פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 יולי 2025, 16:02
Avi1508 כתב:אני מופתע שהשם של המלפפון הנצחי ג׳ורדן מיקי עוד עלה כמועמד לעמדת הסנטר
אני מופתע שהוא רק בן 31, מרגיש שהוא כבר למעלה מעשור מועמד
28 יולי 2025, 18:12
אם כבר מלפפונים נצחיים: פרנק וויליאמס, ארל קלארק, מיירה צ'טמן, מרכוס הייסליפ, ג'רמייה מאסי, ג'מונט גורדון, גוש פאוול, מלווין איליי, מיכה דאונס, אלכס אקר, דבון ג'פרסון, רוקו חני אוקיץ, נמניה נדוביץ, זוראן ארצג
28 יולי 2025, 18:50
where is the love? כתב:אם כבר מלפפונים נצחיים: פרנק וויליאמס, ארל קלארק, מיירה צ'טמן, מרכוס הייסליפ, ג'רמייה מאסי, ג'מונט גורדון, גוש פאוול, מלווין איליי, מיכה דאונס, אלכס אקר, דבון ג'פרסון, רוקו חני אוקיץ, נמניה נדוביץ, זוראן ארצג
ארל קלארק
28 יולי 2025, 19:02
where is the love? כתב:אם כבר מלפפונים נצחיים: פרנק וויליאמס, ארל קלארק, מיירה צ'טמן, מרכוס הייסליפ, ג'רמייה מאסי, ג'מונט גורדון, גוש פאוול, מלווין איליי, מיכה דאונס, אלכס אקר, דבון ג'פרסון, רוקו חני אוקיץ, נמניה נדוביץ, זוראן ארצג
באייקס
28 יולי 2025, 19:09
ועוד שמות למתקדמים - קרטיס בורשארד, אייק דיוגו
28 יולי 2025, 19:49
בהמשך לשמואל : קייל וויבר, לוק באביט, ג'ף אדריאן
28 יולי 2025, 22:05
יש את המלפפונים שהיו 3+ שנים:
זוראן ארצג
דיוויט באייקס
אוקיירו וויט
28 יולי 2025, 23:31
אסף ????? חזרת ??? ספר לנו משהו מעניין !!!!!!
01 אוגוסט 2025, 16:47
יש סגל מסתמן?
כבר איבדתי מעקב... (בנתיים מנסה להשלים, גם אם זה לא סגור בשום צורה)
1: דאונטין, קלארק, בלאט
2: ווקר, ג'ונדי
3: בריסט, טריאפונוביץ, לביא
4: הורד, ליף, ריימן
5: באסי? סנטוס,סורקין
יש גם את שיפינו שדובר עליו אתמול, פספסתי? יש עוד שמות של מעומדים, אשמח אם תתקנו אותי
01 אוגוסט 2025, 16:53
Shay_uzan כתב:יש סגל מסתמן?
יש גם את שיפינו שדובר עליו אתמול, פספסתי? יש עוד שמות של מעומדים, אשמח אם תתקנו אותי
זה כנראה הסגל
באסי אבל לא סגור פה
סנטר עדיין לא ידוע מי יהיה
כל השאר כנראה סגורים דאוטין ווקר טריפונוביץ
01 אוגוסט 2025, 17:38
חלום שלי שיגיע למכבי שחקן לעמדה 3 צ׳אק איידסון כזה
שחקן שעושה הכל - שחקן הגנה קבוצתי מעולה, קליעה טובה, פוינט פורוורד, ריבאונדר טוב, IQ כדורסל טוב
קיימים עדיין שחקנים כאלה באירופה בסגנון הזה?
01 אוגוסט 2025, 20:17
אם דאונטין זה הרכז הפותח שלנו ובריסט זה ה-3 הפותח, אנחנו בבעיה.
גם באסיי זה לא מישהו שהייתי מביא אם אין סנטר שלישי (ברור לכולם שסורקין יזדנב חזרה לעמדה 4) בעמדה שיכול לחפות על הפציעות שלו.\
או בקיצור - אין חדש תחת השמש. בכל העמדות יש הימורים, גריאטרים, פציעים או כולם גם יחד.
01 אוגוסט 2025, 21:43
Gevaudan כתב:גם באסיי זה לא מישהו שהייתי מביא אם אין סנטר שלישי (ברור לכולם שסורקין יזדנב חזרה לעמדה 4) בעמדה שיכול לחפות על הפציעות שלו.
סורקין לא יזדנב, סורקין 5 יותר מ-4. בטח כשיש את הורד וליף בסגל. וזה גם יותר מתאים לסורקין.
01 אוגוסט 2025, 23:32
JarJarBinx כתב:Gevaudan כתב:גם באסיי זה לא מישהו שהייתי מביא אם אין סנטר שלישי (ברור לכולם שסורקין יזדנב חזרה לעמדה 4) בעמדה שיכול לחפות על הפציעות שלו.
סורקין לא יזדנב, סורקין 5 יותר מ-4. בטח כשיש את הורד וליף בסגל. וזה גם יותר מתאים לסורקין.
מתאים ? אולי. אבל סורקין עצמו מעדיף לזרוק שלשות ולא ללכת מכות מתחת לסל
01 אוגוסט 2025, 23:50
בכמ קטש אוהב לשחק עם 2 גבוהים
02 אוגוסט 2025, 00:16
JarJarBinx כתב:Gevaudan כתב:גם באסיי זה לא מישהו שהייתי מביא אם אין סנטר שלישי (ברור לכולם שסורקין יזדנב חזרה לעמדה 4) בעמדה שיכול לחפות על הפציעות שלו.
סורקין הוכיח בעונה האחרונה שאין לו מה לחפש בעמדה 5. הוא מעדיף לשחק מסביב לקשת, לא שומר את הפוסט ולא יודע לתת הגנה לא שם ולא שם.
בכנות חושב שנכון לו להישאר כמחליף בעמדה 4 עם הטיקט של הקליעה ומשחק הריצה. high octane offense של 15-17 דק' ולהוריד חזרה לספסל.
אגב, עוד ליקר (לא מכיר אותו, אבל הוא טוען שהוא סקאוטר) משוכנע שבאסיי בדרך למכבי והדיבור על פרטיזן הוא ספין של הסוכן (קורא לו מארק):
https://x.com/Scoutspects/status/1951351730253574515
03 אוגוסט 2025, 11:12
לפי איך שהסגל מסתמן ומתחיל להיסגר זה נראה שמכבי הלכו השנה על אתלטיות בכל עמדה
שזה יפה ונחמד אבל חסר לי קצת ערמומיות וIQ כדורסל אירופאי.
רכז כמו רוקאס כזה עם תשוקה, ניסיון אירופאי וחוכמת משחק.
04 אוגוסט 2025, 15:22
מכבי צריכה ללכת לדעתי לזר 9, עוד גארד בעמדות 1/2 בנוסף לדאוטין, אפילו נדוביץ' שיכול לשחק רק בעמדה 2 יתקבל בברכה.
04 אוגוסט 2025, 15:25
מרסר כתב:מכבי צריכה ללכת לדעתי לזר 9, עוד גארד בעמדות 1/2 בנוסף לדאוטין, אפילו נדוביץ' שיכול לשחק רק בעמדה 2 יתקבל בברכה.
מהיכרותי את המערכת, הם יפתחו את העונה עם 8 זרים וישאירו לעצמם מקום לתמרון במהלך העונה
04 אוגוסט 2025, 15:38
אפשר כבר להתחיל לסכם את הקיץ
עמדה 2 - התחזקנו בלוני ווקר
עמדה 4 - התחזקנו בליף
עמדה 3 - בסימן שאלה, אני עדיין חושב שבריסט עדיף על רנדולף ובנוסף קיבלנו את גור לביא שלכאורה עדיף על מנקו
עמדה 1 - נחלשנו כשקיבלנו את ג'ף דאוטין במקום יוקובאייטיס
עמדה 5 - עדיין לא סגורה אבל כרגע לא רואה הבדל גדול בין וויליאמס לסנטוס וכאמור הסנטר הבכיר שיגיע יכריע את גורל העמדה