המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:הבנתי שאמרו בתחנת רדיו שחתם סנטר..
אני לא יודע איזה תחנה ואיזה סנטר
מתי?למה?כמה?מי?
מתי? לפני כמה דקות
למה? לא יודע
כמה? גם לא יודע
מי? כבר אמרתי שאני לא יודע
עריכה: 100FM, אבל זה מישהו שלא מבין עניין אז הייתי לוקח בעירבון מוגבל..
misha כתב:איך שהמצב נראה כרגע אחרי סאגת הלפרין (ואם מניחים שלא יהיו יותר מ7 זרים), עדיף ללכת על עוד 2 גארדים זרים ולוותר על סנטר שלישי זר. זא"מ מביאים איזה ישראלי סטייל רות'בארט כגבוה חמישי בעיקר בשביל קופליג ואז או שמשאירים את ג'יימס כסנטר שני או שמוכרים את ג'יימס (נראה שיש מספיק מחזרים) ומביאים סנטר בכיר במקומו. לא אידאלי, אבל עדיף לחזק את הקו האחורי כי אני ממש לא רוצה לראות את רוט כרכז מחליף ביורוליג.
החציל האצטקי כתב:גם הוא לא ישחק אצלנו.
http://www.euroleague.net/news/i/98804/180
misha כתב:איך שהמצב נראה כרגע אחרי סאגת הלפרין (ואם מניחים שלא יהיו יותר מ7 זרים), עדיף ללכת על עוד 2 גארדים זרים ולוותר על סנטר שלישי זר. זא"מ מביאים איזה ישראלי סטייל רות'בארט כגבוה חמישי בעיקר בשביל קופליג ואז או שמשאירים את ג'יימס כסנטר שני או שמוכרים את ג'יימס (נראה שיש מספיק מחזרים) ומביאים סנטר בכיר במקומו. לא אידאלי, אבל עדיף לחזק את הקו האחורי כי אני ממש לא רוצה לראות את רוט כרכז מחליף ביורוליג.
קודי כתב:החציל האצטקי כתב:גם הוא לא ישחק אצלנו.
ברור שגם הוא לא ישחק כאן, בדיוק כמו כל סנטר נורמלי אחר שמכבי תציע לו סכומים מגוחכים. לא ויוקאס, לא טומיץ, לא מאריץ וגם לא פרוביץ.
gandya כתב:misha כתב:איך שהמצב נראה כרגע אחרי סאגת הלפרין (ואם מניחים שלא יהיו יותר מ7 זרים), עדיף ללכת על עוד 2 גארדים זרים ולוותר על סנטר שלישי זר. זא"מ מביאים איזה ישראלי סטייל רות'בארט כגבוה חמישי בעיקר בשביל קופליג ואז או שמשאירים את ג'יימס כסנטר שני או שמוכרים את ג'יימס (נראה שיש מספיק מחזרים) ומביאים סנטר בכיר במקומו. לא אידאלי, אבל עדיף לחזק את הקו האחורי כי אני ממש לא רוצה לראות את רוט כרכז מחליף ביורוליג.
מאוחר מדי, אתה התנגדת(אם אני לא טועה) לטיוס, עכשיו את רוצה את רות'בארט מי? אני בשום אופן לא רואה את גיימס כסנטר לצד שמרדיני, תסלח לי זה פשוט בדיחה של קו קדמי, לא הייתי מתנגד לראות כאן את קצ'ן לצד גורדון. במקרה הגרוע רוט יכול להיות רכז מחליף בדיוק כמו שטל עשה זאת לפני שנתיים. אם אחד משני גארדים יפצע, אכן יהיה רע מאוד, אבל זה מה יש.
אני המלצתי מזמן להפטר מגיימס, ולהחתים את טיוס, כי היה אסור בסום פנים ואופן לשמוך על הלפרין.
yzafrir כתב:מישה , אני מסכים איתך
סנטר טוב וגרגמל יכולים להספיק , מקסימום שמים גם את זלמנסון שירביץ קצת כמו שאיציק כהן עשה בזמנו...(אגב איציק כהן , הבנתי שהוא מליונר היום מהייטק , יש מצב לקאמבק ??)
לגבי גורדון , לא ברור לי למה שחקן שהצליח בקבוצה פח (ציבונה ) ונכשל בענק בצסק"א הוא טוב בהרבה משחקן שהצליח מאוד במכבי גם במישור הקבוצתי וגם האישי ??
בכל מקרה אם העלות של גורדון זה מליון דולר אז אני מעדיף להביא גם את קיצ'ן וגם את פרקינס יחד במקומו .
בכל מקרה אם כן יחליטו להחתימו עדיין צריך גארד נוסף ולדעתי קי'צ'ן שממש מפתיע אותי בהניהול המשחק שלו בליגת הקיץ יכול להתאים...גם מבחינת מחיר...
ankram כתב:קודי כתב:החציל האצטקי כתב:גם הוא לא ישחק אצלנו.
ברור שגם הוא לא ישחק כאן, בדיוק כמו כל סנטר נורמלי אחר שמכבי תציע לו סכומים מגוחכים. לא ויוקאס, לא טומיץ, לא מאריץ וגם לא פרוביץ.
אתה יודע מה עוד ברור?
שאוניקס לא תתמודד על כלום ושום דבר , ומכבי יהיו חזק בתמונת ה פיינל פור , כמו בכל שנה למעט שנת ארויו.
LIAV10 כתב:למה מכבי לא הולכים חכם?
קיצ'ן על חוזה ל-5 שנים, שנתיים השאלה בסיינה שרוצים אותו, מאצ'באן ועוד חצי מליון דולר תמורת בו מקאלב..
וכאמור עוד שנתיים נקבל שחקן טוב כי מי חוץ ממכבי מתמחה בגידול גארדים אמריקאים אם לא סיינה?
LIAV10 כתב:למה מכבי לא הולכים חכם?
קיצ'ן על חוזה ל-5 שנים, שנתיים השאלה בסיינה שרוצים אותו, מאצ'באן ועוד חצי מליון דולר תמורת בו מקאלב..
וכאמור עוד שנתיים נקבל שחקן טוב כי מי חוץ ממכבי מתמחה בגידול גארדים אמריקאים אם לא סיינה?
gandya כתב:LIAV10 כתב:למה מכבי לא הולכים חכם?
LOL, למה שסיינה לא תרכוש את קיצן בעצמה, אם היא ממש רוצה אותו? למה היא צריכה את התווך של מכבי?
בנתיים מקאלב, וגם אנדרסון בסיינה, נכון שהיה להם רצון לעשות קופה, אבל ממש לא בכל מחיר. די מספיק, אני חושב שכולם כבר ירדו באופן סופי ממקאלב כאן, עושה רושם שאתה עדיין היחיד שחולם..
Mta_atic כתב:jol9 כתב:Mta_atic כתב:גורדון למכבי בכמיליון דולר לעונה - אני לא רוצה לחשוב מה זה בדיוק אומר על הסנטר שמכבי תביא לכאן (אם בכלל)...
אישית, אני לא חושב שגורדון שווה מליון דולר למכבי. הוא בחור צעיר, וטרם הוכיח שהוא שווה משהו בקבוצת טופ יורוליג (הצליח עם ציבונה, כמו הרבה גאנרים אחרים,
וכשל לחלוטין עם צסקא לפני שנתיים ובשנה האחרונה לא ממש היה פקטור).
זה שחקן קלאסי של 500-600K בשביל מכבי, לא יותר.
יוני, הבעיה היא ששחקנים לא מקבלים משכורת ע"פ התעריפון של מכבי.
הכל הולך לפי ההצעות שיש להם בחוץ וגורדון הוא שחקן שבקלות יכול לקבל את המיליון דולר לעונה.
בסיטואציה שנוצרה עדיף כבר לשים את הכסף הגדול על סנטר דומיננטי ולהמר מעט בקו האחורי. זו דעתי לפחות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים