סקאוטינג V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V4

הודעהעל ידי refael » 23 פברואר 2026, 14:26

trent forrest
מהחממה של באסקוניה
זכה איתם בדיוק בגביע הספרדי, נבחר ל MVP
שם מעניין לשנה הבאה לעמדת הרכז
מה הרשמים שלכם ממנו? יכול להיות פיט טוב עבור מכבי?
תמונה
refael

הודעהעל ידי Neo » 23 פברואר 2026, 15:12

refael כתב:trent forrest
מהחממה של באסקוניה

שחקן בינוני מאוד , מאוד בינוני ......... ג'יימי קלארק שחקן טוב ממנו ומתאים ממנו .

הייתי עושה הכל הכל הכל הכל כדי להנחית את קרליק ג'ונס הקוסם במכבי
כבר 3 שנים אני חופר על הקוסם הזה , כישרון גולמי מטורף
בדיוק נגמר לו החוזה בפרטיזן , הוא חזר אחרי פציעה לא קלה והמניות שלו בירידה
סקאוט סרבי אמר לי שהקהל לא כל כך התחבר אליו , היה לו אפילו אירוע אלימות עם כמה אוהדים מחוץ למועדון לילה בבלגרד
קרליק ג'ונס אצל קטש יכול להפוך לאחד השחקנים הבולטים ביורוליג במדי מכבי , הייתי מתאבד עליו
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2026, 18:36

Neo כתב:
refael כתב:trent forrest
מהחממה של באסקוניה

שחקן בינוני מאוד , מאוד בינוני ......... ג'יימי קלארק שחקן טוב ממנו ומתאים ממנו .

סקאוט סרבי אמר לי שהקהל לא כל כך התחבר אליו , היה לו אפילו אירוע אלימות עם כמה אוהדים מחוץ למועדון לילה בבלגרד
קרליק ג'ונס אצל קטש יכול להפוך לאחד השחקנים הבולטים ביורוליג במדי מכבי , הייתי מתאבד עליו

פחות מוכשר בהתקפה מקלארק, אבל אם אינני טועה הוא פשוט מנעול בהגנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמוליק » 23 פברואר 2026, 18:43

הוא רכז. קלארק קומבו
אחרי שפדרמן ימכור את חלקו:
קארסן אדוארדס, בלאט, גונדי
אנדראס אובסט, לוני ווקר, איפה לונדברג
גאבארי פרקר, גור לביא, אלייז'ה סטיוארט
ליף, סורקין, צ'ימה מונקה
גיילן הורד, Jamarion Sharp g-league 2:26 חסימות למשחק 4
שמוליק

הודעהעל ידי Neo » 24 פברואר 2026, 15:36

Lester Quinones 1.97 SG
אני מאוד אוהב גארדים גבוהים שיכולים לעשות מלא דברים בקו האחורי
לסטר שחקן סופר מוכשר שמתאים בול למשחק האירופי , אולי יכול להתפתח לאלייז'ה בריאנט הבא
לפי דעתי בקבוצה גדולה ומסודרת טקטית ביורוליג יכול לקלוע 40 אחוז לשלוש בווליום גבוה
בזבז 4 שנים בחוזים קצרים בנ.ב.א , ממש בזבז . אם היה מגיע לפני 3 שנים לאירופה היינו רואים היום שחקן ברמה של אלייז'ה
אשמח מאוד לראות אותו במכבי במקום דאוטין
https://www.youtube.com/watch?v=0w0YYOINLeY
https://www.youtube.com/watch?v=X65HHtttusY

דיברנו בשנה שעברה על כריס דוארטה ..... כולם חשבו שהוא חומר ליורוליג. בסוף הוא חתם במלאגה ויש לו עונה פשוט נוראית
מלאגה ניסו לשחרר אותו כבר פעמיים העונה אבל שום קבוצה לא רצתה לקחת את החוזה היקר שלו , לאחרונה שיפר את משחקו ומספריו
אני אומר שמבי צריכים לקפוץ עליו ולסכם איתו עכשיו לעונה הבאה , כן עכשיו שהמניות שלו בירידה
אין סקאוט רציני באירופה שדוארטה לא איכזב אותו (: ..... אבל אני דווקא רוצה את דוארטה במכבי
https://www.youtube.com/watch?v=SNOp7CVdzj0&t=15s
https://www.youtube.com/watch?v=V5EIcdNtwk0

לסטר או דוארטה צריכים להיות פה במקום דאטין
נערך לאחרונה על ידי Neo בתאריך 24 פברואר 2026, 15:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
Neo

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2026, 15:50

סאריץ׳ מחפש קבוצת יורוליג. התראיין היום ואמר שהוא יגיע ליורוליג העונה או בעונה הבאה ומחפש סיטואציה מתאימה.

על פניו, מתאים לנו בול בעמדות (4-5) עם יכולות שאין לנו. מצד שני, מאז הפציע ב22 לא באמת חזר לעצמו כמו שצריך. מה אומרים?
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2026, 16:32

Mitelka כתב:סאריץ׳ מחפש קבוצת יורוליג. התראיין היום ואמר שהוא יגיע ליורוליג העונה או בעונה הבאה ומחפש סיטואציה מתאימה.

על פניו, מתאים לנו בול בעמדות (4-5) עם יכולות שאין לנו. מצד שני, מאז הפציע ב22 לא באמת חזר לעצמו כמו שצריך. מה אומרים?

לדעתי, הוא בחיים לא שיחק בעמדה 5, רק פורווארד, אבל זה לא משנה. גם אם אני טועה והוא כן שיחק סנטר, מה שכן חשוב, זו העובדה שקבוצות עשירות כמו פאו ניסו לפתות אותו בסכומים גדולים (הרבה יותר גדולים ממה שיש למכבי להציע). לכן אני לא רואה סיכוי שמכבי תצליח להביא אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 24 פברואר 2026, 16:51

Mitelka כתב:סאריץ׳ מחפש קבוצת יורוליג. התראיין היום ואמר שהוא יגיע ליורוליג העונה או בעונה הבאה ומחפש סיטואציה מתאימה.

זה לא משנה כי הוא יקר מדי עבור מכבי. מקסימום יביאו שחקן עלום מאולם או שישאירו את סנטוס.
A.Parker

הודעהעל ידי Neo » 26 פברואר 2026, 17:55

היום קצת סקאוטינג מתוך יורוליג , שחקנים שבקלות יכולים להיות במכבי

Carlik Jones
סקאוט סרבי אמר לי שהקהל לא כל כך התחבר אליו
היה לו אפילו אירוע אלימות עם כמה אוהדים מחוץ למועדון לילה בבלגרדת בשנה הבאה במכבי

Markus Howard
הקלעי הטוב ביורוליג , החלום הרטוב שלי כבר שניםםםםםםםםםם
רק לחשוב לשנייה שהאוורד יכול לדפוק ב ק ל ו ת 8\9 שלשות ביד אליהו והקהל הצהוב קופץ שני מטר באוויר עושה לי צמרמורת
להאוורד נמאס מבסקוניה ולבסקוניה נמאס ממנו !!!!! אם מכבי חכמים מתחילים איתו שיחות אינטנסיביות כבר ממחר
כולם מדברים על הקליעה שלו .... אבל מרקוס הוא גם מוביל כדור מאוד מאוד איכותי
https://www.youtube.com/watch?v=04xPpPQflTM&t=596s

Brandon Boston jr
עובר שנה מאוד קשה באיסטנבול ..... הסתגלות קשה למשחק האירופי+הייתה לו פציעה לא קלה
הוא חזר אבל ממש לא דומה לעצמו , יש לו חוזה עד סוף העונה בטורקיה ושאראס לא ירצה לבזבז עליו את הכסף
בעיניי הוא טופ 3 סמול באירופה ..... שחקן עצום
לגנוב ,לגנוב , לחטוף , לחטןף ...... אולי לפני זה לעשות לו טיול בכותל וגם לקחת אותו למקום שישו הלך שם על המים
https://www.youtube.com/watch?v=6CxXyySG9B0&t=324s

Jared Rhoden
הסמול הכי מ ת א י ם לשחק ליד הוד מלכותו לוני ווקררררררררר
כמעט אף אחד לא מדבר עליו כי הוא לא כישרון גדול אבל הוא שומר מטורף , הוא דבק , לא עושה דברים שהוא לא יודע ,כמעט לא עושה טעיות , מביא איתו אתלטיות מפגרת וגם משחקים שהוא משחיל ב ש ק ט 25 חיצים
שחקן שמאוד מתאים למכבי , מרוויח סכום מצחיק בפאריז , ממש מצחיק
קולדובלה הלא יקר , תדפוק לו בדלת מחר בבקשה

Myles Cale
נתן עונה נהדרת ביורוקאפ וחתם לשנתיים בברצלונה הגדולה
מקבל לא מעט דקות אבל הוא איבד את הביטחון לגמרי בבירת הקטלוניה החופשית
היו שמעות שברסה ניסתה לעשות עליו טרייד\לשחרר אותו אבל הוא יסיים את העונה בברסה
למרות שיש לו חוזה לעוד עונה בברצלונה שני הצדדים הבינו שזה היה סטוץ קצר ואפילו לא מהנה במיוחד
קייל בחור שעובד קשה בשני צידי המגרש , נטול אגו לחלוטין , ברנש סופר חביב ואהוב בכל מקום שהוא שיחק
יכול לקלוע אם יבקשו , יכול לעצור את הכוכב של הקבוצה השנייה אם ידרשו , יכול להוריד לא מעט ריבאונד לעמדה שלו
ברנש עם אופי סופר נוח שיכול להפתיע את כל אירופה במדי מכבי
https://www.youtube.com/watch?v=ZyYZT9J1sP8&t=31s

Jabari Parker
בעיניי עדיין ה4 הטוב ביורוליג אחרי הייז מפנא !!!!!!!
הטעות הכי גדולה של משפחת פארקר בשמונת הגלגולים האחרונים של הנשמות שלהם זו חתימה של ג'בארי על חוזה 5.2 מיליון עם פרטיזן
לא ניכנס למה שקרה בפרטיזן העונה כי מרוב הסיפורים שהיו שם אפשר לכתוב סדרה שתשבור בקלות את הרייטינג המטורף של "משחקי הדיונון "
ועד כמה סדרות ביחד
פרטיזן ניסתה לשלוח אותו בדואר הרשום של סרביה לכל מקום בעולם אבל לא היו קונים , פארקר הדרדר לפאקינג חובנטוד בדלונה
יש לו חוזה לעוד עונה בפרטיזן אבל ברור אפילו לילד שגדל ללא אינטרנט וקוטג' 5 אחוז של תנובה בג'ונגלים של אמזונס שכף רגלו של פארקר לא תדרוך יותר בסרביה עד סוף חייו גם אם ירצו להגיש לו פרס נובל לשלום בבלגרד .
אם מכבי יהיו מהירים , זהירים ולא קמצנים מדי פארקר יכול לדפוק שתי עונות מדהימות במכבי . שחקן שחקן שחקן שחקן
https://www.youtube.com/watch?v=nMeI2e4bWEY

Daniel Theis
מונאקו מתפרקת והשחקנים כבר חותמים בקבוצות אחרות
דניאל טייס מה זה מתאים למכבי
יש לו עוד שנתיים לשחק כדורסל רציני ואני מקווה שזה יהיה בתל אביב
https://www.youtube.com/watch?v=7HsGKoT7WX4

