ankram כתב:שמוליק כתב:שמואל1 כתב:עידן כתב:הוא שחקן טוב, אבל לא 1.6 מיליון דולר טוב.
ובאופן כללי כל עוד הסגל יישאר כמעט זהה לסגל של עונה שעברה עם שינויים קוסמטיים, לא הייתי מצפה שנתקדם יותר מידי. מסגל שסיים מקום 12 ביורוליג אולי נטפס למקומות 8-10, וגם זה תלוי כמה המתחרות יתחזקו במקביל.
שווה 1.6 חד משמעית
געמס עמד לקבל הצעה מברצלונה על 1.5. לונדברג חביב אבל פציע. 1.6 לשחקן של חצי עונה, מוותר למרות האליפות שהביא במו ידיו.
אם אתה מוותר על 1.6 לשחקן של חצי עונה, למרות האליפות שהביא במו ידיו , מה תעשה עם שחקן פציע של חצי עונה שמרוויח 2.3 ואפילו לא נרשם לסדרת הגמר?
פעם גם הורד נחשב לפציע , מזל שלא וויתרנו עליו בשביל המציאות של הG ליג.
אני חושב שהרבה אוהדי מכבי צריכים להחליף דיסק , הם תקועים עדיין במוסיקה של שנות ה90 , 1.6 לגארד יורוליג מנוסה איכותי שמגיע למעמדים הגדולים כמו איפה זה הסטנדרט.
ים מדר מרוויח סכומים כאלה והוא ישראלי, והציעו לו חוזה משודרג בשכר של כ-8 מיליון דולר לשלוש עונות , כמה אתם חושבים עולים הגארדים הטובים ביורוליג???
אתה רוצה קבוצה עם שחקני יורוליג טובים שיכולים להביא אותך למקומות שאתה דוש מהקבוצה להגיע אליהם? אז תבין שזה כרוך בהוצאת כסף
אני כל כך אוהב את הגישה של זה יקר מדי , להוא לא מגיע , זה בזבוז של כסף , הוא פציע מדי , הוא זקן מדי , זה לא מתאים לתקציב ,
וכל החרא הזה ובמקביל מייללים למה לא מגיעים לשום מקום ביורוליג ומסתפקים בזבל G ליג .
אנחנו לא רואי חשבון של הקבוצה והסכומים האלה לא יוצאים מהחשבונות בנק שלנו ,אז למה אנחנו צריכים להיות הסנגור של ההנהלה הכי קמצנית בעולם?
חושב שאיפה לא שווה את הסכומים האלה? סבבה , תסתפק בזבל G ליג כמו דאוטין שעולה פחות , ואז תשאל מדוע אנחנו לא מגיעים לפלייאוף ביורוליג