המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:אני ממש אוהב אותו וממש חושב שהוא פועל שחור מעולה. משאיר אותו בלי למצמץ.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk

זה בעיה אחרת. אם במקומו מגיע כוכב יורוליג ניחא. אבל זה לא.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אני ממש אוהב אותו וממש חושב שהוא פועל שחור מעולה. משאיר אותו בלי למצמץ.
למכבי אין פריבילגיה להחזיק שחקן כזה
כמו שאנחנו רואים שנה אחרי שנה, זה לא בנוסף, אלא בא על חשבון שחקנים מובילים

Mitelka כתב:זה בעיה אחרת. אם במקומו מגיע כוכב יורוליג ניחא. אבל זה לא.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אני ממש אוהב אותו וממש חושב שהוא פועל שחור מעולה. משאיר אותו בלי למצמץ.
למכבי אין פריבילגיה להחזיק שחקן כזה
כמו שאנחנו רואים שנה אחרי שנה, זה לא בנוסף, אלא בא על חשבון שחקנים מובילים
ואני חושב קצת אחרת. יש שחקנים משלימים בתוך החמישייה או בתוך הרוטציה. כלומר שחקן שיכול לשחק גם 25 דקות כי הוא לא צריך את הכדור להשפיע. ולדעתי הוא כזה. ברור שזה פאזל ואין מקום ל-3 בריסטים בחמישייה אבל בדיוק שכמו ש-2 קלעים איכותיים בהתקפה לא יכולים לשחק עם עוד קלע שצריך כדור. הוא פשוט יכול להשלים טוב שני גארדים שלידו ובכדורסל של קטש עם הדומיננטיות של מספרי 1-2 וזה לא משנה אם זה בולדווין/בראון או קלארק ותמיר - הוא ממש הכרחי לטעמי.
הוא שחקן שמתאים כמעט לכל מי שיבנה מסביבו.
ולגבי החסרונות זה קצת כמו סורקין - אם לא היה לו אותם (במקרה של בריסט קליעה ) הוא היה בנ.ב.א. יש סיבה למה שניהם שיחקו אתמול נגד ירושלים ולא בלילה נגד דני ויוקיץ'.

שועל כתב:שניהם כמעט תמיד היו אחלה במעט הזדמנויות שהם קיבלו. לא תמיד אני מבין את קטש
לגבי בריסט, מילא אם הוא היה קולע באופן אמין שלשות פנויות היה טעם להשאיר אותו לספסל. פועלים שחורים לא חסרים בשוק (שחקן סטייל קוליארו שגם היה שומר עלית)
omerk כתב:שמתם לב שבערך על כל זר במכבי הדיון הוא בין להעיף לבין "כן אבל בתור מחליף הוא מעולה", הבעיה שמכבי הופכת את השחקנים האלו לשחקנים מרכזיים אז אין טעם לדון בזה בכלל. המגמה במכבי היא בדיוק הפוכה בשנים האחרונות מכל מה שאומרים פה, זאת אומרת לוקחים שחקנים שיכולים להיות מחליפים סבבה, שקיבלו במכבי בעונה הראשונה תפקיד גדול באופן יחסי לקבוצת יורוליג, ואפילו מגדילים את התפקיד שלהם במכבי (סורקין ובלאט). אם בריסט ישאר כנראה שהוא יקבל אפילו רול גדול יותר - לא אומר אם זה טוב או רע (כנראה רע) אבל זה מה שיקרה ככל הנראה. מכבי מבינים ששחקן שנשאר לכמה עונות השכר שלו רק יעלה ולכן אוטומטמית הוא "משתדרג" במעמד. השיטה של מכבי זה להביא שחקנים בזול, ואם הם לא הופכים למאד משתלמים ביחס לשכר שלהם, אז הם מעיפים אותם ומקווים שפעם הבאה ישיגו את הורד או קולסון הבאים, וככה הפסדנו את אוואנס, קליבלנד ולסור.
Avi1508 כתב:רואה פה את הדיונים על דאוטין, בריסט ושאר הזרים
השנקל שלי בסיפור הוא שכשרוצים לבנות קבוצה שתתחרה ביורוליג צריך לבחור את האיזון בין שחקנים עם ניסיון אירופי לבין שחקנים בלי ניסיון אירופי, מכבי בנתה השנה קבוצה כשכמעט כל הזרים שלה הם בלי ניסיון אירופי ובמקרה הזה היה ברור מתחילת העונה שנתחיל את העונה רע מאוד ונאבד סיכוי וככל שהעונה תתקדם והשחקנים ייצברו ביטחון זה ייראה יותר טוב (מודה באשמה שגם אני לא חשבתי שיש לקבוצה הזאת סיכוי להגיע לשלבים האלו בכושר הזה)
עכשיו שכבר שני שליש מהעונה מאחורינו זה הזמן לקצור את הפירות של שחקנים כמו קלארק, לוני ווקר, דאוטין, בריסט וסנטוס
ובפרטי לגבי דאוטין - אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא לא רכז וצריך לפטר את מי שחשב לתת לו את המושכות כרכז הראשון של הקבוצה אבל מצד שני אי אפשר להתכחש לעובדה שמדובר בשחקן התקפה לא רע ולכן לא היה מובן לי אתמול כל הייט עליו ברשתות לפני המשחק
A.Parker כתב:Avi1508 כתב:רואה פה את הדיונים על דאוטין, בריסט ושאר הזרים
השנקל שלי בסיפור הוא שכשרוצים לבנות קבוצה שתתחרה ביורוליג צריך לבחור את האיזון בין שחקנים עם ניסיון אירופי לבין שחקנים בלי ניסיון אירופי, מכבי בנתה השנה קבוצה כשכמעט כל הזרים שלה הם בלי ניסיון אירופי ובמקרה הזה היה ברור מתחילת העונה שנתחיל את העונה רע מאוד ונאבד סיכוי וככל שהעונה תתקדם והשחקנים ייצברו ביטחון זה ייראה יותר טוב (מודה באשמה שגם אני לא חשבתי שיש לקבוצה הזאת סיכוי להגיע לשלבים האלו בכושר הזה)
עכשיו שכבר שני שליש מהעונה מאחורינו זה הזמן לקצור את הפירות של שחקנים כמו קלארק, לוני ווקר, דאוטין, בריסט וסנטוס
ובפרטי לגבי דאוטין - אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא לא רכז וצריך לפטר את מי שחשב לתת לו את המושכות כרכז הראשון של הקבוצה אבל מצד שני אי אפשר להתכחש לעובדה שמדובר בשחקן התקפה לא רע ולכן לא היה מובן לי אתמול כל הייט עליו ברשתות לפני המשחק
איזה פירות? בואו לא נסתנוור מתקופה טובה ונניח שנבנתה פה קבוצה טובה. סנטוס הוא עדיין סנטר בגוף של פורוורד בלי יכולת לקחת ריבאונד ולשמור. בריסט עדיין נגר ולא ראוי לתפקיד מרכזי (כלומר אין לו מקום במכבי) וגם דאוטין (שאני דווקא מעריך יכולות מסויימות שלו) רחוק מאוד מלהפגין משהו שיתחיל חשיבה על המשכיות.

MTA2311 כתב:בשורה התחתונה, יש בסגל הזה שחקן אחד שמבחינת יכולות שווה חמישייה בקבוצת יורוליג רצינית (ככל שמכבי שואפת להיות כזאת), וזה ווקר. וגם הוא ממש לא חף מבעיות.
כל השאר הם לכל היותר שחקנים משלימים.
עידן כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:רואה פה את הדיונים על דאוטין, בריסט ושאר הזרים
איזה פירות? בואו לא נסתנוור מתקופה טובה ונניח שנבנתה פה קבוצה טובה. סנטוס הוא עדיין סנטר בגוף של פורוורד בלי יכולת לקחת ריבאונד ולשמור. בריסט עדיין נגר ולא ראוי לתפקיד מרכזי (כלומר אין לו מקום במכבי) וגם דאוטין (שאני דווקא מעריך יכולות מסויימות שלו) רחוק מאוד מלהפגין משהו שיתחיל חשיבה על המשכיות.
אני איתך, ואני האמת לא מתלהב גם מהתקופה הטובה של קלארק במיוחד. קודם שישמור על יציבות תקופה ארוכה יותר ואז נראה.
את דאוטין, סנטוס ובריסט לא הייתי משאיר פה בכל מקרה. כמו שנאמר פה הם יכולים להיות אחלה כשחקנים משלימים בקבוצת יורוליג בכירה, אבל בלי שחקנים בכירים לפניהם בעמדה הם לא ייקחו אותנו לשום מקום. ובמכבי לא יביאו לפניהם שחקנים בכירים הרי, אנחנו כבר יודעים...
לגבי ווקר - כשהוא כשיר וב-zone הוא שחקן מעולה. הבעיה שזה קרה לעיתים יותר מידי רחוקות העונה. את השכר שלו הוא ממש לא הוכיח שהוא שווה כרגע.
Avi1508 כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:רואה פה את הדיונים על דאוטין, בריסט ושאר הזרים
אני איתך, ואני האמת לא מתלהב גם מהתקופה הטובה של קלארק במיוחד. קודם שישמור על יציבות תקופה ארוכה יותר ואז נראה.
את דאוטין, סנטוס ובריסט לא הייתי משאיר פה בכל מקרה. כמו שנאמר פה הם יכולים להיות אחלה כשחקנים משלימים בקבוצת יורוליג בכירה, אבל בלי שחקנים בכירים לפניהם בעמדה הם לא ייקחו אותנו לשום מקום. ובמכבי לא יביאו לפניהם שחקנים בכירים הרי, אנחנו כבר יודעים...
לגבי ווקר - כשהוא כשיר וב-zone הוא שחקן מעולה. הבעיה שזה קרה לעיתים יותר מידי רחוקות העונה. את השכר שלו הוא ממש לא הוכיח שהוא שווה כרגע.
אתה צודק שמכבי לא יביאו שחקנים בכירים לפניהם אבל גם לא יביאו שחקנים בכירים ״במקומם״
השאלה איך אתה מסתכל על הקבוצה שאתה רוצה שיבנו פה, אני מסתכל מה ריאלי בהכירנו את ההנהלה שלנו ומה שהם הביאו בעשור האחרון וכל עוד לא יהיה שינוי הנהלה אני דווקא בעד להשאיר שחקנים שעשו קפיצת מדרגה במכבי, כרגע קלארק הוא אחד כזה אבל צריך לבחון עד סוף העונה את בריסט ודאוטין כדי לראות אם הם יצליחו להסתגל לכדורסל האירופי בכלל ולכדורסל של קטש בפרט
omerk כתב:MTA2311 כתב:בשורה התחתונה, יש בסגל הזה שחקן אחד שמבחינת יכולות שווה חמישייה בקבוצת יורוליג רצינית (ככל שמכבי שואפת להיות כזאת), וזה ווקר. וגם הוא ממש לא חף מבעיות.
גם הורד
A.Parker כתב:omerk כתב:MTA2311 כתב:בשורה התחתונה, יש בסגל הזה שחקן אחד שמבחינת יכולות שווה חמישייה בקבוצת יורוליג רצינית (ככל שמכבי שואפת להיות כזאת), וזה ווקר. וגם הוא ממש לא חף מבעיות.
גם הורד
האמת שלצערי כבר מתחיל לרדת לי מהורד. הבן אדם נהיה צל של עצמו, חסר ביטחון ואפילו שומר בינוני. מקווה שיחזור לעונה שעברה כי הוא הראה מה הוא מסוגל לעשות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־17 אורחים