ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 אוגוסט 2025, 02:31

גם לא מבין את הפורמט להחתים שחקן שפחות טוב ממנקו, בעייתי ולכל על מכבי בעמדה שיש לנו כבר ישראלי בה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמוליק » 08 אוגוסט 2025, 09:05

התוכנית של מכבי ת''א בקשר לעמדת הסנטר - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514780[/url]
הפעם אני מקווה שהקמצנות תשתלם ויחתימו את אוסקר
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Avi1508 » 08 אוגוסט 2025, 09:20

שמוליק כתב:התוכנית של מכבי ת''א בקשר לעמדת הסנטר - ערוץ הספורט

אשכרה כלום לא השתנה
יאללה שימכרו כבר
Avi1508

הודעהעל ידי WendelA » 08 אוגוסט 2025, 09:53

שמוליק כתב:התוכנית של מכבי ת''א בקשר לעמדת הסנטר - ערוץ הספורט

איזה הנהלה פאתטית! מתחילים עם שמות כמו באסי כדי להשתיק את האוהדים וגומרים עם זר מהליגה שנייה באיטליה או גרמניה.
WendelA

הודעהעל ידי 0ved1212 » 08 אוגוסט 2025, 09:57

נראה לי שהתוכנית של מכבי לעמדת הסנתר
היא
שיחכו לבסיי עוד שבוע אם לא יגיע
יתנו לסורקין בתחילת עונה לפתוח בעמדה 5
יביאו את איבקה בחצי מליון כסנטר מחליך
ויביאו עוד גארד סטייל נפייר להשתיק את האוהדים
0ved1212

הודעהעל ידי my man » 08 אוגוסט 2025, 10:30

התוכנית של מכבי היא לגרום למנויים לחדש.
כנראה חידשו מספיק אז הם מרגישים בנוח..
מסתבר שלמנויי מכבי מספיק לוני ווקר אחד...האוהדים הכי פראיירים בעולם.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 08 אוגוסט 2025, 11:15

מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
באמת האוהדים הכי פראיירים שיש
A.Parker

הודעהעל ידי where is the love? » 08 אוגוסט 2025, 11:29

יש נתונים כמה מנויים נקנו ?
ממה שיונה אמר בפודקאסט, דיבר על גג 2000, אמנם זה היה לפני לוני ווקר.
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוגוסט 2025, 11:50

A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם

אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה ומתי תגיע לשלב שתהיה מרוצה? כבר הוציאו 16 מיליון דולר על סגל, ועוד לא סיימנו את ההחתמות. כמה אתה רוצה? 20? 30? 40? רק תגיד, שנדע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 08 אוגוסט 2025, 12:05

felix_r כתב:

אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה ומתי תגיע לשלב שתהיה מרוצה? כבר הוציאו 16 מיליון דולר על סגל, ועוד לא סיימנו את ההחתמות. כמה אתה רוצה? 20? 30? 40? רק תגיד, שנדע.

אני לא הייתי ממהר לחתום על ידיעה בודדת בתקשורת כנכונה, בואו נחכה לראות מה יהיה בנוגע לעמדה 5.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוגוסט 2025, 12:36

מרסר כתב:
felix_r כתב:

אני לא הייתי ממהר לחתום על ידיעה בודדת בתקשורת כנכונה, בואו נחכה לראות מה יהיה בנוגע לעמדה 5.

אני לא מתייחס לשום הודעה בתקשורת. אני עשיתי חשבון שעד עכשיו הקבוצה הוציאה כ-16 מיליון דולר על הסגל (ואני מדבר רק על אלה שהוחתמו רשמית). את מי יחתימו עוד אני לא יודע בדיוק כמו כולנו. מה שמעניין אותי לדעת זה איזה סכום הקבוצה צריכה להוציא כדי שנפסיק כבר עם הפוסטים האלה על האוהדים הפראיירים והנהלה של רמאים קמצנים.

ולא, אני לא אומר שהטענות להנהלה לא היו מוצדקות. לא תמיד הוגנות, אבל בהחלט מוצדקות. ברוב המקרים. אבל צריך גם לדעת מתי להפסיק להתלונן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 08 אוגוסט 2025, 12:38

felix_r כתב:

קבוצה שתתחרה על המקום הראשון ביורוליג. עד אז צריך פה מחאה שתעיף את ההנהלה הזו מהקבוצה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 08 אוגוסט 2025, 12:41

cannon כתב:קשה לי להאמין שאיבקה יגיע לפה. זה נראה לי משחק להפעיל לחץ על שני שמות שמעניינים מאוד את מכבי - אחד מהם זה באסיי כמובן. יש עוד מישהו מה-NBA שאני לא יודע שמעתי את השם ב-100% אבל מישהו שיכול להגיע בשכר גבוה. ממה שאני שומע, מכבי ישימו בין 1.5 ל-2 מליון על הסנטר הנכון.

נו נו...איך זה מסתדר עם העדכון האחרון מההנהלה?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוגוסט 2025, 12:59

my man כתב:
felix_r כתב:

קבוצה שתתחרה על המקום הראשון ביורוליג. עד אז צריך פה מחאה שתעיף את ההנהלה הזו מהקבוצה

אז כנראה התבלבלת בקבוצה. מכבי מעולם לא הייתה הקבוצה שקונה את השחקנים הכי יקרים והכי טובים ביורוליג (כפי שצסקא נהגה לעשות), ומעולם לא הייתה גם מכריזה שהיא הולכת על אליפות היורוליג. גם כשזכינו בתואר, זה היה עם הרבה מזל בהימור על שחקנים בקיץ, חיבור קבוצתי מוצלח ועוד הרבה גורמים, ולא בגלל שהיינו הקבוצה הכי עשירה שקנתה את הכוכבים של הקבוצות האחרות (כפי שמכבי נהגה לעשות בליגה המקומית).

גם בעונת התואר האחרון ב-2014 הסגל שלנו היה רחוק מלהצביע שמכבי הולכת על אליפות. טייריז רייס היה קרוב להיחתך באמצע העונה, וג'סטין דנטמון מז'לגיריס כבר אסף את המזוודות כדי להגיע לתל-אביב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 08 אוגוסט 2025, 13:04

felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:

אז כנראה התבלבלת בקבוצה. מכבי מעולם לא הייתה הקבוצה שקונה את השחקנים הכי יקרים והכי טובים ביורוליג (כפי שצסקא נהגה לעשות), ומעולם לא הייתה גם מכריזה שהיא הולכת על אליפות היורוליג. גם כשזכינו בתואר, זה היה עם הרבה מזל בהימור על שחקנים בקיץ, חיבור קבוצתי מוצלח ועוד הרבה גורמים, ולא בגלל שהיינו הקבוצה הכי עשירה שקנתה את הכוכבים של הקבוצות האחרות (כפי שמכבי נהגה לעשות בליגה המקומית).

גם בעונת התואר האחרון ב-2014 הסגל שלנו היה רחוק מלהצביע שמכבי הולכת על אליפות. טייריז רייס היה קרוב להיחתך באמצע העונה, וג'סטין דנטמון מז'לגיריס כבר אסף את המזוודות כדי להגיע לתל-אביב.

זה פשוט לא נכון. המטרה היתה פיינל פור('ובמשחק אחד הכל יכול לקרות')
אחרי לכתו של רענן כץ המטרות השתנו. -'תקציב מאוזן' שהצליחו להוריד את את רף המטרות לאט לאט 'פלייאוף זו מטרה עליונה' וכרגע מתפשרים אפילו על 'נילחם על הפלייאין'...

המצב היום הוא בושה וביזיון. ואין שום סיבה במועדון כמו מכבי לא יילחם על הפיינל פור - ואם הם לא יכולים שיאמרו יפה שלום. יש מספיק אנשים שיהיו מוכנים לשלם את הכסף במועדון כזה.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 08 אוגוסט 2025, 13:20

felix_r כתב:

טוב לדעת שגם אתה במחנה הזה. צריכים להשקיע לפחות פי 2 מהתקציב הנוכחי. וזה גם לא עניין נטו של תקציב, אלא של התנהלות.
עד אז תמשיכו להנות ממאבקים על הפלייאין במקרה הטוב ותאמרו שזה מה שיש.
A.Parker

הודעהעל ידי שמוליק » 08 אוגוסט 2025, 13:42

felix_r כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:

אני לא מתייחס לשום הודעה בתקשורת. אני עשיתי חשבון שעד עכשיו הקבוצה הוציאה כ-16 מיליון דולר על הסגל (ואני מדבר רק על אלה שהוחתמו רשמית). את מי יחתימו עוד אני לא יודע בדיוק כמו כולנו. מה שמעניין אותי לדעת זה איזה סכום הקבוצה צריכה להוציא כדי שנפסיק כבר עם הפוסטים האלה על האוהדים הפראיירים והנהלה של רמאים קמצנים.

ולא, אני לא אומר שהטענות להנהלה לא היו מוצדקות. לא תמיד הוגנות, אבל בהחלט מוצדקות. ברוב המקרים. אבל צריך גם לדעת מתי להפסיק להתלונן.

אני לא מאמין שדווקא אתה נפלת למלכודת של ההנעלה. העלייה בתקציב שחקנים נובעת מעלייה מטורפת בשכר שחקנים ביורוליג בפרט. אין יותר החתמות ב 200K. נאלצו להחתים את ליף ב 1M. בשנה שעברה היה 700K.
הבט על המצב מנק' אובייקטיבית: כשהחליטו להשקיע בקבוצה החתימו קאליברים ברמת יורוליג: לורנזו ובולדווין ואת מצטיין היורוקאפ קולסון.
ווקר על תקן בולדווין
דאוטין על תקן קולסון.
וורד על תקן ניבו (ההימור שהצליח בעונה שעברה)
ושחקנים משלימים או הימורי מאניבול
עד עכשיו אתה אמור להיות מרוצה.
אפס וחוסר נכונות להשקיע על תקן לורנזו. כאן אתה אמור לרתוח. כי זה ההבדל בין עונה לכוון פלייאוף לעונה בה אתה מקום אחרון כי אין אלבה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי where is the love? » 08 אוגוסט 2025, 14:43

תמיד אין לנו כסף...כבר מכירים את זה , אבל יש לי שאלה , גיל בני לא עולה כסף ? למה צריך אותו בסגל אם יש את אורן סהר ?
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוגוסט 2025, 14:55

שמוליק כתב:
felix_r כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:

אני לא מאמין שדווקא אתה נפלת למלכודת של ההנעלה. העלייה בתקציב שחקנים נובעת מעלייה מטורפת בשכר שחקנים ביורוליג בפרט. אין יותר החתמות ב 200K. נאלצו להחתים את ליף ב 1M. בשנה שעברה היה 700K.
הבט על המצב מנק' אובייקטיבית: כשהחליטו להשקיע בקבוצה החתימו קאליברים ברמת יורוליג: לורנזו ובולדווין ואת מצטיין היורוקאפ קולסון.
ווקר על תקן בולדווין
דאוטין על תקן קולסון.
וורד על תקן ניבו (ההימור שהצליח בעונה שעברה)
ושחקנים משלימים או הימורי מאניבול
עד עכשיו אתה אמור להיות מרוצה.
אפס וחוסר נכונות להשקיע על תקן לורנזו. כאן אתה אמור לרתוח. כי זה ההבדל בין עונה לכוון פלייאוף לעונה בה אתה מקום אחרון כי אין אלבה.

אני פשוט לא תקוע בקונצפציה ולא חוזר על המנטרות באופן אוטומטי בלי קשר למהלך העניינים.

אז באמת בעונה החולפת היה לנו סגל לא טוב בכלל, שחלקו באשמת ההנהלה, וחלקו באשמת ההוצאות הכפולות שנכפו עלינו בגלל המלחמה. נכון, היה אפשר לצפות שההנהלה תתאמץ קצת יותר על מנת להעמיד סגל ראוי (למרות שצריך לזכור, שההוצאות היו כפולות גם ככה).

אבל עכשיו? מי שלא מרוצה מבניית הקבוצה, וחושב שהיא נבנית בצורה לא טובה, שיעביר ביקורת חופשי. זה ממש לגיטימי, מה גם שבכול שנה אנחנו מבקרים את הבנייה, גם אם בסוף היא מתבררת כמוצלחת וגם אם לא.

אבל למה להמשיך עם המנטרות על הקמצנות כאשר תקציב השחקנים כמעט הוכפל? למה? הביאו שלושה שחקני NBA (ווקר, דאוטין, בריסט), הביאו שני צעירים מאוד מוכשרים (טריפונוביץ' וסנטוס), הביאו מתאזרח ברמה גבוה בהרבה כסף (ליף).

אז נכון, אף אחד לא יודע איך זה יתחבר. אז נכון, כולנו מאוכזבים מאוד מעזיבתו של רוקאס (שעדיין לא רשמית), אבל להשוות את זה לעונה של ארויו? נו באמת.

להזכיר לכם את השחקנים שהביאו בעונת ארויו?
דור פישר מ-ברי הבלגית
טרה סימונס מחולון
ג'ייסון ויליאמס מבני השרון
פאקינג דרור חג'ג'.
אא... היה גם מרכוס בראון הגדול... בן 35, שלמרות גילו המתקדם היה השחקן המצטיין, מה שמוכיח עוד יותר את הכישלון בבניית הסגל.
ולקינוח החתימו את המאמן הדגול אפי בירנבוים.

כשהכול התמוטט כצפוי, החזירו בטיפשות את פיני גרשון (שבניגוד לצביקה שרף הוא ממש רחוק מלהיות מומחה לניהול משברים), ואז התחילו החיזוקים... צ'ארלס גיינס, די בראון. חחח.

אז חברים, די. אני לא חובב הנעלה. 20 שנה אני עם חתימה נגד פדרמן. אבל אני מנסה להיות אובייקטיבי, וכאשר אני רואה מאמץ אמתי והשקעה של לא מעט כסף בשביל לתקן את מה שהרסו במו ידיהם, אני לא עוצם את העיניים. אני מזהה את השיפור, גם אם אף אחד לא הבטיח לי שזה יעבוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gevaudan » 08 אוגוסט 2025, 15:00

זה לא שאין כסף, זו האובססיה לעשות מאניבולים ודילים "שווים" לשחקנים כאילו מדובר בסחורה משוק הכרמל.

הסנטרים הנורמליים שנשארו בשוק רוצים סכומי 1.5 מיל' וצפונה כדי לחתום פה, וההנהלה עם מחשבון הקאסיו לא רוצה לממן את ההפרשים.
בדיוק כמו שלפני שנתיים מכרו לנו סיפורים שמוטלי קיבל הצעה "נדיבה" אבל רצה 1.5 מיל' ולכן חתם בהפועל.

האמת היא שעם כל התלונות שלנו על הבנייה, סנטר טוב ופליימייקר סולידי ואפשר להשתעשע במחשבה של פלייאוף.
זה באמת עניין של החלטה. הבסיס קיים.
Gevaudan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים