18 יולי 2012, 06:41
זרובבל כתב:cannon כתב:ג'מונט גורדון חתם לשנתיים בגלאטאסראיי תמורת 1.4 מליון דולר לעונה.
מדהים. וזה קורה ביום שכל האתרים מדווחים בהתלהבות שהוא פחות או יותר סגור במכבי. מלמד על רמת האמינות של עיתונות הספורט בישראל.
18 יולי 2012, 06:42
קודי כתב:er79 כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
לא רק שבארסה מעוניינים בו, הם הציעו לו חוזה (נמוך) לשנתיים (וגם ז'אלגיריס הציעה לו חוזה דומה). מצד שני, הוא ירצה להיות קרוב לאשתו ולילד ומכאן הוא יכול בשעה לקפוץ לביקור (כמו שסופו עשה כמעט כל שבוע...). אם בלאט יקבל 7 זרים, ג'יימס ישוחרר ויהיו 3 גארדים, אני לא חושב שהוא יתנגד שהגארד השלישי והרכז המחליף יהיה שאראס ולא מורן רוט.
לדעתי אם שאראס יגיע הוא יהיה הגארד הבכיר ולא בטוח שנקבל 3 גארדים. מכבי בטח תציע לו הרבה יותר מברצלונה כדי לפתות אותו ולשם ילך הכסף הלכאורה גדול.
במקרה שבלאט לא יהיה מרוצה יוסיפו לו את קיצ'ן כדי להשתיק אותו וזהו.
אז אתה למעשה מדבר על סגל כזה?
1. שאראס, קיצ'ן, רוט.
2. היקמן, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מדלי.
5. זר, שרמדיני, ג'יימס (?)
אני לא רואה את זה קורה, ואני גם ממש לא חושב ששאראס, שחקן בן 37, עם כל האיכויות ההתקפיות שלו, יבוא למכבי כגארד בכיר. אגב, אם שרארס וקיצ'ן מגיעים למכבי, שון ג'יימס יהיה בחוץ, וזה מנוגד לכל הדיווחים האחרונים, כולל של ג'יימס ושל בלאט. מכבי לא תשחק עם 8 זרים.
מה בדיוק רלוונטי מה שבלאט אומר?
18 יולי 2012, 06:43
cannon כתב:ג'מונט גורדון חתם לשנתיים בגלאטאסראיי תמורת 1.4 מליון דולר לעונה.
18 יולי 2012, 06:46
18 יולי 2012, 06:51
קודי כתב:עכשיו אופירה הפוסטמה טוענת שהחתמת שאראס תלויה "בנושאים נוספים" כמו עזיבתו של ליאור אליהו שתפנה כסף לקבוצה... בדיחה.
18 יולי 2012, 06:54
קודי כתב:עכשיו אופירה הפוסטמה טוענת שהחתמת שאראס תלויה "בנושאים נוספים" כמו עזיבתו של ליאור אליהו שתפנה כסף לקבוצה... בדיחה.
18 יולי 2012, 07:03
זרובבל כתב:מה עכשיו? וואן טוענים ששארס חוזר להיכל. http://one.co.il/Article/202890.html
18 יולי 2012, 07:05
18 יולי 2012, 07:08
זרובבל כתב:קודי כתב:עכשיו אופירה הפוסטמה טוענת שהחתמת שאראס תלויה "בנושאים נוספים" כמו עזיבתו של ליאור אליהו שתפנה כסף לקבוצה... בדיחה.
עזיבתו של ליאור אליהו. לאן בדיוק? איזו בדיחה.
18 יולי 2012, 07:12
18 יולי 2012, 07:26
yarinsaky כתב:מה, זה שפדרמן רוצה מאוד להחזיר את שאראס ? לא חושב שיש כאן ספק בכלל, הוא דיבר על זה כל הזמן, כולל לפני חודשיים.
18 יולי 2012, 07:26
18 יולי 2012, 07:50
er79 כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
לא רק שבארסה מעוניינים בו, הם הציעו לו חוזה (נמוך) לשנתיים (וגם ז'אלגיריס הציעה לו חוזה דומה). מצד שני, הוא ירצה להיות קרוב לאשתו ולילד ומכאן הוא יכול בשעה לקפוץ לביקור (כמו שסופו עשה כמעט כל שבוע...). אם בלאט יקבל 7 זרים, ג'יימס ישוחרר ויהיו 3 גארדים, אני לא חושב שהוא יתנגד שהגארד השלישי והרכז המחליף יהיה שאראס ולא מורן רוט.
לדעתי אם שאראס יגיע הוא יהיה הגארד הבכיר ולא בטוח שנקבל 3 גארדים. מכבי בטח תציע לו הרבה יותר מברצלונה כדי לפתות אותו ולשם ילך הכסף הלכאורה גדול.
1. שאראס, קיצ'ן, רוט.
2. היקמן, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מדלי.
אני לא רואה את זה קורה, ואני גם ממש לא חושב ששאראס, שחקן בן 37, עם כל האיכויות ההתקפיות שלו, יבוא למכבי כגארד בכיר. אגב, אם שרארס וקיצ'ן מגיעים למכבי, שון ג'יימס יהיה בחוץ, וזה מנוגד לכל הדיווחים האחרונים, כולל של ג'יימס ושל בלאט. מכבי לא תשחק עם 8 זרים.
18 יולי 2012, 07:54
jol9 כתב:er79 כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
1. שאראס, קיצ'ן, רוט.
2. היקמן, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מדלי.
או שג'יימס יהיה הסנטר השני אחרי שרמדיני, מה שדי מסתדר לי באופן אישי עם ההערכות המעודכנות ללפני שבועיים-שלושה.
18 יולי 2012, 07:57
18 יולי 2012, 08:02
18 יולי 2012, 08:03
18 יולי 2012, 08:07
18 יולי 2012, 08:08
yiffy כתב:טוב, הנהלת מכבי רוצה שהקו האחורי שלנו בשנה הבאה ישחק עם קביים. לא פרקינס ולא שאראס הם החתמות ראויות לחמישייה של קבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה. זה לא זז וזה יפחד לזוז כדי לא להיפצע.
18 יולי 2012, 08:11
זרובבל כתב:yiffy כתב:טוב, הנהלת מכבי רוצה שהקו האחורי שלנו בשנה הבאה ישחק עם קביים. לא פרקינס ולא שאראס הם החתמות ראויות לחמישייה של קבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה. זה לא זז וזה יפחד לזוז כדי לא להיפצע.
הבנתי שמכבי נפרדת מאלקטרה ומקבלת ספונסרית חדשה ומעתה ייקרא שמה: מכבי מגה גלופלקס תל אביב.