פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
06 אוקטובר 2025, 14:34
ארנה 8888, סופיה, בולגריה.
יום רביעי 8.10, 21:05, ערוץ הספורט.
סגל השחקנים ועלות חוזים לעונה לפי פרסומים:
מכבי ת"א:
לוני ווקר - 2.2M
ג'יילן הורד - 1.1M
טי ג'יי ליף - 900K
רומן סורקין - 900K
אושיי בירסט - 850K
ג'ף דאוטין ג'וניור - 850K
תמיר בלאט - 700K
ג'ונדי דיברתלומאו - 650K
מריוס סנטוס - 600K
ג'יימי קלארק - 400K
גור לביא - 400K
אורוש טריפנוביץ' - 250K
וויל ריימן - 225K
קליפורד אומורי - 150K
סה"כ עלות סגל: 10.175M
הפועל ת"א:
ואסילה מיצ'יץ' - 6M
אלייז'ה בראיינט - 2.6M
ג'ונתן מוטלי - 2.2M
דן אוטורו - 2.2M
ברונו קאבולקו - 1.5M
אנטוני בלייקני - 1.4M
ים מדר - 1.3M
קולין מלקולם - 1.1M
כריס ג'ונס - 1.1M
תומר גינת - 1M
איש ווינרייט - 750K
טאי אודיאטה - 750K
טיילר אניס - 600K
גיא פלטין - 350K
בר טימור - 300K
יפתח זיו - 300K
איתי שגב - 250K
עוז בלייזר - 150K
סנדי כהן - 150K
סה"כ עלות סגל: 24M
06 אוקטובר 2025, 16:37
מפגש קצוות בין הראשונה בטבלה לבין מקום 19
06 אוקטובר 2025, 16:44
מעבר לפערים בתקציב הפועל בנויה כמו קבוצת כדורסל רצינית ומכבי פשוט בנויה רע, גם בתקציב כמו של מכבי היה אפשר להרכיב סגל יותר טוב ממה שיש היום, לכן אני לא רואה את מכבי עושה משהו במשחק הזה.
06 אוקטובר 2025, 17:03
הקבוצה הטובה ביותר ביורוליג נגד בקבוצה הגרועה ביותר ביורוליג. נחשו מי זו מי
07 אוקטובר 2025, 21:05
תבוסה קל
07 אוקטובר 2025, 21:53
שכחתי לרגע מכמות השחקנים שלהם ועד שלא צירפת טבלה לא היה לי מושג שהם שם.
מדהים שהסנטר המאתיים שלהם, האודיסיאה הזה, זה שחקן שהייתי לוקח ביום רגיל כסנטר ראשון פה.
מזכיר מאוד את ההבדלים שהיו בינינו ובין הגדולות של אז, ששחקני הטייר C שלהם שווים ברמתם (או טובים יותר) מאלו הפותחים שלנו על הנייר.
07 אוקטובר 2025, 22:10
Gevaudan כתב:שכחתי לרגע מכמות השחקנים שלהם ועד שלא צירפת טבלה לא היה לי מושג שהם שם.
מדהים שהסנטר המאתיים שלהם, האודיסיאה הזה, זה שחקן שהייתי לוקח ביום רגיל כסנטר ראשון פה.
מזכיר מאוד את ההבדלים שהיו בינינו ובין הגדולות של אז, ששחקני הטייר C שלהם שווים ברמתם (או טובים יותר) מאלו הפותחים שלנו על הנייר.
להם יש סגל בלתי נגמר ולנו יש סגל שנגמר אחרי החמישייה בערך, כשהמחליפים זה שחקנים כמו ריימן (לא שחקן ברמת יורוליג) וג'ונדי (שהשיא כבר מזמן מאחוריו).
07 אוקטובר 2025, 23:14
עידן כתב:Gevaudan כתב:שכחתי לרגע מכמות השחקנים שלהם ועד שלא צירפת טבלה לא היה לי מושג שהם שם.
להם יש סגל בלתי נגמר ולנו יש סגל שנגמר אחרי החמישייה בערך, כשהמחליפים זה שחקנים כמו ריימן (לא שחקן ברמת יורוליג) וג'ונדי (שהשיא כבר מזמן מאחוריו).
למזלנו, יש כמות מוגבלת של שחקנים שמותר לרשום למשחק אחד
07 אוקטובר 2025, 23:22
מה עם מדר? ישחק?
07 אוקטובר 2025, 23:51
הזוי שהמשחק לא בארץ ..
שתי הקבוצות משחקות בארץ , אין שום סיבה שהמשחק הספציפי הזה לא יהיה בארץ.
07 אוקטובר 2025, 23:52
שמואל1 כתב:הקבוצה הטובה ביותר ביורוליג נגד בקבוצה הגרועה ביותר ביורוליג. נחשו מי זו מי
מכבי היא אולי הקבוצה הגרועה ביורוליג , בנו קבוצה מזעזעת .
הפועל היא ממש אבל ממש לא הקבוצה הכי טובה ביורוליג , אפילו לא בצחוק.
08 אוקטובר 2025, 00:15
יצא לי לראות את כל משחקי היורוליג נכון למחזור 2, וכרגע (וברור שזה לא אומר יותר מדי) היא וז'לגיריס נראות הכי משכנעות.
זה לא רק עומק ואיכות שחקנים, הקבוצה שלהם מאוד מחוברת ביחס לשלב הזה של העונה. יש תרגילים ויש ערימות של הרכבים שונים לסיטואציות מתחלפות.
רק נזכיר שהשלישיה של ז'לגיריס (עם מוזס רייט, וויליאמס-גוס ומאודו לו) חתמו בשלב די מוקדם של הפרי-סיזן. זו דוגמה לאיך בונים קבוצה.
08 אוקטובר 2025, 00:22
Gevaudan כתב:יצא לי לראות את כל משחקי היורוליג נכון למחזור 2, וכרגע (וברור שזה לא אומר יותר מדי) היא וז'לגיריס נראות הכי משכנעות.
זה לא רק עומק ואיכות שחקנים, הקבוצה שלהם מאוד מחוברת ביחס לשלב הזה של העונה. יש תרגילים ויש ערימות של הרכבים שונים לסיטואציות מתחלפות.
רק נזכיר שהשלישיה של ז'לגיריס (עם מוזס רייט, וויליאמס-גוס ומאודו לו) חתמו בשלב די מוקדם של הפרי-סיזן. זו דוגמה לאיך בונים קבוצה.
גם ולנסיה נראית טוב מאוד
08 אוקטובר 2025, 09:28
בהפועל ת"א יעדרו: עוז בלייזר, איתי שגב, יפתח זיו, סנדי כהן, ים מדר וברונו קבוקלו, דן אוטורו וג'ונתן מוטלי בספק למשחק .
08 אוקטובר 2025, 09:36
felix_r כתב:מה עם מדר? ישחק?
לא, עדיין מחלים מהניתוח ממה שראיתי
08 אוקטובר 2025, 10:12
בספק אם אני אפתח את הטלוויזיה ואצפה בהשפלה הזאתי
לא קרה לי המון זמן.
סבל.
08 אוקטובר 2025, 13:35
מדהים שהגענו למצב שיש דרבי ביורוליג, ועוד שאנחנו מגיעים אליו כאנדרדוגים מובהקים עם ציפיה ל-20 הפרש לפחות
08 אוקטובר 2025, 14:10
A.Parker כתב:מדהים שהגענו למצב שיש דרבי ביורוליג, ועוד שאנחנו מגיעים אליו כאנדרדוגים מובהקים עם ציפיה ל-20 הפרש לפחות
הכל לטובה. אם לקבל בראש מול הפועל מול כל העולם יגרום לחבורת הזחוחים לזוז - דיינו.
08 אוקטובר 2025, 14:13
גיא כתב:A.Parker כתב:מדהים שהגענו למצב שיש דרבי ביורוליג, ועוד שאנחנו מגיעים אליו כאנדרדוגים מובהקים עם ציפיה ל-20 הפרש לפחות
הכל לטובה. אם לקבל בראש מול הפועל מול כל העולם יגרום לחבורת הזחוחים לזוז - דיינו.
שום דבר לא יגרום להם ללכת מלבד מחאת אוהדים אפקטיבית. ושם כאמור יש לא מעט אנשים טיפשים.
08 אוקטובר 2025, 14:20
זה פשוט לא כוחות ולא אותה רמה של שחקנים.
בעיניי אין פה בכלל מקום להשוואה, וכל ניסיון של לעורר ציפיה כלשהי ממכבי במשחק הזה הוא לא הגיוני.
הפערים באים לידי ביטוי בטבלת השכר היפה שהדבקתם בראש הפוסט, אשר מציגה שמדובר בשני קצוות שונים של הסקאלה, ונמשך עם תצוגות המשחקים האחרונים של שתי הקבוצות ביורוליג.
האוהדים עם מצב רוח בשפל, קטש עם ראיון קדם משחק מציג סוף סוף את האמת בפנים, ורק ההנהלה בשקט המופתי שלה
אני חושב שיש להם איזו החתמה הזויה בקנה לרגע בו יחוו השפלה במשחק הערב, כדי שתיהיה להם כותרת יפה לנסות להשתיק את תלונות האוהדים..