עידן כתב:באף קבוצה לא יספרו את דני אם הוא ימשיך לשחק כפי שהוא משחק. אז אם הוא יעבור קבוצה הוא יפגוש בבילים של הליגה, בווסטברוקים של הליגה, בהאצ'ימורה של הליגה ובראול נטו של הליגה. בכל קבוצה יהיה מישהו ש"לא יספור" אותו. ולא סופרים אותו כי כשהכדור כבר אצלו הוא לרוב מפחד ליזום וממהר להיפטר ממנו.
אחרי 3 שנים בנבא כבר אמורים להיגמר התירוצים מסביב. הגורל בידיים של דני.
עידן אלו סיסמאות שהיו רלוונטיות לשנתיים האחרונות כשהוא היה בסיטואציה של קבוצה שרוצה לנצח והוא שחקן משלים. עכשיו זה כבר לא רלוונטי.
האידאל לשחקן כמו דני, בשביל להפגין את הפוטנציאל שלו בליגה הזו ולהתקרב למיצוי שלו, זה לקבל דקות שבהן הוא מקבל החלטות ויוצר מהלכים ולא חי מפירורים כשהכדור מגיע אליו (וכן, זה נכון שכשהוא קיבל את הכדור עד היום הוא לא עשה איתו מספיק וזה עליו, אבל זה גם על וושינגטון שהייתה תחנה מאוד עלובה, אולי בין 3 הקבוצות הכי גרועות שהוא יכל להגיע אליהן, שלא באמת הצליחה לפתח שחקנים כבר עשור).
ואת זה הוא יכל לקבל בקבוצה במוד ריבילד או טאנקינג.
והנה, הוויזארדס אשכרה נמצאים במצב הזה וחשבנו שבאמת הוא יקבל צ'אנס לצד טיוס ג'ונס וג'ורדן פול ונראה אם בסיטואציה הזו הוא מסוגל לבסס את עצמו כאופציה שלישית ושחקן שמסוגל גם לייצר מהלכים.
אבל בוויזארדס יש שדרה מקצועית חדשה ופחות מושקעים שם בדני. עכשיו הם מושקעים יותר בקוליבאלי (ואולי גם בווקצ'ביץ') וההחלטה ללכת על קוזמה כ-Trade Asset אומרת שירצו להראות שהוא שווה את החוזה שהוא מקבל עכשיו. והמשפט הזה נכון גם לגלינארי שרוצה להוכיח את זה ולוויזארדס יש אינטרס להראות את הערך שלו.
כלומר, עד שדני מקבל מקום בקבוצה שלא מעוניינת לנצח, אלא מעוניינת לבנות לעתיד, גם אז הוא ככל הנראה יהיה במקום 5-10 ברוטציה. וזו הקבוצה שבחרה אותו. זו הקבוצה שמושקעת בו. וזה המסר שהיא משדרת.
הסיכוי שדני יקבל פה הזדמנויות לפרוץ לא השתפר עם הסיטואציה הזו ואם כבר, כנראה שזה יוביל לדעיכת הערך שלו. כי יש הבדל ב-NBA בין שחקן שמקבל דקות בזכות הגנה בקבוצה שרוצה לנצח, לבין שחקן שמשמש באותו הרול בקבוצה שבונה לעתיד. מלהיות זנב לאריות הוא נהייה זנב לשועלים. וזה הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk