אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי בעל זבוב » 14 יוני 2011, 20:08

felix_r כתב:בארסה אלופה

וזה שייך למפללפונים כי?
בעל זבוב

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2011, 20:11

בעל זבוב כתב:

וזה שייך למפללפונים כי?

כי אגיאר הודיע ברגע הזה שהוא דיבר עם נבארו וסגר את העברתו להפועל מגדל. יהיה לא פשוט, או כדברי שמואל - הם הולכים להיות קבוצת הגנה אדירה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2011, 20:16

בעל זבוב כתב:

וזה שייך למפללפונים כי?

טעות שלי, התבלבלתי באשכול :duh

אם כי זה שייך במידה מסוימת, כי עכשיו גם הספרדיות יכנסו חזק לשוק הקניות ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יוני 2011, 20:18

jol9 כתב:
בעל זבוב כתב:

וזה שייך למפללפונים כי?

כי אגיאר הודיע ברגע הזה שהוא דיבר עם נבארו וסגר את העברתו להפועל מגדל. יהיה לא פשוט, או כדברי שמואל - הם הולכים להיות קבוצת הגנה אדירה.

נבארו??
למה ללכת בקטן? בשל השביתה הצפויה בנ.ב.א הוא הולך להביא את קובי, לברון ודירק נוביצקי ביחד.... :dance3 :yahoo
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2011, 20:21

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.

אליהו שיחק יותר מהלפרין ביורוליג , הלפרין שיחק יותר מאליהו בליגה. פלוס, אליהו היה משמעותי במאני טיים בסדרת הגמר, וקאחה ממש לא רצתה לשחרר אותו, בזמן שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס (אם בכלל) תתאמץ בשביל הלפרין שלא הציג משהו מיוחד לאחרונה.

כל מה שאני אומר הוא שבוא ניקח הודעות מפורומים בפרופורציות נכונות ולא נעשה מהן יותר מדי. כל אחד יכול לזרוק ספקולציות לאוויר.

אם אתה חושב שקאחה לא רצתה לשחרר אותו אתה חי באשליות..
קאחה הייתה בבעיה תקציבית ובבעיית זרים,היא הייתה חייבת לשחרר את אליהו,היא פשוט רצתה להרוויח עליו כסף אז הם כביכול לא רצו לשחרר אותו :rolleyes
ובדיוק,אליהו שיחק יותר מהלפרין ועדיין הוא לא שיחק בכלל(עד הפלייאוף הספרדי)ועדיין העדיף לחזור,כי הוא לא שיחק,כי הוא לא הסתדר עם איבנוביץ',כי הוא מפונק ומעדיף להיות קרוב לבית..הוא עדיין ויתר על כסף בשביל לשחק יותר ולהיות משמעותי יותר בקבוצה..מהלפרין אני לא מצפה למהלך כזה,כי כל הקריירה הוא הוכיח שהוא לא בן אדם כזה,ושוב,זה לגיטימי

היה להם מספיק כדי להחזיק את אליהו וברור שהם רצו כסף ברגע שהבינו שאליהו לא מתכוון לוותר ורוצה לעזוב. לדעתי, איבאנוביץ' רצה להשאיר אותו (הוא גם אמר את זה במהלך העונה, הרבה אחרי שאליהו עזב).

מה זה כל הקריירה? פעם אחת בדיוק כמו אליהו הייתה לו הזדמנות להרוויח הרבה יותר כסף ממה שמכבי הייתה מוכנה לשלם ושניהם ניצלו אותה. אם את מתכוונת על הקיץ שעבר, אז ההפסד אם היה חוזר היה כנראה הרבה יותר גדול מהוויתור של אליהו ומהתחלה היה ברור שזה לא יקרה בגלל כל הקטע של המס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itay92 » 14 יוני 2011, 20:34

חנו'ש כתב:נבארו??
למה ללכת בקטן? בשל השביתה הצפויה בנ.ב.א הוא הולך להביא את קובי, לברון ודירק נוביצקי ביחד.... :dance3 :yahoo

את לא בכיוון אני שמעתי ממקורות יודעי דבר שהוא הולך חזק על מסי ואם זה לא יצליח ילך על נדאל,הרי למרות הכל הוא רוצה להיות כמו מילאן.
עריכה:הציטוטים פה זה משהו :x :x :x
itay92

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2011, 20:39

למישהו יש את הסט' של בוורלי הערב מול סמארה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 20:41

מה זה כל הקריירה? פעם אחת בדיוק כמו אליהו הייתה לו הזדמנות להרוויח הרבה יותר כסף ממה שמכבי הייתה מוכנה לשלם ושניהם ניצלו אותה. אם את מתכוונת על הקיץ שעבר, אז ההפסד אם היה חוזר היה כנראה הרבה יותר גדול מהוויתור של אליהו ומהתחלה היה ברור שזה לא יקרה בגלל כל הקטע של המס.

לפני שנה אולי' אמרה לו להתחיל לחפש קבוצה. אוקיי,אז שלא יילך למכבי,שיחתום בקבוצה אחרת,גם אם זה לא בדיוק החוזה שבאולי',העיקר שישחק..אבל הוא בחר שלא לעשות את זה(ואני בטוחה שלא הציעו לו 50-100 אלף לעונה),הוא העדיף לבזבז עוד עונה על הספסל..
אני לא ספורטאית,לא שיחקתי אף פעם כדורסל מקצועני,אבל כששחקנים טוענים שהכי חשוב להם זה לשחק ולשחק ולשחק,גם אם זה בפחות כסף העיקר שלשחק,אז הצעדים של הלפרין לא יכולים להתפרש בצורה אחרת..
ושוב אני אומרת,זה לגיטימי לחלוטין שהוא לא מוכן לוותר על כסף,אני לא נכנסת לו לכיס..אני פשוט אומרת שלאחרים לא צריכה להיות אשליה שהוא יבוא למכבי אם אולי' יציעו לו יותר..גם אם זה אומר שהוא ימשיך לא לשחק :rolleyes
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2011, 20:41

rc4991 כתב:למישהו יש את הסט' של בוורלי הערב מול סמארה?

http://www.pbleague.ru/en/games/statistics/846
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 20:44

27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
1 מ-7 מהעונשין(וואו..אבל זה ידוע שהוא לא קלעי עונשין טוב)
8 אסיסטים
3 חטיפות
ריבאונד אחד(לא מתאים לבוורלי)
איבוד אחד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2011, 20:48

Holiday_Armadillo כתב:

27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
8 אסיסטים
3 חטיפות
איבוד אחד

תודה.
מרשים למדי(חוץ מהעונשין)
כבר כמה זמן שאני אומר שאם רוצים להביא מישהו שיתאים לשיטה של מכבי ודומה לפרקינס זה הוא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2011, 20:51

Holiday_Armadillo כתב:

לפני שנה אולי' אמרה לו להתחיל לחפש קבוצה. אוקיי,אז שלא יילך למכבי,שיחתום בקבוצה אחרת,גם אם זה לא בדיוק החוזה שבאולי',העיקר שישחק..אבל הוא בחר שלא לעשות את זה(ואני בטוחה שלא הציעו לו 50-100 אלף לעונה),הוא העדיף לבזבז עוד עונה על הספסל..
אני לא ספורטאית,לא שיחקתי אף פעם כדורסל מקצועני,אבל כששחקנים טוענים שהכי חשוב להם זה לשחק ולשחק ולשחק,גם אם זה בפחות כסף העיקר שלשחק,אז הצעדים של הלפרין לא יכולים להתפרש בצורה אחרת..
ושוב אני אומרת,זה לגיטימי לחלוטין שהוא לא מוכן לוותר על כסף,אני לא נכנסת לו לכיס..אני פשוט אומרת שלאחרים לא צריכה להיות אשליה שהוא יבוא למכבי אם אולי' יציעו לו יותר..גם אם זה אומר שהוא ימשיך לא לשחק :rolleyes

אולימפיאקוס רצתה שהוא יוותר על המשך החוזה, ולפחות לפי הפרסומים, ההצעות שהיו לו לא התקרבו בכלל לסכום שהוא היה אמור להרוויח ביוון. אני מניח ששנינו לא יודעים מי וכמה באמת הציעו לו. לא כל קבוצה שווה את הוויתור הזה.
אז הוא בחר להישאר ולהילחם על הדקות ועובדה שהצליח לא רע (ו20 דקות בממוצע בליגה זה די טוב בהתחשב בזה שהמאמן לא ספר אותו בכלל בהתחלה).
לאף אחד פה אין אשליה שהוא ירוץ למכבי גם אם אולימפיאקוס יציעו לו הרבה יותר. אבל אם תהיה בערך אותה הצעה או הבדל קטן ולא משמעותי (ואני ממש לא חושב שהיוונים ילכו עליו חזק, אם בכלל), הוא כן יחזור למכבי.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 20:57

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
8 אסיסטים
3 חטיפות
איבוד אחד

תודה.
מרשים למדי(חוץ מהעונשין)
כבר כמה זמן שאני אומר שאם רוצים להביא מישהו שיתאים לשיטה של מכבי ודומה לפרקינס זה הוא

גם אני אומרת את זה..וכל פעם שוללים את זה חחח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 14 יוני 2011, 20:58

אני חושב שיש פה יותר מדי זלזול וחוסר כבוד להלפרין,בסך הכול החוזה שהיה לו באולי היה גדול משמעותית מכל הצעה אחרת.
אני חושב גם שאין פה ההערכה לאופי שהוא הראה השנה,בתחילת הדרך המאמן לא ספר אותו והוא לא ראה דקות,ולאט לאט קיבל חזרה את האמון מהמאמן שבכלל לא רצה אותו,נלחם על מקומו ובסוף עוד הוביל את הקבוצה לזכיה בגביע על חשבון פאו.
אני יודע שכזה שחקן עם אופי לוחמני כמו שהוא הראה השנה אני רוצה בקבוצה שלי.
itay92

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2011, 21:02

השחקנים שהכי מתאימים לדעתי לכל עמדה (בהתבסס על יכולת כספית, יכולת מקצועית והתאמה):

SG- הנרי דומרקאנט- שנים שהוא משחק בטופ. שחקן חד גוני במובן מסויים אבל דווקא לקבוצה הזאת של מכבי זה יכול לעבוד. קלע טהור, סט שוטר אבל גם יכול לייצר לעצמו מצבים. שחקן הגנה טוב. השנה ברוסיה כמעט 16 נק' בממוצע ויותר מחטיפה למשחק. שנים של ניסיון ברמות הגבוהות. השנה הוא התרחק מאור הזרקורים בקבוצה של שרף וזה גם הוריד את המניות שלו. יד כזאת ליד שחקנים כמו סופו ואליהו זה יתרון גדול (בגלל שהוא קלעי הרבה יותר קל לו להשתחרר מלמשל בלו או פניני). בנוסף שנים שלא היה לנו תרגילים לקלעי.

SF- מאט וולש- רק בן 29 למרות שנראה שהוא כבר יותר. השנה השתדרג מבחינת מגוון היכולות. מניע כדור טוב יותר וגם קלע מצויין ומוסר. סטטיסטיקה מצויינת בצרפת. הוכיח את עצמו כשחקן יורוליג התקפי מעולה.

C- לברינוביץ'- קשישטוף סיים חוזה ומבחינתי מדובר באחד מהסנטרים הטובים באירופה ב 10 שנים האחרונות. סנטר חכם, אפקטיבי, מגוון. ממה שראיתי צפוי להמשיך בסיינה כי לא ממש קופצים עליו בגלל הגיל. לדעתי הוא עדיין מסוגל לתת 20 דק' אפקטיביות . שנה שעברה אמרתי שחייבים לנסות להביא את באטיסט שהיה אחרי פציעה והמניות שלו היו בירידה. השנה שווה לנסות ללכת על קשישטוף. זה אולי השחקן היחידי שיכול להיות יקר למכבי אבל עדיין שווה לנסות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 21:05

itay92 כתב:אני חושב שיש פה יותר מדי זלזול וחוסר כבוד להלפרין,בסך הכול החוזה שהיה לו באולי היה גדול משמעותית מכל הצעה אחרת.
אני חושב גם שאין פה ההערכה לאופי שהוא הראה השנה,בתחילת הדרך המאמן לא ספר אותו והוא לא ראה דקות,ולאט לאט קיבל חזרה את האמון מהמאמן שבכלל לא רצה אותו,נלחם על מקומו ובסוף עוד הוביל את הקבוצה לזכיה בגביע על חשבון פאו.
אני יודע שכזה שחקן עם אופי לוחמני כמו שהוא הראה השנה אני רוצה בקבוצה שלי.

יש זלזול כי לא מגיע לו 800 אלף דולר..וזה שהוא מנסה להוציא את זה ממכבי זה חוצפה.
כל הזמן אני שומעת אנשים אומרים ''הוא התרגל לסכומים כאלה''..מה אכפת לי בדיוק? מה צריך להיות אכפת למכבי? אשמתם שאולי' שילמו לו סכומים שלא מגיעים לו? הוא לא שווה 800 אלף דולר,ואם הוא מתעקש על זה,אז לא תודה

yellowaura כתב:השחקנים שהכי מתאימים לדעתי לכל עמדה (בהתבסס על יכולת כספית, יכולת מקצועית והתאמה):

SG- הנרי דומרקאנט- שנים שהוא משחק בטופ. שחקן חד גוני במובן מסויים אבל דווקא לקבוצה הזאת של מכבי זה יכול לעבוד. קלע טהור, סט שוטר אבל גם יכול לייצר לעצמו מצבים. שחקן הגנה טוב. השנה ברוסיה כמעט 16 נק' בממוצע ויותר מחטיפה למשחק. שנים של ניסיון ברמות הגבוהות. השנה הוא התרחק מאור הזרקורים בקבוצה של שרף וזה גם הוריד את המניות שלו. יד כזאת ליד שחקנים כמו סופו ואליהו זה יתרון גדול (בגלל שהוא קלעי הרבה יותר קל לו להשתחרר מלמשל בלו או פניני). בנוסף שנים שלא היה לנו תרגילים לקלעי.

SF- מאט וולש- רק בן 29 למרות שנראה שהוא כבר יותר. השנה השתדרג מבחינת מגוון היכולות. מניע כדור טוב יותר וגם קלע מצויין ומוסר. סטטיסטיקה מצויינת בצרפת. הוכיח את עצמו כשחקן יורוליג התקפי מעולה.

C- לברינוביץ'- קשישטוף סיים חוזה ומבחינתי מדובר באחד מהסנטרים הטובים באירופה ב 10 שנים האחרונות. סנטר חכם, אפקטיבי, מגוון. ממה שראיתי צפוי להמשיך בסיינה כי לא ממש קופצים עליו בגלל הגיל. לדעתי הוא עדיין מסוגל לתת 20 דק' אפקטיביות . שנה שעברה אמרתי שחייבים לנסות להביא את באטיסט שהיה אחרי פציעה והמניות שלו היו בירידה. השנה שווה לנסות ללכת על קשישטוף. זה אולי השחקן היחידי שיכול להיות יקר למכבי אבל עדיין שווה לנסות.

דומרקאנט? אין לו שום דבר חוץ משלשות.

מאט וולש? רציתי אותו,אבל אחרי מה שקרה בפלייאוף הצרפתי(הוחלף,צעק על המאמן והלך הביתה),לא תודה. אם יש משהו שמיוחד בקבוצה שמכבי בנו זה החומר האנושי..ולא נראה שהוא מתאים..מה גם שאפשר להביא יותר טוב..

קשישטוף לברינוביץ'? דבר ראשון,הגבוהים של מכבי לא עוזבים,והקו הקדמי מלא.
דבר שני,הוא ידרוש יותר מדי,לא חושבת שהוא נחוץ
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2011, 21:07

27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
8 אסיסטים
3 חטיפות
איבוד אחד

מבחינה סטטיסטית הוא מרשים אבל כמה מחברי הפורום שצפו בו מול חימקי אמרו שהוא קיבל הרבה החלטות מאוד רעות והיה אחראי לחזרה שלהם.
בקיצור השאלה איך הוא מול הקבוצות הגדולות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2011, 21:08

yellowaura כתב:
27 נקודות
13 מ-15 מהשדה
8 אסיסטים
3 חטיפות
איבוד אחד

מבחינה סטטיסטית הוא מרשים אבל כמה מחברי הפורום שצפו בו מול חימקי אמרו שהוא קיבל הרבה החלטות מאוד רעות והיה אחראי לחזרה שלהם.
בקיצור השאלה איך הוא מול הקבוצות הגדולות.

גם אני ראיתי אותו,יותר ממשחק אחד..
הוא כרגע השחקן האחראי ביותר באירופה? לא. אבל גם פארגו לא היה..
הוא גם צעיר(1988)..
אין למכבי מה לחפש שחקנים ''אחראיים'',AKA=מוכחים,כי פשוט אין להם כסף לזה..
אז יצטרכו להתפשר על משהו בסביבות ה-600,000$..
עכשיו הם צריכים להחליט האם הם רוצים קומבו-גארד כמו בוורלי,שהוא הימור אבל יכול להשתלם בגדול,או שהם מעדיפים רכז טהור כמו וויליאמס..שאתה יודע מה תקבל,אבל מצד שני יודע גם מה לא תקבל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yehooda » 14 יוני 2011, 21:17

מה דעתכם על טרימל דארדן כ-2/3 במקום אידסון?

טרימל משחק בנאנסי שבצרפת כגארד/פוורד (30). אמנם הוא אנדר סייז (רק 1.94) אבל לפי הסטטיסטיקה ניתן לראות שהוא מפצה על כך ביכולת מצויינת בהתקפה ובהגנה.

17 נק' ב- 37 דקות. 56% ל-2 (210/373). 38% ל-3 (40/73 ). 6.5 ריבאונדים . 2.2 אס' וכ -2 חטיפות למשחק . מה אני אגיד לפחות סטטיסטית הוא הרשים אותי מאוד במיוחד נוכח העובדה שהוא סוחט הרבה עבירות (88/118 מהקו) לוקח 6.5 ריבאונדים וחוטף 2 חטיפות למשחק ומעבר לזה יציב מאוד מבחינה התקפית. מה דעתכם משהוא יודע יותר עליו? אולי הוא מן פרקינס משודרג?

סטטיסטיקה מלאה: http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=39993
נערך לאחרונה על ידי yehooda בתאריך 14 יוני 2011, 21:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
yehooda

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2011, 21:20

דומרקאנט? אין לו שום דבר חוץ משלשות.

מאט וולש? רציתי אותו,אבל אחרי מה שקרה בפלייאוף הצרפתי(הוחלף,צעק על המאמן והלך הביתה),לא תודה. אם יש משהו שמיוחד בקבוצה שמכבי בנו זה החומר האנושי..ולא נראה שהוא מתאים..מה גם שאפשר להביא יותר טוב..

קשישטוף לברינוביץ'? דבר ראשון,הגבוהים של מכבי לא עוזבים,והקו הקדמי מלא.
דבר שני,הוא ידרוש יותר מדי,לא חושבת שהוא נחוץ

דומרקאנט- בדרך כלל היית מסכים איתך. אני אפילו זוכר שבתקופות הטובות שלו שכולם קראו להביא אותו אני התנגדתי בדיוק מהבחינה הזאת. השנה שיש את סופו ואליהו בפנים. ויש את פארגו כגו טו גאי אין שום מניע לא להביא "מומחה" שלשות, קלעי טהור. גם בנ.ב.א זה עובד. דומרקאנט גם שחקן הגנה טוב מאוד. ושחקן קלאץ' מצויין
תחשבי על סופו שחופר פנימה שבחוץ יש אפשרות לדומרקאנט שקולע ברמה של בלו אבל הרבה יותר זריז בגלל שהוא גארד.

מאט וולש- מודה שלא שמעתי על הסיפור הזה. צריך לבחון את זה ולא ישר לפסול. סך הכל לא ממש מכיר את השחקן הזה מבחינת אופי. יכול להיות שאת צודקת. אם כן אז חבל.

לברינוביץ'- את בטוחה שלא משאילים את הנדריקס או מאצ'באן ? אם את צודקת אז באמת אין טעם. אני כבר אמרתי שמבחינתי עדיף עוד סנטר קל וחומר שמדובר בשחקן ברמה של קשישטוף. אני קראתי בפורומים זרים שכנראה שהוא ישאר בסיינה כי אין לו יותר מדי ביקוש בגלל גילו. אם אפשר להביא אותו במחיר של מיליון וקצת דולר אז שווה לנסות.

אני חושב שצריך עוד שחקן אחד ברמה הגבוהה ביותר עם ניסיון שיחליף את אידסון מבחינתי אין שום סיבה שהשחקן האיכותי הזה יהיה הסנטר המחליף ויביאו שחקן קצת יותר זול לעמדת הסמול.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 14 יוני 2011, 21:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־26 אורחים