מחשבות לעונת 2025/26

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2025/26

הודעהעל ידי אדם » 09 יולי 2025, 16:08

נכון הפועל קונה כל דבר שזז ויכולה לתת כל סכום ששחקן יבקש ויותר אבל פה זה נגמר 90 אחוז מהשחקנים שחתמו שם אם היו חותמים פה ובחצי מהסכום הינו אומרים מזה יורוקאפ מזה ציפופוליג מזה השחקנים הללו, מה מכבי עושים זה מקום אחרון ביורוליג ,מעט מאוד מהשחקנים שם ראויים להיות במכבי ובכלל להיות שחקני יורוליג לגיטימיים .
אניס,ג׳ונס ,שני הסנטרים החדשים כולם ככולם בינוניים ומטה וכנראה יהיו טובים בהפועל כי אנחנו נצפה מהם בשיא הקריירה במשחקים נגד מכבי ,ודבר שני ,בהפועל הם לא ידרשו ליותר מ15 דקות בערב בסגל שנבנה שם, ולא ידרשו להובלה או לקחת קבוצה ולספק 20 נקודות בערב הם יהוו חלק מסגל ארוך שכל שחקן שם יעלה לזמן קצוב וטקטי.
שימו לב לבנייה שם היא רוחבית ופחות איכותית הם עדיין מחכים לשם הזה כנראה מיציץ שיקפיץ להם את הכל .
אני גם הערכתי וחושב שאידוטיס היה אחד המאמנים הטובים באירופה בין ה2 3 הטובים ביותר בשנים האחרונות ,בעיני עצם ההחלטה שלו ללכת להפועל היא איזה נרקיסיזם עצמי ואיזה אגו שעלה רצון להציג איזה הייפ של כל יכול ואני הכי טוב ופה באה הירידה.
איטודיס בעונה האחרונה היה מתחת לכל ביקורת מבחינת אימון מבחינת רעיונות מבחינת שיטת משחק כל מה שהביא אותו להיות המאמן הכי טוב באירופה לא היה קיים .
סגל של אמריקאים בעלי יכולת אישית טובה יותר או פחות ללא שום שיטה ,קליעות מטורפות של גארדים וחיים על מומנטומים וזהו .
זה ממשיך השנה שום שם אירופי גדול שום שחקן אם איקיו כדורסל גבוהה ,עוד ועוד אמריקאים בינוניים שבתאוריה אמורים ליצור רמה אחידה כל המשחק בהחלפה בינהם ולייצר יכולת על המגרש בכל זמן נתון לייצר יש מאין .
אנחנו סובלים מאמריקזציה שנים אצלנו במועדון ואנחנו רואים שכסף גדול בצד השני לא משנה את המצב הזה גם אצלם .
ככה שיש מה לקנא ביכולת הכספית הבלתי נגמרת אבל לא בעשייה שנעשית כרגע בעיני אכזבה או אפילו להיפך שמחה ענקית שאלו ההחתמות שנעשות שם ,אחד אחרי השני שחקן בינוני רודף בינוני אחר ובמספרים שבשום מקום בשום מקום גם לא בסין לא היו מקבלים ,ותנאים זה בכלל ,תטוס מתי שבא לך תגיע איך שנראה לך ותחרבן עלינו בשמחה אבל אנחנו לפחות נעשה רעש וצלצולים בחתימה שלך אצלנו בכל מקום ,עד שיגיע רגע האמת ואז כל פרשן יצטרך לספק הסברים איך קבוצה מקצועית מתנהלת אם סגל כזה ואפשרויות שכל אחד מגיע ומשחק באיזה ליגה שבחר ,זה מקום שאסור להיות בו וטוב שמכבי אפילו לא מאפשרת אופציות כאלה .
לגבי מיציץ ,אף פעם לא עפתי עליו ,הוא שחקן טוב אבל בן 31 ולתת לו חוזה מטורף כזה בעיני הזיה ורק חיפוש של הייפ ורעש במקום באמת לבוא ולהיות מקצועיים .

לצד שלנו הצהוב ,ישראלים בובה ,באמת כל הכבוד גם צעירים בעלי פוטנציאל ושחקנים שהיו מבוקשים בשאר קבוצות המובילות בארץ וגם המשך רצון להביא עוד כאלה שיהוו את הבסיס בשנים הבאות .
לגבי זרים ,מצב פח לא רואה אור ,הזרים שמדברים עליהם זה אותם זרים שהפועל תל אביב החתימו ולא גורמים לי לשום צמרמורת או התרגשות ותקווה ,בינוניים, בינוניים מאוד,ממש רמת יורוקאפ .
אנחנו מדברים פה על תקציב אחד הגדולים ,לתומי חשבתי שמדובר באותו רגע על זרים של 2 מליון דולר .
אנחנו רואים שאנחנו לא במשחק בכלל ומחפשים מציאות במקרה הטוב ובינוניים במקרה הרע .
יוקובויאטיס זה בול מה שדיברתי עליו בקטע של שחקן אירופי חזק אינטליגנט משו ששנים רצינו ולא רק אמריקאים ,חייב למצוא דרך להשאיר אותו .
כפי שאני רואה את הדברים המדיניים ,מדובר על תקיפה נוספת באיראן ככה שמה יהיה עוד חודשיים ששוב נקבל פה מלחמה של שבוע נוסף ?
אדם

הודעהעל ידי מרסר » 09 יולי 2025, 18:14

מכבי תל אביב קיימה אתמול (שלישי) מסיבת עיתונאים עם המנהל המקצועי החדש של המועדון קלאודיו קולדבלה, ומלבד הצגתו והאני מאמין שלו, ניסה האיטלקי לענות על כמה שאלות לגבי מצב הסגל.

עם זאת, גם לאחר מסיבת העיתונאים, נותרו מספר שאלות לגבי שחקנים פתוחות, מבלי להסתכל על העמדות שנותרו חסרות מאחר ומכבי עדיין לא צירפה שחקנים זרים חדשים כשאנחנו נכנסים לשליש השני של יולי.

שתי הסוגיות הבוערות נוגעות לרוקאס יוקובאייטיס וליוואי רנדולף. למרות שהצהובים הודיעו כי הם מצפים מהליטאי להתייצב לפתיחת האימונים, הודה קולדבלה כי קיימת מחלוקת בין השחקן למועדון. בשלב הזה, בגרמניה ממשיכים להיות בטוחים כי השחקן יצטרף לבאיירן מינכן, וקולו של הגארד עדיין לא נשמע. במכבי הודו, כי אם העניינים לא יסתדרו איתו, הם ישארו בשלב מתקדם של הפגרה ללא שחקן משמעותי מאוד.

לגבי רנדולף הסיטואציה עוד פחות ברורה. לשני הצדדים אפשרות יציאה, ונראה שבשלב הזה במכבי לא ימהרו לצאת מחוזהו. עם זאת, רנדולף עשוי להיות זה שירים את הכפפה ויעזוב למועדון אחר. במועדון נמצאים בקשר עם השחקן, והתשובה הסופית לגביו צפויה בימים הקרובים.

רק שחקן זר אחד שמכבי רצתה להשאיר מתחילת הפגרה לא נשאר כאן - חסיאל ריברו. השחקנים הנוספים שעזבו היו בהחלטת המועדון.

טרביון וויליאמס לא שוחרר נכון לעכשיו ממכבי, למרות שבמועדון צפויים לשחררו בימים הקרובים לפי אופציית היציאה שיש להם מחוזהו. אחת הסיבות שמכבי משהה את ההחלטה היא העובדה שעדיין לא צורף שחקן פנים שיחבור לטי ג'יי ליף ורומן סורקין, אך הסיכוי כי וויליאמס ימשיך במדים הצהובים הוא נמוך מאוד.

הצהובים מחפשים שני שחקנים לעמדות הפנים, סנטר מוביל וסנטר נוסף שיגבה אותו, שחקן בעמדה מספר 4, כשג'ייסון בורנל מברשיה עדיין נמצא במגעים עם המועדון וגארד נוסף שיחבור לסגל גם אם יוקובאייטיס יישאר.

במכבי סיפרו אתמול כי למרות העובדה שהחיזוק מתעכב, הם עדיין מאמינים שבתקופה הקרובה יגיעו כל הזרים בעמדות החסרות.

סוגיה נוספת היא סביב שיין האנטר. שחקן הפנים היהודי-אמריקאי, שיין האנטר. ה-MVP של הליגה בשבדיה כבר סגר את הצטרפותו למכבי תל אביב שממשיכה לחפש אחר הסיטואציה הטובה ביותר שאליה יהיה מושאל.

במועדון ניסו בימים האחרונים ליצור קשר עם ארגון "הגייט" על מנת לשבת איתם ולנסות לעצור את המחאה שקיימת בימים הללו. בשלב הזה למרות שיחות לא רשמיות בין הצדדים, עדיין אין פגישה, כשבארגון ממשיכים לדבוק בעמדתם ובמחאה.

https://sports.walla.co.il/item/3763968
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2025, 18:31

לא יאמן שאפילו שחקן כמו רנדולף לא מצליחים להשאיר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 09 יולי 2025, 18:35

מועדון לא מתפקד.
זה כבר הרבה מעבר לאם יש כסף או אין כסף.
הספינה הזו טבעה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מרסר » 09 יולי 2025, 18:43

my man כתב:מועדון לא מתפקד.
זה כבר הרבה מעבר לאם יש כסף או אין כסף.
הספינה הזו טבעה

התחלה טובה בשביל אולי קצת להחזיר את האמון בהנהלה זה להחתים את לוני ווקר שהפועל ת"א רוצה אותו, יש למכבי יכולות כלכליות גדולות כאשר יש את אודי רקאנטי איש עשיר מאוד יחד עם פדרמן ושני השותפים השקטים יותר ריץ' ואשכנזי שגם להם לא חסר כסף, זו ההזדמנות שלהם להראות לאוהדים ובמיוחד לבעלי המנויים שמשלמים המון כסף כבר שנים (ובשנתיים האחרונות גם לא מקבלים תמורה מלאה בעד זה) שיש מי שאכפת לו ממכבי שיש מי שרוצה שתהיה פה קבוצה חזקה ותחרותית, הלוואי ואני צודק ויהיו פה לפחות 2/3 החתמות זרים רציניות שלא יתנו לקבוצה הזאת לסיים בין האחרונות ביורוליג בעונה הקרובה.
מרסר

הודעהעל ידי גיא » 09 יולי 2025, 19:20

הבעיה זה לא כסף אלא זה שלא רוצים להפר את הבלאנס שיש בין הבעלים.
גיא

הודעהעל ידי גל גל » 09 יולי 2025, 19:32

MTA2311 כתב:לא יאמן שאפילו שחקן כמו רנדולף לא מצליחים להשאיר

אני חושב שאותו מכבי לא רוצים להשאיר .
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2025, 19:37

גל גל כתב:

זה מה שההגיון אומר אבל לפי הכתבה נשמע שדווקא כן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 09 יולי 2025, 19:49

MTA2311 כתב:
גל גל כתב:

בקטע הזה במכבי צודקים, הוא לא שווה את מה שהוא דורש, אפשר להביא בעמדה שלו שחקן יותר טוב ממנו.
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2025, 19:51

מרסר כתב:
MTA2311 כתב:
גל גל כתב:

בקטע הזה במכבי צודקים, הוא לא שווה את מה שהוא דורש, אפשר להביא בעמדה שלו שחקן יותר טוב ממנו.

מכבי לא אמורה לרצות ששחקן כזה ישאר גם בשכר הנוכחי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 09 יולי 2025, 19:51

מרסר כתב:
MTA2311 כתב:
גל גל כתב:

במקרה הזה אני מעדיף חתול בשק מה גי ליג מאשר לדעת בוודאות שאני נשאר עם שחקן בינוני כזה
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי מרסר » 09 יולי 2025, 22:48

גם ג'ייטה וגם קאבנגלה לא חתמו עדיין בדובאי למרות שהכיוון היה ברור שהם יחתמו שם, למה מכבי מחכה שתעשה כבר מהלך על שניהם .
מרסר

הודעהעל ידי where is the love? » 09 יולי 2025, 22:54

מרסר , זאת בדיוק הבעיה הכי רצינית של מכבי, יש המון בעיות בהנהלה וכל כך הרבה טענות חשובות וצודקות, אבל כמו שאמרת אפשר לעשות מהלך, השאלה היא למה מכבי לא זזה? תעשו מהלך...זה כאילו הם לא עושים כלום... עוד פעם יסעו לליגת הקיץ ? ומה הם יקחו משם? בכלל קולדבלה לא אמור להיות מומחה לנבאת שחקנים טובים מהאיטלקיות ?
הרי אומרים סנטר מחליף לסנטר ושחקן לעמדה 3, בבקשה ליגה איטלקית, קאבנגלה, מומו פאייה ולאמב ? אם את זה קולדבלה לא מכיר לא יודע או לא רוצה או שאני לא יודע מה....אז מה קורה פה ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי מרסר » 09 יולי 2025, 23:02

where is the love? כתב:מרסר , זאת בדיוק הבעיה הכי רצינית של מכבי, יש המון בעיות בהנהלה וכל כך הרבה טענות חשובות וצודקות, אבל כמו שאמרת אפשר לעשות מהלך, השאלה היא למה מכבי לא זזה? תעשו מהלך...זה כאילו הם לא עושים כלום... עוד פעם יסעו לליגת הקיץ ? ומה הם יקחו משם? בכלל קולדבלה לא אמור להיות מומחה לנבאת שחקנים טובים מהאיטלקיות ?
הרי אומרים סנטר מחליף לסנטר ושחקן לעמדה 3, בבקשה ליגה איטלקית, קאבנגלה, מומו פאייה ולאמב ? אם את זה קולדבלה לא מכיר לא יודע או לא רוצה או שאני לא יודע מה....אז מה קורה פה ?

למה הוא בא בכלל הקולדבלה הזה לא חבל על הכסף שמשלמים לו, שקטש היה כבר בוחר את שחקנים והמנכ"ל היה עושה את המשא ומתן עם הסוכנים, חסרים פה לפחות 6 זרים והשוק נהיה מיום ליום יותר מדולל משחקנים נורמליים, ואם יש בעיות עם בעלי הקבוצה שיתפטר.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2025, 23:43

ג'ון בראון שוחרר מהכוכב האדום. הייתם שוקלים להביא?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2025, 23:47

מרסר כתב:גם ג'ייטה וגם קאבנגלה לא חתמו עדיין בדובאי למרות שהכיוון היה ברור שהם יחתמו שם, למה מכבי מחכה שתעשה כבר מהלך על שניהם .

אתה לא יכול לדעת למי מכבי פנתה באמת. הם מנסים לעשות את זה בשו-שו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 11 יולי 2025, 19:50

מה עם דראגן בנדר אולי שווה להחתים אותו ? ראיתי שכרגע הוא ללא קבוצה, כי עד הפציעה הקשה שעבר הוא היה נראה לא רע בכלל.
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 11 יולי 2025, 22:54

מרסר כתב:מה עם דראגן בנדר אולי שווה להחתים אותו ? ראיתי שכרגע הוא ללא קבוצה, כי עד הפציעה הקשה שעבר הוא היה נראה לא רע בכלל.

זה ברצינות? הוא לא שיחק מאז 2022
עידן

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יולי 2025, 23:01

מתפרסמת כתבה בוואלה שמכבי הייתה חזק בעניין של אדוארדס והשחקן רצה אבל הבעיה הייתה לשחק בארץ...
תארו לכם שהיה יוקובייטיס ואדוארדס ביחד אפילו אם לא בארץ ? האם זה לא היה יותר טוב לעתיד המועדון, הרי נגיד והם לא יצליחו להתאמן כמו שצריך, האם זה לא יהיה יותר טוב משחקנים גרועים שמכבי מנסה להביא ?
האם זה לא יחזק שלד לשנים הבאות, תהיה עונה גרועה אבל נוכל לשמור שחקנים טובים..
האם באמת עדיף להתאמן רק כאן עם שחקנים גרועים ?
where is the love?

הודעהעל ידי Neo » 12 יולי 2025, 15:04

מה מצבו של אלונדס וויליאמס ?
משחק בליגת הקיץ , חוזה זמני , מישהו עוקב ??

שחקן שאני חושב שיכול לתרום ישר
Neo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה, עידן ו־25 אורחים