מרסיו סנטוס חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מרסיו סנטוס חתם במכבי

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2025, 22:47

Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:אני חושב שחלק מההחתמות טובות, הבעיה הייתה באיך שבנו את קבוצה עצמה
ליף ולביא אלה החתמות מעולות. ווקר אחלה כוכב לקו האחורי, סנטוס יכול להיות סנטר שלישי (זר 8) מעולה להמשך הדרך, וגם לונדברג שהביאו עכשיו יכול להיות אחלה שחקן מהספסל גם בעונה הבאה

היו נפילות עם שאר חלק מההחתמות כמובן, אבל זה לא שכל ההחתמות של הקיץ היו קטסטרופה
הבעיה העיקרית פה זה איך שבנו את הסגל - ללא רכז בכיר, ללא סנטר ריבאונדר דומיננטי. ברגע שהפקירו את שתי העמדות האלה הכל נדפק, וזה עצוב מאוד כי זה משהו שאוהד כדורסל ממוצע ראה והבין

חחחחח חזרנו להודעות האלה

כי הוד מעלתו קבע שיש סגנון הודעות ספציפי שצריך להיכתב בפורום?
בדיוק בגלל אנשים כמוך והתנסחויות כאלה, המון משתמשים איכותיים עזבו פה את הפורום. אז תודה שהזכרת לי למה הפסקתי לכתוב פה

ובוא אני אגיד לך יותר מזה - אתה לא אוהד מכבי, אתם סתם איש ממורמר שכנראה חובב ספורט, אבל אוהד מכבי אתה לא

אני לא קובע איזה הודעות אמורות להיכתב, אבל כשאתה ואחרים כותבים קיץ אחרי קיץ שהסגל טוב ועוד מוכיחים אותי ואת שאר "הפסימיים" - אני בהחלט אבקר בחזרה.
הסיבה שהפסקת לכתוב פה אולי נעוצה בכלל בזה ששוב כל הדעות שלך התבררו כשגויות, ועובדה שחזרת לכתוב רק אחרי כמה ניצחונות שיצרו מציאות חיובית יותר.
אם כבר המון משתמשים איכותיים, שהגיעו לפה הרבה לפניך, הפסיקו לכתוב פה בגלל הנמכת הסטנדרטים וחוסר הבנה.
ואוקיי, אני לא אוהד מכבי

אתה פשוט כהרגלך לוקח כל דבר ומפרש אותו לקיצון, ובכך אתה מייצר לעצמך מציאות לא נכונה.
אם תחזור אחורה, תראה שבקיץ טענתי שחסר פה רכז בכיר וסנטר בכיר, היה לי ברור שללא שני אלה אנחנו לא נוכל להחזיק מעמד בעונה הזאת.

הסטנדרטים שלי ושלך שווים - שנינו חושבים שמחאה אמיתית שתביא לשינוי היא רק מחאת אוהדים מלאה של הסרת המנויים ואי הגעה להיכל, שנינו חושבים שההנהלה חייבת להתחלף, שנינו חושבים שבשביל לבנות סגל יותר איכותי חייב להשקיע הרבה(!) יותר משאבים, שנינו חושבים שהסגל השנה לא קרוב בשום צורה לאיך שסגל פלייאוף איכותי צריך להיראות. אתה פשוט תמיד מפרש דברים של אחרים לקיצון ומעוות אותם, אני באמת לא מבין למה אבל זה כבר עניין שלך.

אני חושב שיש פה מספר שחקנים שאפשר לייצר איתם בסיס טוב לעונה הבאה, אבל בלי להשלים את החתיכות החשובות ביותר אין לזה ממש משמעות. אני מניח שזה גם בדיוק מה שאתה חושב, לכן אני לא מבין למה אתה תמיד תוקף בלי רגע לנשום.
זה שאני חושב שסנסטוס הוא פוטנציאלית בגלל גילו הצעיר יכול להיות אחלה סנטר שלישי לסגל גם של העונה הבאה, או שווקר הוא בסיס לקו אחורי איכותי, ושליף הוא ישראל מעולה, לא אומר שאני משבח את ההנהלה, זה פשוט אומר שאני נותן דעה מקצועית על שחקנים, בדיוק כמו שאני חושב שקלארק לא מתאים לפה בשום צורה יחד עם דאוטין, הנקינס וככל הנראה גם בריסט. אתם פשוט לוקח כל דעה של מישהו (גם אם היא מקצועית בלבד) לנושא תומך ההנהלה או לא תומך ההנהלה, למרות שאין קשר בכלל בין הדברים.

קודם כל שאפו על הטון הרגוע, באמת!
זכורים לי בוודאות הודעות הרבה יותר "מרוצות" שלך במהלך הקיץ, בתחילתו ובסופו כך שזה שונה ממה שאתה כותב עכשיו. לכתוב שחסרים רק שני שחקנים איכותיים כדי שתהיה פה קבוצה טובה זה לא נכון והנמכת סטנדרטים - אחד כי זה פשוט לא נכון וזה יספיק אולי אולי לפלייאוף, ושנית כי זה לא יקרה כי אותם "שחקנים משלימים" הם השחקנים המובילים. התסריט הזה חוזר על עצמו כל שנה וכל קיץ מסתכלים על התסריט האופטימי ביותר כבעל הסיכוי להתממש. שום שחקן בפרופיל של בריסט, קלארק, סנטוס, ובטח שהנקינס ואמורי!! לא אמור לנחות פה, חוץ משחקן אחד בתור הימור מושכל בעל סיכון נמוך מעצם היותו זר שמיני/תשיעי.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2025, 22:51

MTA2311 כתב:הפער, שחוזר על עצמו פה כל שנה, הוא בהבנה שסגל ש"רק חסר בו רכז מוביל וסנטר מוביל" לעולם לא יכול להיחשב כסגל טוב/סביר/ "טוב, אבל..."

כל קיץ מחדש (בלי יוצא מן הכלל) מחתימים פה שחקנים משלימים או בינוניים ואומרים פה "הם אחלה בתור שחקנים משלימים, או שמדובר בהחתמות טובות ורק צריך להחתים עוד שחקנים מובילים".

אז לא, אלה השחקנים שמכבי מחתימה בתור השחקנים המובילים שלה, ולכן גלגולי העיניים על האמירות האלה שחוזרות פה כל שנה בלי הסקת מסקנות.

ובאופן כללי, להגיד "נעשו פה החתמות טובות אבל רק חסר רכז וסנטר מוביל " זה ממש לא רציני, צר לי

בדיוק
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 23 דצמבר 2025, 02:53

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:חחחחח חזרנו להודעות האלה

כי הוד מעלתו קבע שיש סגנון הודעות ספציפי שצריך להיכתב בפורום?
בדיוק בגלל אנשים כמוך והתנסחויות כאלה, המון משתמשים איכותיים עזבו פה את הפורום. אז תודה שהזכרת לי למה הפסקתי לכתוב פה

ובוא אני אגיד לך יותר מזה - אתה לא אוהד מכבי, אתם סתם איש ממורמר שכנראה חובב ספורט, אבל אוהד מכבי אתה לא

אני לא קובע איזה הודעות אמורות להיכתב, אבל כשאתה ואחרים כותבים קיץ אחרי קיץ שהסגל טוב ועוד מוכיחים אותי ואת שאר "הפסימיים" - אני בהחלט אבקר בחזרה.
הסיבה שהפסקת לכתוב פה אולי נעוצה בכלל בזה ששוב כל הדעות שלך התבררו כשגויות, ועובדה שחזרת לכתוב רק אחרי כמה ניצחונות שיצרו מציאות חיובית יותר.
אם כבר המון משתמשים איכותיים, שהגיעו לפה הרבה לפניך, הפסיקו לכתוב פה בגלל הנמכת הסטנדרטים וחוסר הבנה.
ואוקיי, אני לא אוהד מכבי

אתה פשוט כהרגלך לוקח כל דבר ומפרש אותו לקיצון, ובכך אתה מייצר לעצמך מציאות לא נכונה.
אם תחזור אחורה, תראה שבקיץ טענתי שחסר פה רכז בכיר וסנטר בכיר, היה לי ברור שללא שני אלה אנחנו לא נוכל להחזיק מעמד בעונה הזאת.

הסטנדרטים שלי ושלך שווים - שנינו חושבים שמחאה אמיתית שתביא לשינוי היא רק מחאת אוהדים מלאה של הסרת המנויים ואי הגעה להיכל, שנינו חושבים שההנהלה חייבת להתחלף, שנינו חושבים שבשביל לבנות סגל יותר איכותי חייב להשקיע הרבה(!) יותר משאבים, שנינו חושבים שהסגל השנה לא קרוב בשום צורה לאיך שסגל פלייאוף איכותי צריך להיראות. אתה פשוט תמיד מפרש דברים של אחרים לקיצון ומעוות אותם, אני באמת לא מבין למה אבל זה כבר עניין שלך.

אני חושב שיש פה מספר שחקנים שאפשר לייצר איתם בסיס טוב לעונה הבאה, אבל בלי להשלים את החתיכות החשובות ביותר אין לזה ממש משמעות. אני מניח שזה גם בדיוק מה שאתה חושב, לכן אני לא מבין למה אתה תמיד תוקף בלי רגע לנשום.
זה שאני חושב שסנסטוס הוא פוטנציאלית בגלל גילו הצעיר יכול להיות אחלה סנטר שלישי לסגל גם של העונה הבאה, או שווקר הוא בסיס לקו אחורי איכותי, ושליף הוא ישראל מעולה, לא אומר שאני משבח את ההנהלה, זה פשוט אומר שאני נותן דעה מקצועית על שחקנים, בדיוק כמו שאני חושב שקלארק לא מתאים לפה בשום צורה יחד עם דאוטין, הנקינס וככל הנראה גם בריסט. אתם פשוט לוקח כל דעה של מישהו (גם אם היא מקצועית בלבד) לנושא תומך ההנהלה או לא תומך ההנהלה, למרות שאין קשר בכלל בין הדברים.

קודם כל שאפו על הטון הרגוע, באמת!
זכורים לי בוודאות הודעות הרבה יותר "מרוצות" שלך במהלך הקיץ, בתחילתו ובסופו כך שזה שונה ממה שאתה כותב עכשיו. לכתוב שחסרים רק שני שחקנים איכותיים כדי שתהיה פה קבוצה טובה זה לא נכון והנמכת סטנדרטים - אחד כי זה פשוט לא נכון וזה יספיק אולי אולי לפלייאוף, ושנית כי זה לא יקרה כי אותם "שחקנים משלימים" הם השחקנים המובילים. התסריט הזה חוזר על עצמו כל שנה וכל קיץ מסתכלים על התסריט האופטימי ביותר כבעל הסיכוי להתממש. שום שחקן בפרופיל של בריסט, קלארק, סנטוס, ובטח שהנקינס ואמורי!! לא אמור לנחות פה, חוץ משחקן אחד בתור הימור מושכל בעל סיכון נמוך מעצם היותו זר שמיני/תשיעי.

אז אני אתקן אותך ואגיד שזה באמת לא נכון, ואתה מוזמן לחזור אחורה ולקרוא בעצמך מה כתבתי. לעולם לא טענתי שהסגל שסיימנו איתו את הקיץ הוא סגל איכותי או שאני מרוצה ממנו, דווקא כתבתי את ההפך הגמור, שאם לא יגיע רכז בכיר וסנטר בכיר (לפניי שדאוטין ואומורי חתמו) אנחנו נהייה בבעיה, חזרתי ואמרתי את זה לאורך הקיץ גם פה וגם במקומות אחרים, לכן אני אומר שאתה מתבלבל ומה שאתה טוען פה לגביי הדעות שלי פשוט לא נכון וזה מה שמעצבן ולא לעניין, שאתה כביכול "מטיח" בי האשמות וביקורת על דברים שלא אמרתי\טענתי מעולם, כי אם הייתי אומר הייתי יודע לחזור ולהגיד שטעיתי, כמו שלמשל בקיץ באמת חשבתי שבריסט הוא אחלה שיחוק של מכבי ו-וואלה ככל שהעונה התקדמה נראה שהוא לא באמת ברמה, וזה סבבה ולגיטימי כל בן אדם יכול לטעות וגם כולם טועים בשלב מסוים גם אם אתה אנליסט בכיר שזה המקצוע שלו, אחרת אם כל מה שאני חושב על כל שחקן היה 100% נכון כנראה שהייתי במקום אחר עכשיו.

בסוף הקיץ כשקיבלנו את הסגל הסופי כאמור הבעתי ביקורת חריפה על ההזנחה של העמדות האלה ועל חלק מההחתמות שהיו לי תמוהות, אבל עם זאת, בתור מישהו שהתכוון לצפות בעונה הזאת כי עדיין אכפת לו, הייתה לי בפנים איזה תקווה מסוימת שאיכשהו יהיה נס ודברים יתחברו כמו שצריך (זה לא אומר שחשבתי את זה, פשוט קיוותי כי אני רוצה שנצליח). באמת עצוב מאוד שצריך להגיע למצב כזה בסוף קיץ שזה מה שאני צריך לקוות לו במקום שאשכרה יהיה פה סגל איכותי, אבל העדפתי לנסות להישאר אופטימי בפנים בלב מאשר להרוס לעצמי עונה שלמה מראש, כי חשוב לי לנסות להמשיך לעקוב ולהתעניין גם אם המצב חרא, אבל בסוף יש הבדל אדיר בין הדעה המקצועית שלי שהסברתי מה היא, לבין התקווה הפנימית שהייתה לי כי אני רוצה שנצליח.

ואני דווקא לא מסכים איתך, אני באמת חושב שאם היה פה רכז איכותי במקום דאוטין כמו קארליק ג'ונס לדוגמה, וסנטר איכותי כמו קבאנגלה\ג'ונס לדוגמה (סתם זורק שמות בשביל הדוגמה בלבד), ומספיק לונדברג היה מגיע במקום טריפונוביץ בקיץ, אז מכבי הייתה קבוצה איכותית ולגיטימית לאיזורי הפלייאוף. זה היה לגופו של עניין לגביי העונה הנוכחית. עכשיו באופן כללי, אני לגמרי מסכים איתך שסטנדרטים נורמליים צריכים להיות חמישייה של שחקני יורוליג איכותיים (למשל קודי-ווקר-קאבארו-הורד-קבאנגלה) עם עוד 2 זרים איכותיים לרוטציה (לונדברג + וורד למשל) והזר\שניים האחרונים כמו שאמרת יכולים להיות שחקני הימור סטייל סנטוס\פרופיל NBA מעניין שהם בעיקר שחקנים של פוטנציאל עם יכולת לתת 10 דקות פלוס מינוס.

אלה לדעתי צריכים להיות הסטנדרטים פחות או יותר, והשמות הספציפיים כמובן לא רלוונטים, הבאתי כדגומה בלבד לרמת השחקן פחות או יותר.
בסוף גם הכל מתחיל בסקאוטינג, היה אפשר בכייף לשים יד על חלק מהשחקנים שטיילו להם באירופה ולא היו ביורוליג ודיברתי עליהם לאורך כל עונה שעברה, שחקנים כמו קבאנגלה ועומארי מור לדוגמה....
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים