פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 ספטמבר 2025, 16:29
הדבר הזה שהרפר עושה בלתי נסבל. זו לא עבירה ובצד שני לא היו שורקים. כל השופטים זונות שלו.
26 ספטמבר 2025, 16:31
חרא של שופטים
איך פסלו את הדאנק הזה של ווקר
26 ספטמבר 2025, 16:32
השופטים ביזיון
לרדת מהמגרש עם השיפוט הזה
מכרו את המשחק
די נו. שופטים החליטו לסגור את המשחק. לא מובן
26 ספטמבר 2025, 16:33
חרפה. פשוט חרפה. ומה שלח מזיין את השכל. השופטים גמרו את המשחק.
במקום 4 זה 7... אחלה שיפוט
עוד נתנו טכנית לעודד
שיפוט זבל
26 ספטמבר 2025, 16:34
שלח הוא פשוט אפס. פרשן עלוב ומביש. חנפן וחרטטן.
26 ספטמבר 2025, 16:36
עדיף היה להפסיד 20, כי עכשיו במכבי יבלבלו את המוח שראו שיפור ושאר שקרים.
26 ספטמבר 2025, 16:37
יואוו איזה זבל של קבוצה בנו פה. להפסיד פעמיים בשבוע לירושלים, זו הרמה. אין מה לחפש ביורוליג עם הסגל הזה. שילכו למכור חמוצים.
26 ספטמבר 2025, 16:39
מה שהלך בסוף המשחק היה ביזיון. ונשבר הזין ממה שהולך עם הרפר. ועדיין. הקבוצה נראיתה חרא ואלמלא התעלות של קלארק ודיבה היו מקבלים פה 20.
26 ספטמבר 2025, 16:39
קבוצה ביזיון, משחק ביזיון, שופטים ביזיון, מאמן ביזיון, שדרנים ביזיון... ועדיין טוב שלא הצלחנו בטעות לנצח. ההנהלה צריכה לדעת מה יש לה.
26 ספטמבר 2025, 16:40
זה רק קדם עונה, אבל ביכולת הנוכחית זו אחת מקבוצות מכבי העלובות ביותר שזכורות לי אי פעם. אפס יכולת וכישרון.
וחבר'ה פה עוד מתלוננים על השיפוט, השידור ושאר שטויות מסביב, כאילו בגלל זה הפסדנו כבר פעמיים באותו השבוע לקבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ.
העונה עוד לא התחילה וכבר אין לי חשק לראות את החבורה העלובה הזו שלובשת לצערי את מדי מכבי.
26 ספטמבר 2025, 16:41
מכבי חייבת לשחרר לפחות 3 שחקנים מחר בבוקר, את דאוטין סנטוס ואמורי ולהביא חדשים, אם לא יעשו את זה העונה הזאת תהיה קטסטרופה.
26 ספטמבר 2025, 16:42
מהסגלים הכי עלובים שראיתי ממכבי אי פעם.
לא להאמין שזה מה שעשו פה אחרי העונה שעברה..לא להאמין
26 ספטמבר 2025, 16:43
עידן כתב:זה רק קדם עונה, אבל ביכולת הנוכחית זו אחת מקבוצות מכבי העלובות ביותר שזכורות לי אי פעם. אפס יכולת וכישרון.
וחבר'ה פה עוד מתלוננים על השיפוט, השידור ושאר שטויות מסביב, כאילו בגלל זה הפסדנו כבר פעמיים באותו השבוע לקבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ.
העונה עוד לא התחילה וכבר אין לי חשק לראות את החבורה העלובה הזו שלובשת לצערי את מדי מכבי.
זה ממש כבר לא קדם עונה, גביע ווינר זה משחקים רשמיים ומשחקים חזק מאוד במפעל הזה, חוץ מזה מה ישתנה שבוע הבא ביורוליג ממש שאנחנו רואים עכשיו ?
26 ספטמבר 2025, 16:43
מרסר כתב:מכבי חייבת לשחרר לפחות 3 שחקנים מחר בבוקר, את דאוטין סנטוס ואמורי ולהביא חדשים, אם לא יעשו את זה העונה הזאת תהיה קטסטרופה.
משאיל את סנטוס ואמורי. מביא גארד וגבוה. לדאוטין יש פוטנציאל. ולוקח את הורד לפסיכולוג. כי באמת שזה לא יכול להיראות ככה.
26 ספטמבר 2025, 16:45
מרסר כתב:עידן כתב:זה רק קדם עונה, אבל ביכולת הנוכחית זו אחת מקבוצות מכבי העלובות ביותר שזכורות לי אי פעם. אפס יכולת וכישרון.
זה ממש כבר לא קדם עונה, גביע ווינר זה משחקים רשמיים ומשחקים חזק מאוד במפעל הזה, חוץ מזה מה ישתנה שבוע הבא ביורוליג ממש שאנחנו רואים עכשיו ?
גביע ווינר זה טורניר קדם עונה וכך הוא מוגדר גם רשמית באתר המנהלת.
ולא טענתי שישתנה יותר מידי, ההיפך. כתבתי שכבר אין לי חשק לראות כי סביר מאוד להניח שזה לא ישתפר יותר מידי.
26 ספטמבר 2025, 16:45
הכי צפוי בעולם. הסגל הזה יראה יותר טוב מאיך שהוא נראה היום, אבל כסגל חדש היה ברור שאנחנו קבוצה פחות טובה מירושלים ושביורוליג זה מה שנחווה עד סוף העונה
הכעס והאכזבה שאנחנו רואים עכשיו היו צריכים להופיע לפני מכירת המנויים כשמצב הקבוצה כבר היה ברור כשמש
נערך לאחרונה על ידי
שועל בתאריך 26 ספטמבר 2025, 16:46, נערך פעם אחת בסך הכל.