המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:התוכנית של מכבי ת''א בקשר לעמדת הסנטר - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514780[/url]
הפעם אני מקווה שהקמצנות תשתלם ויחתימו את אוסקר
שמוליק כתב:התוכנית של מכבי ת''א בקשר לעמדת הסנטר - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514780[/url]
הפעם אני מקווה שהקמצנות תשתלם ויחתימו את אוסקר
A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
באמת האוהדים הכי פראיירים שיש
felix_r כתב:A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה ומתי תגיע לשלב שתהיה מרוצה? כבר הוציאו 16 מיליון דולר על סגל, ועוד לא סיימנו את ההחתמות. כמה אתה רוצה? 20? 30? 40? רק תגיד, שנדע.
מרסר כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה ומתי תגיע לשלב שתהיה מרוצה? כבר הוציאו 16 מיליון דולר על סגל, ועוד לא סיימנו את ההחתמות. כמה אתה רוצה? 20? 30? 40? רק תגיד, שנדע.
אני לא הייתי ממהר לחתום על ידיעה בודדת בתקשורת כנכונה, בואו נחכה לראות מה יהיה בנוגע לעמדה 5.
cannon כתב:קשה לי להאמין שאיבקה יגיע לפה. זה נראה לי משחק להפעיל לחץ על שני שמות שמעניינים מאוד את מכבי - אחד מהם זה באסיי כמובן. יש עוד מישהו מה-NBA שאני לא יודע שמעתי את השם ב-100% אבל מישהו שיכול להגיע בשכר גבוה. ממה שאני שומע, מכבי ישימו בין 1.5 ל-2 מליון על הסנטר הנכון.
my man כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
קבוצה שתתחרה על המקום הראשון ביורוליג. עד אז צריך פה מחאה שתעיף את ההנהלה הזו מהקבוצה
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
קבוצה שתתחרה על המקום הראשון ביורוליג. עד אז צריך פה מחאה שתעיף את ההנהלה הזו מהקבוצה
אז כנראה התבלבלת בקבוצה. מכבי מעולם לא הייתה הקבוצה שקונה את השחקנים הכי יקרים והכי טובים ביורוליג (כפי שצסקא נהגה לעשות), ומעולם לא הייתה גם מכריזה שהיא הולכת על אליפות היורוליג. גם כשזכינו בתואר, זה היה עם הרבה מזל בהימור על שחקנים בקיץ, חיבור קבוצתי מוצלח ועוד הרבה גורמים, ולא בגלל שהיינו הקבוצה הכי עשירה שקנתה את הכוכבים של הקבוצות האחרות (כפי שמכבי נהגה לעשות בליגה המקומית).
גם בעונת התואר האחרון ב-2014 הסגל שלנו היה רחוק מלהצביע שמכבי הולכת על אליפות. טייריז רייס היה קרוב להיחתך באמצע העונה, וג'סטין דנטמון מז'לגיריס כבר אסף את המזוודות כדי להגיע לתל-אביב.
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
אני לא הייתי ממהר לחתום על ידיעה בודדת בתקשורת כנכונה, בואו נחכה לראות מה יהיה בנוגע לעמדה 5.
אני לא מתייחס לשום הודעה בתקשורת. אני עשיתי חשבון שעד עכשיו הקבוצה הוציאה כ-16 מיליון דולר על הסגל (ואני מדבר רק על אלה שהוחתמו רשמית). את מי יחתימו עוד אני לא יודע בדיוק כמו כולנו. מה שמעניין אותי לדעת זה איזה סכום הקבוצה צריכה להוציא כדי שנפסיק כבר עם הפוסטים האלה על האוהדים הפראיירים והנהלה של רמאים קמצנים.
ולא, אני לא אומר שהטענות להנהלה לא היו מוצדקות. לא תמיד הוגנות, אבל בהחלט מוצדקות. ברוב המקרים. אבל צריך גם לדעת מתי להפסיק להתלונן.
שמוליק כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
אני לא מתייחס לשום הודעה בתקשורת. אני עשיתי חשבון שעד עכשיו הקבוצה הוציאה כ-16 מיליון דולר על הסגל (ואני מדבר רק על אלה שהוחתמו רשמית). את מי יחתימו עוד אני לא יודע בדיוק כמו כולנו. מה שמעניין אותי לדעת זה איזה סכום הקבוצה צריכה להוציא כדי שנפסיק כבר עם הפוסטים האלה על האוהדים הפראיירים והנהלה של רמאים קמצנים.
ולא, אני לא אומר שהטענות להנהלה לא היו מוצדקות. לא תמיד הוגנות, אבל בהחלט מוצדקות. ברוב המקרים. אבל צריך גם לדעת מתי להפסיק להתלונן.
אני לא מאמין שדווקא אתה נפלת למלכודת של ההנעלה. העלייה בתקציב שחקנים נובעת מעלייה מטורפת בשכר שחקנים ביורוליג בפרט. אין יותר החתמות ב 200K. נאלצו להחתים את ליף ב 1M. בשנה שעברה היה 700K.
הבט על המצב מנק' אובייקטיבית: כשהחליטו להשקיע בקבוצה החתימו קאליברים ברמת יורוליג: לורנזו ובולדווין ואת מצטיין היורוקאפ קולסון.
ווקר על תקן בולדווין
דאוטין על תקן קולסון.
וורד על תקן ניבו (ההימור שהצליח בעונה שעברה)
ושחקנים משלימים או הימורי מאניבול
עד עכשיו אתה אמור להיות מרוצה.
אפס וחוסר נכונות להשקיע על תקן לורנזו. כאן אתה אמור לרתוח. כי זה ההבדל בין עונה לכוון פלייאוף לעונה בה אתה מקום אחרון כי אין אלבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים