המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שמואל1 כתב:אם יסיים חזק את ינואר יש לו קייס רציני לשחקן החודש
עידן כתב:שמואל1 כתב:אם יסיים חזק את ינואר יש לו קייס רציני לשחקן החודש
אם ימשיך חזק ופורטלנד ינצחו את כל המשחקים שנותרו עד סוף החודש (או נניח 4 מ-5) אז בהחלט.
נראה לי שכרגע הארדן המועמד המוביל במערב עם איך שזה נראה, ולקליפרס יש לו"ז קל. התחרות תהיה קשה מאוד.

felix_r כתב:עידן כתב:שמואל1 כתב:אם יסיים חזק את ינואר יש לו קייס רציני לשחקן החודש
אם ימשיך חזק ופורטלנד ינצחו את כל המשחקים שנותרו עד סוף החודש (או נניח 4 מ-5) אז בהחלט.
נראה לי שכרגע הארדן המועמד המוביל במערב עם איך שזה נראה, ולקליפרס יש לו"ז קל. התחרות תהיה קשה מאוד.
אם ימשיך חזק ופרטלנד תנצח את כול המשחקים עד סוף העונה אז יש סיכוי לאליפות
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:שמואל1 כתב:אם יסיים חזק את ינואר יש לו קייס רציני לשחקן החודש
אם פורטלנד לא תפסיד עד סוף הפלייאוף אז תהיה אליפות, כן.
ומה לעשות שבשביל לזכות בתארים כמו שחקן החודש (שזה פרס נחשב בהרבה משחקן השבוע) צריך חודש טוב בצורה קיצונית? ככה זה בנבא, אתה מתחרה מול מפלצות רציניות
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:שמואל1 כתב:אם יסיים חזק את ינואר יש לו קייס רציני לשחקן החודש
אם פורטלנד לא תפסיד עד סוף הפלייאוף אז תהיה אליפות, כן.
ומה לעשות שבשביל לזכות בתארים כמו שחקן החודש (שזה פרס נחשב בהרבה משחקן השבוע) צריך חודש טוב בצורה קיצונית? ככה זה בנבא, אתה מתחרה מול מפלצות רציניות
יש לי שאלה, האם העובדה שהחסיר כמה משחקים לא מונעת ממנו לזכות בתואר שחקן החודש?
felix_r כתב:יש לי שאלה, האם העובדה שהחסיר כמה משחקים לא מונעת ממנו לזכות בתואר שחקן החודש?
Gevaudan כתב:ביום שילמד לתפור את הסטאפ באקים האלה משלוש יותר בקלות, משחק כזה נונשלנטי שלו יכול להסתיים גם ב-40+ נק'.
די מטורף.
~Box & 1~ כתב:felix_r כתב:יש לי שאלה, האם העובדה שהחסיר כמה משחקים לא מונעת ממנו לזכות בתואר שחקן החודש?
אין רף רישמי, אבל יש מין חוק לא כתוב באן בי איי שצריך לשחק במינימום בין 75% ל-80% מהמשחקים של אותו חודש כדי לזכות. יכול להיות שהיו חריגים, אבל זה בד"כ המינימום שצריך לשחק.
אם דני היה מפספס את המשחק מול סקרמנטו הוא היה יכול לשחק רק 73% מהמשחקים החודש, לכן ההשתתפות שלו הלילה משאירה אותו חזק בהתמודדות על הפרס הזה.

Shay_uzan כתב:אגב משהו ששווה לשים לב אליו, יש מגמה בNBA של הורדת כמות זריקות העונשין במשחק מתחילת השנה, שיי אפילו קיבל את העבירת התוקף הראשונה שלו בעונה על פאול בייט. להבנתי גם לוקה הושפע מזה. דני אתמול לא קיבל הרבה שריקות שלדעתי היו דיי ברורות (מגע מתחת לסל) אבל עדיין לא היה משהו חריג עד כה אצל דני מבחינת עונשין. נראה אם המגמה הזאת תשפיע עליו בטווח הארוך.

Shay_uzan כתב:חמישית המערב: יוקיץ, לוקה, שיי, סטף ו-וומבי
חמישית המזרח: ברונסון, יאניס, מקסי, קייד ובראון

Shay_uzan כתב:ואו דני סיים חמישי את הצבעות הקהל עם מעל מ2 מיליון קולות!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים