מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 יולי 2012, 06:41

זרובבל כתב:
cannon כתב:ג'מונט גורדון חתם לשנתיים בגלאטאסראיי תמורת 1.4 מליון דולר לעונה.

מדהים. וזה קורה ביום שכל האתרים מדווחים בהתלהבות שהוא פחות או יותר סגור במכבי. מלמד על רמת האמינות של עיתונות הספורט בישראל.

צריך להגיד למען ההגינות שדובר כאן על דיווח מרוסיה וזה תמיד דבר שצריך לסייג והם גם סייגו את זה. מישהוא עשה כאן שוב ספין על הגב של מכבי, זה ברור.
מבחינת מכבי זה דווקא לא רע, כי זה מראה שהם כן מכוונים גבוה, כך שכולם מרוצים. ( כולל התקשורת שיש לה על מה לדווח ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2012, 06:42

קודי כתב:
er79 כתב:
yarinsaky כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.

לא רק שבארסה מעוניינים בו, הם הציעו לו חוזה (נמוך) לשנתיים (וגם ז'אלגיריס הציעה לו חוזה דומה). מצד שני, הוא ירצה להיות קרוב לאשתו ולילד ומכאן הוא יכול בשעה לקפוץ לביקור (כמו שסופו עשה כמעט כל שבוע...). אם בלאט יקבל 7 זרים, ג'יימס ישוחרר ויהיו 3 גארדים, אני לא חושב שהוא יתנגד שהגארד השלישי והרכז המחליף יהיה שאראס ולא מורן רוט.

לדעתי אם שאראס יגיע הוא יהיה הגארד הבכיר ולא בטוח שנקבל 3 גארדים. מכבי בטח תציע לו הרבה יותר מברצלונה כדי לפתות אותו ולשם ילך הכסף הלכאורה גדול.

במקרה שבלאט לא יהיה מרוצה יוסיפו לו את קיצ'ן כדי להשתיק אותו וזהו.

אז אתה למעשה מדבר על סגל כזה?
1. שאראס, קיצ'ן, רוט.
2. היקמן, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מדלי.
5. זר, שרמדיני, ג'יימס (?)

אני לא רואה את זה קורה, ואני גם ממש לא חושב ששאראס, שחקן בן 37, עם כל האיכויות ההתקפיות שלו, יבוא למכבי כגארד בכיר. אגב, אם שרארס וקיצ'ן מגיעים למכבי, שון ג'יימס יהיה בחוץ, וזה מנוגד לכל הדיווחים האחרונים, כולל של ג'יימס ושל בלאט. מכבי לא תשחק עם 8 זרים.

מה בדיוק רלוונטי מה שבלאט אומר?

חכה, יכול להיות שיהיה פיצוץ נוסף. לפי דעתי שאראס לא ישחק פה.
er79

הודעהעל ידי קודי » 18 יולי 2012, 06:43

cannon כתב:ג'מונט גורדון חתם לשנתיים בגלאטאסראיי תמורת 1.4 מליון דולר לעונה.

ברור שמכבי לא היתה צריכה להשתגע ולהגיע לסכומים האלה, אבל מדהים שיש אולי 7-8 קבוצות ביורוליג שאנחנו יכולים להתחרות איתן על שחקנים. מילא אנחנו לוקחים את השאריות של ברצלונה, ריאל וצסק"א אבל אנחנו לוקחים שאריות של לפחות 20 קבוצות עשירות יותר, ביניהן כל מיני טורקיות ורוסיות עלומות.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 18 יולי 2012, 06:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 18 יולי 2012, 06:46

עכשיו אופירה הפוסטמה טוענת שהחתמת שאראס תלויה "בנושאים נוספים" כמו עזיבתו של ליאור אליהו שתפנה כסף לקבוצה... בדיחה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי זרובבל » 18 יולי 2012, 06:51

קודי כתב:עכשיו אופירה הפוסטמה טוענת שהחתמת שאראס תלויה "בנושאים נוספים" כמו עזיבתו של ליאור אליהו שתפנה כסף לקבוצה... בדיחה.

עזיבתו של ליאור אליהו. לאן בדיוק? איזו בדיחה.
זרובבל

הודעהעל ידי Lirca » 18 יולי 2012, 06:54

קודי כתב:עכשיו אופירה הפוסטמה טוענת שהחתמת שאראס תלויה "בנושאים נוספים" כמו עזיבתו של ליאור אליהו שתפנה כסף לקבוצה... בדיחה.

דבר אחד בטוח, ההחלטה של שאראס לא תלויה בכסף אלא יותר בהוצאתה של אופירה מחוץ לחוק. לפני שזה יקרה הוא לא יגיע לפה.
במקרה הזה, כדאי לבלאט לטפח לה את האגו :)
Lirca

הודעהעל ידי קובי » 18 יולי 2012, 07:03

זרובבל כתב:מה עכשיו? וואן טוענים ששארס חוזר להיכל. http://one.co.il/Article/202890.html

שימו לב שעל הפרסום הזה חתומה אופירה.

בקיץ שעברה, היא פימפמה פארקר וחשבנו שהכל המצאה. בדיעבד, מסתבר שאנטוני היה מאוד קרוב לחתימה פה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 יולי 2012, 07:05

מה, זה שפדרמן רוצה מאוד להחזיר את שאראס ? לא חושב שיש כאן ספק בכלל, הוא דיבר על זה כל הזמן, כולל לפני חודשיים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 18 יולי 2012, 07:08

זרובבל כתב:

עזיבתו של ליאור אליהו. לאן בדיוק? איזו בדיחה.

ועכשיו המטומטמת מספרת שלנו שגורדון מתקרב משמעותית לחתימה במכבי...
קודי

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2012, 07:12

צריך לסגור את האתר הזה, או לחילופין לפטר את כל הכתבים לענייני מכבי (חבל שאת הבעלים אי אפשר לפטר גם)
er79

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2012, 07:26

yarinsaky כתב:מה, זה שפדרמן רוצה מאוד להחזיר את שאראס ? לא חושב שיש כאן ספק בכלל, הוא דיבר על זה כל הזמן, כולל לפני חודשיים.

זה רק בשביל לזרז את קניית המנוים. סתם גימיק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי or163 » 18 יולי 2012, 07:26

איזה טיפשה אופירה אסייג שהיא מתנה את הצירוף של שאראס באם אליהו יעזוב, קודם כל אין סיכוי שאליהו יעזוב ובכל מקרה למה צריך שאליהו יעזוב, למה הם מתכוונים לשלם יותר מ500 אלף דולר לשחקן בן 37.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2012, 07:50

er79 כתב:
yarinsaky כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.

לא רק שבארסה מעוניינים בו, הם הציעו לו חוזה (נמוך) לשנתיים (וגם ז'אלגיריס הציעה לו חוזה דומה). מצד שני, הוא ירצה להיות קרוב לאשתו ולילד ומכאן הוא יכול בשעה לקפוץ לביקור (כמו שסופו עשה כמעט כל שבוע...). אם בלאט יקבל 7 זרים, ג'יימס ישוחרר ויהיו 3 גארדים, אני לא חושב שהוא יתנגד שהגארד השלישי והרכז המחליף יהיה שאראס ולא מורן רוט.

לדעתי אם שאראס יגיע הוא יהיה הגארד הבכיר ולא בטוח שנקבל 3 גארדים. מכבי בטח תציע לו הרבה יותר מברצלונה כדי לפתות אותו ולשם ילך הכסף הלכאורה גדול.

1. שאראס, קיצ'ן, רוט.
2. היקמן, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מדלי.

אני לא רואה את זה קורה, ואני גם ממש לא חושב ששאראס, שחקן בן 37, עם כל האיכויות ההתקפיות שלו, יבוא למכבי כגארד בכיר. אגב, אם שרארס וקיצ'ן מגיעים למכבי, שון ג'יימס יהיה בחוץ, וזה מנוגד לכל הדיווחים האחרונים, כולל של ג'יימס ושל בלאט. מכבי לא תשחק עם 8 זרים.

או שג'יימס יהיה הסנטר השני אחרי שרמדיני, מה שדי מסתדר לי באופן אישי עם ההערכות המעודכנות ללפני שבועיים-שלושה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2012, 07:54

jol9 כתב:
er79 כתב:
yarinsaky כתב:
קודי כתב:

1. שאראס, קיצ'ן, רוט.
2. היקמן, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מדלי.

או שג'יימס יהיה הסנטר השני אחרי שרמדיני, מה שדי מסתדר לי באופן אישי עם ההערכות המעודכנות ללפני שבועיים-שלושה.

אני מאוד מקווה ומייחל לכך שאתה טועה.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2012, 07:57

פדרמן + אופירע = בושה לאינטלגנציה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יולי 2012, 08:02

זה כבר באמת נשמע כמו בדיחה, אבל אם הקיץ שעובר עלינו, יכול באמת להיות שכיום, עם אליהו בסגל, אין כסף אפילו ל"סופרסטאר" שאראס??

בואו נעשה חישוב קטן של מה שיש לנו היום (במצב האופטימי כמובן):
רוט - כ-300 אלף ברוטו
לאנדסברג - כ-600 אלף ברוטו
פניני - כ-700 אלף ברוטו
אליהו - כ-1.4 מיליון ברוטו
סה"כ עלות הישראלים כ-3 מיליון
היקמן - כ-450 אלף ברוטו
גרגמל - כ-700 אלף ברוטו
מדלי - כ-מיליון ברוטו
שון ג'יימס - כ-800 אלף ברוטו
סמית' - כ-650 אלף ברוטו
סה"כ עלות הזרים כ-3.5 מיליון

ביחד הגענו ל-6.5 מיליון דולר על 9 שחקנים
יש לנו עוד 2 שחקנים חשובים ועוד שחקן שאולי יחתום ואולי יוותרו עליו
יש למכבי כ-2.5 מיליון דולר להחתמות הללו (בהנחה שתקציב השחקנים הוא 9 מיליון)
ואתם רוצים להגיד לי שאלא אם אליהו יעזוב אין כסף לפאקינג שאראס??? :x
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי זרובבל » 18 יולי 2012, 08:03

עכשיו הפיסקה על גורדון התעדכנה... הוא חתם בטורקיה. ללמדך עד כמה כל הידיעה הזאת רלבנטית.
זרובבל

הודעהעל ידי yiffy » 18 יולי 2012, 08:07

טוב, הנהלת מכבי רוצה שהקו האחורי שלנו בשנה הבאה ישחק עם קביים. לא פרקינס ולא שאראס הם החתמות ראויות לחמישייה של קבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה. זה לא זז וזה יפחד לזוז כדי לא להיפצע.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי זרובבל » 18 יולי 2012, 08:08

yiffy כתב:טוב, הנהלת מכבי רוצה שהקו האחורי שלנו בשנה הבאה ישחק עם קביים. לא פרקינס ולא שאראס הם החתמות ראויות לחמישייה של קבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה. זה לא זז וזה יפחד לזוז כדי לא להיפצע.

הבנתי שמכבי נפרדת מאלקטרה ומקבלת ספונסרית חדשה ומעתה ייקרא שמה: מכבי מגה גלופלקס תל אביב.
זרובבל

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2012, 08:11

זרובבל כתב:
yiffy כתב:טוב, הנהלת מכבי רוצה שהקו האחורי שלנו בשנה הבאה ישחק עם קביים. לא פרקינס ולא שאראס הם החתמות ראויות לחמישייה של קבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה. זה לא זז וזה יפחד לזוז כדי לא להיפצע.

הבנתי שמכבי נפרדת מאלקטרה ומקבלת ספונסרית חדשה ומעתה ייקרא שמה: מכבי מגה גלופלקס תל אביב.

זה יותר קרוב ל:

מכבי "יד שרה" ת"א
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים