דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V6

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V6

הודעהעל ידי omerk » 01 יולי 2023, 15:46

עידן כתב:באף קבוצה לא יספרו את דני אם הוא ימשיך לשחק כפי שהוא משחק. אז אם הוא יעבור קבוצה הוא יפגוש בבילים של הליגה, בווסטברוקים של הליגה, בהאצ'ימורה של הליגה ובראול נטו של הליגה. בכל קבוצה יהיה מישהו ש"לא יספור" אותו. ולא סופרים אותו כי כשהכדור כבר אצלו הוא לרוב מפחד ליזום וממהר להיפטר ממנו.

אחרי 3 שנים בנבא כבר אמורים להיגמר התירוצים מסביב. הגורל בידיים של דני.

אבל הוא לא כזה, וכנראה גם לא יהפוך לכזה בוושינגטון של קוזמה ופול. אפשר להגיד עד מחר מה הוא צריך לעשות, אבל בהינתן שהוא מי שהוא, עדיף לו לעוף משם ומהר.
omerk

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 יולי 2023, 15:59

omerk כתב:
עידן כתב:באף קבוצה לא יספרו את דני אם הוא ימשיך לשחק כפי שהוא משחק. אז אם הוא יעבור קבוצה הוא יפגוש בבילים של הליגה, בווסטברוקים של הליגה, בהאצ'ימורה של הליגה ובראול נטו של הליגה. בכל קבוצה יהיה מישהו ש"לא יספור" אותו. ולא סופרים אותו כי כשהכדור כבר אצלו הוא לרוב מפחד ליזום וממהר להיפטר ממנו.

אבל הוא לא כזה, וכנראה גם לא יהפוך לכזה בוושינגטון של קוזמה ופול. אפשר להגיד עד מחר מה הוא צריך לעשות, אבל בהינתן שהוא מי שהוא, עדיף לו לעוף משם ומהר.
החלום שלי שהוא יגיע לקבוצה כמו סאן אנטוניו של פופוביץ. שם הוא ישחק כדורסל.
אולי עדיין יש תקווה לטרייד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי omerk » 01 יולי 2023, 16:16

שמואל1 כתב:
omerk כתב:

החלום שלי שהוא יגיע לקבוצה כמו סאן אנטוניו של פופוביץ. שם הוא ישחק כדורסל.
אולי עדיין יש תקווה לטרייד.

הלוואי. וושינגטון בונים לעצמם מוניטין של קבוצה שכל רוקי בדראפט מתפלל שלא יבחרו בו.

אני גם לא מסכים עם האמרות ש"לא סופרים את דני בליגה". יש בהחלט מקום לשחקן הגנה מעולה ושחקן שחושב קודם כל קבוצה לפני הסטט האישית וכמעט ולא סובל מפציעות (טפו טפו טפו). זה שאנחנו רצינו שיהפוך לדונצ׳יץ׳ הישראלי לא אומר שאנשי מקצוע בנבא לא רואים את התרומה שלו. איפה ברטנס וראול נטו היום שהיו "חוצפנים" ולא ראו אף אחד ממטר.
omerk

הודעהעל ידי Rampel » 01 יולי 2023, 16:56

עידן אלו סיסמאות שהיו רלוונטיות לשנתיים האחרונות כשהוא היה בסיטואציה של קבוצה שרוצה לנצח והוא שחקן משלים. עכשיו זה כבר לא רלוונטי.

האידאל לשחקן כמו דני, בשביל להפגין את הפוטנציאל שלו בליגה הזו ולהתקרב למיצוי שלו, זה לקבל דקות שבהן הוא מקבל החלטות ויוצר מהלכים ולא חי מפירורים כשהכדור מגיע אליו (וכן, זה נכון שכשהוא קיבל את הכדור עד היום הוא לא עשה איתו מספיק וזה עליו, אבל זה גם על וושינגטון שהייתה תחנה מאוד עלובה, אולי בין 3 הקבוצות הכי גרועות שהוא יכל להגיע אליהן, שלא באמת הצליחה לפתח שחקנים כבר עשור).
ואת זה הוא יכל לקבל בקבוצה במוד ריבילד או טאנקינג.

והנה, הוויזארדס אשכרה נמצאים במצב הזה וחשבנו שבאמת הוא יקבל צ'אנס לצד טיוס ג'ונס וג'ורדן פול ונראה אם בסיטואציה הזו הוא מסוגל לבסס את עצמו כאופציה שלישית ושחקן שמסוגל גם לייצר מהלכים.
אבל בוויזארדס יש שדרה מקצועית חדשה ופחות מושקעים שם בדני. עכשיו הם מושקעים יותר בקוליבאלי (ואולי גם בווקצ'ביץ') וההחלטה ללכת על קוזמה כ-Trade Asset אומרת שירצו להראות שהוא שווה את החוזה שהוא מקבל עכשיו. והמשפט הזה נכון גם לגלינארי שרוצה להוכיח את זה ולוויזארדס יש אינטרס להראות את הערך שלו.

כלומר, עד שדני מקבל מקום בקבוצה שלא מעוניינת לנצח, אלא מעוניינת לבנות לעתיד, גם אז הוא ככל הנראה יהיה במקום 5-10 ברוטציה. וזו הקבוצה שבחרה אותו. זו הקבוצה שמושקעת בו. וזה המסר שהיא משדרת.
הסיכוי שדני יקבל פה הזדמנויות לפרוץ לא השתפר עם הסיטואציה הזו ואם כבר, כנראה שזה יוביל לדעיכת הערך שלו. כי יש הבדל ב-NBA בין שחקן שמקבל דקות בזכות הגנה בקבוצה שרוצה לנצח, לבין שחקן שמשמש באותו הרול בקבוצה שבונה לעתיד. מלהיות זנב לאריות הוא נהייה זנב לשועלים. וזה הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לו.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Rampel בתאריך 01 יולי 2023, 23:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Runner30 » 01 יולי 2023, 20:22

איזה באסה עם קוזמה.
נזק לקריירה של דני.
Runner30

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 03 יולי 2023, 05:54

אין לי שום רחמים על דני. מהרגע הראשון שלו בליגה כתבתי שזה בדיוק המסלול לתהום שהוא צועד בו אם הוא לא ישנה משמעותית את הגישה שלו, והיו לו הרבה הזדמנויות. היה אפשר לזהות תוך שבועות בודדים מהרגע שנבחר בדראפט את הסיטואציה בוויזארדס ואת הסוויץ' בראש שדרוש בה, אבל דני החליט שהוא מעדיף להתחבב על כולם ולזרוק 3 שנים לזבל במקום לקדם בהדרגתיות את עצמו. כל הירון טלפאזים, פיני בראלים ועידו גורים למינהם העדיפו להחמיא לו מכאן עד הודעה חדשה כשנתן משחק בודד טוב, כשהם מאשימים את כל העולם חוץ מאותו, במקום לדרוש ממנו לקחת את הגורל בידיים שלו.

נסתכל על הצד החיובי בהישארות של קוזמה. אולי זה יעיר אותו לעבוד עוד יותר קשה בקיץ על היכולות האישיות והמנטליות. עדיין לא מאוחר לתקן.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 יולי 2023, 22:43

הוויזארדס הודיעו, דני חוזר ל8
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי JarJarBinx » 07 יולי 2023, 22:45

Shay_uzan כתב:הוויזארדס הודיעו, דני חוזר ל8

מה זה אומר? מספר חולצה? למי זה משנה בכלל?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי עידן » 07 יולי 2023, 23:58

JarJarBinx כתב:

הוויזארדס פרסמו על זה מספר ציוצים. עכשיו עם המעבר החשוב לגופיה מס' 8, הביצועים שלו אמורים להשתפר פלאים.
עידן

הודעהעל ידי JarJarBinx » 08 יולי 2023, 00:04

עידן כתב:
JarJarBinx כתב:

הוויזארדס פרסמו על זה מספר ציוצים. עכשיו עם המעבר החשוב לגופיה מס' 8, הביצועים שלו אמורים להשתפר פלאים.

אין ספק, מכאן הדרך לאולסטאר סלולה... איזה אולסטאר, היכל התהילה! הכל בזכות ה-8
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Shay_uzan » 18 יולי 2023, 20:53

לפי המסיבת העיתונאים של הנבחרת, דני פצוע ואולי לא ישתתף בחלון הקרוב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי my man » 20 יולי 2023, 23:15

מישהו ראה את הראיון? היה משהו מעניין?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Rampel » 21 יולי 2023, 00:20

אני בעיקר יצאתי עם רושם שאו שהבחור לא יודע להתנסח כמו שצריך, או שהוא מנסה להיות כן וחושב במקביל איך לסנן.
היה קטע שלם שהאוזמן ניסה לדובב את הקשיים של דני. ודני ממש לא הצליח לבטא את זה. די סיכם את זה ב"אני מרגיש בודד ואני רק עם אמא שלי".

חייב להגיד שהוא קצת שידר דוש של החיים מסיפור הנבחרת.
בין הפנינים שם הוא אמר שהוא איבד את גודס אחרי שהוא יובש ברבע הרביעי במשחק מוקדמות המונדובאסקט מול פינלנד. אמר שהוא הרגיש מחנאות בנבחרת בין הדור הותיק והצעיר, אבל אז הוא דיבר בעיקר על זה שגודס לא נתן לו לשחק עם ים ושהוא הציע לעלות מהספסל רק כדי שהם ישחקו ביחד.
קצת נשמע שהוא ומדר יצרו את המחנה הראשון.
אחר כך האוזמן שאל אותו מה טוב באריאל בית הלחמי ודני ענה "הוא סומך עלי. הוא נותן לנו לטעות". הוא לא רצה להגיד "אני הכוכב של הנבחרת" ונימנע מזה, אבל ממש בהשוואה בין המאמנים השתמע שהוא אומר "אני השחקן המוביל בנבחרת. גם אם היה לי משחק לא טוב כמו מול פינלנד (3/10 מהשדה, 1/5 ל-3. הלכתי לבדוק), אני עדיין מצפה להיות על הפרקט ושיסמכו עלי".

בקיצור, הראיון הזה של דני היה קצת כמו הכדורסל של דני. הוא חשב קצת יותר מדי והכל יצא לו עקום.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Shay_uzan » 21 יולי 2023, 00:39

my man כתב:מישהו ראה את הראיון? היה משהו מעניין?

תאמת ראיון נחמד, לא משהו קיצוני שלא שמענו, דיבר לעומק על הקשיים והאזמן הוציא ממנו אמירה או 2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2023, 01:38

לא הצלחתי לסיים, מדובר באחד הדושים הגדולים. לא הוציא שום מילה אותנטית מהפה.

מעורר הרבה מאוד אנטיגוניזם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי סומבץ » 21 יולי 2023, 01:42

עניין אותי בעיקר לשמוע מה הוא עושה הקיץ כדי לשפר את המשחק שלו. התרשמתי שפחות או יותר כלום.
סומבץ

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יולי 2023, 01:44

לא צפיתי עדיין בראיון, אבל האוזמן לא בדיוק מומחה NBA.
היה מוטב שמישהו כמו פיני בראל (מעקבדיה) מראיין אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Orel1234 » 21 יולי 2023, 01:49

MTA2311 כתב:

לגמרי מעורר אנטגוניזם.
אבל אסור לנו לשכוח שהוא ילד שהגיע לnba בגיל 19 לסיטואציה נוראית ושהחבר הכי טוב שלו שנה שעברה היה קוזמה אז אני דן אותו לכף זכות שהוא עוד יתבגר.
בכללי הוא לקח בשנתיים האחרונות את כל הדברים הגרועים שיש באמריקאים.

כרגע אני משתדל להסתכל על הצדדים הטובים של האגו הזה, וזה שלפחות בכל מה שקשור לנבחרת אין לו חוסר ביטחון, וזה סימן טוב לעתיד..

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Orel1234

הודעהעל ידי Orel1234 » 21 יולי 2023, 01:51

שמואל1 כתב:לא צפיתי עדיין בראיון, אבל האוזמן לא בדיוק מומחה NBA.
היה מוטב שמישהו כמו פיני בראל (מעקבדיה) מראיין אותו.
מהציוץ האחרון של פיני נשמע שיש שם קצת דם רע בינו לבין דני, ושהוא לקח את זה אישית שהוא התראיין אצל האוזמן.

Orel1234

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2023, 01:51

Orel1234 כתב:
MTA2311 כתב:

לגמרי מעורר אנטגוניזם.
אבל אסור לנו לשכוח שהוא ילד שהגיע לnba בגיל 19 לסיטואציה נוראית ושהחבר הכי טוב שלו שנה שעברה היה קוזמה אז אני דן אותו לכף זכות שהוא עוד יתבגר.
בכללי הוא לקח בשנתיים האחרונות את כל הדברים הגרועים שיש באמריקאים.

כרגע אני משתדל להסתכל על הצדדים הטובים של האגו הזה, וזה שלפחות בכל מה שקשור לנבחרת אין לו חוסר ביטחון, וזה סימן טוב לעתיד..

אם יש משהו שהראיון הזה הוכיח, זה שהבעיה האחרונה של הילד הזה היא חוסר בטחון. אפשר לרדת מהטרמינולוגיה הזאת שחוזרת על עצמה כל שנה בהקשר שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים