יהיו פה. וכמו שזה נראה, מכבי קבוצת תחתית בתקציב השחקנים עכשיו. בין 12-14

אם זה היה כסף ממשלתי, לא היו לקבוצות האלה חובות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 16 יולי 2023, 13:34

אני מסתכל מהצד על כל ההחתמות בקבוצות שמתיימרות לפלייאוף ומרגיש שלי שמכבי לגמרי לא באיזורי חיוג בכלל שלהם, וזה מטריד.
כל קבוצה, גם כאלו שבקושי היו פקטור בשנים האחרונות (הסרביות + פנא), פשוט מתחמשות בטירוף. בזמן שאצלנו אנחנו מתפללים לשחקן שכיכב בליגה הגרמנית ואין לו ניסיון יורוליג, כל קבוצת יורוליג שהייתה תמיד בינונית מינוס פתאום מתחמשות בשחקנים שחקנים וככה עפות יכולות להציע הצעות של מיליון וחצי יורו עד 3 באהלן אהלן ולייצר סגלי נבא כמעט. אז נכון שאולי ברמת החמישייה יש לנו את הצמד, אולי הכי טוב באירופה, אבל מה קורה עם הספסל? פנא עם איזה 4000 גארדים ברמה גבוהה בקו האחורי כבר והכוכב האדום גם קונה מכל הבא ליד ונראה שאין תחתית. כל שחקן נורמלי שיש לשוק להציע ישר מקבל הצעה בסכומים שמכבי בכלל לא יכולים להתחרות בהם. גם קמינסקי הזה, עכשיו שהשם שלו הודלף, מה עוצר קבוצה אחרת מלהציע לו פי 1.5 ממה שמכבי מציעים ולגנוב אותו? פעם אחרונה שמכבי "ניצחו" קבוצת יורוליג אחרת שהתחרתה על שחקן הייתה עם זיזיץ וגם שם כי ריאל שמו אותו "בהקפאה" הרבה זמן עד שהוא התייאש.

מרגיש שמכבי לא מסוגלים להתחרות בכלום השנה ובגלל זה כל השמות שאני שומע אני פשוט לא מאמין שיגיעו כי ברגע שזה מודלף באה קבוצה אחרת ומציעה יותר ושם זה נגמר. הסיכוי היחיד של מכבי זה החתמות מהירות לפני שזה מודלף החוצה.

הקו הקדמי מאד חסר ועל הספסל אין מספיק גיבויים ברמה גבוהה (יותר נכון אין בכלל יש רק כמה שחקני יורוקאפ). אני מבין שזו קצת אשליה כי תמיד יש את הקבוצות שנראות שיש להן סגל מפחיד, ואז בדיעבד ב50% מהמקרים זה פשוט לא מתחבר (מילאנו למשל), אבל מצד שני אי אפשר להמר על זה כל פעם. יפה מאד שיש את בראון ובולדווין, אבל מה הלאה? קבוצה שקופאת במקום ולא משתפרת, פשוט יורדת. ראינו מה היו שווים כל הדיבורי "המשכיות" אחרי עונת הקורונה - לא שיפרו כלום וקיוו להמשיך עם המומנטום וזה התפוצץ בפנים.

