מרסר כתב:מה אתם אומרים על נרלס נואל בהנחה שהוא מעומד באמת ?
מה יש להגיד על שחקן שלא שיחק כדורסל שנתיים וחצי?
שוב שחקן שאף אחד לא יודע מה יקבלו ממנו ובאיזה כושר מגיע, שוב אין ניסיון באירופה, שוב הימור מארץ ההימורים וככל הנראה שוב תהיה פה נפילה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:מה אתם אומרים על נרלס נואל בהנחה שהוא מעומד באמת ?
Mitelka כתב:לפי האינסטגרם וכמה טוויטרים ברשת - מכבי פנתה למלאקיי פלין (בן 27, 1.85)
רכז שמשחק בבחצ'שהיר ועם עבר בנ.ב.א. בבכורה שלו ביורוקאפ לפני שלושה ימים - 24 נק', 7 ריב, 4 אס.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Mitelka כתב:לפי האינסטגרם וכמה טוויטרים ברשת - מכבי פנתה למלאקיי פלין (בן 27, 1.85)
רכז שמשחק בבחצ'שהיר ועם עבר בנ.ב.א. בבכורה שלו ביורוקאפ לפני שלושה ימים - 24 נק', 7 ריב, 4 אס.
felix_r כתב:Mitelka כתב:לפי האינסטגרם וכמה טוויטרים ברשת - מכבי פנתה למלאקיי פלין (בן 27, 1.85)
חחח... לפני מספר ימים כתבתי עליו.
הקטע הוא שגם פלין הוא לא רכז אמתי. סוג של דאוטין.
Avi1508 כתב:קלאסי מכבי להביא עוד גארד עם בייאאוט גבוה במקום רכז וסנטר
צריך אבל לומר ביושר שלעומת דאוטין שהוא לא רכז בשום פנים ואופן, אצל מלאקיי פלין אני כן חושב שהכישרון קיים
מלבד בלאט אין לקבוצה הזאת אף שחקן בעמדות הסנטר והרכז, כל השאר הם או פורוורדים או גארדים
אני מקווה שיביאו חיזוק בעיקר בשביל שלא נתבזה ולא כי אני חושב שיש לנו סיכוי להוציא משהו מהעונה הזאת
felix_r כתב:Avi1508 כתב:קלאסי מכבי להביא עוד גארד עם בייאאוט גבוה במקום רכז וסנטר
צריך אבל לומר ביושר שלעומת דאוטין שהוא לא רכז בשום פנים ואופן, אצל מלאקיי פלין אני כן חושב שהכישרון קיים
מלבד בלאט אין לקבוצה הזאת אף שחקן בעמדות הסנטר והרכז, כל השאר הם או פורוורדים או גארדים
אני מקווה שיביאו חיזוק בעיקר בשביל שלא נתבזה ולא כי אני חושב שיש לנו סיכוי להוציא משהו מהעונה הזאת
דאוטין לא כזה רע בריכוז המשחק כמו שחלק מהאנשים פה חושבים. יש לו 5.5 אסיסטים למשחק עד עכשיו (5 במשחק הראשון ו-6 בשני). מקום 12 ביורוליג. מקדים רכזים כמו: ווקאפ, סטורנסקי, דה קולו ועוד...
צריך לקחת בחשבון שהוא חדש בקבוצה ולא מכיר את השחקנים , וגם את העובדה שהתרגילים של קטש לא פשוטים, ולא כולם יודעים עדיין לאן לנוע בתרגילים האלה.
felix_r כתב:Avi1508 כתב:קלאסי מכבי להביא עוד גארד עם בייאאוט גבוה במקום רכז וסנטר
דאוטין לא כזה רע בריכוז המשחק כמו שחלק מהאנשים פה חושבים. יש לו 5.5 אסיסטים למשחק עד עכשיו (5 במשחק הראשון ו-6 בשני). מקום 12 ביורוליג. מקדים רכזים כמו: ווקאפ, סטורנסקי, דה קולו ועוד...
צריך לקחת בחשבון שהוא חדש בקבוצה ולא מכיר את השחקנים , וגם את העובדה שהתרגילים של קטש לא פשוטים, ולא כולם יודעים עדיין לאן לנוע בתרגילים האלה.
Avi1508 כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:קלאסי מכבי להביא עוד גארד עם בייאאוט גבוה במקום רכז וסנטר
סיכוי לא רע שאתה צודק
אבל אתה לא רואה אצלו מסירות מתוחכמות, ויש כאלה שייקחו את זה לחיוב כי זה מייצר פחות איבודים אבל כשאתה רואה אותו משחק הוא פחות נראה לך מנהל משחק
Avi1508 כתב:קלאסי מכבי להביא עוד גארד עם בייאאוט גבוה במקום רכז וסנטר
עידן כתב:הבעיות העיקריות כרגע הן באמת ווקר וסורקין, אבל גם זה שפשוט אין שום עומק בקבוצה.
יש שלושה שחקנים שתורמים בערך כלום (טריפונוביץ׳, דיבה, ריימן), שני שחקנים שתורמים בדיוק כלום (גור לביא, אומורי) ומתוך 9 שחקנים שנותרו, חצי עם תרומה דלה מאוד (בריסט, סנטוס, ליף, בלאט).
עם סגל של חמישה שחקנים ובלי ספסל נורמלי אי אפשר להצליח ביורוליג לאורך זמן, גם אם ווקר וסורקין ישתפרו משמעותית.
Gevaudan כתב:עידן כתב:הבעיות העיקריות כרגע הן באמת ווקר וסורקין, אבל גם זה שפשוט אין שום עומק בקבוצה.
יש שלושה שחקנים שתורמים בערך כלום (טריפונוביץ׳, דיבה, ריימן), שני שחקנים שתורמים בדיוק כלום (גור לביא, אומורי) ומתוך 9 שחקנים שנותרו, חצי עם תרומה דלה מאוד (בריסט, סנטוס, ליף, בלאט).
עם סגל של חמישה שחקנים ובלי ספסל נורמלי אי אפשר להצליח ביורוליג לאורך זמן, גם אם ווקר וסורקין ישתפרו משמעותית.
אני פחות מודאג מווקר ורומן. ברגע שיתחמו את הדקות של רומן ל10-12 דק' ולדברים הספציפיים שהוא יודע לעשות, וייצרו בשביל ווקר כך שלא יכפה התקפות על עצמו (ובדקות הבודדות בהן זה קרה מול פריז, הוא נראה לא רע בכלל), הם יראו טוב בהרבה.
פשוט צריך מישהו שיפתח את המשחק במקום בלאט, ואותו בלאט יגבה מהספסל ל-10-12 דק' בהתאמה של לובים ופיק אנד רול.
השני שחקנים האלה שמכבי משוועת להם יכולים לעשות קסמים בהשוואה לאיך שהקבוצה נראית כרגע.
זה לא יבטיח כלום, וקרוב לוודאי שלא יספיק, אבל לפחות נוכל להיראות כמו קבוצת כדורסל עם סגנון תחרותי כלשהו.
פורסם על ידי גורמים עלומים בטוויטר ואינסטגרם.עידן כתב:
כן כבר פורסם פה בהודעה בתחילת העמוד הזה.
גם משום מה כתוב בכתבה ב-ynet כמה פעמים שהוא בן 25, אבל הוא בן 27.
שמואל1 כתב:פורסם על ידי גורמים עלומים בטוויטר ואינסטגרם.עידן כתב:
עכשיו זה מגיע ממקור רשמי.
שמואל1 כתב:פורסם על ידי גורמים עלומים בטוויטר ואינסטגרם.עידן כתב:
עכשיו זה מגיע ממקור רשמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים