המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

גל גל כתב:Avi1508 כתב:איגנאס ברזדייקיס מועמד למכבי על פי תומר גבעתי
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20821995
עד היום לא מימש את הפוטנציאל
felix_r כתב:די, נמאס לי מהכתבים האלה.

ankram כתב:felix_r כתב:די, נמאס לי מהכתבים האלה.
גם לי , סתם זורקים שמות
בשווי ריאלי זה אומר בערך אותו תקציב. כי שאר הקבוצות והשכר עלה באיזורים האלה. זה לא באמת העלאה.אליאור כתב:שומע את הדיבורים על הגדלת התקציב ב-20 אחוז. לא חושב שזה מספיק. צריך לפחות ב-50 אחוז.

)אליאור כתב:שומע את הדיבורים על הגדלת התקציב ב-20 אחוז. לא חושב שזה מספיק. צריך לפחות ב-50 אחוז.

MTA2311 כתב:אליאור כתב:שומע את הדיבורים על הגדלת התקציב ב-20 אחוז. לא חושב שזה מספיק. צריך לפחות ב-50 אחוז.
גם זה לא יקרה
my man כתב:בדקתי אתמול מה היה הסיפור עם שטראזל ולמה הוא הורחק מהמשחק החמישי ומסתבר שיש לנו גורל משותף עם הבחור שאתם אפילו לא ידעתם עליו חחחחח..
שטראזל השתולל במשחק מס' 3, צעק על השופט שהוא רמאי, והורחק. נחשו מי היה השופט?!חחחחחחחחחחחחחח.......כמובן - דיפאלה...חחחח
תביאו אותו כבר!! נהייתי חם עליו בקטע מוגזם..

עידן כתב:MTA2311 כתב:אליאור כתב:שומע את הדיבורים על הגדלת התקציב ב-20 אחוז. לא חושב שזה מספיק. צריך לפחות ב-50 אחוז.
גם זה לא יקרה
למה לא? הסגל יישאר אותו סגל כמעט אחד לאחד, אולי אפילו ישאירו את הנקינס שיש כבר קריאות להשאיר אותו כי הוא אחלה שחקן בעצם (ושוק הסנטרים קשה ודל), ובאותה נשימה כמעט כל הסגל שנשאר גם קיבל שדרוג.
אותו סגל+שדרוג בשכר לסגל האיכותי הזה = עלייה בתקציב של 20 אחוז והתמודדות בכבוד רב על מקום 10 בעונה הקרובה ביורוליג!
felix_r כתב:my man כתב:בדקתי אתמול מה היה הסיפור עם שטראזל ולמה הוא הורחק מהמשחק החמישי ומסתבר שיש לנו גורל משותף עם הבחור שאתם אפילו לא ידעתם עליו חחחחח..
שטראזל השתולל במשחק מס' 3, צעק על השופט שהוא רמאי, והורחק. נחשו מי היה השופט?!חחחחחחחחחחחחחח.......כמובן - דיפאלה...חחחח
תביאו אותו כבר!! נהייתי חם עליו בקטע מוגזם..
זה די מוזר. כי אותנו השופט הזה דפק דווקא בסדרה נגד מונאקו (אם זכרוני אינו מטעה אותי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Blazergun ו־59 אורחים