felix_r כתב:בארסה אלופה
וזה שייך למפללפונים כי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:בארסה אלופה
בעל זבוב כתב:felix_r כתב:בארסה אלופה
וזה שייך למפללפונים כי?
בעל זבוב כתב:felix_r כתב:בארסה אלופה
וזה שייך למפללפונים כי?
jol9 כתב:בעל זבוב כתב:felix_r כתב:בארסה אלופה
וזה שייך למפללפונים כי?
כי אגיאר הודיע ברגע הזה שהוא דיבר עם נבארו וסגר את העברתו להפועל מגדל. יהיה לא פשוט, או כדברי שמואל - הם הולכים להיות קבוצת הגנה אדירה.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.
אליהו שיחק יותר מהלפרין ביורוליג , הלפרין שיחק יותר מאליהו בליגה. פלוס, אליהו היה משמעותי במאני טיים בסדרת הגמר, וקאחה ממש לא רצתה לשחרר אותו, בזמן שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס (אם בכלל) תתאמץ בשביל הלפרין שלא הציג משהו מיוחד לאחרונה.
כל מה שאני אומר הוא שבוא ניקח הודעות מפורומים בפרופורציות נכונות ולא נעשה מהן יותר מדי. כל אחד יכול לזרוק ספקולציות לאוויר.
אם אתה חושב שקאחה לא רצתה לשחרר אותו אתה חי באשליות..
קאחה הייתה בבעיה תקציבית ובבעיית זרים,היא הייתה חייבת לשחרר את אליהו,היא פשוט רצתה להרוויח עליו כסף אז הם כביכול לא רצו לשחרר אותו![]()
ובדיוק,אליהו שיחק יותר מהלפרין ועדיין הוא לא שיחק בכלל(עד הפלייאוף הספרדי)ועדיין העדיף לחזור,כי הוא לא שיחק,כי הוא לא הסתדר עם איבנוביץ',כי הוא מפונק ומעדיף להיות קרוב לבית..הוא עדיין ויתר על כסף בשביל לשחק יותר ולהיות משמעותי יותר בקבוצה..מהלפרין אני לא מצפה למהלך כזה,כי כל הקריירה הוא הוכיח שהוא לא בן אדם כזה,ושוב,זה לגיטימי
חנו'ש כתב:נבארו??
למה ללכת בקטן? בשל השביתה הצפויה בנ.ב.א הוא הולך להביא את קובי, לברון ודירק נוביצקי ביחד....![]()
מה זה כל הקריירה? פעם אחת בדיוק כמו אליהו הייתה לו הזדמנות להרוויח הרבה יותר כסף ממה שמכבי הייתה מוכנה לשלם ושניהם ניצלו אותה. אם את מתכוונת על הקיץ שעבר, אז ההפסד אם היה חוזר היה כנראה הרבה יותר גדול מהוויתור של אליהו ומהתחלה היה ברור שזה לא יקרה בגלל כל הקטע של המס.
rc4991 כתב:למישהו יש את הסט' של בוורלי הערב מול סמארה?
rc4991 כתב:למישהו יש את הסט' של בוורלי הערב מול סמארה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:למישהו יש את הסט' של בוורלי הערב מול סמארה?
27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
1 מ-7 מהעונשין(וואו..אבל זה ידוע שהוא לא קלעי עונשין טוב)
8 אסיסטים
3 חטיפות
ריבאונד אחד(לא מתאים לבוורלי)
איבוד אחד
Holiday_Armadillo כתב:מה זה כל הקריירה? פעם אחת בדיוק כמו אליהו הייתה לו הזדמנות להרוויח הרבה יותר כסף ממה שמכבי הייתה מוכנה לשלם ושניהם ניצלו אותה. אם את מתכוונת על הקיץ שעבר, אז ההפסד אם היה חוזר היה כנראה הרבה יותר גדול מהוויתור של אליהו ומהתחלה היה ברור שזה לא יקרה בגלל כל הקטע של המס.
לפני שנה אולי' אמרה לו להתחיל לחפש קבוצה. אוקיי,אז שלא יילך למכבי,שיחתום בקבוצה אחרת,גם אם זה לא בדיוק החוזה שבאולי',העיקר שישחק..אבל הוא בחר שלא לעשות את זה(ואני בטוחה שלא הציעו לו 50-100 אלף לעונה),הוא העדיף לבזבז עוד עונה על הספסל..
אני לא ספורטאית,לא שיחקתי אף פעם כדורסל מקצועני,אבל כששחקנים טוענים שהכי חשוב להם זה לשחק ולשחק ולשחק,גם אם זה בפחות כסף העיקר שלשחק,אז הצעדים של הלפרין לא יכולים להתפרש בצורה אחרת..
ושוב אני אומרת,זה לגיטימי לחלוטין שהוא לא מוכן לוותר על כסף,אני לא נכנסת לו לכיס..אני פשוט אומרת שלאחרים לא צריכה להיות אשליה שהוא יבוא למכבי אם אולי' יציעו לו יותר..גם אם זה אומר שהוא ימשיך לא לשחק
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:למישהו יש את הסט' של בוורלי הערב מול סמארה?
27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
8 אסיסטים
3 חטיפות
איבוד אחד
תודה.
מרשים למדי(חוץ מהעונשין)
כבר כמה זמן שאני אומר שאם רוצים להביא מישהו שיתאים לשיטה של מכבי ודומה לפרקינס זה הוא
itay92 כתב:אני חושב שיש פה יותר מדי זלזול וחוסר כבוד להלפרין,בסך הכול החוזה שהיה לו באולי היה גדול משמעותית מכל הצעה אחרת.
אני חושב גם שאין פה ההערכה לאופי שהוא הראה השנה,בתחילת הדרך המאמן לא ספר אותו והוא לא ראה דקות,ולאט לאט קיבל חזרה את האמון מהמאמן שבכלל לא רצה אותו,נלחם על מקומו ובסוף עוד הוביל את הקבוצה לזכיה בגביע על חשבון פאו.
אני יודע שכזה שחקן עם אופי לוחמני כמו שהוא הראה השנה אני רוצה בקבוצה שלי.
yellowaura כתב:השחקנים שהכי מתאימים לדעתי לכל עמדה (בהתבסס על יכולת כספית, יכולת מקצועית והתאמה):
SG- הנרי דומרקאנט- שנים שהוא משחק בטופ. שחקן חד גוני במובן מסויים אבל דווקא לקבוצה הזאת של מכבי זה יכול לעבוד. קלע טהור, סט שוטר אבל גם יכול לייצר לעצמו מצבים. שחקן הגנה טוב. השנה ברוסיה כמעט 16 נק' בממוצע ויותר מחטיפה למשחק. שנים של ניסיון ברמות הגבוהות. השנה הוא התרחק מאור הזרקורים בקבוצה של שרף וזה גם הוריד את המניות שלו. יד כזאת ליד שחקנים כמו סופו ואליהו זה יתרון גדול (בגלל שהוא קלעי הרבה יותר קל לו להשתחרר מלמשל בלו או פניני). בנוסף שנים שלא היה לנו תרגילים לקלעי.
SF- מאט וולש- רק בן 29 למרות שנראה שהוא כבר יותר. השנה השתדרג מבחינת מגוון היכולות. מניע כדור טוב יותר וגם קלע מצויין ומוסר. סטטיסטיקה מצויינת בצרפת. הוכיח את עצמו כשחקן יורוליג התקפי מעולה.
C- לברינוביץ'- קשישטוף סיים חוזה ומבחינתי מדובר באחד מהסנטרים הטובים באירופה ב 10 שנים האחרונות. סנטר חכם, אפקטיבי, מגוון. ממה שראיתי צפוי להמשיך בסיינה כי לא ממש קופצים עליו בגלל הגיל. לדעתי הוא עדיין מסוגל לתת 20 דק' אפקטיביות . שנה שעברה אמרתי שחייבים לנסות להביא את באטיסט שהיה אחרי פציעה והמניות שלו היו בירידה. השנה שווה לנסות ללכת על קשישטוף. זה אולי השחקן היחידי שיכול להיות יקר למכבי אבל עדיין שווה לנסות.
27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
8 אסיסטים
3 חטיפות
איבוד אחד
yellowaura כתב:27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
8 אסיסטים
3 חטיפות
איבוד אחד
מבחינה סטטיסטית הוא מרשים אבל כמה מחברי הפורום שצפו בו מול חימקי אמרו שהוא קיבל הרבה החלטות מאוד רעות והיה אחראי לחזרה שלהם.
בקיצור השאלה איך הוא מול הקבוצות הגדולות.
דומרקאנט? אין לו שום דבר חוץ משלשות.
מאט וולש? רציתי אותו,אבל אחרי מה שקרה בפלייאוף הצרפתי(הוחלף,צעק על המאמן והלך הביתה),לא תודה. אם יש משהו שמיוחד בקבוצה שמכבי בנו זה החומר האנושי..ולא נראה שהוא מתאים..מה גם שאפשר להביא יותר טוב..
קשישטוף לברינוביץ'? דבר ראשון,הגבוהים של מכבי לא עוזבים,והקו הקדמי מלא.
דבר שני,הוא ידרוש יותר מדי,לא חושבת שהוא נחוץ
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־19 אורחים