המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:זה רק קדם עונה, אבל ביכולת הנוכחית זו אחת מקבוצות מכבי העלובות ביותר שזכורות לי אי פעם. אפס יכולת וכישרון.
וחבר'ה פה עוד מתלוננים על השיפוט, השידור ושאר שטויות מסביב, כאילו בגלל זה הפסדנו כבר פעמיים באותו השבוע לקבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ.
העונה עוד לא התחילה וכבר אין לי חשק לראות את החבורה העלובה הזו שלובשת לצערי את מדי מכבי.
מרסר כתב:מכבי חייבת לשחרר לפחות 3 שחקנים מחר בבוקר, את דאוטין סנטוס ואמורי ולהביא חדשים, אם לא יעשו את זה העונה הזאת תהיה קטסטרופה.
מרסר כתב:עידן כתב:זה רק קדם עונה, אבל ביכולת הנוכחית זו אחת מקבוצות מכבי העלובות ביותר שזכורות לי אי פעם. אפס יכולת וכישרון.
וחבר'ה פה עוד מתלוננים על השיפוט, השידור ושאר שטויות מסביב, כאילו בגלל זה הפסדנו כבר פעמיים באותו השבוע לקבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ.
העונה עוד לא התחילה וכבר אין לי חשק לראות את החבורה העלובה הזו שלובשת לצערי את מדי מכבי.
זה ממש כבר לא קדם עונה, גביע ווינר זה משחקים רשמיים ומשחקים חזק מאוד במפעל הזה, חוץ מזה מה ישתנה שבוע הבא ביורוליג ממש שאנחנו רואים עכשיו ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, גיא, מרסר, עידן, רנדי וייט, שמוליק ו־64 אורחים