דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 ינואר 2026, 03:43

דני מסומן שישחק הלילה
Shay_uzan

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 19 ינואר 2026, 04:57

יופי. אז הדיווח של וואן מאתמול התברר כנכון. כנראה שהיה להם מקור ממישהו מהמעגל הכי קרוב לדני (אולי הסוכן). לפעמים דווקא האתרים הישראלים שמקושרים למעגל הקרוב של השחקן מפרסמים ידיעות כאלה מהר יותר מעמודים אמריקאיים רשמיים יותר.

נקווה שהוא נח מספיק טוב, שייתן משחק גדול (סקרמנטו בתקופה הכי טובה שלהם העונה והשחקנים המרכזיים חזרו מפציעות), ושפורטלנד תגיע אחרי המשחק הזה סוף סוף לרף ה 500. זה יהיה הישג נהדר לקבוצה בהתחשב בכל הפציעות, וישאיר את דני מהמועמדים המובילים לפרס שחקן חודש ינואר הנחשק.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 ינואר 2026, 07:33

דני עם 30/8/8 במשחק החזרה שלו אחרי שברבע הראשון (15p) ובכללי במחצית הראשונה פירק את ההגנה של הקינגס שבאו אחרי רצף של 4 ניצחונות.
מחצית שניה הוא יותר ניהל את המשחק והחלודה הייתה בולטת והוא קלע 6 נקודות בדקה וחצי האחרונה שבניהם 4 מהעונשין.
קלינגן הצטיין עם 21 נקודות, 17 ריבאונדים ו3 אסיסטים.
הניצחון הזה שם את פורטלנד על 50% ניצחונות במאזן 22-22, נמצאים ב2.5 ניצחונות מכל כיוון (מעל ממפיס וקליפרס ומתחת לגולדן סטייט)
משחק הבא מול מיאמי ביום שישי ב5 בבוקר
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 19 ינואר 2026, 08:57

כיף לראות שחזר.
ביום שילמד לתפור את הסטאפ באקים האלה משלוש יותר בקלות, משחק כזה נונשלנטי שלו יכול להסתיים גם ב-40+ נק'.
די מטורף.

עכשיו העיניים למיאמי.
Gevaudan

הודעהעל ידי ankram » 19 ינואר 2026, 10:30

המספרים שלו הפכו להיות עניין שבשגרה , כאילו עוד דיווח על עוד משחק של לוקה או לברון בשיאו , זה די מטורף שישראלי הוא אחד השחקנים הכי טובים בעולם כרגע
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ינואר 2026, 10:42

אם יסיים חזק את ינואר יש לו קייס רציני לשחקן החודש
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 19 ינואר 2026, 10:57

שמואל1 כתב:אם יסיים חזק את ינואר יש לו קייס רציני לשחקן החודש

אם ימשיך חזק ופורטלנד ינצחו את כל המשחקים שנותרו עד סוף החודש (או נניח 4 מ-5) אז בהחלט.

נראה לי שכרגע הארדן המועמד המוביל במערב עם איך שזה נראה, ולקליפרס יש לו"ז קל. התחרות תהיה קשה מאוד.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2026, 15:03

עידן כתב:

אם ימשיך חזק ופורטלנד ינצחו את כל המשחקים שנותרו עד סוף החודש (או נניח 4 מ-5) אז בהחלט.

נראה לי שכרגע הארדן המועמד המוביל במערב עם איך שזה נראה, ולקליפרס יש לו"ז קל. התחרות תהיה קשה מאוד.

אם ימשיך חזק ופרטלנד תנצח את כול המשחקים עד סוף העונה אז יש סיכוי לאליפות :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 19 ינואר 2026, 15:43

felix_r כתב:
עידן כתב:

אם ימשיך חזק ופרטלנד תנצח את כול המשחקים עד סוף העונה אז יש סיכוי לאליפות :laugh2

אם פורטלנד לא תפסיד עד סוף הפלייאוף אז תהיה אליפות, כן.

ומה לעשות שבשביל לזכות בתארים כמו שחקן החודש (שזה פרס נחשב בהרבה משחקן השבוע) צריך חודש טוב בצורה קיצונית? ככה זה בנבא, אתה מתחרה מול מפלצות רציניות
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2026, 16:13

עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:

ומה לעשות שבשביל לזכות בתארים כמו שחקן החודש (שזה פרס נחשב בהרבה משחקן השבוע) צריך חודש טוב בצורה קיצונית? ככה זה בנבא, אתה מתחרה מול מפלצות רציניות

יש לי שאלה, האם העובדה שהחסיר כמה משחקים לא מונעת ממנו לזכות בתואר שחקן החודש?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 19 ינואר 2026, 16:25

felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:

יש לי שאלה, האם העובדה שהחסיר כמה משחקים לא מונעת ממנו לזכות בתואר שחקן החודש?

יכול להיות שזה פוגע בסיכויים, אבל אם הוא ישחק בשאר המשחקים שנותרו אז לדעתי זה אמור להיות מספיק משחקים. הוא לא החסיר הרבה.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 19 ינואר 2026, 20:48

felix_r כתב:יש לי שאלה, האם העובדה שהחסיר כמה משחקים לא מונעת ממנו לזכות בתואר שחקן החודש?

אין רף רישמי, אבל יש מין חוק לא כתוב באן בי איי שצריך לשחק במינימום בין 75% ל-80% מהמשחקים של אותו חודש כדי לזכות. יכול להיות שהיו חריגים, אבל זה בד"כ המינימום שצריך לשחק.

אם דני היה מפספס את המשחק מול סקרמנטו הוא היה יכול לשחק רק 73% מהמשחקים החודש, לכן ההשתתפות שלו הלילה משאירה אותו חזק בהתמודדות על הפרס הזה.

Gevaudan כתב:ביום שילמד לתפור את הסטאפ באקים האלה משלוש יותר בקלות, משחק כזה נונשלנטי שלו יכול להסתיים גם ב-40+ נק'.
די מטורף.

מה שמעצבן בסטפ בקים האלה זה שהם תמיד יוצאים קצרים מדי. כל פעם שהוא הולך לסטפ בק הוא צריך לצאת מנקודת הנחה שזה יילך קצר מדי ולעשות מראש התאמה בעוצמת הזריקה. שארפ משום מה מצליח הרבה יותר בזריקות מהסוג הזה.

רבע ראשון אדיר של דני, במחצית השניה רוב הזמן עמד על 4 נקודות ופחות לקח על עצמו, אבל יחסית לזה שרק חזר מפציעה, יופי של הופעה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 19 ינואר 2026, 20:58

~Box & 1~ כתב:
felix_r כתב:יש לי שאלה, האם העובדה שהחסיר כמה משחקים לא מונעת ממנו לזכות בתואר שחקן החודש?

אין רף רישמי, אבל יש מין חוק לא כתוב באן בי איי שצריך לשחק במינימום בין 75% ל-80% מהמשחקים של אותו חודש כדי לזכות. יכול להיות שהיו חריגים, אבל זה בד"כ המינימום שצריך לשחק.

אם דני היה מפספס את המשחק מול סקרמנטו הוא היה יכול לשחק רק 73% מהמשחקים החודש, לכן ההשתתפות שלו הלילה משאירה אותו חזק בהתמודדות על הפרס הזה.

יכול להיות שהחזירו אותו למשחק של אתמול בדיוק בשביל שיהיה לו את הסיכוי הזה לפרס
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 ינואר 2026, 21:00

אגב משהו ששווה לשים לב אליו, יש מגמה בNBA של הורדת כמות זריקות העונשין במשחק מתחילת השנה, שיי אפילו קיבל את העבירת התוקף הראשונה שלו בעונה על פאול בייט. להבנתי גם לוקה הושפע מזה. דני אתמול לא קיבל הרבה שריקות שלדעתי היו דיי ברורות (מגע מתחת לסל) אבל עדיין לא היה משהו חריג עד כה אצל דני מבחינת עונשין. נראה אם המגמה הזאת תשפיע עליו בטווח הארוך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 19 ינואר 2026, 21:08

Shay_uzan כתב:אגב משהו ששווה לשים לב אליו, יש מגמה בNBA של הורדת כמות זריקות העונשין במשחק מתחילת השנה, שיי אפילו קיבל את העבירת התוקף הראשונה שלו בעונה על פאול בייט. להבנתי גם לוקה הושפע מזה. דני אתמול לא קיבל הרבה שריקות שלדעתי היו דיי ברורות (מגע מתחת לסל) אבל עדיין לא היה משהו חריג עד כה אצל דני מבחינת עונשין. נראה אם המגמה הזאת תשפיע עליו בטווח הארוך.

גם אני חשבתי על זה אחרי שראיתי כמה מהלכים (שדני גם התעצבן עליהם יותר מידי, באמת שמיותר).

בכל אופן אם הוא מצליח להגיע ל-30 נקודות ביום שבו הלך רק 8 פעמים לקו - אז המצב מצוין.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 ינואר 2026, 22:09

חמישית המערב: יוקיץ, לוקה, שיי, סטף ו-וומבי
חמישית המזרח: ברונסון, יאניס, מקסי, קייד ובראון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 19 ינואר 2026, 22:30

Shay_uzan כתב:חמישית המערב: יוקיץ, לוקה, שיי, סטף ו-וומבי
חמישית המזרח: ברונסון, יאניס, מקסי, קייד ובראון

ואמרו שאדוארדס היה שישי בהצבעות במערב.

טוב, לא באמת היה סיכוי שדני ייבחר לחמישייה. מקווה מאוד שלא נופתע (לרעה) בבחירת המחליפים ושדני יהיה שם.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 ינואר 2026, 22:55

דני סיים שביעי את מרוץ החמישיה במערב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 ינואר 2026, 23:04

ואו דני סיים חמישי את הצבעות הקהל עם מעל מ2 מיליון קולות!
הוא תשיעי במדיה ועשירי בשחקנים
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 19 ינואר 2026, 23:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 19 ינואר 2026, 23:05

Shay_uzan כתב:ואו דני סיים חמישי את הצבעות הקהל עם מעל מ2 מיליון קולות!

כן פסיכי לגמרי
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים