Avi1508 כתב:אני מופתע שהשם של המלפפון הנצחי ג׳ורדן מיקי עוד עלה כמועמד לעמדת הסנטר
אני מופתע שהוא רק בן 31, מרגיש שהוא כבר למעלה מעשור מועמד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:אני מופתע שהשם של המלפפון הנצחי ג׳ורדן מיקי עוד עלה כמועמד לעמדת הסנטר
where is the love? כתב:אם כבר מלפפונים נצחיים: פרנק וויליאמס, ארל קלארק, מיירה צ'טמן, מרכוס הייסליפ, ג'רמייה מאסי, ג'מונט גורדון, גוש פאוול, מלווין איליי, מיכה דאונס, אלכס אקר, דבון ג'פרסון, רוקו חני אוקיץ, נמניה נדוביץ, זוראן ארצג
באייקסwhere is the love? כתב:אם כבר מלפפונים נצחיים: פרנק וויליאמס, ארל קלארק, מיירה צ'טמן, מרכוס הייסליפ, ג'רמייה מאסי, ג'מונט גורדון, גוש פאוול, מלווין איליי, מיכה דאונס, אלכס אקר, דבון ג'פרסון, רוקו חני אוקיץ, נמניה נדוביץ, זוראן ארצג
Shay_uzan כתב:יש סגל מסתמן?
כבר איבדתי מעקב... (בנתיים מנסה להשלים, גם אם זה לא סגור בשום צורה)
1: דאונטין, קלארק, בלאט
2: ווקר, ג'ונדי
3: בריסט, טריאפונוביץ, לביא
4: הורד, ליף, ריימן
5: באסי? סנטוס,סורקין
יש גם את שיפינו שדובר עליו אתמול, פספסתי? יש עוד שמות של מעומדים, אשמח אם תתקנו אותי
יש גם את שיפינו שדובר עליו אתמול, פספסתי? יש עוד שמות של מעומדים, אשמח אם תתקנו אותי
Gevaudan כתב:גם באסיי זה לא מישהו שהייתי מביא אם אין סנטר שלישי (ברור לכולם שסורקין יזדנב חזרה לעמדה 4) בעמדה שיכול לחפות על הפציעות שלו.
JarJarBinx כתב:Gevaudan כתב:גם באסיי זה לא מישהו שהייתי מביא אם אין סנטר שלישי (ברור לכולם שסורקין יזדנב חזרה לעמדה 4) בעמדה שיכול לחפות על הפציעות שלו.
סורקין לא יזדנב, סורקין 5 יותר מ-4. בטח כשיש את הורד וליף בסגל. וזה גם יותר מתאים לסורקין.
JarJarBinx כתב:Gevaudan כתב:גם באסיי זה לא מישהו שהייתי מביא אם אין סנטר שלישי (ברור לכולם שסורקין יזדנב חזרה לעמדה 4) בעמדה שיכול לחפות על הפציעות שלו.
סורקין לא יזדנב, סורקין 5 יותר מ-4. בטח כשיש את הורד וליף בסגל. וזה גם יותר מתאים לסורקין.
מרסר כתב:מכבי צריכה ללכת לדעתי לזר 9, עוד גארד בעמדות 1/2 בנוסף לדאוטין, אפילו נדוביץ' שיכול לשחק רק בעמדה 2 יתקבל בברכה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Jazzman, עידן ו־36 אורחים