המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מועדון לא מתפקד.
זה כבר הרבה מעבר לאם יש כסף או אין כסף.
הספינה הזו טבעה
MTA2311 כתב:לא יאמן שאפילו שחקן כמו רנדולף לא מצליחים להשאיר
גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא יאמן שאפילו שחקן כמו רנדולף לא מצליחים להשאיר
אני חושב שאותו מכבי לא רוצים להשאיר .
MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא יאמן שאפילו שחקן כמו רנדולף לא מצליחים להשאיר
זה מה שההגיון אומר אבל לפי הכתבה נשמע שדווקא כן
מרסר כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא יאמן שאפילו שחקן כמו רנדולף לא מצליחים להשאיר
בקטע הזה במכבי צודקים, הוא לא שווה את מה שהוא דורש, אפשר להביא בעמדה שלו שחקן יותר טוב ממנו.
מרסר כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא יאמן שאפילו שחקן כמו רנדולף לא מצליחים להשאיר
בקטע הזה במכבי צודקים, הוא לא שווה את מה שהוא דורש, אפשר להביא בעמדה שלו שחקן יותר טוב ממנו.
where is the love? כתב:מרסר , זאת בדיוק הבעיה הכי רצינית של מכבי, יש המון בעיות בהנהלה וכל כך הרבה טענות חשובות וצודקות, אבל כמו שאמרת אפשר לעשות מהלך, השאלה היא למה מכבי לא זזה? תעשו מהלך...זה כאילו הם לא עושים כלום... עוד פעם יסעו לליגת הקיץ ? ומה הם יקחו משם? בכלל קולדבלה לא אמור להיות מומחה לנבאת שחקנים טובים מהאיטלקיות ?
הרי אומרים סנטר מחליף לסנטר ושחקן לעמדה 3, בבקשה ליגה איטלקית, קאבנגלה, מומו פאייה ולאמב ? אם את זה קולדבלה לא מכיר לא יודע או לא רוצה או שאני לא יודע מה....אז מה קורה פה ?
מרסר כתב:גם ג'ייטה וגם קאבנגלה לא חתמו עדיין בדובאי למרות שהכיוון היה ברור שהם יחתמו שם, למה מכבי מחכה שתעשה כבר מהלך על שניהם .
מרסר כתב:מה עם דראגן בנדר אולי שווה להחתים אותו ? ראיתי שכרגע הוא ללא קבוצה, כי עד הפציעה הקשה שעבר הוא היה נראה לא רע בכלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה, עידן ו־24 אורחים