Deividas Sirvydis
כתבתי עליו בסקאוטינג לפני 4 שנים שהוא שיחק ביורוקאפ , נורא התלהבתי ממנו . מאז הוא עבר לז'לגיריס הגדולה אבל בשנתיים האחרונות הוא דומה לכלום ושום דבר .... וזו עוד מחמאה .
לא מבין עד הסוף מה עצר את התקדמותו אבל זו עובדה ....... לא יודע מה קורה עם החוזה שלו בליטא (צריך לבדוק עם פליקס ) , נראה שהשחקן ישמח לעזוב .
אני מאוד אוהב אותו עדיין וחושב שהוא יכול יכול לעזור למכבי בכמה אספקטים של המשחק בכסף קטן מאוד
https://www.youtube.com/watch?v=AWHnVP064RU

כל השחקנים שציינתי יכולים די בקלות להיות במכבי בעזרת הנהלה שפשוט אוהבת את הקבוצה
Neo

הודעהעל ידי Neo » 26 פברואר 2026, 17:58

נ.ב. בפרטיזן הובילו את המרד וושינגטון וסטרלינג בראון ....... ושניהם נשארו ע ד י י ן בפרטיזן
לסטרלינג יש חוזה לעוד עונה בפרטיזן , אני לא בטוח שהם ירצו אותו בסוף . אז יש לי המלצה לסוכן של סטרלינג ......... הצהובה מתל אביב
נקבל אותו בתל אביב בנשיקות , צלחת חומוס נקי ובקבוק שני ליטר של קריסטל מנטה , נראה לי בראון יהיה מרוגש
https://www.youtube.com/watch?v=bi3gjt4_lMY
Neo

הודעהעל ידי A.Parker » 26 פברואר 2026, 20:19

תאייס אחד הסנטרים הטובים בעיני, ולכן הוא ממש לא ריאלי. גם פארקר יקר מאוד, ודווקא בעמדה שלו אנחנו מסודרים. קרליק ג'ונס שווה את ההזדמנות ואת בראון אני גם אוהב.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 26 פברואר 2026, 20:20

איך אתם רואים באמת את העונה של בוסטון ג'וניור? היתה פה פנטזיה ענקית עליו בקיץ, כולל הצהרות שהוא יהיה אחד הטובים באירופה, אבל הבן אדם רחוק מזה מאוד
A.Parker

הודעהעל ידי Mitelka » 26 פברואר 2026, 21:10

מצד שני הורטון טאקר בעונה לפנתיאון. דווקא בפרופיל היה פחות מנייה מבוסטון, אבל ככה זה לפעמים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Avi1508 » 26 פברואר 2026, 21:17

A.Parker כתב:איך אתם רואים באמת את העונה של בוסטון ג'וניור? היתה פה פנטזיה ענקית עליו בקיץ, כולל הצהרות שהוא יהיה אחד הטובים באירופה, אבל הבן אדם רחוק מזה מאוד

בדרך כלל העונה הראשונה ביורוליג קשה לשחקן שבא מהnba וצריך לומר לזכותו/לרעתו של בוסטון שהוא היה פצוע חצי מהזמן ובקושי משחק במשחקים שהוא כן נרשם
ג׳ורדן נוורה מהכוכב זה דוגמא לשחקן שבעונה שעברה לא מצא את עצמו והעונה הוא מתפוצץ
Avi1508

הודעהעל ידי A.Parker » 26 פברואר 2026, 21:23

Avi1508 כתב:
A.Parker כתב:איך אתם רואים באמת את העונה של בוסטון ג'וניור? היתה פה פנטזיה ענקית עליו בקיץ, כולל הצהרות שהוא יהיה אחד הטובים באירופה, אבל הבן אדם רחוק מזה מאוד

בדרך כלל העונה הראשונה ביורוליג קשה לשחקן שבא מהnba וצריך לומר לזכותו/לרעתו של בוסטון שהוא היה פצוע חצי מהזמן ובקושי משחק במשחקים שהוא כן נרשם
ג׳ורדן נוורה מהכוכב זה דוגמא לשחקן שבעונה שעברה לא מצא את עצמו והעונה הוא מתפוצץ

זה בדיוק השם שגם עלה לי כשכתבתי את ההודעה. מעניין אם זה יהיה המצב גם איתו.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־68 אורחים