המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Gevaudan כתב:שכחתי לרגע מכמות השחקנים שלהם ועד שלא צירפת טבלה לא היה לי מושג שהם שם.
מדהים שהסנטר המאתיים שלהם, האודיסיאה הזה, זה שחקן שהייתי לוקח ביום רגיל כסנטר ראשון פה.
מזכיר מאוד את ההבדלים שהיו בינינו ובין הגדולות של אז, ששחקני הטייר C שלהם שווים ברמתם (או טובים יותר) מאלו הפותחים שלנו על הנייר.
עידן כתב:Gevaudan כתב:שכחתי לרגע מכמות השחקנים שלהם ועד שלא צירפת טבלה לא היה לי מושג שהם שם.
מדהים שהסנטר המאתיים שלהם, האודיסיאה הזה, זה שחקן שהייתי לוקח ביום רגיל כסנטר ראשון פה.
מזכיר מאוד את ההבדלים שהיו בינינו ובין הגדולות של אז, ששחקני הטייר C שלהם שווים ברמתם (או טובים יותר) מאלו הפותחים שלנו על הנייר.
להם יש סגל בלתי נגמר ולנו יש סגל שנגמר אחרי החמישייה בערך, כשהמחליפים זה שחקנים כמו ריימן (לא שחקן ברמת יורוליג) וג'ונדי (שהשיא כבר מזמן מאחוריו).
שמואל1 כתב:הקבוצה הטובה ביותר ביורוליג נגד בקבוצה הגרועה ביותר ביורוליג. נחשו מי זו מי
Gevaudan כתב:יצא לי לראות את כל משחקי היורוליג נכון למחזור 2, וכרגע (וברור שזה לא אומר יותר מדי) היא וז'לגיריס נראות הכי משכנעות.
זה לא רק עומק ואיכות שחקנים, הקבוצה שלהם מאוד מחוברת ביחס לשלב הזה של העונה. יש תרגילים ויש ערימות של הרכבים שונים לסיטואציות מתחלפות.
רק נזכיר שהשלישיה של ז'לגיריס (עם מוזס רייט, וויליאמס-גוס ומאודו לו) חתמו בשלב די מוקדם של הפרי-סיזן. זו דוגמה לאיך בונים קבוצה.
felix_r כתב:מה עם מדר? ישחק?
A.Parker כתב:מדהים שהגענו למצב שיש דרבי ביורוליג, ועוד שאנחנו מגיעים אליו כאנדרדוגים מובהקים עם ציפיה ל-20 הפרש לפחות
גיא כתב:A.Parker כתב:מדהים שהגענו למצב שיש דרבי ביורוליג, ועוד שאנחנו מגיעים אליו כאנדרדוגים מובהקים עם ציפיה ל-20 הפרש לפחות
הכל לטובה. אם לקבל בראש מול הפועל מול כל העולם יגרום לחבורת הזחוחים לזוז - דיינו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], itai7, מרסר, עידן ו־35 אורחים