בקיצור המצב מדאיג ומשקיע חדש כבר היה צריך להיות פה לפני שנתיים.
omerk

הודעהעל ידי itai7 » 16 יולי 2023, 13:51

עכשיו דיווחים באירופה שהכוכב מתעניינת בשנגליה :laugh1
itai7

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2023, 13:54

omerk כתב:אני מסתכל מהצד על כל ההחתמות בקבוצות שמתיימרות לפלייאוף ומרגיש שלי שמכבי לגמרי לא באיזורי חיוג בכלל שלהם, וזה מטריד.
כל קבוצה, גם כאלו שבקושי היו פקטור בשנים האחרונות (הסרביות + פנא), פשוט מתחמשות בטירוף. בזמן שאצלנו אנחנו מתפללים לשחקן שכיכב בליגה הגרמנית ואין לו ניסיון יורוליג, כל קבוצת יורוליג שהייתה תמיד בינונית מינוס פתאום מתחמשות בשחקנים שחקנים וככה עפות יכולות להציע הצעות של מיליון וחצי יורו עד 3 באהלן אהלן ולייצר סגלי נבא כמעט. אז נכון שאולי ברמת החמישייה יש לנו את הצמד, אולי הכי טוב באירופה, אבל מה קורה עם הספסל? פנא עם איזה 4000 גארדים ברמה גבוהה בקו האחורי כבר והכוכב האדום גם קונה מכל הבא ליד ונראה שאין תחתית. כל שחקן נורמלי שיש לשוק להציע ישר מקבל הצעה בסכומים שמכבי בכלל לא יכולים להתחרות בהם. גם קמינסקי הזה, עכשיו שהשם שלו הודלף, מה עוצר קבוצה אחרת מלהציע לו פי 1.5 ממה שמכבי מציעים ולגנוב אותו? פעם אחרונה שמכבי "ניצחו" קבוצת יורוליג אחרת שהתחרתה על שחקן הייתה עם זיזיץ וגם שם כי ריאל שמו אותו "בהקפאה" הרבה זמן עד שהוא התייאש.

מרגיש שמכבי לא מסוגלים להתחרות בכלום השנה ובגלל זה כל השמות שאני שומע אני פשוט לא מאמין שיגיעו כי ברגע שזה מודלף באה קבוצה אחרת ומציעה יותר ושם זה נגמר. הסיכוי היחיד של מכבי זה החתמות מהירות לפני שזה מודלף החוצה.

הקו הקדמי מאד חסר ועל הספסל אין מספיק גיבויים ברמה גבוהה (יותר נכון אין בכלל יש רק כמה שחקני יורוקאפ). אני מבין שזו קצת אשליה כי תמיד יש את הקבוצות שנראות שיש להן סגל מפחיד, ואז בדיעבד ב50% מהמקרים זה פשוט לא מתחבר (מילאנו למשל), אבל מצד שני אי אפשר להמר על זה כל פעם. יפה מאד שיש את בראון ובולדווין, אבל מה הלאה? קבוצה שקופאת במקום ולא משתפרת, פשוט יורדת. ראינו מה היו שווים כל הדיבורי "המשכיות" אחרי עונת הקורונה - לא שיפרו כלום וקיוו להמשיך עם המומנטום וזה התפוצץ בפנים.

רע מאוד
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2023, 14:04

itai7 כתב:עכשיו דיווחים באירופה שהכוכב מתעניינת בשנגליה :laugh1

מעולה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2023, 14:13

קודי מילר-מקינטייר (שדיברנו עליו בשנים עברו) בדרך לבאסקוניה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין 2 » 16 יולי 2023, 14:40

האמת שאני לא שותף לדעה שהקיץ ביורוליג מטורף. עזבו לא מעט שחקנים מעולים (מיציץ, וזנקוב, אקסיום ופטרושב) וכל השאר מחתימות בעיקר שחקנים שהסתובבו כאן (להוציא את ברצלונה והרננגומז), ומבוגרים בעיקר. אמנם בכסף גדול, אבל על אותם שחקנים בדיוק.
בינתיים קיץ ככה ככה.
נערך לאחרונה על ידי התנין 2 בתאריך 16 יולי 2023, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין 2

הודעהעל ידי מרסר » 16 יולי 2023, 14:40

itai7 כתב:עכשיו דיווחים באירופה שהכוכב מתעניינת בשנגליה :laugh1

ראיתי אותו בגמר סל האיטלקי , נראה גרוע מאוד כבד חלש פיזית לא פוגע בכלום, לא הצליח לחזור מהפציעה הקשה שהיתה לו כמו שצריך.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 16 יולי 2023, 15:22

התנין 2 כתב:האמת שאני לא שותף לדעה שהקיץ ביורוליג מטורף. עזבו לא מעט שחקנים מעולים (מיציץ, וזנקוב, אקסיום ופטרושב) וכל השאר מחתימות בעיקר שחקנים שהסתובבו כאן (להוציא את ברצלונה והרננגומז), ומבוגרים בעיקר. אמנם בכסף גדול, אבל על אותם שחקנים בדיוק.
בינתיים קיץ ככה ככה.

כשאני אומר שזה קיץ "משוגע", והנחתי שזה מה שהרוב מתכוונים, הכוונה היא שהמחירים שרצים פה על כל שחקן בינוני פשוט לא נורמלים בתקופה הזאת. אם שחקן כמו מדר מקבל קרוב למיליון יורו לעונה, אז מה מכבי בכלל יכולה להציע למישהו? זה שBB סגרו פה ב1.5 ו-ווב ב400K זה סוג של נס.
omerk

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2023, 15:28

התנין 2 כתב:האמת שאני לא שותף לדעה שהקיץ ביורוליג מטורף. עזבו לא מעט שחקנים מעולים (מיציץ, וזנקוב, אקסיום ופטרושב) וכל השאר מחתימות בעיקר שחקנים שהסתובבו כאן (להוציא את ברצלונה והרננגומז), ומבוגרים בעיקר. אמנם בכסף גדול, אבל על אותם שחקנים בדיוק.
בינתיים קיץ ככה ככה.

אני חושב שזה בעיקר נאמר בהקשר של מכבי. אם שחקנים בינוניים מקבלים כאלה סכומים, אז מכבי אפילו פחות רלוונטית לשוק ממה שחשבנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 16 יולי 2023, 16:15

בינתיים קיץ ככה ככה.

כן אבל הקפיצה הכספית משוגעת. אף אחד פה ובטח לא אני ראו את זה. שחקן גמור כמו סיקמה בגיל 34 אחרי העונה החלשה בקריירה שלו בקבוצה גרועה מקבל 850 אלף באולימפיאקוס. ים מדר, שחקן עם מספרים בינוניים במקרה הטוב (עם כל הכבוד והפוטנציאל) מקבל חוזה של 800 בפנר. זה השוק כנראה אבל כן הסכומים שנזרקים הקיץ הזה במיוחד כשאנחנו מדברים על שחקנים שלא בדיוק עשו איזה עונה גדולה ביחס לשנים קודמות מרגיש כמו קפיצה לא ברורה. אם היה מגיע אוליגרכים ל2-3 קבוצות שהיו שופכים כסף ומושכים את השוק למעלה, הייתי מבין. אבל לא רק שזה לא קרה קבוצה כמו בארסה הודיעה על קיצוץ והתחושה בכלל לא הייתה בכיוון שאנחנו הולכים לקיץ משוגע כזה

הסכומים מופרכים אבל זה פחות הבעיה שלנו. מכבי צריכה להתמודד עם זה וכרגיל עושה את זה עקום. יכול להיות שכבר הימים שהיו שחקני יורוליג סבירים ב500k חלפו מן העולם. יש מצב שאנחנו כבר שם. אבל בהחלט הקיץ הזה הפתיע לפחות אותי וכנראה שגם פה לא מעט אנשים.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי cifkcv » 16 יולי 2023, 16:21

הכוכב בונה קבוצה מעניינת ממש
cifkcv

הודעהעל ידי A.Parker » 16 יולי 2023, 18:21

omerk כתב:אני מסתכל מהצד על כל ההחתמות בקבוצות שמתיימרות לפלייאוף ומרגיש שלי שמכבי לגמרי לא באיזורי חיוג בכלל שלהם, וזה מטריד.

כל מילה
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 16 יולי 2023, 18:23

בינתיים קיץ ככה ככה.

שתי סיבות:
1. הסכומים שרצים הקיץ מטורפים.
2. הכישרון מתפזר בצורה די שווה (במובן טוב) בין הקבוצות, כולל נמושות שפתאום שופכות כסף.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים