Jack55 כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:אני חושב שחלק מההחתמות טובות, הבעיה הייתה באיך שבנו את קבוצה עצמה
ליף ולביא אלה החתמות מעולות. ווקר אחלה כוכב לקו האחורי, סנטוס יכול להיות סנטר שלישי (זר 8) מעולה להמשך הדרך, וגם לונדברג שהביאו עכשיו יכול להיות אחלה שחקן מהספסל גם בעונה הבאה
היו נפילות עם שאר חלק מההחתמות כמובן, אבל זה לא שכל ההחתמות של הקיץ היו קטסטרופה
הבעיה העיקרית פה זה איך שבנו את הסגל - ללא רכז בכיר, ללא סנטר ריבאונדר דומיננטי. ברגע שהפקירו את שתי העמדות האלה הכל נדפק, וזה עצוב מאוד כי זה משהו שאוהד כדורסל ממוצע ראה והבין
חחחחח חזרנו להודעות האלה
כי הוד מעלתו קבע שיש סגנון הודעות ספציפי שצריך להיכתב בפורום?
בדיוק בגלל אנשים כמוך והתנסחויות כאלה, המון משתמשים איכותיים עזבו פה את הפורום. אז תודה שהזכרת לי למה הפסקתי לכתוב פה
ובוא אני אגיד לך יותר מזה - אתה לא אוהד מכבי, אתם סתם איש ממורמר שכנראה חובב ספורט, אבל אוהד מכבי אתה לא
אני לא קובע איזה הודעות אמורות להיכתב, אבל כשאתה ואחרים כותבים קיץ אחרי קיץ שהסגל טוב ועוד מוכיחים אותי ואת שאר "הפסימיים" - אני בהחלט אבקר בחזרה.
הסיבה שהפסקת לכתוב פה אולי נעוצה בכלל בזה ששוב כל הדעות שלך התבררו כשגויות, ועובדה שחזרת לכתוב רק אחרי כמה ניצחונות שיצרו מציאות חיובית יותר.
אם כבר המון משתמשים איכותיים, שהגיעו לפה הרבה לפניך, הפסיקו לכתוב פה בגלל הנמכת הסטנדרטים וחוסר הבנה.
ואוקיי, אני לא אוהד מכבי
אתה פשוט כהרגלך לוקח כל דבר ומפרש אותו לקיצון, ובכך אתה מייצר לעצמך מציאות לא נכונה.
אם תחזור אחורה, תראה שבקיץ טענתי שחסר פה רכז בכיר וסנטר בכיר, היה לי ברור שללא שני אלה אנחנו לא נוכל להחזיק מעמד בעונה הזאת.
הסטנדרטים שלי ושלך שווים - שנינו חושבים שמחאה אמיתית שתביא לשינוי היא רק מחאת אוהדים מלאה של הסרת המנויים ואי הגעה להיכל, שנינו חושבים שההנהלה חייבת להתחלף, שנינו חושבים שבשביל לבנות סגל יותר איכותי חייב להשקיע הרבה(!) יותר משאבים, שנינו חושבים שהסגל השנה לא קרוב בשום צורה לאיך שסגל פלייאוף איכותי צריך להיראות. אתה פשוט תמיד מפרש דברים של אחרים לקיצון ומעוות אותם, אני באמת לא מבין למה אבל זה כבר עניין שלך.
אני חושב שיש פה מספר שחקנים שאפשר לייצר איתם בסיס טוב לעונה הבאה, אבל בלי להשלים את החתיכות החשובות ביותר אין לזה ממש משמעות. אני מניח שזה גם בדיוק מה שאתה חושב, לכן אני לא מבין למה אתה תמיד תוקף בלי רגע לנשום.
זה שאני חושב שסנסטוס הוא פוטנציאלית בגלל גילו הצעיר יכול להיות אחלה סנטר שלישי לסגל גם של העונה הבאה, או שווקר הוא בסיס לקו אחורי איכותי, ושליף הוא ישראל מעולה, לא אומר שאני משבח את ההנהלה, זה פשוט אומר שאני נותן דעה מקצועית על שחקנים, בדיוק כמו שאני חושב שקלארק לא מתאים לפה בשום צורה יחד עם דאוטין, הנקינס וככל הנראה גם בריסט. אתם פשוט לוקח כל דעה של מישהו (גם אם היא מקצועית בלבד) לנושא תומך ההנהלה או לא תומך ההנהלה, למרות שאין קשר בכלל בין הדברים.
קודם כל שאפו על הטון הרגוע, באמת!
זכורים לי בוודאות הודעות הרבה יותר "מרוצות" שלך במהלך הקיץ, בתחילתו ובסופו כך שזה שונה ממה שאתה כותב עכשיו. לכתוב שחסרים רק שני שחקנים איכותיים כדי שתהיה פה קבוצה טובה זה לא נכון והנמכת סטנדרטים - אחד כי זה פשוט לא נכון וזה יספיק אולי אולי לפלייאוף, ושנית כי זה לא יקרה כי אותם "שחקנים משלימים" הם השחקנים המובילים. התסריט הזה חוזר על עצמו כל שנה וכל קיץ מסתכלים על התסריט האופטימי ביותר כבעל הסיכוי להתממש. שום שחקן בפרופיל של בריסט, קלארק, סנטוס, ובטח שהנקינס ואמורי!! לא אמור לנחות פה, חוץ משחקן אחד בתור הימור מושכל בעל סיכון נמוך מעצם היותו זר שמיני/תשיעי.