מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי זרובבל » 17 יולי 2012, 14:19

ממתי יש תוכנית ספורט ברדיוס?
זרובבל

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2012, 14:21

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:הבנתי שאמרו בתחנת רדיו שחתם סנטר..
אני לא יודע איזה תחנה ואיזה סנטר :)

מתי?למה?כמה?מי?

מתי? לפני כמה דקות
למה? לא יודע
כמה? גם לא יודע
מי? כבר אמרתי שאני לא יודע

:bigsmile3

עריכה: 100FM, אבל זה מישהו שלא מבין עניין אז הייתי לוקח בעירבון מוגבל..

מה הוא אמר?
"סנטר חתם במכבי"?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יולי 2012, 14:23

זרובבל כתב:ממתי יש תוכנית ספורט ברדיוס?

עזבו, זה כנראה לא נכון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 17 יולי 2012, 14:37

איך שהמצב נראה כרגע אחרי סאגת הלפרין (ואם מניחים שלא יהיו יותר מ7 זרים), עדיף ללכת על עוד 2 גארדים זרים ולוותר על סנטר שלישי זר. זא"מ מביאים איזה ישראלי סטייל רות'בארט כגבוה חמישי בעיקר בשביל קופליג ואז או שמשאירים את ג'יימס כסנטר שני או שמוכרים את ג'יימס (נראה שיש מספיק מחזרים) ומביאים סנטר בכיר במקומו. לא אידאלי, אבל עדיף לחזק את הקו האחורי כי אני ממש לא רוצה לראות את רוט כרכז מחליף ביורוליג.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי gandya » 17 יולי 2012, 14:46

misha כתב:איך שהמצב נראה כרגע אחרי סאגת הלפרין (ואם מניחים שלא יהיו יותר מ7 זרים), עדיף ללכת על עוד 2 גארדים זרים ולוותר על סנטר שלישי זר. זא"מ מביאים איזה ישראלי סטייל רות'בארט כגבוה חמישי בעיקר בשביל קופליג ואז או שמשאירים את ג'יימס כסנטר שני או שמוכרים את ג'יימס (נראה שיש מספיק מחזרים) ומביאים סנטר בכיר במקומו. לא אידאלי, אבל עדיף לחזק את הקו האחורי כי אני ממש לא רוצה לראות את רוט כרכז מחליף ביורוליג.

מאוחר מדי, אתה התנגדת(אם אני לא טועה) לטיוס, עכשיו את רוצה את רות'בארט מי? אני בשום אופן לא רואה את גיימס כסנטר לצד שמרדיני, תסלח לי זה פשוט בדיחה של קו קדמי, לא הייתי מתנגד לראות כאן את קצ'ן לצד גורדון. במקרה הגרוע רוט יכול להיות רכז מחליף בדיוק כמו שטל עשה זאת לפני שנתיים. אם אחד משני גארדים יפצע, אכן יהיה רע מאוד, אבל זה מה יש.
אני המלצתי מזמן להפטר מגיימס, ולהחתים את טיוס, כי היה אסור בסום פנים ואופן לשמוך על הלפרין.
gandya

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 יולי 2012, 14:48

גם הוא לא ישחק אצלנו.
http://www.euroleague.net/news/i/98804/180
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 17 יולי 2012, 14:51

החציל האצטקי כתב:גם הוא לא ישחק אצלנו.

ברור שגם הוא לא ישחק כאן, בדיוק כמו כל סנטר נורמלי אחר שמכבי תציע לו סכומים מגוחכים. לא ויוקאס, לא טומיץ, לא מאריץ וגם לא פרוביץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי gandya » 17 יולי 2012, 14:51

אני די משוכנע שהיום מחר נשמע על החתמת מאריץ(לא יודע למה, סתם הרגשה), לא יודע אם זה טוב..
gandya

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2012, 14:51

ימח שמם של הרוסים האלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 17 יולי 2012, 14:51

misha כתב:איך שהמצב נראה כרגע אחרי סאגת הלפרין (ואם מניחים שלא יהיו יותר מ7 זרים), עדיף ללכת על עוד 2 גארדים זרים ולוותר על סנטר שלישי זר. זא"מ מביאים איזה ישראלי סטייל רות'בארט כגבוה חמישי בעיקר בשביל קופליג ואז או שמשאירים את ג'יימס כסנטר שני או שמוכרים את ג'יימס (נראה שיש מספיק מחזרים) ומביאים סנטר בכיר במקומו. לא אידאלי, אבל עדיף לחזק את הקו האחורי כי אני ממש לא רוצה לראות את רוט כרכז מחליף ביורוליג.

אכן.
גורדון (על תקן מיליון דולר בייבי) וקיצ'ן (על תקן הג'וקר בקופסה).
מג'יימס, מצ'באן, אוחיון ולנגפורד לקושש את הביי-אאוטס, ולנסות להביא סנטר של מיליון דולר בייבי2.
לא כ"כ ריאלי, אבל פראן ואסקז היה הליהוק המושלם.
argof

הודעהעל ידי ankram » 17 יולי 2012, 14:55

קודי כתב:

ברור שגם הוא לא ישחק כאן, בדיוק כמו כל סנטר נורמלי אחר שמכבי תציע לו סכומים מגוחכים. לא ויוקאס, לא טומיץ, לא מאריץ וגם לא פרוביץ.

אתה יודע מה עוד ברור?
שאוניקס לא תתמודד על כלום ושום דבר , ומכבי יהיו חזק בתמונת ה פיינל פור , כמו בכל שנה למעט שנת ארויו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי misha » 17 יולי 2012, 15:09

gandya כתב:

מאוחר מדי, אתה התנגדת(אם אני לא טועה) לטיוס, עכשיו את רוצה את רות'בארט מי? אני בשום אופן לא רואה את גיימס כסנטר לצד שמרדיני, תסלח לי זה פשוט בדיחה של קו קדמי, לא הייתי מתנגד לראות כאן את קצ'ן לצד גורדון. במקרה הגרוע רוט יכול להיות רכז מחליף בדיוק כמו שטל עשה זאת לפני שנתיים. אם אחד משני גארדים יפצע, אכן יהיה רע מאוד, אבל זה מה יש.
אני המלצתי מזמן להפטר מגיימס, ולהחתים את טיוס, כי היה אסור בסום פנים ואופן לשמוך על הלפרין.

אתה טועה (עדיף לבדוק קודם לפני הכתיבה). אמרתי בת'רד שאתה פתחת על ג'יימס שעדיף לנו סנטר שלישי זול ועוד ישראלי כמו טיוס מאשר להשאיר את ג'יימס כסנטר שלישי.
שום דבר לא מאוחר, גם רות'בארט בתור סנטר שלישי יספיק לליגה. אמרתי או ג'יימס כסנטר שני או אופציה עדיפה יותר למכור את ג'יימס ולהביא סנטר בכיר יותר. סנטר טוב + גרגמל יסגרו טוב את עמדה 5 ואז נוכל להביא עוד זר לקו האחורי, לשם הוא נחוץ יותר כרגע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יולי 2012, 15:21

מישה , אני מסכים איתך
סנטר טוב וגרגמל יכולים להספיק , מקסימום שמים גם את זלמנסון שירביץ קצת כמו שאיציק כהן עשה בזמנו...(אגב איציק כהן , הבנתי שהוא מליונר היום מהייטק , יש מצב לקאמבק ??)

לגבי גורדון , לא ברור לי למה שחקן שהצליח בקבוצה פח (ציבונה ) ונכשל בענק בצסק"א הוא טוב בהרבה משחקן שהצליח מאוד במכבי גם במישור הקבוצתי וגם האישי ??

בכל מקרה אם העלות של גורדון זה מליון דולר אז אני מעדיף להביא גם את קיצ'ן וגם את פרקינס יחד במקומו .
בכל מקרה אם כן יחליטו להחתימו עדיין צריך גארד נוסף ולדעתי קי'צ'ן שממש מפתיע אותי בהניהול המשחק שלו בליגת הקיץ יכול להתאים...גם מבחינת מחיר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 17 יולי 2012, 15:25

yzafrir כתב:מישה , אני מסכים איתך
סנטר טוב וגרגמל יכולים להספיק , מקסימום שמים גם את זלמנסון שירביץ קצת כמו שאיציק כהן עשה בזמנו...(אגב איציק כהן , הבנתי שהוא מליונר היום מהייטק , יש מצב לקאמבק ??)

לגבי גורדון , לא ברור לי למה שחקן שהצליח בקבוצה פח (ציבונה ) ונכשל בענק בצסק"א הוא טוב בהרבה משחקן שהצליח מאוד במכבי גם במישור הקבוצתי וגם האישי ??

בכל מקרה אם העלות של גורדון זה מליון דולר אז אני מעדיף להביא גם את קיצ'ן וגם את פרקינס יחד במקומו .
בכל מקרה אם כן יחליטו להחתימו עדיין צריך גארד נוסף ולדעתי קי'צ'ן שממש מפתיע אותי בהניהול המשחק שלו בליגת הקיץ יכול להתאים...גם מבחינת מחיר...

תשובה מאוד פשוטה, פארגו היה נכשל בצסק"א בסבירות של 99%, בידיוק כמו שנכשל גורדון.
קיצ'ן אכן מתאים במחיר, אבל יש עוד אבים ולא פחות מוכשרים ממנו שמסתובבים כרגע בליגת הקייץ(גם לא יותר יקרים), הבעיה איתו, ואיתם זה ה7 זרים של מכבי.
gandya

הודעהעל ידי קודי » 17 יולי 2012, 15:30

ankram כתב:
קודי כתב:

אתה יודע מה עוד ברור?
שאוניקס לא תתמודד על כלום ושום דבר , ומכבי יהיו חזק בתמונת ה פיינל פור , כמו בכל שנה למעט שנת ארויו.

למה? בגלל ששחקני מכבי לובשים חולצות צהובות? גם אם תאסוף חבורת ילדים מהרחוב ותלביש אותם בחולצות מכבי הם יעלו לפיינל פור?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יולי 2012, 15:34

למה מכבי לא הולכים חכם?
קיצ'ן על חוזה ל-5 שנים, שנתיים השאלה בסיינה שרוצים אותו, מאצ'באן ועוד מתאיים אלף דולר תמורת בו מקאלב..
וכאמור עוד שנתיים נקבל שחקן טוב כי מי חוץ ממכבי מתמחה בגידול גארדים אמריקאים אם לא סיינה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי argof » 17 יולי 2012, 15:37

LIAV10 כתב:למה מכבי לא הולכים חכם?
קיצ'ן על חוזה ל-5 שנים, שנתיים השאלה בסיינה שרוצים אותו, מאצ'באן ועוד חצי מליון דולר תמורת בו מקאלב..
וכאמור עוד שנתיים נקבל שחקן טוב כי מי חוץ ממכבי מתמחה בגידול גארדים אמריקאים אם לא סיינה?

אכן. אם היו חושבים יצירתי, אפשר היה אפילו את אוחיון ומצ'באן להעביר כנגד מק'אלב.
זה היה חוסך לאוחיון את הבוררות, את הבייאאוט המוגדל שיחטוף, נותן לו במת יורוליג, ומחליף לו את ערבות רוסיה בנופי טוסקנה.
לא חושבים מחוץ לקופסה במכבי.
argof

הודעהעל ידי gandya » 17 יולי 2012, 15:39

קיצ'ן על חוזה ל-5 שנים, שנתיים השאלה בסיינה שרוצים אותו, מאצ'באן ועוד חצי מליון דולר תמורת בו מקאלב..

LOL, למה שסיינה לא תרכוש את קיצן בעצמה, אם היא ממש רוצה אותו? למה היא צריכה את התווך של מכבי?
בנתיים מקאלב, וגם אנדרסון בסיינה, נכון שהיה להם רצון לעשות קופה, אבל ממש לא בכל מחיר. די מספיק, אני חושב שכולם כבר ירדו באופן סופי ממקאלב כאן, עושה רושם שאתה עדיין היחיד שחולם.. :)
gandya

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יולי 2012, 15:55

gandya כתב:

LOL, למה שסיינה לא תרכוש את קיצן בעצמה, אם היא ממש רוצה אותו? למה היא צריכה את התווך של מכבי?
בנתיים מקאלב, וגם אנדרסון בסיינה, נכון שהיה להם רצון לעשות קופה, אבל ממש לא בכל מחיר. די מספיק, אני חושב שכולם כבר ירדו באופן סופי ממקאלב כאן, עושה רושם שאתה עדיין היחיד שחולם.. :)

כדי לקבל את מאצ'באן, לא להכנס עם מכבי ל"מלחמה" על קיצ'ן כי הם לא ינצחו וכדי להפתר מהחוזה של מקאלב..

וכן, אני באמת היחיד שחולם עדיין עליו, יודע שאין שום סיכוי שיבוא, אבל חולם :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 16:35

Mta_atic כתב:
jol9 כתב:
Mta_atic כתב:גורדון למכבי בכמיליון דולר לעונה - אני לא רוצה לחשוב מה זה בדיוק אומר על הסנטר שמכבי תביא לכאן (אם בכלל)...

אישית, אני לא חושב שגורדון שווה מליון דולר למכבי. הוא בחור צעיר, וטרם הוכיח שהוא שווה משהו בקבוצת טופ יורוליג (הצליח עם ציבונה, כמו הרבה גאנרים אחרים,
וכשל לחלוטין עם צסקא לפני שנתיים ובשנה האחרונה לא ממש היה פקטור).

זה שחקן קלאסי של 500-600K בשביל מכבי, לא יותר.

יוני, הבעיה היא ששחקנים לא מקבלים משכורת ע"פ התעריפון של מכבי.
הכל הולך לפי ההצעות שיש להם בחוץ וגורדון הוא שחקן שבקלות יכול לקבל את המיליון דולר לעונה.
בסיטואציה שנוצרה עדיף כבר לשים את הכסף הגדול על סנטר דומיננטי ולהמר מעט בקו האחורי. זו דעתי לפחות.

OK, אז אין טעם להביא אותו.
מבחינתי יש איזשהו קו דמיוני שצריך לשרטט, שבו שחקנים שהם מעל הקו, אפשר וצריך להתאמץ ולהשקיע כסף בשביל לנסות ולהביא אותם, ואלה שמתחת לקו, עדיף לוותר
(או להביא אותם בעבור סכום שהוא הגיוני למכבי) ולחפש שחקן אחר או להמר.

גורדון הוא כזה שחקן. בוודאי לא שווה מליון דולר, כשלאנגפורד, שחקן טוב ומוכח בהרבה, הרוויח בעונה הקודמת 800K.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים